Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Rummen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Rummen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Rummen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Rummen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Rummen:

Sanitair vervangen

Ik zou graag een bestaande douche wegnemen en vervangen door een kast. Het bad zou ik graag vervangen door een inloopdouche. In beide toiletruimtes zou ik graag de wc's en de lavabo's vervangen.

Renovatie van badkamer

Volledige renovatie van het badkamer sanitair.( leidingen/bad/WC/lavabo) Vervangen van meubels.

Project betreft kamer van 4 op 5 meter. ...

Project betreft kamer van 4 op 5 meter. Te plaatsen toestellen : lavabo met twee wastafels, sauna, bubbelbad, douchecabine en toilet. Afvoer voor toilet is reeds voorzien. Bad dient verhoogd geplaatst te worden (met trapje). Romeinse stijl. Tevens verbouwing noodzakelijk van achterwand (betreft momenteel een plat dak van 1.5 op 4.