Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in West-Vlaanderen.

34 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamerrenovatie, volledige badkamer renovatie, badkamer op de 1e verdieping installeren, volledige badkamerrenovatie, badkamer renoveren, badkamer renoveren en betegelen, oude badkamer afbreken en nieuwe plaatsen, badkamer volledig renoveren, installeren van douche en extra badkamer, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer installeren, badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer vernieuwen van A tot Z, badkamer vernieuwen van A tot Z en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in West-Vlaanderen:

zondag 17 september 2017

Toilet en douche installeren op zolder

Voor zolder verdieping : Het installeren van inloopdouche en twee wasbakjes . Elektriciteit & water aanvoer & afvoer is aanwezig, maar moet natuurlijk uitgebreid worden.
woensdag 13 september 2017

Renovatie badkamer

Ik zou graag mij huidige badkamer willen laten renoveren. Momenteel beschik ik over een bad maar zou deze willen laten vervangen door een douche. Ook zou ik een hang wc willen en een radiator. nieuwe betegeling, aanpassing van leidingen, meubel van lavabo.
woensdag 6 september 2017

Badkamer renoveren

Oude badkamer: nu bad, wc, lavabo en bidet. Zou moeten douche, wc en lavabo worden, Oppervlakte : 8 m² . Rechthoek breedte van bad, schuine muur. Betegeling en bevloering.
dinsdag 29 augustus 2017

Badkamer installeren

Ik wil een badkamer laten installeren in een ruimte waar nog geen voorzieningen zijn. Er is een kelder dus alle nutsvoorzieningen kunnen via de weg. De ruimte meet ongeveer 3 op 4 meter. Ik wil graag een grote inloopdouche, een hangtoilet, een dubbel lavabomeubel met spiegel en met kasten.
maandag 28 augustus 2017

Badkamer renoveren

Bad vervangen door een inloopdouche, nieuw toilet, nieuw badkamermeubel, leidingen verplaatsen, nieuwe vloer. Dus totaalrenovatie! Kleine badkamer van ongeveer 6m².
vrijdag 25 augustus 2017

Badkamer vernieuwen van A tot Z

Ik wil de badkamer verbouwen de oppervlakte is +/- 2,5 m op 2,55 m er is mogelijkheid om een muur te verplaatsen dit alles met inloopdouche lavabo nodige kastjes en toilet. Alles nieuw van A tot Z.
maandag 7 augustus 2017

Opnieuw emailleren van bad

Dit betreft een bad die nu mooi ingewerkt is in marmer. Dus een nieuw bad zou veel breekwerk zijn, vandaar de denkpiste om het bad te laten heremailleren...
zondag 30 juli 2017

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman voor de renovatie van de badkamer: Vloer, betegeling, bad, inloopdouche en meubelen. Oppervlakte ongeveer 2,7 op 3,15 m, deur in de langste zijde met tegenoverstaand raam.
vrijdag 28 juli 2017

Badkamer renoveren

Er is momenteel een WC, een bad en lavabo met bijhorende kastje. 2 van de muren zijn met tegels gedekt en de andere zijn geschilderd. Er zijn ook tegels op de vloer. We zouden graag de indeling organiseren zodat er een bidet komt, het bad zal misschien niet meer kunnen passen en in haar plaats een douche plaatsen. Oppervlakte ongeveer 10 a 15m².
dinsdag 25 juli 2017

Badkamer plaatsen

We zijn op zoek naar een goede vakman voor het plaatsen van een badkamer 2,5x1,8: wc- inloopdouche, lavabokast + spiegelkast, handoekdroger en ventilatie.
dinsdag 25 juli 2017

Renovatie badkamer

Bad vervangen door een douche, de vloer vervangen door tegels en het toilet vervangen. Badkamer 6 m sur 2m.
vrijdag 14 juli 2017

