Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Leuven heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Leuven u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Leuven of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leuven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer , toiletruimte en doucheruimte volledig vernieuwen, badkamer renoveren, badkamerrenovatie en betegelen, badkamerrenovatie, badkamer plaatsen en betegelen in nieuwbouw, renovatie badkamer, badkamer renoveren, totale badkamerrenovatie uitvoeren, complete badkamer renoveren, badkamerrenovatie, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren, 3 Toiletruimten verbouwen in horecazaak, volledige badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Leuven:

Badkamerwerken uitvoeren

Plaatsen van douchewanden op ligbad ; ook installeren van sproeikop en douchekraan Zie hierboven. Vanaf half juli mogen de werken kunnen uitgevoerd worden.

Renoveren van badkamer

Badkamer renoveren, graag een vakman die ter plaatse komt om te bespreken wat gerenoveerd zou moeten worden. Adres bij aanvraag.

Renovatie badkamer

We hebben onze badkamermeubelen en accessoires besteld. Graag plaatsen van badkamermeubelen en accessoires. We zoeken hulp van ervaren handen voor het installeren van de verwarming (leidingen moeten nog doorgetrokken worden vanuit buurkamer), douche en wc. Tegels en vloer leggen zou ook gewaardeerd worden als de offerte prijs daarvoor aanvaardbaar is. Het gaat om een kleine badkamer (2,75 m x 1,82).

Putting a WC in basement

We have a room in the basement directly below the existing toilet that we want to convert into a second WC. The pipes are already going through this room. But new inlets need to be made. The preferred deadline for the completed work is 21 February, 2016 as we have to move in. Please contact me if you are interested.

Renovatie badkamer

Renoveren van mijn badkamer: Nieuwe douchebak, douchekraan. Betegeling van een inloopdouche.

Vervangen van douches en wasbakken

Ik heb twee badkamers waar de douches en wasbakken vervangen moeten worden.

Vervangen en/of nazicht kranen en afvoer

Kranen en afvoer dient nagekeken of vervangen te worden

Renovatie van badkamer

Volledige nieuwe badkamer, nieuwe douche, nieuwe wc, nieuw meubel, tegels vervangen, vloer vervangen en vals plafond uitbreken.Foto's ter beschikking.

Badkamer te renoveren

Badkamer - pompbak afhalen en Ikea badkamer meubel plaatsen.

Totaalrenovatie van badkamer

Het betreft de renovatie van een badkamer van ongeveer 50 m² : - plaatsen van een gyproc wand waartegen eventueel kan betegeld worden - plaatsen van een gyproc plafond - afbraak douche en bad - plaatsen van een nieuwe douche achter een gyproc douchewand daar waar het bad stond - aanpassing elektriciteit

Badkamer renovatie

Gedeeltelijk of geheel vervangen van de badkamer op de tweede verdieping van een woonhuis. Nu staat er een gasboiler, bad en lavabo in een kamer zonder ventilatie. De boiler moet dus zeker verplaatst worden (of vervangen door een elektrische? ! ). Het bad en de lavabo zijn ook aan vernieuwing toe, eventueel zouden we een toilet willen bijplaatsen. Kan u ons een raming geven van de kosten (incl materialen en werkuren)?

Renovatie badkamer

Volledige renovatie van badkamer - tegels tegen wand en vloer - douchecabine - lavabo spiegel, kast, toilet en verwijderen oude badkamer incl. tegels en bad - opp. ongeveer 2.20m op 1.60m.

Badkamer herinrichten

Bestaande badkamer volledig herinrichten, plus vernieuwen 5 deuren op dezelfde verdieping. Bestaand ligbad verdwijnt en vervangen door douche, nieuwe kast en lavabo. Aanpassen muur en vloerbekleding.

Badkamer

Het bad werd uitgebroken met de bedoeling een douche te installeren, huidige aannemer blijft na 4 maanden onbereikbaar. We zitten dus met een uitgebroken bad, zonder douche. Er zou dus een douche moeten geïnstalleerd worden en een oplossing gezocht voor de weggehaalde tegels (waar bad stond), ev. gyprocplaat voor.

