Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in West-Vlaanderen.

34 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer volledig renoveren, badkamer volledig renoveren, badkamer laten verbouwen, badkamer verbouwen, uitbouwen en inrichten van badkamer, 2 badkamers renoveren, badkamer renovatie boven en beneden, badkamer renoveren en restaureren, nieuwe badkamer maken, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer volledig renoveren, plaatsen van een luxe douche, renoveren van badkamer en moderner maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in West-Vlaanderen:

zondag 12 februari 2017

Sanitair afwerken renovatie project

Ik zoek een ervaren loodgieter/chaufagiste voor het plaatsen van: in bdk; hangwc, lavabo, inloopdouche, en dadkamer sierradiator, keuken; aansluiten lavabo en vaatwas en afloop! Alle leidingen liggen er al in alpex met perskoppeling! Direct te beginnen , liefst gisteren! Wegens gezonheidredenen. Alle materialen aanwezig! Uurloon of vaste prijsofferte! Foto's op aanvraag
dinsdag 7 februari 2017

Badkamer renoveren

Vervangen bad door inloopdouche, dubbele lavabomeubel en toilet. Tegelwerken, pleisterwerken en installatie verlichtig.
maandag 6 februari 2017

Renovatie badkamer met nieuwe inloopdouche

Uitbreken bestaande douche en betegeling. Plaatsen van een nieuwe inloopdouche en betegeling (kleine badkamer) . Bestaande douche uitbreken. Stenen in samenspraak met de vakman. Inloopdouche met glazen wand.
zondag 5 februari 2017

Lavabo en toilet vervangen en doorstroomboiler plaatsen

Het toilet en de lavabo in badkamer moet vervangen worden + de leidingen controleren. Uiteindelijke bedoeling is dat de badkamer gerenoveerd wordt, met een doorstroomboiler.
dinsdag 31 januari 2017

Instapbad maken

Ik wil graag een ligbad aanpassen tot instapbad .
woensdag 25 januari 2017

Renoveren van badkamer en moderner maken

Betreffende oude badkamer van een pastorie. Op dit moment een grote laminaten vloer (laminaat op houten vloer) met oud toilet, oude lavabo met rondom lavabokast, prefab douche en oud bad. Alles zou weg mogen/moeten en in plaats een modernere lavabo, nieuw toilet en een grote moderne douche of een inloopdouche met eventueel ook badkamerkast.
maandag 23 januari 2017

Plaatsen nieuwe douche

Wij hebben een vochtprobleem en willen een nieuwe douche laten plaatsen. Oude douche moet daarvoor uitgebroken worden.
maandag 23 januari 2017

Plaatsing douchewand

Bij vernieuwing van de douche zou er een nieuwe wand moeten geplaatst worden. Het is nu een zitbad en dit moet nu ook als douche gebruikt worden. 2 panelen moeten voorzien worden.
woensdag 11 januari 2017

Vervangen bad door inloopdoiuche

Uitbreken oud bad - vlak maken van vloer voor douchebak - herleggen van afvoer - plaatsen douchebak van 180x75x4,5 - herplaatsen van kraan - plaatsen van douchewand 200x120x10 - betegelen van muur ongeveer 3m²
maandag 2 januari 2017

Volledige badkamerrenovatie

Volledige renovatie van een badkamer ( te Oostende , huis ) Nieuw bad, nieuw lavabomeubel, nieuwe vloer, nieuwe muren, kijken wat de mogelijkheden zijn. Ter plaatse komen kijken door een vakman en een prijsofferte maken.
donderdag 24 november 2016

Afbraak 14 oude douches en plaatsen nieuwe

Verwijderen van oude douches en plaatsen van nieuwe douches met scheidingswanden, met elk toevoer koud/warm water , mengkraag en sproeikop met darm. +/- 14 tal douches. Dit is een totaalproject, afbraak bevloering, betegeling, ...
woensdag 23 november 2016

Badkamer renovatie

De badkamer bevind zich in het dak van het huis, het huis heeft houten gewelven. De kamer is 10 vierkante meter. Hij meet 3,4 x 3 meter, de hoogte is 2,4 meter en de afstand van de muur naar de maximale hoogte is 2,4 meter. Het idee is van een douche te installeren, een toilet, een dubbele lavabo, kwa sanitaire voorzieningen en water is alles nog mogelijk aangezien de ondervloer wordt vervangen door OSB3 18mm en electric wordt herplaatst met nieuwe aftakplaatsen ook.
vrijdag 11 november 2016

