Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor afwerken renovatie toilet:

Afwerken renovatie toilet

Plaatsen tegels Afwerken schuin plafondje Verven 3 muren Plaatsen en aansluiten wasbakje (leidingen zijn reeds voorzien)
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Opwijk (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerken renovatie toilet uit heel België:

Afwerken lekkende douchewand

Onze douche heeft lekken door de bezetting van de wandtegels heen. Tot onze grote renovatie eind van het jaar zoeken we een goeie tussenoplossing, bijvoorbeeld met een polyester afwerking van de wanden.

Renovatie bergruimte

Wij beschikken over een ruime bergruimte aansluitend aan ons huis, van 6m x 4.5m die wij wensen te renoveren. Vroeger stond er de mazouttank. Het volgende dient te gebeuren: isoleren van het dak, afwerken van het dak, bepleisteren van de muren, aanpassen waterleiding (wasmachine) en elektriciteit, vloeren.

Totale renovatie gebouw 2 appartementen

Totale renovatie van appartementsgebouw ben nog geen eigenaar van dit gebouw: Richtprijs: - gevelwerken (bezetten met houtwerk voorgevel + nieuwe ramen met dubbelglas voor + achterkant inclusief isolatie) - 2 nieuwe keukens installeren. ( muur uitbreken + afwerken + installatie) - 2 nieuwe badkamers installeren - electriciteit verleggen + keuren - zolder met gyproc afwerken en osb platen op vloer (vernissen) - nieuwe garagepoort+ inkomdeur - nieuwe cv ketel

Renovatie trap

Massieve houten trap met trapleuningen dient volledig te worden gezandstraald, traploper er af en afwerken in lichte (beits)kleur zodat de natuurlijke kleur naar boven komt. Het betreft een trap in herenhuis, die van onder tot boven loopt.

Kleine renovatie van de wc ruimte

Ik wil de muren laten tegelen,raam laten plaatsen,plafond afwerken en deurlijsten plaatsen.

Renovatie van de zolder

Zolder is +/-40 m^2 - volledige nieuw dak+ isolatie - afwerken plafond zodat zolder als slaapkamer gebruikt kan worden - de houten vloer zouden we graag gebruiken, alsook de stenen muren en steunbalken - afbreken van kamer die gebouwd is op zolder met platen.

Renovatie van de zolder

Renovatie van de zolder - Onderdak - Isoleren - Plaatsen van veluxramen - afhankelijk van budget - afwerken zolder

Renovatie volledig dak

Het betreft een dakrenovatie. Isolatie, het plaatsen van enkele dakramen, en het plaatsen van dakgoten. We zouden graag het dak afwerken met metalen dakpanpanelen.