Vervangen toilet

Vervangen van een toilet. Het huidige toilet heeft problemen bij het doortrekken, is oud, en lekt ter hoogte van de aansluiting op de afvoerbuis. Een nieuw toilet is gewenst (klassiek model, geen inbouw).

Renovatie badkamer

Renovatie van een kleine badkamer: 1m70x2m10: - vervangen van tegels op vloer en muren - installatie van ligbad met douchescherm en dubbele lavabo, en eventueel extra meubel. Bereid om afbraak zelf uit te voeren.

Badkamerrenovatie

Vervangen van toilet en lavabo( + meubel). Installeren van douche( + afschermwand) Betegelen van de muur

Verwijderen van bestaand bad Deel ...

Verwijderen van bestaand bad Deel herbetegelen van vloer en betegelen van wanden Plaatsen van douche cabine (90x90 cm) Toevoegen van wateraansluiting en afvoer voor wasmachine

het betreft de herinrichting van een ...

het betreft de herinrichting van een bestaande badkamer,uitbreken en afvoeren van het bestaand ligbad,een deel van de wandbetegeling en eventueel vloer. De installatie van een douche en lavabo-meubel Aanpassen van de aanwezige aan-en afvoerleidigen

vroegere slaapkamer moet ingericht ...

vroegere slaapkamer moet ingericht worden als badkamer. Er hangt een verwarmingsketel (op aardgas) en er is een afvoer voorzien voor een toilet, verder dient alles nog te gebeuren.

Wij wonen in een oud herenhuis in Leuven ...

Wij wonen in een oud herenhuis in Leuven centrum en willen als één van de laatste ruimtes in huis de badkamer volledig vernieuwen. We hebben een redelijk goed idee van inrichting, keuze materialen en keuze van sanitair (bad, kraanwerk, ...) maar zoeken een binnenhuisarchitect om het geheel uit te tekenen, een op maat badkemer meubel te ontwerpen en om extra indeeën en inspiratie te leveren inzake verklichting, afwerking en materialen. We wensen een sobere, maar stijlvolle en tijdloze badkamer. Inspiratie van Boffi tot Aquamass.

Afbreken huidige badkamer en installatie ...

Afbreken huidige badkamer en installatie nieuwe badkamer (dit kan in dezelfde ruimte zijn, of in de bergruimte ernaast). Badkamer bestaat uit wc en douche (geen lavabo). Het gaat om een studentenhuis met 10 kamers (die elk een eigen lavabo hebben, daarom geen in de badkamer). Er dient ventilatie voorzien te worden.

We wonen een oud burgerhuis (gesloten ...

We wonen een oud burgerhuis (gesloten bebouwing) en willen nu starten met de volledige renovatie van onze badkamer. We hebben vrij goed zicht op wat we willen, maar willen graag advies ivm materiaalkeuze zowel op de vloer als op de wanden (we zouden liever geen tegels doen, eventueel hout op vloer, grote platen tegen de muur?). Gezien de muren schuin zijn, is het geheel niet evident en vragen we af of maatkasten een oplossing zouden zijn. Ook in de ernaast gelegen slaapkamer zouden we een grote kleerkast willen laten maken. Onze smaak is te omschrijven als minimalistisch, sober, design zonder koud en luxueus te zijn.

Er moet een nieuwe douchecabine ...

Er moet een nieuwe douchecabine geplaatst worden. De leidingen hiervoor moeten geplaatst worden, maar zijn eenvoudig te trekken via de onderliggende ruimte. Aansluitend aan de douche moet er een muurtje uit gyproc gebouwd worden.

Kleine versleten badkamer moet totaal ...

Kleine versleten badkamer moet totaal vernieuwd worden, bv. naar binnen draaiende deur eventueel vervangen door langs buiten lopende schuifdeur (plaatsbesparing), vloer dient vernieuwd, betegeling eventueel vervangen door kurk? 1 lavabo i.pv. vroeger 2, biedt misschien mogelijkheid om douche bij te plaatsen? Badkuip dient vernieuwd, werkblad en onderkasten moeten vernieuwd worden, radiator moet vervangen worden. Mischien is er een praktischer opstelling mogelijk dan nu geval is. Dus best eerst overleg met een interieurarchitect die dan achteraf ook de werken coördineert en opvolgt.