Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
52 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in West-Vlaanderen:

dinsdag 15 mei 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Bestaande badkamer uitbreken, nieuwe leidingen leggen. Badkamer uitbreken en volledig vernieuwen. Met een inloopdouche. De badkamer is ongeveer 2.5 op 3 meter.
dinsdag 8 mei 2018

Totale badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamer uit te voeren: renovatie nieuw plafond, nieuwe vloer. Een kleine badkamer moet volledig vernieuwd worden. De ruimte is 1 m 40 op 1 m 30. Alle oude spullen moeten verwijderd worden (lavabo en douchebak) nieuw ingebracht: inloopdouche 80/80 en badkamermeubel (klein) en handdoekdroger/ verwarmingselement.
maandag 7 mei 2018

Nieuw bad plaatsen

Oud bad uithalen en nieuw bad plaatsen. Aankoop nieuw bad kan in samenspraak met de vakman, is nog niet aangekocht.
dinsdag 1 mei 2018

Inloopdouche plaatsen

Een toitlet en kast moeten omgetoverd worden tot een inloop douche met toilet.
zaterdag 21 april 2018

Verwijderen bestaand hoekbad en plaatsen douche

Ik wens graag het bestaand hoekbad in de badkamer verwijderen en vervangen door een douche. Om op deze manier wat meer ruimte te maken. Douche kan eventueel zijn een douchecabine of inloopdouche.
donderdag 12 april 2018

Plaatsen van volledige badkamer

Ik zou graag de badkamer willen versteken van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Er is een kamer voorzien waar de leidingen zouden klaarliggen. Weliswaar niet zichtbaar. In deze ruimte zou een meubel, bad, inloop douche en een toilet moeten geïnstalleerd. Alsook betegeld op de vloer en wanden. Materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 5 april 2018

Inloopdouche installeren

Bad is reeds verwijderd. Plaatsing van een inloopdouche tussen twee muren : breedte 1,35 m, diepte 68 cm en hoogte douche bak op 7 cm ( boven de bestaande buizen)
woensdag 4 april 2018

Badkamer renoveren

Badkamer is 4 op 3 m. Douche , bad en grote meubel met twee lavabo’s. Heb waterlek gehad in douche , gebruiken we niet meer voor de moment. Wil alles renoveren , huis is 20 jaar . Indien kan, inloopdouche, meubel zou ik graag behouden maar nieuwe deuren, lavabo’s en tablet. Wil hoogwaardige kwaliteit ( natuurlijk prijs/kwaliteit bel) Gemakkelijk te onderhouden en duurzaam! Aan de kant van bad is er scheve muur, kunnen we niet rechtstaan, zou graag, thv venster nieuw tablet hebben zoals tablet meubel.
maandag 19 maart 2018

Plaatsen inloopdouche

Betreft uitbreken ligbad en plaatsen van inloopdouche met faiencetegels en verplaatsen waterkraan
dinsdag 13 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie uit te voeren. Oppervlakte is ongeveer 9 m². Renoveren badkamer zowel wanden,sanitair als plafond. Graag een bad en inloop douche, wastafel , badkamer meubilair.
zaterdag 10 maart 2018

Vervangen van bestaande douche

Het vervangen van de bestaande douche, die gebouwd is op de eerste verdieping in de badkamer en betegeld. Gebouwd in een hoek met muurtje (betegeld) van 12 cm. De douche heeft een douchekuip van 88 x 88, het muurtje is ongeveer 212 x 90 cm met bovenop afgewerkt met een marmer tablet. Muurtje en tablet mogen blijven. De douche heeft een glazen deur, die moet weggenomen worden. Bedoeling is een inloopdouche te maken, ik dacht aan een totale lengte van De betegeling aan de binnenkant van de douche moeten worden vervangen, indien mogelijk met dezelfde (nieuwe) tegels is een betegeling die andere moderne tegels. Verlenging van het muurtje met glazen wand van ongeveer 40 cm.
woensdag 7 maart 2018

Badkamer verbouwen

Badkamer zal ik zelf volledig uitbreken en zoek vakman voor plaatsen nieuwe nieuwe, maten 2. 75 op 2. 75 de hoogte 2. 35 douche badkamermeubel en hangwc .
donderdag 1 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Oude badkamer uitbreken, nieuwe plaatsen met inloopdouche en glaswand. Heel de badkamer uitbreken, en volledig vernieuwen. Met enkele lavabo. Toilet kastje boven lavabo.
zaterdag 24 februari 2018

