Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in West-Vlaanderen.

34 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, vernieuwen sanitair, badkamer volledig renoveren, badkamers verbouwen, plaatsen van een volledig nieuwe badkamer, bad vervangen, volledige badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer maken in een slaapkamer, renoveren badkamer, badkamer renoveren, nieuwe badkamer en tegels plaatsen, toilet vernieuwen, kleine badkamer renoveren van a tot z, badkamer volledig renoveren, vernieuwen badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in West-Vlaanderen:

donderdag 25 mei 2017

Plaatsen van een volledig nieuwe badkamer

De volgende opdrachten had ik graag gerealiseerd gezien voor de plaatsing van een volledig nieuwe badkamer: - tegelen van de vloer - tegelen van de muren - plaatsen van vochtwerend en isolerend materiaal (bvb mat onder en rond douche) - plaatsen van badkamermeubel (enkel of dubbel afhankelijk van de grootte, inclusief spiegel en verlichting) - plaatsen van afvoer en douchebak (gelijk met de vloer) - plaatsen van douchewand - plaatsen oplegplank voor over wasmachine en droogkast Gezien de relatief kleine ruimte zou het ideaal zijn om de indeling zo optimaal mogelijk te houden.
donderdag 18 mei 2017

Siliconen inloopdouche vervangen

Oude silicone verwijderen en nieuwe aanbrengen , AFM :1m80 op 90
zondag 7 mei 2017

Douchecabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen omdat onze douchecabine de vloer gekraakt is. Zelf kunnen we een nieuwe douchecabine kopen en evt. Laten leveren, maar installeren en de oude douchecabine weg doen kan ik niet.
zondag 30 april 2017

Inloopdouche installeren in appartement

We willen een bestaand bad vervangen door een inloopdouche te installeren met douchebak 180x90, glaswand van 120x200, muurwanden in volkern. We kopen zelf de materiaal maar hebben iemand nodig voor de installatie
maandag 17 april 2017

Vernieuwen van badkamer

Bad vervangen door inloopdouche.
zaterdag 15 april 2017

Rénovation salle de bain dans une résidence service à Koksijde

Remplacement du tube douche 90×90 - placement chaise pliante- robinet thermostatique - main courante dans la douche et wc - support bras pliant au wc - faïences
vrijdag 14 april 2017

Toilet verbouwen

Een nieuwe hang wc, lavo vernieuwen en een beetje afwerken. Geen bevloering.
donderdag 13 april 2017

Renoveren badkamer

Vernieuwen van badkamer. Oude badkamer volledig strippen en volledig vernieuwen.
dinsdag 21 maart 2017

Kleine badkamer renoveren

Ik wil een kleine badkamer renoveren. Zitbad vervangen door douche. Nieuw toilet plaatsen en helemaal betegelen tot tegen het plafond. Badkamer van 2 op 1 m.
dinsdag 21 maart 2017

Wastafel meubel ophangen en aansluiten

Wastafel meubel ophangen en aansluiten in de badkamer.
dinsdag 14 maart 2017

Vervanging toilet en douchedeur

Ik wil een nieuw toilet met spoelbak en de schuifdeuren in de douche vervangen door klapdeurtjes.
zondag 12 maart 2017

Totaalrenovatie van badkamer

Totaal Inrichting van badkamer, leidingen leggen, douche, bad, badkamermeubel, toilet, boiler.. De toiletten hebben we al aangekocht en het badkamermeubel ook, de muur voor de douche is ook al gemetst.
maandag 6 maart 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn ongeveer 3m x 1,5m. Ik wil graag een toilet, inloopdouche, bad en lavabo + bijhorende kasten. De betegeling mag basic zijn.
zaterdag 25 februari 2017

Douchecabine installeren in appartement

Ik wil een douchecabine laten installeren van 120 op 90 cm. Leidingen zijn aanwezig. Douchecabine is reeds geïnstalleerd. Wat zou ongeveer de prijs zijn om de douche te plaatsen? Appartement is in Koksijde.
zondag 12 februari 2017

Sanitair afwerken renovatie project

Ik zoek een ervaren loodgieter/chaufagiste voor het plaatsen van: in bdk; hangwc, lavabo, inloopdouche, en dadkamer sierradiator, keuken; aansluiten lavabo en vaatwas en afloop! Alle leidingen liggen er al in alpex met perskoppeling! Direct te beginnen , liefst gisteren! Wegens gezonheidredenen. Alle materialen aanwezig! Uurloon of vaste prijsofferte! Foto's op aanvraag
dinsdag 7 februari 2017

Badkamer renoveren

Vervangen bad door inloopdouche, dubbele lavabomeubel en toilet. Tegelwerken, pleisterwerken en installatie verlichtig.
maandag 6 februari 2017

Renovatie badkamer met nieuwe inloopdouche

Uitbreken bestaande douche en betegeling. Plaatsen van een nieuwe inloopdouche en betegeling (kleine badkamer) . Bestaande douche uitbreken. Stenen in samenspraak met de vakman. Inloopdouche met glazen wand.
zondag 5 februari 2017

Lavabo en toilet vervangen en doorstroomboiler plaatsen

Het toilet en de lavabo in badkamer moet vervangen worden + de leidingen controleren. Uiteindelijke bedoeling is dat de badkamer gerenoveerd wordt, met een doorstroomboiler.
dinsdag 31 januari 2017

Instapbad maken

Ik wil graag een ligbad aanpassen tot instapbad .
woensdag 25 januari 2017

Renoveren van badkamer en moderner maken

Betreffende oude badkamer van een pastorie. Op dit moment een grote laminaten vloer (laminaat op houten vloer) met oud toilet, oude lavabo met rondom lavabokast, prefab douche en oud bad. Alles zou weg mogen/moeten en in plaats een modernere lavabo, nieuw toilet en een grote moderne douche of een inloopdouche met eventueel ook badkamerkast.
maandag 23 januari 2017

Plaatsen nieuwe douche

Wij hebben een vochtprobleem en willen een nieuwe douche laten plaatsen. Oude douche moet daarvoor uitgebroken worden.
maandag 23 januari 2017

Plaatsing douchewand

Bij vernieuwing van de douche zou er een nieuwe wand moeten geplaatst worden. Het is nu een zitbad en dit moet nu ook als douche gebruikt worden. 2 panelen moeten voorzien worden.
woensdag 11 januari 2017

Vervangen bad door inloopdoiuche

Uitbreken oud bad - vlak maken van vloer voor douchebak - herleggen van afvoer - plaatsen douchebak van 180x75x4,5 - herplaatsen van kraan - plaatsen van douchewand 200x120x10 - betegelen van muur ongeveer 3m²
maandag 2 januari 2017

Volledige badkamerrenovatie

Volledige renovatie van een badkamer ( te Oostende , huis ) Nieuw bad, nieuw lavabomeubel, nieuwe vloer, nieuwe muren, kijken wat de mogelijkheden zijn. Ter plaatse komen kijken door een vakman en een prijsofferte maken.
donderdag 24 november 2016

Afbraak 14 oude douches en plaatsen nieuwe

Verwijderen van oude douches en plaatsen van nieuwe douches met scheidingswanden, met elk toevoer koud/warm water , mengkraag en sproeikop met darm. +/- 14 tal douches. Dit is een totaalproject, afbraak bevloering, betegeling, ...