Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Ternat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Ternat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Ternat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Ternat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Ternat:

Badkamer renoveren

Oude badkamer strippen. Nieuwe leidingen, electriciteits. Oude vloer en wandtegels eruit. Schouw afbreken. Vloer egaliseren. Plaatsen inloopdouche, bad, meubel met lavabos, nieuwe chauffage. Oppervlakte 8 m²

Complete badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie Oppervlakte : L 2,7 x Br 2,45 x H 2,5. Uitbreken huidige badkamer bad, douche tegels radiatoren meubel met lavabo en volledig vernieuwen met inloopdouche. Ter plaatse komen kijken.

Kleine badkamer renoveren en betegelen

Kleine badkamer renoveren: Bad, douche en enkele lavabo. Betegelen van badkamer. Oppervlakte ongeveer 2 op 3 meter.

Volledige badkamer te vernieuwen

Wij wensen de volledige badkamer inclusief plafond en velux te vernieuwen. Ook vloertegels ,badmeubel ,douche en chauffage dient er geplaatst te worden. De oppervlakte is ongeveer 3 op 3 meter met schuin dak.

Badkamer renovatie

We willen onze badkamer volledig renoveren. Het gaat om een eerder kleine badkamer waar we een badkamer meubel + bad/douche combinatie willen in plaatsen. Er dient ook een nieuwe verwarming voorzien te worden. De muren dienen betegeld te worden en ook het plafond dient vernieuwd te worden. Gelieve contact op te nemen na 17u of via mail.

bestaande badkamer met gyproc indeling ...

bestaande badkamer met gyproc indeling uitbreken in badkamer zonder muur van +/- 5 op 4; nieuw bad, inloopdouche, nieuw modern verwarmingselement (oud aanwezig), op maat gemaakt meubel met spiegelkast en 2 lavabo's (opslagruimte te voorzien), nieuwe vloer. verlichting op muur voorzien. plaatsing van de douche en badkamermeubel worden omekeerd aan huidige configuratie. WC mag blijven maar mag ook nieuw ifv plaatsing geheel. niet volledig betegelen, we zijn geen tegel-fans, enkel noodzakelijke plaatsen, evt aternatieve wandbekleding. minimale electr. werken (bestaande electr. leidingen en schakelaars verplaatsen , nieuwe verlichtingspunten voorzien). mail voor plannen en foto's huidige toestand.

Badkamer heeft installatie van een doche ...

Badkamer heeft installatie van een doche nodig en nieuwe wastafelkasten. tegelijk kan gekeken worden of het bad en de verwarming niet hoeven verplaatst te worden en of er andere muur- en vloerbekleding (tegels) worden aangebracht. Ook een nieuwere en moderene verlichting is verlangd.