Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Overijse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Overijse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Overijse of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
totaal badkamer renovatie uitvoeren, badkamerrenovatie met inloopdouche, badkamer renoveren met inloopdouche, totale badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer volledig renoveren met inloopdouche, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, totale badkamer renoveren met inloopdouche, strakke badkamer plaatsen, totaalrenovatie badkamer met inloopdouhe, badkamer renoveren, badkamer gedeeltelijk renoveren, verbouwing badkamer met douchecabine, badkamer renoveren, badkamer renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Overijse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Overijse:

Complete badkamer renovatie

Complete badkamer renovatie: Volledige realisatie van een badkamer: leidingen, ophoging van de vloer (chape/pur), plaatsen van lichtpunten & ventilator, betegelen van vloer en muren, plaatsing van bad/inloopdouche/wc/2 lavabo's Oppervlakte van de badkamer: 11 m².

Badkamer renoveren

Vervanging van douche en kranen + douchewanden. Vervanging van lavabo en kranen. Vervanging van WC-bak (Geberit). Nieuwe wand- en vloerbetegeling. Te bespreken met vakman voor het materiaal. Ongeveer 5 m². Waarschijnlijk ook leidingen te vervangen.

Badkamer installeren

Badkamer installeren (afkomstig van X2O) + afvoerleidingen

Volledige renovatie sanitair

Ik wil van 2 kleinere badkamers ( 1 douchekamer en 1 badkamer) een nieuwe grotere badkamer laten maken. Daarbij horen dus ook da afbraakwerken en het eenmaken van de twee ruimtes. Het is een prefab van het bouwjaar 1976.

Installeren nieuwe badkamer

Wij zoeken een badkamerspecialist: Om een nieuwe badkamer aan te leggen. Met bad, Italiaanse douche, dubbele wastafel en badkamermeubel. Graag ter plaatse komen kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie , is in slechte conditie .Alles eruit en vernieuwen. Nieuw bad, douche betegeling etc

Totale renovatie van badkamer

Ik wil de badkamer volledig renoveren : alles eruit halen, nieuwe betegeling, nieuwe douche in hoek van 90° onder deels schuin dak, nieuw bad, nieuw lavabomeubel en nieuw spiegelmeubel. Vochtprobleem aan de douche (door poreuse voegen). Badkamer van 5 m op 2 m. Geen chape (houtskeletbouw), er ligt nu een laminaatvloer in.

Badkamer renovatie

wij zouden graag onze badkamer renoveren en zoeken iemand die ons hierbij kan helpen. Ik denk dan aan een plan maken en mee kijken welke materialen we kunnen gebruiken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Aangezien we een jong koppel zijn dat nog maar 2 jaar in ons huis wonen moeten we natuurlijk letten op ons budget. Het is ook de eerste keer dat we aan zo'n project beginnen dus ik weet niet goed over welke budgetten we spreken.

Kinderbadkamer

doucheschuifdeuren en kranen plaatsen; badkamermeubeltje (wastafel en onder kastje) en kraan plaatsen

Vernieuwen badkamer,houten ...

Vernieuwen badkamer,houten vloerbekleding en kurkvloer vervangen door tegels, nieuw bad en/of douche, nieuw badkamermeubel met wastafel.

badkamer en douchekamer (heel klein) ...

badkamer en douchekamer (heel klein) vernieuwen en moderniseren.

renovatie van een badkamer in een ...

renovatie van een badkamer in een douchekamer nieuwe vloer, muur, douche volledige betegelt, kast met 2 kranen

Afbraak en uitbreiding van douchekamer ...

Afbraak en uitbreiding van douchekamer naar badkamer. Alles volledig te vernieuwen.

in bestaande ruimte zonder afwerking ...

in bestaande ruimte zonder afwerking douche, eventueel lavabo en wc bouwen beneden in kelder, huis ligt tegen heuvel, is het mogelijk om waterafvoer en verluchting goed te maken?

Bestaande badkamer met bad, douche en ...

Bestaande badkamer met bad, douche en lavabo's dient afgebroken. Betegelde giprokmuur afbreken, één deur supprimeren en vervangen door giprokmuur. Verplaatste ieuwe douche (douchekuip, één glazen deur, één glazen paneel, beide veligheidsglas, recuperatie volledige douchekraan, ventilatie recuperen), nieuw bad met kranen (bad misschien bubbelbad), nieuwe lavabo's met onderbouwde kasten, kranen en spiegelkast: alle plaatsen en aansluiten. Vloer in teakhout evenals aanwerking aan bad (?en douche); wanden of behangen of betegelen; Verschillend kasten op maat maken en inbouwen (teakhout of bijpassend hout voor badkamer); bestaand houten plafond bewerken tot witgrijze kleur; Verlichting boven lavabo's en centraal; verwarmingsrek ter verwarming en handdroekdroger (misschien extra, klein rek)