Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Roosdaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Roosdaal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Roosdaal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Roosdaal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Roosdaal:

Plaatsen douche en badkamermeubel

Bestaande badkamer dient nieuwe douche en badkamer meubel te krijgen. Vorige douche is reeds verwijderd, badkamer meubel hangt er wel nog.

Inloopdouche in mortex waterdicht maken

Ik wil een bestaande inloopdouche in mortex waterdicht maken. De douche lekt naar het plafond van het gelijkvloers.

Plaatsen bad

We willen naast de douche een bad bijplaatsen, radiator verplaatsen env ervangen we zijn nog niet in het bezit van materiaal

Hernieuwen van badkamer

Totale renovatie van badkamer alles nieuw. Bad vervangen door inloopdouche, betegeling te voorzien en nieuw sanitairWC Lavabo.

Plaatsen douche wc boiler

Een douche, een wc en een boiler plaatsen en aansluiten.

Bad uitwerken in gyproc en ...

Bad uitwerken in gyproc en betegelen betegeling van badkamers en 2 toiletruimtes

Zware lekkage in waterleiding ...

Zware lekkage in waterleiding (verwarming ?) onder vloerbetegeling in badkamer op 1ste verdieping. Moet geheel of gedeeltelijk opgebroken worden. Herstellen van lekken en opnieuw betegelen. Bijkomend plakwerk op muur van optrekkend vocht.