Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Tienen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Tienen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Tienen:

Twee badkamers installeren

2 badkamers installeren. Eerste badkamer moet men een lavabo, meubel, inloopdouche en tegels plaatsen. Deze ruimte is zo een 13 m². Tweede is inloopdouche, bad, toilet, lavabo, meubel en betegelen voor zo een 9 m².

Plaatsen van ventilator in badkamer

Ik wil een badkamerventilator laten plaatsen via een opening door de muur dit is voor het vocht weg te houden.

Inloopdouche bouwen

Het materiaal is aanwezig zoals inloopdouche , kast en lavabo. Tegels moeten nog aangekocht worden. Taak: plaatsen van materiaal en betegelen van douche.

Renovatie badkamer

Badkamer verplaatsen naar andere kamer: nieuwe leidingen, nieuwe badmeubels, nieuwe muren, nieuwplafond, nieuwe vloer

Badkamer renoveren

Graag willen wij onze badkamer renoveren. De afmetingen zijn 3 m op 3. 2 m op 2. 50 m hoogte. In de badkamer zou een douche, bad, badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet moeten komen. Voor de vloertegels hadden we graag een groot formaat, bijvoorbeeld 50 cm op 50 cm. Kan u mij hiervoor een offerte maken? Graag materiaalkosten en werkkosten apart te vermelden op factuur. Werken kunnen starten rond april - mei.

Badkamer renovatie

Badkamerspecialist : Badkamer renovatie: Vloeren-betegelen-plaatsen van badkamer meubel,plaatsen van douchecabine.

Omkasting + aansluiten van ventilator

Graag had ik een omkadering geplaatst in de badkamer rond een 'afvoerbuis', die ik niet meer wens te zien. Dit met eventueel MDF of een andere water bestendige omkadering (die overschilderbaar is). Alsook is er een afzuigsysteem voorzien, waar ik dan ook graag in de omkasting dit verwerkt zou zien. Ik voorzie een ventilator, alsook de voorziening van elektriciteit is er. Enkel dient het andere materiaal voorzien te worden. Graag een all-in offerte (materiaal, uren, ..)

Badkamer vernieuwen

In een appartement op het 2de verdiep. Het bad,douche en lavabomeubel worden uitgebroken. Er komt een nieuwe douche en lavabo met meubel. Er komt geen bad meer. De vloer en wandstenen worden vernieuwd.

Leggen van nieuwe leidingen

Nieuwe afvoerleiding en nieuwe leidingen warm en koud water trekken van eerste verdiep tot in de kelder. Nieuwe leiding elektriciteit voor stopcontact en elektrische boiler. Foto's toegevoegd. Adresgegevens bij contact.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn bad vervangen door een inloopdouche, zonder douchebak maar de tegels van de wand gewoon doorlopend op de vloer. Ook de lavabo's en de kastjes moeten vervangen worden. De muren zijn 245/260,hoogte 270. Breedte van de venster 1. 85 in de langste muur en tot in de hoek.

Vervangen van bad door douche

Bad wordt door mij uitgebroken, moet vervangen worden door douche 80 x 120 cm met lage instap.

Afwerken van de badkamer

Afwerken van de badkamer. Plaatsen van stopcontact voor boiler en een voor WC verschrompelaar, wateraanvoer aansluiten, dichtheid testen, terugplaatsen kunsttegels en algemene afwerking.

Vervangen ligbad door inloopdouche

Ligbad vervangen door inloopdouche. De te gebruiken oppervlakte is de oppervlakte van het bad. Geen of een zo laag mogelijke instap van douche.

Werken in de badkamer

Graag prijsofferte van omkadering verluchting buis, ventilatie systeem (voorzien), badmeubel inclusief verlichting, betegelde muren van de grond tem plafond, douche, volledige afwerking met voorzien van droogkast en wasmachine (Foto's ter beschikking).

DRINGEND: badkamer-installateur gezocht voor Facq Badkamer

Wij zijn dringend op zoek naar een aannemer of badkamer-installateur voor de volledige renovatie voor onze badkamer. In bijlage vind je een offerte van Facq. Wij zouden graag deze maand de bestelling al plaatsen, om onze aanspraak te kunnen maken op 10% Batibouwkorting. Is zoiets mogelijk? De plaatsing zelf mag natuurlijk na maart.