Renoveren badkamer

Badkamer moet gerenoveerd worden. Alle elektrische en sanitaire leidingen zijn reeds voorzien. Hiervoor moet bestaande bad vervangen worden en een nieuwe inloopdouche geïnstalleerd worden. De vloer moet ook geëgaliseerd worden om dan later af gewerkt te worden met een gietvloer. (Havatec) De aanliggende wand moeten ook afgewerkt worden. Liefst zo naadloos mogelijk... Gedetailleerde omschrijving vind je terug in bijlage...
zondag 6 november 2016

Badkamer renovatie

De badkamer is 3 op 4 meter. Wandkast mag blijven. Ligbad en stortbad vervangen door moderne douchecabine. Het toilet vervangen door hangend toilet en misschien ook vloer vervangen.
vrijdag 28 oktober 2016

Vernieuwen van douche

Ik wil mijn douche laten vernieuwen. Ik heb een douche met wandtegels. Graag had ik een douche zonder voegen en een nieuwe douche bak van 3 cm.
maandag 24 oktober 2016

Heremailleren gietijzeren bad

Wij willen ons klein badkamertje (breedte van een bad, ongeveer 1.70m breed) laten heremailleren in het wit. Daarna plaatsen we een nieuwe witte WC en nieuwe badkamermeubeltjes. Het gaat het dus over het her-emailleren van een bestaand gietzijzeren bad. Sommigen beweren dat dit geen zin heeft en dat na enkele jaren schilfertjes loskomen, waar of onzin? Kunnen wij toch prijs krijgen van het heremailleren aub ?
zondag 23 oktober 2016

Badkamer betegelen en schilderen

Ik wens mijn badkamer te laten betegelen en te laten schilderen. Betegeling badkamer, schilderen.
zaterdag 22 oktober 2016

Instapdouche maken

Als beiden 70-plussers zouden wij ons bad willen omvormen in een instap-douche zonder grote verbouwingswerken. Ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.
maandag 17 oktober 2016

Plaatsing Badkamermeubel + Douchewand

Wij zetten een nieuwbouwwoning (sleutel op de deur) maar de kosten voor plaatsing lopen extreem hoog op. Graag een offerte van de prijs voor het plaatsen van een badkamermeubel 1,20 m breedte met werkblad met 1 lavabo en een douchewand van 1,40 m voor een betegelde inloopdouche (Douche met vloer zal al geïnstalleerd zijn)
zaterdag 15 oktober 2016

Douchecabine plaatsen

Oude diepe douchecabine zou moeten vervangen worden door inloopdouche,of althans zo vlak mogelijk Zitten wel met beperkte ruimte want de douche die er nu staat meet 80x80x185
dinsdag 11 oktober 2016

Renovatie badkamer

Badkamer en keuken renoveren. De badkamer is 3m op 3m ongeveer. Eerst alles afbreken. Plaatsing van douche en bad (al naargelang de mogelijkheden), lavabo, toilet. Betegelen van muren en wanden.
zaterdag 8 oktober 2016

Plaatsen badkamer

Ik zou een badkamer willen bij plaatsen in een ruimte van ongeveer 8à9 vierkante meter. Een toilet, wastafel, douche met wand, geen cabine, leggen van alle nutsvoorzieningen Water is reeds aanwezig. De moeilijkheid lijkt mij de afvoer .
maandag 3 oktober 2016

Renovatie douche

Ik wil graag een offerte voor de vervanging van mijn douche: douchebak 0,9x0,9m. Graag een vaste glazen wand en een glazen deur zodat de douche gemakkelijk te onderhouden is. Graag ook een oplossing voor de ventilatie van de badkamer. Vb. Verluchting via de aanpalende schacht.
vrijdag 30 september 2016

Volledig vernieuwen badkamer

Volledig vernieuwen van badkamer; onder de tegelvloer lag een houten vloer en deze is rot wij willen een inloopdouche, hangtoilet en enkele lavabo plaatsen.
donderdag 29 september 2016

Volledige badkamer

We willen een nieuwe badkamer installeren. - Het oude bad wegnemen en een inloopdouche installeren. - Nieuw badkamermeubel + kast + verlichting - Nieuwe vloer - De wandtegels wegnemen en nieuwe hangen. - Nieuwe radiator Badkamer:ongeveer 2m x 2m

Partners

Partners van Casius