Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Steenhuffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Steenhuffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Steenhuffel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, totaal badkamer renovatie uitvoeren, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Steenhuffel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Steenhuffel:

Douche renoveren

Bestaande douche vervangen (80x80) eventueel ombouwen naar inloopdouche. Douche uitgebroken omwille van lek in sifon. Gyprocmuur nagekeken worden.

Plaatsen douche cabine

Een douchecabine plaatsen.

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en de volledige badkamer zou moeten worden vernieuwd. Op dit ogenblik is er een hoekbad, enkele lavabo, toilet en sauna. Ook betegelen van de badkamer. We zouden graag een inloopdouche, gewoon (groot) ligbad, dubbele wasbak, toilet, badkamermeubel en GEEN sauna meer hebben in de badkamer. Afmetingen huidige badkamer 370 x 250.

Totale badkamer renoveren met inloopdouche

We hebben een huis gekocht en de badkamer zou helemaal moeten gerenoveerd worden. Alles eruit en nieuw plaatsen, en betegelen. Ook het bad eruit en inloopdouche plaatsen.

Badkamer renoveren

De badkamer is 3 m op 3 meter en er is een ligbad dat ik wil vervangen door een inloopdouche in de volledig et breedte. Hier voor moet een venster van 1m op 1 dichtgemaakt worden . Verder is de vloer niet waterpas en deze wil ik dus ook herdoen met nieuwe tegels. De douche wil ik in kunststof met wandpanelen.

Barst in kunststof bad herstellen

Sinds kort hebben wij 2 scheuren in ons kunststof bad (1 grotere scheur/gat en een klein scheurtje). We willen graag weten hoe dit het snelst/best kan hersteld worden, liefst zonder breekwerken of schade aan de badtegels.

Badkamer betegelen

Op 1 muur van 2 meter op 2 meter in de douche + bad omkasting renovatietegels zetten. De huidige ondergrond is beton ciré, maar deze is beschadigd geraakt door een ondertussen opgelost waterlek. Enkel renovatietegels komen in aanmerking omdat deze dun genoeg zijn om er over te plaatsen, de badkamer is in gebruik dus breekwerken zijn niet gewenst.

Ligbad afbreken en inloopdouche met glazen wand plaatsen

Ik wil mijn ligbad laten uitbreken. In de plaats moet er een inloopdouche van 1.8 x 0.9 meter komen. Dit met glazen wand van 2 x 1.8 meter.

Complete badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie Oppervlakte : L 2,7 x Br 2,45 x H 2,5. Uitbreken huidige badkamer bad, douche tegels radiatoren meubel met lavabo en volledig vernieuwen met inloopdouche. Ter plaatse komen kijken.

Twee badkamers installeren

2 badkamers installeren. Eerste badkamer moet men een lavabo, meubel, inloopdouche en tegels plaatsen. Deze ruimte is zo een 13 m². Tweede is inloopdouche, bad, toilet, lavabo, meubel en betegelen voor zo een 9 m².

Nieuwe badkamer plaatsen

Op zoek naar een specialist om een nieuwe badkamer te plaatsen bij een totaalrenovatie van een appartement.

Toilet plaatsen op eerste verdieping

Wij zijn van plan om op de eerste verdieping van ons huis een toilet te laten plaatsen. Deze zal komen in een kamer waar nog geen afvoerleidingen beschikbaar zijn.

Chape, isolatie en plafond plaatsen in badkamer

Op de vloer moet er chape komen. Tegen de muur isolatieplaten en cementeren. Plafond afwerken in gypsplaten. Het gaat om een badkamer van 4 x 1.70 meter.

Douchewand in marmer plaatsen

Badkamer renoveren. Oppervlakte van badkamer 12 m² Niet voor de vloer maar wel voor de douchewand. Graag witte marmer met grijze tekeningen. H 240 breedte acherterwand 90 zijwand 140. Graag wil ik dit zonder naden in 2 marmer panelen.

