Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Harelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Harelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Harelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Harelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Harelbeke:

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn bad en huidige douche inruilen voor een inloop douche. De wastafel blijft staan, maar er dienen nog faiences gezet te worden rond de wastafel. Er is in de badkamer een koepel, die wil ik ook laten vervangen naar een isolerende koepel. Er dient in de eerste plaats bekeken te worden of inloop douche mogelijk is (hoogte), en de afvoer / leidingen dienen verplaatst te worden.

X2O badkamer installeren

Volledige installatie van badkamer Materialen aangekocht in X20. Hangtoilet, bad, inloopdouche. Controle van de buizen en eventueel bekijken van de doorstromer. Leidingen controleren en verleggen

Badkamer renoveren

Wij willen graag onze badkamer renoveren. Vervangen bad door douche, betegeling, afwerking. meubel met dubbel lavabo. Toilet plaatsen. Ruimte : 2,5 m op 3m.

Plaatsen van douche met glazen wand

Douche plaatsen inclusief douche bak en glazen wanden.

Ligbad vervangen door inloopdouche voor mindervaliden

Ik wil mijn ligbad vervangen door een inloopdouche.

Badkamerrenovatie voor rolstoelgebruiker

Badkamer aanpassen voor rolstoelgebruiker Indeling wijzigen, Sanitair vernieuwen, Complete badkamerrenovatie Oppervlakte badkamer :3 m². Ter plaatse komen kijken.

Badkamer installeren

Ik wil een badkamer laten installeren in een ruimte waar nog geen voorzieningen zijn. Er is een kelder dus alle nutsvoorzieningen kunnen via de weg. De ruimte meet ongeveer 3 op 4 meter. Ik wil graag een grote inloopdouche, een hangtoilet, een dubbel lavabomeubel met spiegel en met kasten.

Vervangen badkamermeubel

Vervangen van een badkamermeubel (meubel wordt zelf aangekocht): -Uitbreken van bestaand meubel -Plaatsen nieuwe meubel en spiegelkast (120cm) -Aansluiten verlichting, stopcontacten en afvoer -Plaatsen faience tussen meubel en spiegelkast

Vernieuwen van badkamer

Ik zoek een aannemer voor vernieuwen van badkamer. Plaatsen van douchecabine, enkel lavabo en meubelen. Gyproc tegen de muren. Op de vloer laminaat. De werken zijn voorzien tegen maart 2016 Oppervlakte 4 op 5 m

Badkamer volledig inrichten

Inrichten badkamer: hangwc, inloopdouche, dubbele lavabo + betegeling