Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren:

Nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren

Wij willen onze oude badkamer ( 3,25m op 3,10m ), maar alle leidingen moeten nieuw gelegd worden. Dit zowel voor WC, douche, bad, verwarming en twee waskraantjes. Wij zouden wel graag ons sanitair bij x2o bestellen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Assebroek (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren uit heel België:

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2,960 m op 3,640 m. In de badkamer moeten komen: douche, toilet, badkuip en meubel met lavabo's. Ook zou de hele badkamer moeten uitgebroken en heropgebouwd worden. De badkamermeubels komen wel allemaal op hun oorspronkelijke plaats terecht, dus leidingen zouden niet verlegd moeten worden.

Badkamer renoveren

Plaatsing nieuw : bad, toilet en lavabo. geen info over leidingen . Opp 8m² Materiaal via X2O

Badkamer renoveren en leidingen vernieuwen

Vernieuwen sanitair en renoveren badkamer. Badkamer: douche , bad, toiletmeubel, WC. Alle leidingen dienen vervangen te worden.

Inrichten tweede kleine badkamer

Er zal een douche moeten geplaatst worden met douchevenster+radiator plaatsen+badkamermeubel leidingen aansluiten. Verder dient er ook in een slaapkamer een radiator vervangen te worden door een ander model wegens esthetische redenen.Inrichten tweede kleine badkamer (4m²)

Keuken, badkamer en toiletruimte plaatsen

Momenteel is het duplex-appartement nog een in een casco-toestand. Daarom ben ik op zoek naar specialisten voor het ontwerp en installatie van een keuken, badkamer en toilet. De keuken heeft een ongeveer een oppervlakte van 12 vierkante meter, de badkamer van 6 vierkante meter en de toilet van 1,5 vierkante meter. De aansluitingen/leidingen zijn aanwezig.

Voorbreidingswerken uitvoeren voor badkamer

Badkamer op de eerste verdieping (3 m X 5 m) moet opgevuld worden eerst met ong 30 cm schuimbeton daarna de nodige leidingen ( gas, water, elek,en afvoeren) vervolgens ong 10cm pur ( geschaafd) waarop de vloerverwarming

Ontkalken van de waterleidingen

Bij het douchen is de druk op het water (vooral het warme water) vrij laag. Ontkalken van de leidingen. Ter info: wij wonen in een bel-etage-woning en de badkamer bevindt zich op de tweede verdieping, terwijl de geiser zich op het gelijkvloers in de garage bevindt. De precieze ligging van de waterleidingen is ons niet bekend (huis dateert van de jaren '60)

Radiator vervangen met handdoekradiator

In mijn badkamer hangt een klassieke radiator. De aan- en afvoer zitten links onder. Ik wil deze laten vervangen door een handdoekradiator van hoogte 160-180. Indien er geen handdoekradiatoren bestaan met aan- en afvoer links onder, mag de leiding verlegd worden. De tegels zullen verwijderd worden en dus kunnen de leidingen eenvoudig verlegd worden. De totale ruimte bedraagt 12 m3.