Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Bavikhove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Bavikhove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Bavikhove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Bavikhove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Bavikhove:

Volledige badkamerrenovatie

Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht bij Vanmaercke in Kortrijk die over een 8 tot 10 weken geleverd zal worden. Wat wij willen : uitbreken van de vloer (11m2) isolatie onder en chappe erop. Vloertegels plaatsen (tegels zijn 1 m 20 op 1 m 20), wandtegels (zelfde als vloer), installeren van de volledige badkamer, douche, meubel, verwarming, lavabo, spiegel,.... maar ook de elektriciteit mag vernieuwt worden en de plafond dient verlaagt te worden... Iets voor jullie? Neem dan aub contact op met ons. Alles is reeds aangekocht enkel het plaatsen, graag werken uitvoeren begin september.

Renovatie van badkamer

Badkamer helemaal overhoop gooien en opnieuw plaatsen van bad, douche, kasten, verwarming.Afmeting van badkamer : 2,4 op 2,4 m