Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Eernegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Eernegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Eernegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Eernegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Eernegem:

Douchecabine plaatsen en aansluiten

Plaatsen en aansluiten van een douchecabine in de garage. Warm en koud water en afvoer is voorzien maar moet nog aangelegd worden (+/- 2m). Douchecabine is reeds aangekocht.

Renoveren van badkamer

Nieuwe badkamer : moet boven komen waar nu slaapkamer is. leidingen , bad, douche en lavabo plaatsen . Alles standaard materiaal.

Volledige renovatie van de badkamer in oud herenhuis

Badkamer renovatie: Alles moet eruit, en moet volledig gerenoveerd worden. Regendouche-inloopdouche-bad-wastafel-scheidingsmuur van 1 meter hoog en 1 meter 20 breed. Hangende wastafel met dubbele wastafel, met kasten eronder. Vernieuwen van elektriciteit, ... Vloeren-plafond-tegel. Graag advies, kleuren en combinatie:lichtbruin-grijs marmerstructuur. Muren tegels, of pvc.

Verbouwing badkamer

Ik zoek iemand voor de plaatsing van elektriciteit, sanitair en verwarming (gas) in onze nieuwe badkamer en berging.

Renovatie badkamer

Wij willen onze badkamer laten renoveren. We hebben wat last van vocht tegen de muur van inloopdouche en de muur van de aanpalende slaapkamer. We denken dat het probleem van de inloopdouche komt. Wat allemaal nodig. - Vloer eruit, Tegels inloopdouche eruit, vals plafond eruit, badmeubel eruit, ... maar dat kunnen we allemaal zelf doen. - Nieuwe vloer in de badkamer - Tegels tegen de muur van inloopdouche en tegen 1 kant van de badkamermuur, de andere kant gaan we gewoon schilderen... - Plafond moet geplakt worden. Ook de inloopdouche is niet correct gedaan, die moet nog gecementeerd worden ipv gewoon geplakt. - Badkamer meubel enzo kunnen we zelf plaatsen. Foto's ter beschikking.

Badkamer in te richten

De vloerverwarming ligt er al en er is ook al een chappe aanwezig. Nu willen we de badkamer inrichten met inloopdouche, vrijstaand bad en wandmeubel. Bevloering en betegeling dient ook nog gedaan te worden. Badkamer is 3 op 4m.

CV en sanitair

Voor 1 appartement nieuwe condensatieketel en voor 1 appartement afwerken cv en sanitair