Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor vrijstaand bad verwijderen:

Vrijstaand bad verwijderen

Ik wil een vrijstaand bad laten verwijderen om meer ruimte te creëren. In de plaats wil ik gewoon vloer, niet een andere bad of douche. Er is ook een kraan in de douche dat niet werkt.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vrijstaand bad verwijderen uit heel België:

Badkamer renoveren met X2O sanitair

Wij zoeken een vakman voor een totale renovatie van onze badkamer . Plaatsen van Vloer en wandtegels. Nieuwe gyproc plafond met ingebouwde spotjes. Half vrijstaand bad , hangtoilet , inloopdouche , wandmeubel met kolomkast. Vernieuwen van bestaande leidingen en kranen .

Grond - water warmtepomp plaatsen

Willen graag nieuwbouwwoning verwarmen via geothermische warmtepomp. 250 m² met 2 badkamers (1 bad, 2 douches, geen regendouche) overal vloerverwarming. Hadden graag prijs gekregen voor installatie warmtepomp en de nodige zonnepanelen om de kosten van het elektriciteitsverbruik te compenseren. Woning wordt gebouwd te Halle-Zoersel. Vrijstaand gebouw - nieuwbouw.

Badkamer renoveren met X2O materiaal

Graag willen wij onze badkamer laten renoveren. Deze is 2.60m x 3.25m. Er moet een nieuwe vloer gelegd worden en de muren bezet. Moeten geinstalleerd worden : badkamermeubel en hangkast, vrijstaand hoekbad, douche met douchepanelen. Alsook de additionele sanitaire leidingen en afvoer voor het bad en extra stopcontacten.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij zouden onze badkamer van ongeveer 12 m² volledig willen laten renoveren. We zouden het bad en het badkamermeubel met lavabo's willen laten vervangen door een nieuw vrijstaand en nieuw badkamermeubel met lavabo's. Verder is er reeds een soort inloopdouche door een muurwand, dit willen wij laten betegelen en er een regendouche van maken. Men moet naast de vloer van de inloopdouche ook de hele badkamervloer betegelen, momenteel bezet in vinyl.

Vrijstaand bad met inbouwkraan plaatsen

Graag wil ik een vrijstaand bad, inbouw badkraan en nieuwe douchekraan laten plaatsen. Deze materialen zullen door mij aangeleverd worden.

Nieuwe badkamer maken

Voorlopig hebben we een badkamer op het gelijkvloers. Wij willen op termijn een badkamer in de kamer daarboven, dus op de 1ste verdieping. Het zou gaan om een nieuw (vrijstaand) bad, inloopdouche en toilet. Er is reeds een wastafel met stromend water op de 1ste verdieping

Nieuwe aardgasketel plaatsen

Wij willen van mazout overschakelen naar aardgas. De oude installatie is aan vervanging toe en vertoont mankementen. Naast de vervanging willen wij een nazicht van de aangesloten radiators en het leidingsysteem. Wij hebben een voorkeur voor een condensatieketel met voldoende volume/vermogen om een bad te vullen en ons huis. (een half vrijstaand huis van gemiddelde grootte)

Water - warmtepomp installeren

Ik wil een bestaande stookolieketel vervangen, eventueel door een warmtepomp. Vrijstaand huis, goed geïsoleerd, combinatie vloerverwarming en radiatoren, sanitaire water ook verwarmd met huidige ketel, oppervlakte woning beneden ongeveer 200 m², bovenverdieping, 1 douche en bad, geen regendouche. Het definitieve systeem (lucht/water/gronddien ik nog over na te denken, maar ik heb een voorkeur voor water/water Momenteel op stookolie.