Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Helecine te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Helecine.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Helecine of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Helecine die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Helecine:

Badkamer volledig renoveren

Deel zolder om te bouwen tot badkamer met 1 velux Badkamer met toilet, bad, 2 wasbakken. Oppervlakte badkamer 10 meter met een schuine kant. Aflopen en watertoevoer in kamer eronder. Muren en plafond te plaatsen in gyproc. Vloer voorbereiden vinyl electrische installatie te plaatsen. Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie, Sanitair vernieuwen

Badkamer hernieuwen

Badkamer van ca. 2,1 x 3,1 m. , oude badkamertegels uitbreken, plaatsen nieuwe tegels muur + volera, plaatsen bad, douche, meuble met waskommen.

Inloopdouche te installeren

Wij zouden graag een inloopdouche willen laten installeren.Oude douche te vervangen door een nieuwe douche. Betegeling? of andere plankenvloer leggen. Nu is de ondergrond in houten planken

Wij zijn op zoek naar een ...

Wij zijn op zoek naar een aannemer/loodgieter/etc.. voor de renovatie van onze badkamer. Kort overzicht: plaatsing van ligbad, dubbele douche, twee wastafels, hangtoilet, boiler. Vernieuwen van afvoerleidingen en aanvoerleidingen. Eventueel verplaatsen van radiator. Isolatie van buitenmuren en afwerking binnen (gyproc, tegels, etc.) samen te bekijken. Wij hebben een idee-plan van hoe we het ongeveer willen. We beschikken al over een ligbad. Alle andere zaken kunnen in samenspraak aangekocht worden.

nieuw bad, nieuw badkamermeubel en ...

nieuw bad, nieuw badkamermeubel en douche . andere plaats bad en spoelbak zetten . muur betegelen en vloer van beide plaatsen . 1e plaats 3.50 OP 2.50 tweede plaats 4.50 X 2.60(onder dak)

Ik heb momenteel een Douche Cabine met ...

Ik heb momenteel een Douche Cabine met alle toeters en bellen erop, maar het werkt 1 keer op twee, wil deze vervangen door een apparte douche en een appart bad met een halve tussenmuur van +/- 1m50 hoog.

Badkamer volledig vernieuwen (15m²). ...

Badkamer volledig vernieuwen (15m²). Nieuwe sanitaire en verwarmingsaansluitingen voozienen vanaf bestaande collectoren. 1 verwarming - 4 waterpunten. materiaal is niet aangekocht Douche op vloerniveau volledig betegeld + plaatsen van een WC op bovenverdieping (boven badkamer) + lavabo of ligbad

afbreken van bestaande badkamer en ...

afbreken van bestaande badkamer en vervangen door een modernere

Kamer omvormen in badkamer

Kamer omvormen in badkamer