Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Strombeek Bever te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Strombeek Bever.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Strombeek Bever of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Strombeek Bever die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Strombeek Bever:

Vernieuwen van badkamer

Wij willen in onze badkamer een douchecabine laten vervangen door een Italiaanse douche. Aanpassing van betegeling

Renovatie badkamer + installatie 2e badkamer

We hebben een badkamer en een apart toilet die beide volledig gerenoveerd moet worden, en een tweede badkamer die gemaakt moet worden en aangesloten. Graag zouden we ook al onze wc's (3 in totaal: 1 in beide badkamers + nog een aparte) aansluiten op onze regenwaterput. Badkamer : uitgebreken 18 m². Douche , betegling , bad, 2 lavabo en WC

Badkamer renovatie

Weghalen van badkuip en installeren van douchehokje. Betegeling reeds gedaan.

Nieuwe badkamer plaatsen

We willen de badkamer vernieuwen en uitbreiden door een deel van de aanpalende slaapkamer bij de badkamer toe te voegen. Er zijn 2 grote slaapkamers boven, en daar zou ook een deel van slaapkamer als badkamer dienen voor inloopdouche. Betegelen, gietvloer,douche... Oppervlakte badkamer : 3 meter op 2 meter. Best ter plaatse komen kijken door een vakman. Moderne stijl, strak, deuren zonder omlijsting.

Badkamer renovatie

Graag offerte bekomen voor het renoveren van badkamer.Alles vernieuwen in de kleine badkamer. Licht, sanitair, wasmeubel. Moet voldoen aan de wettelijke normen en ook toepassing van premies.Badkamer van ongeveer 8 m².

Renovatie van badkamer

Betreft: - Afbreken van convector en plaatsen radiator keuken - Plaatsen van badverwarmer 18l gesloten toestel - Plaatsen van systemfix( inbouwelement wc)+wc - Vervangen waterleiding naar keuken en badkamer - Plaatsen van badkamer (toestellen niet inbegrepen) - Plaatsen van ventilatie badkamer - Plaatsen expansievat boiler kelder - Plaatsen handdoekdroger in de badkamer

Renovatie van badkamer

Wil mijn badkamer volledig vernieuwen. Is dringend.

Renovatie van badkamer

Ik had graag mijn badkamer en wc willen renoveren met beperkt budget. Volledige herbetegeling van de vloer+muren. Huidig staat er een bad dat vervangen zou moeten worden door een cabine/douche(max 90x90),een nieuwe lavabo. De badkamer is zeer klein en heeft geen venster of opening. De wc moet ook vervangen worden en ook daar herbetegelen van vloer en muren.

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer en apart wc. We hebben al de meubels en de kranen aangekocht.

Renovatie

Renovatie badkamer - keuken - vloer