Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten:

Kamer omvormen in badkamer
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Enines (Waals-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Kamer omvormen tot badkamer

Extra badkamer maken van een kamer zonder leidingen, leidingen doortrekken naar de eerste verdieping. Oude badkamer ligt op gelijkvloers.

Raam dichtmetselen

We zijn onze eerste verdieping aan het renoveren en gaan 1 kamer omvormen tot een badkamer. Om inkijk te beperken, zijn we opzoek naar iemand die het bestaande raam wilt uitbreken en de opening kan dicht metselen. Het gaat om een standaard raam qua afmetingen.

Omvormen kamer tot badkamer

Ik wil van een slaapkamer een badkamer maken. De afmetingen zijn +- 3m /3m. De kamer bevindt zich boven de garage waar de meeste water- en warmtepijpen zijn. Ik zou graag in de badkamer een bad willen hebben, een douche en badkamermeubilair en een Wc . Als mijn budget toestaan ook vloerverwarming.

Leidingen verleggen voor badkamer te plaatsen

We zouden een kamer op de eerste verdieping willen omvormen tot een badkamer. De kamer heeft een oppervlakte van 9m². De aankoop van de badkamer zelf gaan we apart behandelen.

Totaalrenovatie : slaapkamer omvormen naar badkamer

Totaalrenovatie: slaapkamer op eerste verdieping moet badkamer worden. Bestaande afvoer toilet en douche op gelijkvloers ligt net onder de kamer die badkamer moet worden.

Dressing op maat in kamer

Een kamer omvormen tot inloopkast. Maximum ruimte gebruiken met gesloten kasten - schuiven en legplanken. De kamer is 240*270-370 en 270 hoog met een raam en een deur

Gewone kamer omvormen tot badkamer

Gewone kamer ombouwen naar badkamer (geen voorziene afvoer,mogelijk naar kelder doortrekken). Oppervlakte 3. 2m op 3m, 1 raam aan één zijde van de 3. 2m en 1 deur aan de 3m zijde. Graag: - 1 toilet - 1 whirlpoolbad - dubbele lavabo 1. 2m max - 1 stoomdouche

Renovatie douche/Wc kamer

Kleine badkamer 2,5 x 2 m omvormen naar douchekamer met toilet. Vernieuwen. Nieuwe tegels vloer isolatie, douche, toilet en aanpassing van wateraanvoer/afvoer.