Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen badscherm in badkamer:

Plaatsen badscherm in badkamer

Ik kocht bij X2O een 2-delig badscherm LUCA VARESS CYRUS XXL 137 x 155 cm en zoek nu een installateur om het oude weg te nemen en het nieuwe te plaatsen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Rotselaar (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen badscherm in badkamer uit heel België:

Badkamer laten verbouwen

Plaatsen van badkamer: - Bad (Van Marcke) - Regendouchezuil + badkraan voor het bad (X2O) - Badscherm (X2O) - Badkamermeubel (Van Marcke) - Kraanwerk meubel (Desco) - Spiegelkast (Van Marcke) - Licht op spiegelkast (Desco) - Staand toilet (X2O) Plaatsen kleine toiletruimte in berging: - Hangtoilet met Geberit systeem (kan evt nog een staand toilet worden als een hangtoilet niet gaat, hiervoor heb ik uw advies nodig) (X2O) - Handenwasser + Kraanwerk handenwasser (X2O) - Spiegel - 2 gyproc muren van samen +-4m² en een deur De leidingen zijn allemaal aanwezig maar moeten een beetje verlegd worden Indien u dit ook doet zou ik vragen in de badkamer de vloer, het bad, en 3 muren deels te betegelen. Vloeroppervlakte: 7m², muren: 7m² Kan u de aankopen voor mij doen zodat dez

Plaatsen van een badscherm

Plaatsen van een badscherm op het bad

Badkamer - plaatsen van badscherm op bestaand bad

IK zoek een klusjesman die een bad scherm kan zetten op een bestaand bad. Grootte van het bad scherm : 85 cm breed en 1. 50 m hoog.

Emailleren gietijzeren bad en 2 lavabo's

Hoeveel zou het kosten om mijn gietijzeren ligbad (1. 70) en 2 lavabo's in een bruine kleur te emailleren, en over de hele lengte een badscherm te plaatsen?

Nieuwe lavabo plaatsen ,oude uitbreken

Oude lavabo uitbreken nieuwe lavabokast plaatsen ,ophangkast en spiegelkast plaatsen eventueel ook badscherm.

Plaatsen badscherm op ingebouwd bad

In ons huis hebben we een oude badkamer met een bad dat aan 2 kanten tegen een muur komt (1 zijkant en voeteinde) en ook aan een derde zijde (hoofdeinde) grotendeels begrensd wordt door een muur. Op de zijde die niet tegen een muur komt zou een badscherm moeten komen om spattend water tegen te houden + zodat er mensen door de badkamer kunnen stappen en degene die op dat moment doucht niet gezien kan worden.

Badkamer renovatie

Afbraak oud bad en lavabo, bezetten en betegelen van de muren. Plaatsen nieuw bad+kraan, badscherm Plaatsen nieuw lavabo meubel+ kraan. Alles is reeds aangekocht