Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Landen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Landen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Landen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
3 badkamers renoveren, complete badkamer renoveren, badkamerrenovatie, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren en inloopdouche met glazen wand, badkamer huis, complete badkamerrenovatie met nieuw sanitair en inloopdouche, badkamer renoveren, volledig nieuwe badkamer plaatsen, badkamerrenovatie, renovatie badkamer, volledige badkamer renovatie uitvoeren, complete badkamer renovatie uitvoeren, complete badkamer renovatie met sanitaire meubelen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Landen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Landen:

Badkamer helemaal opnieuw inrichten

Nieuw betegelen, nieuwe vloer, nieuwe douche plaatsen. Is nu een badkamer van 2 op 2. Weten niet of de renovatie in deze plaats zal gebeuren ofwel op een andre plaats van 3m op 3m.

Nieuwe douche te plaatsen

Graag had ik een nieuwe douche geplaatst met afmetingen 90x90 Maximum hoogte 10cm met twee wanden staat in een hoek.

Omvormen van kleine slaapkamer (2.70m x ...

Omvormen van kleine slaapkamer (2.70m x 1.80m) tot badkamer: 1. installatie afvoerbuizen en wateraansluiting 2. plaatsen inloopdouche, twee wastafels, toilet, vloer- en muurtegels Afhankelijk van het aanbod, ben ik bereid om de aankoop van het materiaal door de ondernemer te laten doen zoniet kan ik het zelf ook en dient de ondernemer enkel in te staan voor de plaatsing.