Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
57 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in West-Vlaanderen:

woensdag 7 november 2018

Badkamer volledig renoveren

Wij willen graag onze badkamer volledig renoveren is ongeveer 10 m². Bestaand raam verwijderen (H 1,00 m x B 1,68 m). Toemaken van binnen en buitenmuur voor plaatsing nieuw raam. Wanneer de buiten baksteen niet kan gevonden worden zoals mijn bestaande baksteen, moet er een crepie-laag bovenop komen. Nadien moet er een nieuw, kleiner raam gestoken worden (H 1,00 m x B 1,28 m) (dubbel glas). Plakwerk binnenmuren (ongeveer 26 vierkante meter) en plafond (ongeveer 6,5 vierkante meter). Vervanging van elektriciteit, watertoevoer en divers sanitair. Plaatsing nieuwe tegels, badkamermeubels (douche, bad, enkele lavabo, wc), ventilatiesysteem en deuren. Een inloopdouche, een soort van inloop hoek douche.
woensdag 31 oktober 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Volledig renoveren van de badkamer ,nieuw bad, nieuwe douche ,badkamermeubel ,vloeren en betegelen. Badkamerrenovatie in woning.
zaterdag 27 oktober 2018

Badkamer renoveren

Het bad uitbreken en het leidingwerk (kraan oude bad). Oppervlakte van de badkamer 9 m². Het plaatsen van de nieuwe inloopdouche waar het bad stond, het plaatsen van keramische wandplaten ipv de oude tegels. We zouden eventueel willen opteren om de glazen wand/kraan zelf te plaatsen. Ook een wastafel plaatsen.
donderdag 25 oktober 2018

Bad vervangen door een douche

Ligbad verwijderen, een complete douche plaatsen, en volledig afwerken. Geen betegeling. Wanden plaatsen.
maandag 22 oktober 2018

Badkamer renoveren

De badkamer in een appartement moet worden vernieuwd. We willen ook een boiler of een doorstromer plaatsen. Oppervlakte : 10 m². Lavabo , bidet en bad moeten weggenomen worden en vervangen door een nieuwe lavabo en inloopdouche. ook nieuwe betegeling en bevloering.
donderdag 18 oktober 2018

Badkamer renoveren met douche en toilet en muurpaneel

Badkamer renoveren is ongeveer 2.39 lengte en de breedte is ongeveer 2 ,29 meter. Ligbad verwijderen en een douche en wc + muurpanelen plaatsen. Waar de douche komt tegels verwijderen en muurpaneel plaatsen. Afloop toilet aanwezig , is onder het bad. Gewoon douche, geen inloopdouche.
woensdag 17 oktober 2018

Badkamer renoveren

Totaal renovatie badkamer. Kamer moet geïsoleerd worden en vloer etc. Badkamer ongeveer 6 m x 2.5 m. Sanitair kopen we wellicht zelf aan.
woensdag 3 oktober 2018

Tegels plaatsen en een leiding voor de inloopdouche

Wij zijn van plan om onze badkamer te verbouwen. Er moet een muur (3,35m x 2,40) met faience (120 x 60) bezet worden En een nieuw vloer (120 x 60 ) lijmen op de bestaande ondergrond. Voorbereidingswerken uitvoeren voor de installatie van de inloopdouche .
dinsdag 2 oktober 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Vervanging ligbad naar douche met minimale instap. Eventueel vervangen door een inloopdouche . De badkamer van een bejaarde dame. Eventueel gans de badkamer vernieuwen .
vrijdag 21 september 2018

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Complete badkamerrenovatie uit te voeren: Het sanitair badkamer vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer leggen in de badkamer. Badkamer : 3 m op 2,5. Badkamermeubel met 2 lavabo's.
donderdag 20 september 2018

Betegelen van inloopdouche

We hebben een oude hoekdouche uitgebroken en willen daar nu in die ruimte een inloopdouche maken. Alle leidingen zijn reeds in orde gebracht door de loodgieter ,dus er hoeft alleen nog betegeld te worden en dit op een professionele wijze zodat hij waterdicht is en de afvloeiing correct is. De tegels zijn nog niet aangekocht, in overleg.
donderdag 13 september 2018

