Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Londerzeel heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Londerzeel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Londerzeel of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Londerzeel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van badkamer, oude badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer volledig renoveren, complete badkamer renovatie, badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren en betegelen, badkamer, badkamer renoveren, complete badkamerrenovatie uitvoeren, renoveren badkamer met inloopdouche en nieuwe leidingen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, totale badkamerrenovatie uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Londerzeel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Londerzeel:

Badkamer renoveren

Renovatie van bestaande douche (90x90) naar een douche van 90 x 100cm met verlaagde inloop en hoek instap. Sanitair vernieuwen. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 9,90 m². De betegeling mag blijven maar een nieuwe wand plaatsen.

Badkamer vernieuwing

Huidige badkamer volledig vernieuwen met een comfortabel ligbad + douche in het bad, een dubbele lavabo, kastruimte en droogrek voor handdoeken. Afmetingen:1. 72 x 2. 42 m.

Vervangen van oudere badkamer

Oudere badkamer vervangen. Momenteel bevinden zich in de badkamer 1 bad, 1 lavabo met kast er rond, een chauffage en een kast waarin de boiler zich bevind. In onze nieuwe badkamer zouden we graag 1 wc, 1 (inloop)douche, een dubbele lavabo, de chauffage en een ventilatie systeem hebben. Om ruimte te winnen willen we de boiler naar onze zolder verplaatsen. Is dit realistisch met de ruimte die we hebben?

Herinrichting van de badkamer

We zouden graag de bestaande muurtegels verwijderen en nadien geen nieuwe betegeling plaatsen. We willen de muren simpel wit houden - ev. Enkel bepleisteren. Tegen het bad zouden we wel graag mozaïektegels plaatsen. En de badkuip willen we vernieuwen. De douchecabine die nu in de badkamer staat, gaat eruit en er komt geen nieuwe douche in de plaats. Voor de vloer kiezen we aan laminaat. In bijlage een foto van hoe de badkamer nu is en hoe we het eindresultaat ongeveer zien. We willen graag een offerte voor plaatsing bad, badkraan, douchekop tegen de muur waar het bad is, mozaïektegels, badkamermeubel met lavabo's, toilet en het bepleisteren van de muren.

Volledige renovatie badkamer

Voledige renovatie van de badkamer: plaatsen van hangmeubel 1,20m, hangwc ,inloopdouche.

Renovatie van twee badkamers

Volledig strippen van twee badkamers, verplaatsen van kranen en electriciteit. Nieuwe sanitair plaatsen. Eerste badkamer (grootte +/- 3m op 2 m)heeft nu enkel bad, hier moet een douche bijkomen. Tweede badkamer (grootte 2 m op 2m)heeft enkel douche, dit moet een combi bad/douche worden. Lavabo moet verplaats worden naar overkant van de badkamer.

Bk2012

Uitbreken van oude badkamer en vervangen door nieuwe.

Renovatie badkamer

Uitbreken van bestaande badkamer,"bad, lavabo's, plankenmuur". Verleggen van leidingen, plaatsen van door ons aangekocht sanitair,"bad, inloopdouche, meubel met twee lavabo's" en betegelen. Badkamer is ongeveer 3 meter bij 3 meter.

Uitbreiding van bestaande badkamer. ...

Uitbreiding van bestaande badkamer. Badkamer zit op dit moment met vochtprobleem, hierdoor dient het bad/douche uitgebroken te worden en verluchting voorzien worden. gezien deze werken toch moeten gebeuren willen we direct de badkamer vergroten. Huidige badkamer is een 2 op 3 meter, ruimte ernaast een 4 op 3 meter. Bad uitbreken en vervangen door inloopdouche/ muur achter badkamermeubel deels uitbreken en daarachter bad voorzien (in ruimte die nu als slaapkamer fungeert). Hierdoor wordt de aanpalende slaapkamer gehalveerd. gezien de grootte van de werken zal er ook nieuwe vloerbekleding moeten voorzien worden.

Voor onze badkamer zoeken wij DRINGEND ...

Voor onze badkamer zoeken wij DRINGEND iemand om; - een boiler te plaatsen - water toevoer en afvoer (riolering) - plaatsen van een toilet, douche, en lavabo - plaatsen van gipsplaten en isolatie