Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Mazenzele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Mazenzele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Mazenzele of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
3 badkamers renoveren, complete badkamer renoveren, badkamerrenovatie, renovatie badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren en inloopdouche met glazen wand, badkamer huis, complete badkamerrenovatie met nieuw sanitair en inloopdouche, badkamer renoveren, volledig nieuwe badkamer plaatsen, badkamerrenovatie, renovatie badkamer, volledige badkamer renovatie uitvoeren, complete badkamer renovatie uitvoeren, complete badkamer renovatie met sanitaire meubelen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Mazenzele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Mazenzele:

Douchebak vervangen en douchekraan aansluiten

Ik zoek een specialist voor een oude douchebak te verwijderen en nieuwe te plaatsen en aan te sluiten. Douchebak zal ik zelf voorzien. Hiernaast moet men na de tegelzetter is geweest nog eens terugkomen. Dan moet men de douchekraan plaatsen, toilet installeren en een badkamer meubel ophangen. Ook hier is al het materiaal reeds voorzien.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer De oppervlakte is 1 m 80 op 3 m. Ik zou het bad willen weg doen en douche in de plaats en ook wc veranderen misschien ander opstelling. Graag met inloopdouche, eens komen kijken ter plaatse.

3 badkamers renoveren

3 x een basis badkamer te renoveren en aparte WC en sanitair.

Badkamer vernieuwen

Oude badkamer uitbreken en een nieuwe plaatsen de nieuwe badkamer hebben we al

Badkamer renoveren met inloopdouche en betoncire

Complete badkamer renoveren: De oppervlakte is ongeveer 2. 60 m x 2 meter. Wij hebben een appartement gekocht en willen de gedateerde badkamer renoveren. We zijn op zoek naar een bedrijf dat werkt met betoncire. Graag dubbele lavabokasten. Het bad mag blijven staan. Graag een inloopdouche.

Toilet omkasting maken en tegels plaatsen

We hebben zelf al deels de badkamer verbouwd. Door omstandigheden kunnen we enkele werken zelf niet uitvoeren. Daarom ben ik op zoek naar iemand om een omkasting (in MDF of gyproc) te maken voor onze inbouwtoilet en 2 collectoren (zie foto). Daarna mag dit stukje ook bezet worden met tegels. De toilet (Geberit Duofix) staat er al maar de watertoevoer naar het toilet moet nog worden aangesloten. De tegels zijn reeds aanwezig omdat we al een deel van de badkamer hebben betegeld.

Plaatsen van melkglas in douche

Wij hebben het probleem dat de voegen in de douche barstjes vertonen en dat ook de verf loskomt aan de muur naast de douche. Wij zoeken iemand die melkglas zou kunnen plaatsen in de douche en dit vervolgens kan afkitten om het vochtprobleem op te lossen.

Volledige badkamer renovatie uitvoeren

Afbreken huidige badkamer: Afbreken, wegvoeren en storten van bestaande douche met kraanwerk, meubel met kraanwerk, radiator, muur naast douche en achter meubel, bezetting, vloer en chape. Electriciteit en loodgieter : Plaatsen van bad,thermostaat bad douche omstellen en douche set, bad wand 120*150, Meubel 100 cm 1 waskom en 2 laden, eengreeps mengkraan, radiator, waterleiding en aflopen verplaatsen voor lavabo en bad, leidingen radiator aanpassen, plaatsen elektrische ventilator met schakelaar, stroompunt achter spiegelkast en stopcontact aan meubel voorzien. Plaatsing en afwerking: Chappen van de ondergrond 5m², bezetten met grijze watervaste cementbezetting 22 m², plaatsen waterdamp kerende doek boven bad en douchezone 5 m², plaatsen tegelplaat onder en naast bad als voorbereiding van

Badkamer renoveren met inloopdouche

Gietvloer plaatsen ongeveer 20 m². Graag zou ik mijn bad laten vervangen in een inloopdouche met glazen wanden.

Toilet vervangen door een hangtoilet

Vervangen van toilet op de benedenverdieping door een hangtoilet

Badkamer vernieuwen

Kleine badkamer volledig vernieuwen. Nieuw bad, bad meubel, hang-wc en plafond en vloer.