Bad en douche opnieuw emailleren

Ik wil graag mijn bad en douche opnieuw laten emailleren.
zaterdag 17 februari 2018

Badkamer vernieuwen

Ik zoek een vakman voor het aanpassen van de badkamer. Douche verwijderen en vervangen door bad. Betegeling en meubel voor lavabo. Oppervlakte van 12 m².
donderdag 15 februari 2018

Plaatsen van tegels in badkamer

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Nieuwe vloer Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 20 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Betegelen van vloer en wand (220x150x250) Tegels al aangekocht
woensdag 14 februari 2018

Badkamer renoveren

17 m² vloeroppervlakte (met douche, toilet, bad, vast kastmeubel) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vervanging van vloer en wandtegels vervanging van lavabomeubel (toilet, douche, kast, bad blijven behouden)
zaterdag 3 februari 2018

Badkamer renoveren

De badkamer zou gerenoveerd moeten worden. Een stukje van de vloer is verrot door ouderdom en er zit een gat in de vorming, deze planken moeten worden vervangen. Ook de vloerbedekking moet men hernieuwen, graag met linoleum. Ook moet men de huidige douchecabine weghalen en een nieuwe plaatsen. De aankoop van de cabine is in samenspraak met de vakman.
donderdag 1 februari 2018

Plaatsen van een inloopdouche met glazen wand

Ik wil graag een inloopdouche laten plaatsen van 180 cm op 80 cm. Hierbij wil ik een glazen wand gebruiken. De leidingen en dergelijke zijn reeds aanwezig en er moet niks meer worden uitgebroken.
zondag 21 januari 2018

Bad vervangen

We zouden graag ons bad laten vervangen. Ons bad nu begint te roesten. Ook de volledige afwerking er rond moet gedaan worden.
maandag 1 januari 2018

Badkamer renoveren

We willen graag de totale badkamer laten renoveren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 6 m². Er moet een nieuwe douche met deur en wand komen, badkamermeubel, 2 lavabos. Er zou ook een nieuwe warmwaterdoorstromer moeten komen, ook de keuken is hierop aangesloten. Ook het toilet en bidet moet worden vervangen.
woensdag 20 december 2017

Plaatsen van douche met glazen wand

Douche plaatsen inclusief douche bak en glazen wanden.
zondag 10 december 2017

Badkamer renoveren

Afbreken bad en installeren van douche, badkamer kranen hernieuwen, waterreservoir wc vervangen, renovatie douchekamer. Deel betegeling te vernieuwen.
zondag 3 december 2017

Badkamer volledig renoveren

Complete badkamerrenovatie: Wij hebben vloerverwarming. Oppervlakte is ongeveer 15 m². Aan de korte kant is er een raam, met daaronder een bidet, links een alleenstaande wc en rechts een iets dieper in de grond gestoken bad, met watertoevoer aan de lange muur. Aan de overkant, naast de wc is er een aansluiting voor de wasmachine. Rechtover bidet, een ingebouwde kast met lavabo's, met links en rechts een deur. We hadden graag alle tegels veranderd en een mooie douche geplaatst. Het bad mag hoger komen, maar mag ook laag blijven. Badkuip zelf hoeft op zich niet veranderd te worden. Wc mag hangen. Materialen mogen niet het goedkoopst zijn, we willen een deftige badkamer.
zaterdag 25 november 2017

Plaatsen leidingen en vernieuwen van badkamermeubels

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die bereid is met ons eigen aangekocht materiaal onze badkamer te vernieuwen. Normaal ging iemand van de familie deze werken uitvoeren maar dit kan omwille van ziekte niet doorgaan. Onze badkamer is slechts 6 M² groot. Alle leidingen zijn aanwezig maar al oud en dienen (waarschijnlijk) vervangen te worden door alpex en sommige dienen verder doorgetrokken te worden voor het plaatsen van een bad en lavabo. We hebben nog maar recent een nieuwe boiler maar deze zou moeten verplaatst worden naar de kamer boven de badkamer om meer plaats te creëren voor het plaatsen van een ligbad met bad scherm zodat douchen ook mogelijk is. Er is ook een nieuwe wc maar die dient beter aangesloten te worden op de bestaande afvoer.

Partners

Partners van Casius