Douchebak vervangen

Ik wil graag mijn huidige douchebak vervangen. Deze meet 1 x 1,20 m en de aankoop van een nieuwe bak is in samenspraak met de specialist.

Badkamerrenovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie, Nieuw plafond Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 210 x250cm Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : alles dient afgebroken te worden. Eventueel radiator verplaatsen (te groot) Bestaande deur vervangen door schuifdeur in hout of andere. Inloopdouche nieuwe lavabomeubel. Nieuwe betegeling.

Aanpassing van bad naar inloopdouche met glazen wand

Oppervlakte van de badkamer 6 m². Ik wil een bad laten verwijderen en daarvoor in de plaats een inloop douche geplaatst hebben. Er zou ook moeten betegeld worden. En een glazen wand.

Douchebak vervangen en douchekraan aansluiten

Ik zoek een specialist voor een oude douchebak te verwijderen en nieuwe te plaatsen en aan te sluiten. Douchebak zal ik zelf voorzien. Hiernaast moet men na de tegelzetter is geweest nog eens terugkomen. Dan moet men de douchekraan plaatsen, toilet installeren en een badkamer meubel ophangen. Ook hier is al het materiaal reeds voorzien.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer De oppervlakte is 1 m 80 op 3 m. Ik zou het bad willen weg doen en douche in de plaats en ook wc veranderen misschien ander opstelling. Graag met inloopdouche, eens komen kijken ter plaatse.

3 badkamers renoveren

3 x een basis badkamer te renoveren en aparte WC en sanitair.

Badkamer renoveren met inloopdouche en betoncire

Complete badkamer renoveren: De oppervlakte is ongeveer 2. 60 m x 2 meter. Wij hebben een appartement gekocht en willen de gedateerde badkamer renoveren. We zijn op zoek naar een bedrijf dat werkt met betoncire. Graag dubbele lavabokasten. Het bad mag blijven staan. Graag een inloopdouche.

Toilet omkasting maken en tegels plaatsen

We hebben zelf al deels de badkamer verbouwd. Door omstandigheden kunnen we enkele werken zelf niet uitvoeren. Daarom ben ik op zoek naar iemand om een omkasting (in MDF of gyproc) te maken voor onze inbouwtoilet en 2 collectoren (zie foto). Daarna mag dit stukje ook bezet worden met tegels. De toilet (Geberit Duofix) staat er al maar de watertoevoer naar het toilet moet nog worden aangesloten. De tegels zijn reeds aanwezig omdat we al een deel van de badkamer hebben betegeld.

Plaatsen van melkglas in douche

Wij hebben het probleem dat de voegen in de douche barstjes vertonen en dat ook de verf loskomt aan de muur naast de douche. Wij zoeken iemand die melkglas zou kunnen plaatsen in de douche en dit vervolgens kan afkitten om het vochtprobleem op te lossen.

Volledige badkamer renovatie uitvoeren

Afbreken huidige badkamer: Afbreken, wegvoeren en storten van bestaande douche met kraanwerk, meubel met kraanwerk, radiator, muur naast douche en achter meubel, bezetting, vloer en chape. Electriciteit en loodgieter : Plaatsen van bad,thermostaat bad douche omstellen en douche set, bad wand 120*150, Meubel 100 cm 1 waskom en 2 laden, eengreeps mengkraan, radiator, waterleiding en aflopen verplaatsen voor lavabo en bad, leidingen radiator aanpassen, plaatsen elektrische ventilator met schakelaar, stroompunt achter spiegelkast en stopcontact aan meubel voorzien. Plaatsing en afwerking: Chappen van de ondergrond 5m², bezetten met grijze watervaste cementbezetting 22 m², plaatsen waterdamp kerende doek boven bad en douchezone 5 m², plaatsen tegelplaat onder en naast bad als voorbereiding van

Badkamer renoveren met inloopdouche

Gietvloer plaatsen ongeveer 20 m². Graag zou ik mijn bad laten vervangen in een inloopdouche met glazen wanden.