Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren:

Nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren

Wij willen onze oude badkamer ( 3,25m op 3,10m ), maar alle leidingen moeten nieuw gelegd worden. Dit zowel voor WC, douche, bad, verwarming en twee waskraantjes. Wij zouden wel graag ons sanitair bij x2o bestellen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Assebroek (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren uit heel België:

Leidingen leggen voor badkamer en keuken

Renovatie: Leidingen klaarleggen voor badkamer en keuken. Hoogstwaarschijnlijk moeten de oude leidingen vervangen worden.

Sanitair in badkamers en toilet installeren

Installatie van door ons aangekocht sanitair: Badkamer 1: installatie bad, wastafel, sifons, aansluiting met watertoevoeren en -afvoeren; installatie hangtoilet en aansluiting op riolering en watertoevoer Badkamer 2: installatie douche, wastafel, sifons, aansluiting met watertoevoeren Ook in het toilet is het toilet zelf te installeren en aan te sluiten op de riolering en watertoevoer. Plaatsen van nieuwe leidingen

Vervangen gaskachels door centrale verwarming

In het voorste gedeelte van mijn huis staat onze verwarmingsketel. Hierop zijn al twee radiatoren aangesloten (slaapkamer en badkamer). Achter dit eerste gedeelte zit een ruimte van zo'n 4 meter breed op een 20 meter lang (dus ongeveer 80 m2). Daar staan nu 2 gaskachels. Een eerste bij de eetplaats en een tweede bij de zetels. Ik had graag gekeken of ik deze gaskachels kan laten vervangen door radiatoren op de CV. Er zullen dus leidingen naar de woonkamer moeten komen. Dit is net achter de garage waar de ketel staat. Ik denk dat ik 2 radiatoren zal nodig hebben om een mooie verdeling van de warmte te hebben. Momenteel staat de thermostaat op de badkamer, maar ik zou nu graag een (slimme) thermostaat in de woonkamer hebben.

Zolder tot badkamer verbouwen

Op de zolderverdieping onder een schuin dak moet een kleine badkamer komen. Hierin zijn alle afvoeren (WC + douche + wasbak) en aansluitingen reeds voorzien. In de badkamer komt 1 hangtoilet van Geberit (toilet en ophangsysteem reeds aangekocht) , 1 douche en 1 wasbak. Ook 1 chauffage (reeds aangekocht) moet geplaatst worden, leidingen hiervoor liggen al tot op de juiste plek. De kamer moet afgewerkt worden met een schuifdeur. Afmeting ongeveer 6 m². Wasbak en douche nog aan te kopen de rest al aangekocht.

Badkamer maken in bestaande bureelruimte

Bureaukamer opofferen om een nieuwe badkamer te installeren, nieuwe leidingen, inloopdouche, bad en 2 persoonsbadmeubel. Oppervlakte kamer:n 4 m op 4 m. Kamer ernaast is er al een badkamer.

Nieuwe badkamer installeren

Wij gaan onze badkamer van het gelijkvloers naar de eerste verdieping verplaatsen. Er zou een inloopdouche met deur, ligbad, centrale verwarming, wastafel met 2 lavabo's, spiegelkast en kolomkast moeten worden geïnstalleerd alsook een apart toilet met handenwasser. Ons materiaal zouden we willen aankopen bij X2O. We zijn dus specifiek op zoek naar iemand die alles van 0 kan voorzien want de leidingen moeten allemaal nog getrokken worden. Indien u ook de rest van de centrale verwarming kan installeren is dat een absolute plus.

Nieuwe leidingen voor badkamer en keuken aansluiten

Nieuwe leidingen aansluiten voor badkamer en keuken. De leidingen-buizen zijn al aangekocht. De boiler moet ook worden aangesloten, en ketel.

Aanpassingswerken in badkamer

Aanpassingswerken leidingen badkamer / plaatsen hang wc / kast maken rond boiler.

Partners

Partners van Casius