Badkamer te vernieuwen

Kleine badkamer, waar het bad dient vervangen te worden door inloopdouche met douchebak en glazen wand. 1 douchemeubel met 1 pompbak en muren bezetten met tegels (eventueel mozaïek)

Renoveren van badkamer

Badkamer renoveren. Dwz nieuwe muren. Nieuwe vloer. Deze bestaat uit balken en houten vloer. Geen betonnen vloer. Dus willen een bescherming dat het water zeker niet in de keuken kan lekken. Een bad douche combi. Bad moet wel min 1m90 liefst 2m zijn. Wc hergebruiken. Wastafel. En de leidingen aanpassen. En eventueel nieuw plafond met led verlichting. Badkamer is ongeveer 3x3.

Renoveren van badkamer

Collector dient verplaatst. Afvoer leiding WC dient mogelijk verplaatst. Nieuwe staan wc met muurafvoer. Kraan douche dient verplaatst. Nieuwe regendouche kraan. Douche hoek cabine van 100x90 of 120x90, 2 wanden enkel glas. Aansluiting op waterafvoer plaatsen voor wasmachine/droogkast. Huidige radiator vervangen door model geschikt voor handdoeken drogen. Plaatsen actieve ventilatie (electr. Aftakking mogelijk vanaf lamp). Wandtegels in 30-35 per m² schaal. Vloertegels duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie van badkamer

Het betreft een gedeelte van de badkamer: nl. de douche. De huidige douche is ingezakt en lekt en dient vervangen te worden. Ik had graag de mogelijkheid laten onderzoeken om een inloopdouche te plaatsen én het installeren ervan indien mogelijk. Het is mogelijk dat een muurtje (geen steunmuur volgens mij) dient uitgebroken te worden. De radiator begint ook te roesten. Misschien laten vervangen door een radiator die geschikt is voor de badkamer in plaats van ze te verven. Ook hier graag uw advies.

Installeren van badkamer

Badkamer: Plaatsen van douche, WC en lavabo. Ook betegeling.

Uitbreken bad + plaatsing douche

Een bestaand bad dient te worden uitgebroken en voor dezelfde afmetingen te vervangen worden door een douche (160*80 cm). Ik ben reeds geïnteresseerd in een douche van de firma Kinemagic, die perfect plaatsbaar is envoldoet aan de correcte afmetingen. (Kostprijs zonder BTW 2750 EUR) (zie website ; gewenst produkt: kinemagic design rechthoek hoog) Onder het bad liggen geen tegels, dus ev. Moet er eerst chape gelegd worden. Graag uw offerte of afspraak.

Volledige renovatie bestaande badkamer

We willen een bestaande badkamer volledig renoveren. De huidige badkamer is functioneel maar aan een update toe. Alles wat er staat mag afgebroken worden en vervangen door nieuw. We houden het op een (inloop)douche en een lavabo-meubel en kasten uiteraard. Tegels zijn eveneens noodzakelijk. We zoeken enerzijds naar advies naar design en mogelijkheden en anderzijds een offerte, all in, materialen en werkuren. Het is geen dringende job, maar willen er niet meer zelf aan beginnen en het uitbesteden aan vakmensen

Aankoppelen kraan douche en bad

Onze badkamer werd recent geïnstalleerd, maar de kranen van bad en douche nog niet aangezien eerst de tegels moesten geplaatst worden. Nu blijkt dat de lengte van de aanhechting met de muur niet optimaal is: voor de douchekraan is een verlenging nodig, voor de badkraan een verkorting (reden: het ging om een renovatie van een oud herenhuis met scheve muren). Aanpassing van deze aanhechting moet dus zee sinecuur gebeuren (via afzagen of het toevoegen van een tussenstukje, deze tussenstukjes heb ik reeds in mijn bezit) alvorens de kranen aangekoppeld worden.

Badkamer renoveren

Renoveren van een badkamer van 3m05 op 1m70 te Tienen op eerste verdieping: * Uitbreken en verwijderen van de bestaande badkamer * Verwijderen van het oude tegelwerk * Verwijderen van oud gasboilertje in de badkamer (mogelijk is een nieuwe centrale boiler nodig (?) in de kelder, momenteel is daar een ELCO-mat mega 90, zie foto's) * Plaatsen, installeren en aansluiten van nieuwe badkamermeubelen * Nieuwe vloer (vinyl waarschijnlijk), tegelwerk * Aandacht voor verhogen waterdruk (want deze is nu te laag) * Keuze van de badkamermeubelen => eerder standaardmeubelen en niet zozeer (prijzig) design.