Renoveren van de badkamer

Onze oude badkamer moet volledig gestript worden en een nieuwe moet in de plaats worden gezet. Geen bad meer maar een inloopdouche met lavabomeubel en 1 hangende WC. Ook een nieuw verwarmingselement. Dit in het kader van een complete badkamerrenovatie Oppervlakte is ongeveer 14 m² Rechthoekige oppervlakte van ongeveer 3 m op 4 meter met een schuine kant ( langste kant ) en een velux in de schuine kant aanwezig.
woensdag 12 juli 2017

Sanitair vernieuwen en badkamermeubels vervangen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : volledig nieuwe badkamer plaatsen. Sanitair vernieuwen, badkamermeubel plaatsen, enkel inloopdouche, betegeling en vloeren. Oppervlakte van uw badkamer? (bij benadering) : 15 m².
dinsdag 11 juli 2017

Bad vervangen door douche en muur betegelen

Ik wil mijn bad vervangen door een douche. (met therm. Kraan , regendouche ) Met inloopdouche of douchebak dit is afhankelijk. Probleem : het plafond is gedeeltelijk schuin. Glazen douchewand met deur . Rekening houden met gedeelte schuine kant De doucheruimte betegelen.
dinsdag 11 juli 2017

Vervangen bad door inloopdouche

Afmetingen bestaand bad 180 x 80 cm.Uitbreken bad. Thermostatische kraan met hoofddouche en handdouche plaatsen. Zijpanelen en achterwand baar over de volledige breedte ± 160 cm te plaatsen
donderdag 6 juli 2017

Badkamerrenovatie

Nu bad zou inloopdouche worden. Nieuw toilet en nieuw wasbak in bestaand meubel. Nieuwe vloer en muurbekleding en plafond Afzuigsysteem plaatsen. Oppervlakte: 6 m².
woensdag 5 juli 2017

Volledige badkamerrenovatie

Badkamer: Complete badkamerrenovatie Oppervlakte : 6 m².
woensdag 28 juni 2017

Badkamer volledig uitbouwen

Er is niks aanwezig van leidingen , van 0 te beginnen met als doel een volledig afgewerkte badkamer. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Oppervlakte van de badkamer? (Bij benadering) : 8 vierkante meter
woensdag 7 juni 2017

Badkamer te vernieuwen

Volledig nieuwe badkamer plaatsen in alléénstaande woning. Bad en lavabokast en Wc alsook de betegeling en aanpassing van leidingen.
maandag 5 juni 2017

Badkamer volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman om mijn badkamer volledig te laten vernieuwen. 3 x 4 m². Meubelen, tegels, sanitair, vloer en plafond.
maandag 29 mei 2017

Badkamer vernieuwen met inloopdouche

Vernieuwen van de badkamer met inloopdouche, nieuwe betegeling. Badkamer oppervlakte is 3 meter op 1. 4 meter.
donderdag 25 mei 2017

Plaatsen van een volledig nieuwe badkamer

De volgende opdrachten had ik graag gerealiseerd gezien voor de plaatsing van een volledig nieuwe badkamer: - tegelen van de vloer - tegelen van de muren - plaatsen van vochtwerend en isolerend materiaal (bvb mat onder en rond douche) - plaatsen van badkamermeubel (enkel of dubbel afhankelijk van de grootte, inclusief spiegel en verlichting) - plaatsen van afvoer en douchebak (gelijk met de vloer) - plaatsen van douchewand - plaatsen oplegplank voor over wasmachine en droogkast Gezien de relatief kleine ruimte zou het ideaal zijn om de indeling zo optimaal mogelijk te houden.
donderdag 18 mei 2017

Siliconen inloopdouche vervangen

Oude silicone verwijderen en nieuwe aanbrengen , AFM :1m80 op 90
zondag 7 mei 2017

Douchecabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen omdat onze douchecabine de vloer gekraakt is. Zelf kunnen we een nieuwe douchecabine kopen en evt. Laten leveren, maar installeren en de oude douchecabine weg doen kan ik niet.
zondag 30 april 2017

Inloopdouche installeren in appartement

We willen een bestaand bad vervangen door een inloopdouche te installeren met douchebak 180x90, glaswand van 120x200, muurwanden in volkern. We kopen zelf de materiaal maar hebben iemand nodig voor de installatie

Partners

Partners van Casius