Vernieuwen van badkamer met inloopdouche

Graag info prijs. 4. 5 m2 groot . 1 hangwc 1 douche 120 x 90 , dit is een inloopdouche. 1 lavabo  met spiegel kastje . 1 schuifdeur klein, dit is een enkele lavabo. 1 badkamer radiator handdoek 1 maal plafond + spots maal vloer  tegels.. of iets anders. 1 maal muur tegels of iets anders

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Enkel inloopdouche plaatsen. De badkamer is 1 m 50 op 3 meter. De deur van de ingang bevindt zich aan de kant van de 1 m 50, dus is er maar ongeveer 70 cm ruimte om de douchebak te plaatsen Er staat momenteel een douchecabine. Deze moet vervangen worden door een inloopdouche van ongeveer 70/75 op 1 m 10.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Wij willen graag onze badkamer gedeeltelijk, of eventueel helemaal laten renoveren. Er moet zeker een inloopdouche of douchecabine worden geïnstalleerd, deze is samen met de vakman aan te kopen. Ook moet men enkele waterkranen vernieuwen en de bestaande chauffage vervangen. Het gaat om een badkamer van 4 x 4 meter.

Nieuwe douchecel plaatsen

Bestaande douche afbreken,daaronder mag je verstaan 4 glazen wanden en ijzeren rails die deze omhoog houden en een nieuwe douchecel plaatsen,is gewoon op de bestaande douchekuip te plaatsen.

Badkamerrenovatie

Vervanging van bad door een inloopdouche (1,70 m op 0,8O m) liefst met wit melkglas tegen muur en afscherming. Ook nieuw badkamermeubel (1,60) plaatsen en vervanging van vloer liefstin kurk of ander materiaal . vloer te leggen op bestaande vloer. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2 m op 3 m

Douche vervangen door inloopdouche

Er staat een oude (plastieken) douche in de badkamer. Zou deze willen vervangen door een inloopdouche. Het is een kleine badkamer

Badkamer renoveren

Badkamer van 1987. Vocht in muur aanpalende kamer door barsten in de muurtegels (zijde bad + douche= muur van 2. 70 m). + gebrek aan verluchting andere muur van 2.70 meter. Met en enkele lavabo met kast onder + Spiegel + langs beide zijden een kolomkast + wc. Muur 1 van 2. 30 m: met deur - aan linkerzijde +/- 50 cm tot aan muur (zijde lavabo en wc), aan rechterzijde van de deur douche (+/- 80 cm diep) Muur 2 van 2. 30 m: centrale verwarming + op 1. 45 m een rechthoekig klapraam van 1. 25 m breed en 0. 65 m hoog Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer leggen. De oppervlakte van de badkamer is (Bij benadering) : 2. 70 m diep 2. 30 m breed. Graag komen kijken ter plaatsen.

Keukenfronten en werkblad renoveren

Ik wil graag mijn keukenfronten en werkblad laten vervangen. Het gaat om 3 werkbladen en ik zou deze graag in het steen hebben, mogelijkheden bespreek ik graag met vakman. De keukenfronten had ik graag in het wit gehad.

Badkamer volledig renoveren

Uitbraak tegels + ruimte opbouw klaar maken wordt door ons verzorgd. Betegelen vloer en muur, installatie bad, inloopdouche, hang wc, verwarmingselement, eventuele leidingen + elektriciteit (huis van mid '70). Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 317 x 250 rechthoek

Badkamer verbouwen

We willen onze badkamer verbouwen. Grootte is 1,95m x 2,45m. Badkamermeubels zijn aangekocht: een hangtoilet, een wastafel, een bad, een kolomkast en een verwarmingselement. Electriciteit, wateraanvoer, afvoer en verwarming moeten verlegd worden en er moet een ventilatiesysteem worden geinstalleerd. Op de vloer en de muren moeten tegels geplaatst worden. Ik kan de badkamer zelf strippen. Klus zou voor 10 februari geklaard moeten zijn ivm lening.

Microcement in badkamer leggen

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Momenteel is deze bezet met tegels en ik had gedacht aan microcement. Ook zou ik graag een nieuw bad en dergelijke wensen maar ik wil graag met de vakman de opties bespreken. Het gaat om een badkamer van 2 m op 2.5 m.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer later verbouwen. Het betreft een kleine ruimte van ongeveer 4 m² in een L-vorm. De badkamer is deels onder schuin plafond. We wensen budgetvriendelijk en functioneel te hernieuwen met een douche, wc en 1 of 2 kleine wasbakken om zo de ruimte optimaal te benutten.

Ligbad vervangen door inloopdouche voor mindervaliden

Ligbad zou vervangen moeten worden naar inloopdouche mindervalide. De afmetingen van deze douche zijn nog te bepalen. De badkamer is op het eerste verdiep met een laag plafond en moet daarna terug bezet worden met tegels.

Vervangen van WC

Voor het plaatsen van een nieuwe wc + bril en een nieuwe shell kraan. De wc uitgang gaat in de vloer achter de wc. De huidige wc is door 2 vijzen vast aan de vloer en is een traditioneele wc met water ingang aan de rechter kant.