Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor sanitair vervangen:

Sanitair vervangen

Ik zou graag een bestaande douche wegnemen en vervangen door een kast. Het bad zou ik graag vervangen door een inloopdouche. In beide toiletruimtes zou ik graag de wc's en de lavabo's vervangen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Rummen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanitair vervangen uit heel België:

Sanitair vervangen

Inloopdouche plaatsen en aansluiten, vervangen van 2 lavabos en toilet. Vervanging van bad.geen betegeling. Toilet in een andere ruimte.

Badkamer renoveren en leidingen vernieuwen

Vernieuwen sanitair en renoveren badkamer. Badkamer: douche , bad, toiletmeubel, WC. Alle leidingen dienen vervangen te worden.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

We gaan volledige vloer beneden vervangen. Ongeveer 180m². We willen ineens vloerverwarming met warmtepomp plaatsen Naar verwarming op verdiep en warm water toe hadden we graag meer info. Nu is zowel verwarming als warm water elektrisch. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Renovatieproject Nu volledig elektrische verwarming.

Sanitair plaatsen

Bad vervangen door douche en plaatsen van een wc. Radiator vervangen door handdoek radiator. Eventueel betegelen. De opp is 2mx2,5.

Afvoerbuizen sanitair in kelder vervangen

De afvoeren zijn niet fatsoenlijk gelegd in kelder en wil die vernieuwen zodat er voldoende afwatering is. Het gaat om een 6 tal meter afvoer toilet en een 8 tal meter voor afvoer van keuken en badkamer

Zonneboiler plaatsen

Voorlopig hebben wij een electrische boiler van 200l maar deze zouden we graag vervangen door een zonneboiler. Voor sanitair warm water. Zuidgericht dak.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Een huurappartement heeft momenteel versleten gaskachel voor het sanitair water en een gasstoof als verwarming. Graag zou ik dit willen vervangen zodat het risico op CO vergiftiging verkleind wordt. De CV zou in de badkamer geplaatst moeten worden, maar daar is slecht beperkte ruimte.

Herstelling acv ketel

Wij hebben een ACV HRE36/30 en blijven steeds foutmelding 11 krijgen bij afname van warm water. Dit is enorm frustrerend als je per douchebeurt 2/3 keer mag vanonder komen hiervoor. Heb indruk dat sneller gebeurd indien je speelt in temperatuur door kraan van douche te verdraaien. Volgens de documentatie wijst dit op stromingsschakelaar die blijft hangen We hebben dit vooral in winter voor en minder in de zomer als verwarming niet aan staat. Ben zelf installateur maar wij werken met Vaillant. Ik weer dar sanitair water voorrang heeft op radiatoren. De ketel schakelt ook constant wat je duidelijk hoort en ook niet echt constante watertemperatuur geeft. De stromingsschakelaar is ook reeds door mezelf vervangen na lek/barst en staat mooi recht tov leiding.