Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wilsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Wilsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Wilsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Wilsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wilsele:

Kleine badkamer renoveren

Wij willen badkamer integraal laten verbouwen op verdieping 2. Het is een kleine badkamer van +- 5 m². Wij willen een nieuwe lavabo, douche en wc. De leidingen zijn deels in lood tem verdieping 1. Nieuwe vloer -en muurbekleding ook te voorzien.

Badkamer vernieuwen

Vandaag hebben wij een nieuwe badkamer bij X20 besteld. Deze bestaat uit een douche, dubbele wastafel, spiegelkast, kolomkast, bad en radiator. Daarnaast moet ook onze badkamer volledig opnieuw betegeld worden zowel de vloer als de wand. Onze badkamer is 2m op 3 m. ( onze huidige badkamer wordt dus volledig vernieuwd) Materiaal reeds aangekocht bij X20

Badkamer renoveren met X2O materiaal

Graag willen wij onze badkamer laten renoveren. Deze is 2.60m x 3.25m. Er moet een nieuwe vloer gelegd worden en de muren bezet. Moeten geinstalleerd worden : badkamermeubel en hangkast, vrijstaand hoekbad, douche met douchepanelen. Alsook de additionele sanitaire leidingen en afvoer voor het bad en extra stopcontacten.

Complete badkamer renovatie en aanpassen leidingen

Het gaat om een badkamer van 4 x 4 m waar nu een toilet, bad meubel en bad in staat. Dit zou allemaal vernieuwd worden, met toevoeging van een inloopdouche. We hebben reeds al onze toestellen en meubels aangekocht. Er moeten twee muurtjes worden geplaatst voor de inloopdouche. Alle leidingen moeten aangepast. Ongeveer 3/4 van de ruimte moet betegeld worden op de vloer alsook enkele wanden. Andere wanden zullen opnieuw geplakt moeten worden. Er zijn ook enkele kleine aanpassingen aan de elektriciteitsvoorzieningen nodig. Welke werken moe De oppervlakte ongeveer 16 m².

Renovatie van badkamer

Badkamer moet volledig vernieuwd worden : vloerbekleding, muurbekleding, bad, douche, lavabo's. Geen wc. Plaatsing nieuwe boiler in garage + vervanging buizen.Foto's in bijlage.Adresgegevens bij afspraak.

Kurkvloer vervangen door tegels. ...

Kurkvloer vervangen door tegels. Ventilator plaatsen. Douche uitbreken en douchecabine plaatsen.

Vervangen bad door stortbad

maximum breedte te plaatsen stortbad: 77 cm Plaatsbezoek voor offerte aangewezen

Na de dakwerken, (maken van een dakkapel ...

Na de dakwerken, (maken van een dakkapel in de badkamer), graag installeren van een nieuwe badkamer: bad, lavabo, wc en instapdouche.

BADKAMER OP EERSTE VERDIEPING BRENGEN ...

BADKAMER OP EERSTE VERDIEPING BRENGEN (LEIDINGEN VANUIT KELDER NAAR BOVEN) WC BAD/DOUCHE LAVABO HERSTELLEN EN/OF VERNIEUWE VAN BESTAANDE LEIDINGEN BENEDEN. SITUATIE VAN DE LEIDINGEN IN DE WONING (WATERPUT) EVENTUEEL BRUIKBAAR?

De verwarmingsketel (centrale verwarming ...

De verwarmingsketel (centrale verwarming op aardgas) moet vernieuwd worden. Deze verwarmingsketel wordt ook gebruikt voor het water. Ik zou willen gebruik maken van de werken om tezelfdertijd mijn badkamer te renoveren met inloopdouche en losstaand bad - ook de vloer van de badkamer moet heraangelegd worden en de betegeling meot deels gebeuren.