Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Landen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Landen heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Landen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Landen of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Landen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren en betegelen, totale badkamer renoveren, vakman nodig voor complete badkamer renovatie, totale badkamer renoveren, complete badkamer renovatie, badkamer renoveren en leidingen vervangen, badkamer renoveren, badkamerrenovatie, renovatie van badkamer, badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, renovatie van de badkamer, badkamer renoveren, complete badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Landen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Landen:

Badkamer helemaal opnieuw inrichten

Nieuw betegelen, nieuwe vloer, nieuwe douche plaatsen. Is nu een badkamer van 2 op 2. Weten niet of de renovatie in deze plaats zal gebeuren ofwel op een andre plaats van 3m op 3m.

Nieuwe douche te plaatsen

Graag had ik een nieuwe douche geplaatst met afmetingen 90x90 Maximum hoogte 10cm met twee wanden staat in een hoek.

Omvormen van kleine slaapkamer (2.70m x ...

Omvormen van kleine slaapkamer (2.70m x 1.80m) tot badkamer: 1. installatie afvoerbuizen en wateraansluiting 2. plaatsen inloopdouche, twee wastafels, toilet, vloer- en muurtegels Afhankelijk van het aanbod, ben ik bereid om de aankoop van het materiaal door de ondernemer te laten doen zoniet kan ik het zelf ook en dient de ondernemer enkel in te staan voor de plaatsing.