Douche vervangen door inloopdouche

Ik wil mijn bestaande douche vervangen door een inloopdouche. Ik zou wandpanelen willen plaatsen op de bestaande betegeling. Voorziene afmeting: 1. 85m lang x 90cm breed. De materialen zou ik bij X2O aankopen.
dinsdag 4 september 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik wil mijn bad vervangen door een inloopdouche . vervangen van een radiator ook in de zelfde ruimte .
dinsdag 4 september 2018

Douche vervangen door inloopdouche

Ik ben mindervalide en zou graag onze douche vervangen door een inloopdouche.
maandag 3 september 2018

Sanitair aansluiten

Een bestaande lavabo uitbreken en een nieuwe plaatsen ; een hangtoilet ( is reeds deels geplaatst ) verder plaatsen , een bestaande doucheruimte ( hoekdouche ) : een nieuwe douchebak installeren 1 convector nakijken en opstarten waarschijnlijk niet goed aangesloten .
vrijdag 31 augustus 2018

Volledige badkamerrenovatie in appartement uitvoeren

Bad door douche vervangen. Ook meubel met 2 lavabo's te vervangen door een meubel met een enkele lavabo. Ook vervangen van wc door hangtoilet. Electrische boiler moet ook geplaatst worden. Als laatste nog tegelwerken uitvoeren.
zaterdag 18 augustus 2018

Leidingen keuken en nieuwe badkamer leggen en nieuwe apparaten installeren

Nodige leidingen en afvoer te leggen voor een badkamer. Het gaat om een berging waar we dus een badkamer van gaan maken. Na het leggen van de leidingen gaan we zelf de badkamer onder handen nemen en nadien is het opnieuw aan de vakman om de toestellen te installeren.
maandag 13 augustus 2018

Inloopdouche plaatsen

Graag het bad uitbreken en in de plaats een inloopdouche plaatsen. De afmetingen zijn 1,60x70
zaterdag 11 augustus 2018

Douchecabine vernieuwen en herbetegelen

Ik zou graag de douche vernieuwen ik denk dat ze nu 90 op 90 cm is En betegelen met mozaïek . Alles aan te kopen via de vakman
zondag 15 juli 2018

Badkamer renoven

Ik wil mijn badkamer helemaal renoveren: nieuwe leidingen, nieuwe meubels, nieuwe vloertegels, nieuw behang/betegeling van de muren. De meubels (douche, bad en badkamermeubel) zullen aangekocht worden bij X2O.
donderdag 12 juli 2018

Badkamer betegelen en bad/douche combinatie plaatsen

Het gaat op het vervangen van een 6 á 7 vierkante meter bestaande tegels die zullen worden verwijderd voor het verplaatsen van leidingen en het plaatsen van een nieuwe bad/douchecombinatie
maandag 9 juli 2018

Herstelling waterschade badkamer

Door een waterschade in de schouw, dienen de gyproc platen en tegels vervangen te worden. Muur aan de badkamer zou waterdicht gemaakt moeten worden en opnieuw betegeld.
donderdag 21 juni 2018

Douchedeur plaatsen

Douchedeur: 1 van de panelen van onze douchedeur (bevestigingsstuk) is kapot , wellicht zal de volledige douchedeur moeten vervangen worden. Het betreft een kleine douche van het merk Koralle, met een schuifdeur bestaande uit 3 panelen.
maandag 18 juni 2018

Badkamer en toilet renoveren

Renovatie van een bestaande badkamer en toilet op de eerste verdieping van een appartement aan zee ( tweede verblijf ) . Bad vervangen door een inloopdouche , verwijderen van lavabo en vervanging van een radiator door een handdoekradiator. Vervanging van het toilet door een hangtoilet. Vervanging van vloer- en wandtegels. De materialen zijn reeds aangeschaft.
woensdag 13 juni 2018

Renoveren van badkamer

Nieuwe badkamer : moet boven komen waar nu slaapkamer is. leidingen , bad, douche en lavabo plaatsen . Alles standaard materiaal.

Partners

Partners van Casius