Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wolvertem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Wolvertem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Wolvertem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Wolvertem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wolvertem:

Herstellen van doek in douche

In de inloopdouche is een soort doek tussen de afloop en tegels losgekomen, deze moet hersteld worden

Ruimte omvormen tot badkamer

In een ruimte van ongeveer 4. 5mx3m staan 4 aparte wc. Elke wc zit in een afgesloten kotje ter grootte van ongeveer 1,5m². Ik zou 1 van de wc's willen laten ombouwen tot een douche.

Badkamer volledig nakijken muur en tegels zijn vol water

Door een lek blijken de tegels en dus de muur vol water te zitten dit zou onderhanden moeten worden genomen indien kan. De badkamer zal dus ongeveer volledig moeten in handen genomen worden. Graag ter plaatse komen kijken. Het adres geef ik mee aan de badkamerspecialist.

Werken in de badkamer

Wij willen het bad laten wegdoen en een nieuwe douche in de plaats laten monteren. Misschien ook een beetje werk voor het monteren van de kraan langs de andere kant.

Badkamer te renoveren

Douche vervangen ,eventueel bewerken met tadelakt (Marokkaanse pleisterwerk) nieuwe douchedeur plaatsen. Misschien moet ook de zijwand vervangen worden en zijn er breekwerken. Maar wij willen daarom graag met iemand een afspraak maken om de situatie te bekijken.

Ik zou graag mijn badkamer herinrichten ...

Ik zou graag mijn badkamer herinrichten omdat de muur achter de douche water opneemt. Er staan nu tegels en een bad en ik overweeg één grote instapdouche of een bad met een douche (één geheel). De huidige lavabo's wil ik vervangen door een badkamermeubel en enkele stopcontacten bijplaatsen.

renovatie van badkamer: 2 lavabo's / ...

renovatie van badkamer: 2 lavabo's / accessoires / spiegel / kasten / bad / douchecabine / toilet / vloer en wanden dienen vooraf vernieuwd : materiaal nog te bepalen