Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
52 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in West-Vlaanderen:

zondag 15 juli 2018

Badkamer renoven

Ik wil mijn badkamer helemaal renoveren: nieuwe leidingen, nieuwe meubels, nieuwe vloertegels, nieuw behang/betegeling van de muren. De meubels (douche, bad en badkamermeubel) zullen aangekocht worden bij X2O.
donderdag 12 juli 2018

Badkamer betegelen en bad/douche combinatie plaatsen

Het gaat op het vervangen van een 6 á 7 vierkante meter bestaande tegels die zullen worden verwijderd voor het verplaatsen van leidingen en het plaatsen van een nieuwe bad/douchecombinatie
maandag 9 juli 2018

Herstelling waterschade badkamer

Door een waterschade in de schouw, dienen de gyproc platen en tegels vervangen te worden. Muur aan de badkamer zou waterdicht gemaakt moeten worden en opnieuw betegeld.
donderdag 21 juni 2018

Douchedeur plaatsen

Douchedeur: 1 van de panelen van onze douchedeur (bevestigingsstuk) is kapot , wellicht zal de volledige douchedeur moeten vervangen worden. Het betreft een kleine douche van het merk Koralle, met een schuifdeur bestaande uit 3 panelen.
maandag 18 juni 2018

Badkamer en toilet renoveren

Renovatie van een bestaande badkamer en toilet op de eerste verdieping van een appartement aan zee ( tweede verblijf ) . Bad vervangen door een inloopdouche , verwijderen van lavabo en vervanging van een radiator door een handdoekradiator. Vervanging van het toilet door een hangtoilet. Vervanging van vloer- en wandtegels. De materialen zijn reeds aangeschaft.
woensdag 13 juni 2018

Renoveren van badkamer

Nieuwe badkamer : moet boven komen waar nu slaapkamer is. leidingen , bad, douche en lavabo plaatsen . Alles standaard materiaal.
donderdag 7 juni 2018

Plaatsen douchecabine

Er moet een nieuwe douchecabine geplaatst worden in de badkamer ( 90 x 90 en kwartrond ) . De aansluitingen zijn voorzien . Douchecabine zal nog aangekocht worden via de vakman.
woensdag 30 mei 2018

Badkamer maken van berging

Bergkot omvormen tot badkamer. Douche , lavabo, betegeling en sanitair aanpassen. bergkot staat naast de badkamer . de badkamer zal dan dienst doen als berging.
woensdag 30 mei 2018

Plaatsen van een handwaslavabo en muurtegels

Plaatsen van een handwas lavabo + muurtegels in een toiletruimte voor een totale oppervlakte van 4m²
zaterdag 26 mei 2018

Verrnieuwen van badkamer

Dakappartement. Architect aangesproken om badkamer te vergroten. Nieuwe badkamer installeren met nieuwe leidingen. Inloopdouche, betegeling, bevloering, meubel met lavabo; ruimte vergroten.
dinsdag 22 mei 2018

Badkamer vernieuwen

Afmeting ca 150 x 300 cm. Ik wens een nieuw toilet, douche en lavabo. Badkamerrenovatie in een woning. Betegeling vernieuwen, nieuw sanitair.
dinsdag 15 mei 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Bestaande badkamer uitbreken, nieuwe leidingen leggen. Badkamer uitbreken en volledig vernieuwen. Met een inloopdouche. De badkamer is ongeveer 2.5 op 3 meter.
dinsdag 8 mei 2018

Totale badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamer uit te voeren: renovatie nieuw plafond, nieuwe vloer. Een kleine badkamer moet volledig vernieuwd worden. De ruimte is 1 m 40 op 1 m 30. Alle oude spullen moeten verwijderd worden (lavabo en douchebak) nieuw ingebracht: inloopdouche 80/80 en badkamermeubel (klein) en handdoekdroger/ verwarmingselement.
maandag 7 mei 2018

