Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
89 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in West-Vlaanderen:

zaterdag 16 mei 2020

Renovatie badkamer

Inloopdouche + badkamermeubel plaatsen + betegelen wanden ongeveer 5m². Badkamer is ongeveer 7m²
dinsdag 5 mei 2020

Badkamer renoveren

2 Badkamers renoveren. 1 van 2.8m x 4.15m met bad, douche, dubbel meubel en grote inbouwkast. 1 van 1.8m x 3.6m met douche en enkel meubel. Van beide douches de wanden bekleden met beton stuc. grijze tint en zijkanten bad en stuk boven wastafel ook. Totale opp. van beide werken is 20m². Muren zijn in goede staat, bepleisterd en relatief vlak. Betreft een open bebouwing van bj. 1988
zondag 3 mei 2020

Badkamer renoveren

Volledige renovatie: douche, badkamermeubel, vloer en betegeling, te bekijken: nieuwe velux. 12m²
dinsdag 28 april 2020

Sanitair blok met polyester plaatsen

Wij zijn bezig met uitwerking van een natuurcamping op een bestaande hoeve. Eén van de gebouwen zal worden ingericht tot sanitair blok. Nu hadden we gedacht om de douchewanden uit te werken in polyester gezien deze dan naadloos zijn, m.a.w onderhoudsvriendelijk. Is het mogelijk mij hieromtrent te informeren a.u.b?
zaterdag 25 april 2020

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer renovatie Van ligbad naar inloopdouche. Muren betegelen. Meubel plaatsen. Muur bezetten met vloertegels - meubel hebben we al - voor de rest mag de vakman zeker voorstellen doen. 3/4m²
zondag 19 april 2020

Badkamer renoveren

Kleine badkamer - huis dateert van 1975. Ongeveer 1,90 meter op 2,28 meter en hoogte 2,55 meter. We willen graag een moderne, strakke badkamer met een douche, een meubel, eventueel een toilet en opbergruimte.
zondag 19 april 2020

X2O badkamer plaatsen

Renovatie van badkamer : oude badkamer word door mij uitgebroken -plaatsen van douche met douche wand , nodige afvoerleidingen en toevoerleidingen aanpassen en verleggen -hangwc plaatsen ( eventueel een sanibroyeur wc, maar nog niet zeker ) -plaatsen van hangend meubel en kolomkast. De badkamer heeft een oppervlakte van 2 meter op 2.5.
dinsdag 14 april 2020

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: ligbad uitbreken in een badkamer van ongeveer 4m², inloopdouche plaatsen, leidingen verschuiven, plaatsen badkamermeubel en betegelen alsook elektriciteit (2 stopcontacten).
woensdag 1 april 2020

Plaatsen en aansluiten douche en wc

Badkamer meubel en douche en wc plaatsen en aansluitingen.
donderdag 26 maart 2020

Badkamer renoveren

Plaatsen van een nieuwe badkamer met een inloopdouche, bad, dubbele lavabo. Ook een apart toilet gewenst met een lavabo'tje.