Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Tremelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Tremelo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Tremelo of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Tremelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Tremelo:

Bad vervangen door douche

Mijn echtgenote wil het bad vervangen door een inloopdouche voor senior. Inloopdouche te maken .

Renovatie badkamer

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor renovatie badkamer (vervangen douche), opkuis van marmeren vloer en ingebouwde kasten voor overloop en dressing.

Renovatie badkamer

Vloer en muren is samen 32,14m². Badkamer is reeds volledig gekozen en getekend bij vertommen in Putte. En beneden de wc is ook gekozen . De tegels zijn nog niet gekozen voor badkamer of wc. Ik zoek dus iemand die alles kan betegelen en installeren.

Plaatsen van douche

Bestaande douche van 25 jaar oud te vervangen door een nieuwe douche.

badkamer : loodgieterij , ...

badkamer : loodgieterij , schrijnwerkerij , betegelen en plaatsen van bad met douche WC en badkamermeubel

Beste, Ik zou graag mijn douche ...

Beste, Ik zou graag mijn douche willen veranderen. De muren zijn betegeld, maar men heeft geen kerdidoek gebruikt. Normaal was het een inloopdouche, maar omwille van geen kerdidoek hadden ze mij aangeraden om een douchebak te zetten. Door geen kerdidoeken te gebruiken op de muren heb ik al last gehad van vocht op de muren langs de andere kanten. Zouden jullie de douchebak kunnen uitbreken om er terug een inloopdouche van te maken en de muren te bezetten met een kerdidoek en betegelen. Ook moet er een glazen douchedeur geplaatst worden. Indien dit mogelijk is, is het dan mogelijk om een kijkje te komen nemen en een prijsofferte te maken.

het uitbreken van een bestaande douche ...

het uitbreken van een bestaande douche en het volledig vernieuwen ervan, aangepast aan een gehandicapt kind.

Afbraak van de bestaande : douche ...

Afbraak van de bestaande : douche ,wastafels, vloer , muurtegels ( 1 wand) Plaatsen van: douche kabine toilet wastafel meubel vloer vals plafond/spots muurtegels electrische verwarming/handdoeken rek verleggen van enkele santiaire leidingen