Nieuw bad plaatsen

Oud bad uithalen en nieuw bad plaatsen. Aankoop nieuw bad kan in samenspraak met de vakman, is nog niet aangekocht.
dinsdag 1 mei 2018

Inloopdouche plaatsen

Een toitlet en kast moeten omgetoverd worden tot een inloop douche met toilet.
zaterdag 21 april 2018

Verwijderen bestaand hoekbad en plaatsen douche

Ik wens graag het bestaand hoekbad in de badkamer verwijderen en vervangen door een douche. Om op deze manier wat meer ruimte te maken. Douche kan eventueel zijn een douchecabine of inloopdouche.
donderdag 12 april 2018

Plaatsen van volledige badkamer

Ik zou graag de badkamer willen versteken van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Er is een kamer voorzien waar de leidingen zouden klaarliggen. Weliswaar niet zichtbaar. In deze ruimte zou een meubel, bad, inloop douche en een toilet moeten geïnstalleerd. Alsook betegeld op de vloer en wanden. Materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 5 april 2018

Inloopdouche installeren

Bad is reeds verwijderd. Plaatsing van een inloopdouche tussen twee muren : breedte 1,35 m, diepte 68 cm en hoogte douche bak op 7 cm ( boven de bestaande buizen)
woensdag 4 april 2018

Badkamer renoveren

Badkamer is 4 op 3 m. Douche , bad en grote meubel met twee lavabo’s. Heb waterlek gehad in douche , gebruiken we niet meer voor de moment. Wil alles renoveren , huis is 20 jaar . Indien kan, inloopdouche, meubel zou ik graag behouden maar nieuwe deuren, lavabo’s en tablet. Wil hoogwaardige kwaliteit ( natuurlijk prijs/kwaliteit bel) Gemakkelijk te onderhouden en duurzaam! Aan de kant van bad is er scheve muur, kunnen we niet rechtstaan, zou graag, thv venster nieuw tablet hebben zoals tablet meubel.
maandag 19 maart 2018

Plaatsen inloopdouche

Betreft uitbreken ligbad en plaatsen van inloopdouche met faiencetegels en verplaatsen waterkraan
dinsdag 13 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie uit te voeren. Oppervlakte is ongeveer 9 m². Renoveren badkamer zowel wanden,sanitair als plafond. Graag een bad en inloop douche, wastafel , badkamer meubilair.
zaterdag 10 maart 2018

Vervangen van bestaande douche

Het vervangen van de bestaande douche, die gebouwd is op de eerste verdieping in de badkamer en betegeld. Gebouwd in een hoek met muurtje (betegeld) van 12 cm. De douche heeft een douchekuip van 88 x 88, het muurtje is ongeveer 212 x 90 cm met bovenop afgewerkt met een marmer tablet. Muurtje en tablet mogen blijven. De douche heeft een glazen deur, die moet weggenomen worden. Bedoeling is een inloopdouche te maken, ik dacht aan een totale lengte van De betegeling aan de binnenkant van de douche moeten worden vervangen, indien mogelijk met dezelfde (nieuwe) tegels is een betegeling die andere moderne tegels. Verlenging van het muurtje met glazen wand van ongeveer 40 cm.
woensdag 7 maart 2018

Badkamer verbouwen

Badkamer zal ik zelf volledig uitbreken en zoek vakman voor plaatsen nieuwe nieuwe, maten 2. 75 op 2. 75 de hoogte 2. 35 douche badkamermeubel en hangwc .
donderdag 1 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Oude badkamer uitbreken, nieuwe plaatsen met inloopdouche en glaswand. Heel de badkamer uitbreken, en volledig vernieuwen. Met enkele lavabo. Toilet kastje boven lavabo.
zaterdag 24 februari 2018

Bad en douche opnieuw emailleren

Ik wil graag mijn bad en douche opnieuw laten emailleren.

Partners

Partners van Casius