Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rotselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Rotselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Rotselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Rotselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rotselaar:

Plaatsen badscherm in badkamer

Ik kocht bij X2O een 2-delig badscherm LUCA VARESS CYRUS XXL 137 x 155 cm en zoek nu een installateur om het oude weg te nemen en het nieuwe te plaatsen.

Ikea badkamer plaatsen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren ivm een badkamer van Ikea. Het betreft het opgangen van een spiegelkast, waarvoor in tegels dient geboord te worden en elektriciteit aan te koppelen. In de ruimte is elektriciteit voorzien. En een meubel met wasbak en kraan. Het meubel is gemonteerd, de gaten zijn voorzien in het tablet. Het meubel dient nog opgehangen te worden en vastgelijmd/gekit. Niet al het juiste materiaal aanwezig om op te hangen, wel om te kitten. Ook dient de oude wastafel nog gedemonteerd te worden.

Badkamer renoveren

Betegeling van vloer (8m²) en wanden (21m²)met tegellijm, op bestaande vloer/betegeling + invoegen Sanitaire Intallatie van inloopdouche (160X80) en badkamermeubel (twee wasbakken)

Douchebak herstellen of vervangen

Lek in de douchebak. Geen idee wat de oorsprong is. Douchebak te herstellen of vervangen indien nodig.

Ligbad vervangen door inloopdouche voor mindervaliden

Ligbad zou vervangen moeten worden naar inloopdouche mindervalide. De afmetingen van deze douche zijn nog te bepalen. De badkamer is op het eerste verdiep met een laag plafond en moet daarna terug bezet worden met tegels.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Badkamer renovatie van A tot Z. Plaatsen van inloop douche lavabo en badkamer meubel Oppervlakte van de badkamer is 8 m².

Badkamer te creëren

Badkamer op eerste verdieping. Dient niet volledig betegeld te worden en mag op maat gemaakt zijn; Wasbak, bad en douche in te werken. Betegelen en meubels te voorzien. Elektriciteit en sanitaire leidingen zullen geplaatst worden in september. Ruimte: 3205*2464 met aan de lange zijde een raam over de gehele lengte en aan de andere lange zijde een deur (521+900(deur)+1784) Opsplitsing tussen materialen en personeelskosten gewenst.

Renovatie badkamer

Installatie van douchecabine ; buizen water en afloop aanwezig van bad, verbindingen voor douche moeten nog aangelegd worden. Betegelen van badkamer + vloer vervangen. Bad, tegels en oude vloer worden vooraf nog verwijderd. Oppervlakte badkamer is ongeveer 5,5 vierkante meter

Plaatsen van douchewand

Opmeten, en plaatsen van een glazen douchewand profielen in het wit. Te plaatsen op een douchebak 1e verdieping extra helder glas 140x200cm

Renovatie badkamer

Nieuwe douche en bad, nieuwe vloer en tegels & enkele extra stopcontacten + isoleren van buitenwanden