Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Houthulst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Houthulst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Houthulst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Houthulst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Houthulst:

Badkamerrenovatie uitvoeren met X2O materiaal

Betreft totaalrenovatie badkamer (vloer, wanden, bad, badkamermeubel en douche) inclusief verleggen van toevoer- en afvoerleidingen). Afbraakwerken en verwijderen van bestaand sanitair beogen wij zoveel mogelijk zelf en in onderling overleg met de uiteindelijke aannemer uit te voeren. (oppervlakte = 2,25m x 3.80m). Start van de werken bij voorkeur binnen 2 à 3 maanden of eventueel later na overleg met de uiteindelijke aannemer. Materiaal besteld bij X2O.

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Complete badkamerrenovatie uit te voeren: Het sanitair badkamer vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer leggen in de badkamer. Badkamer : 3 m op 2,5. Badkamermeubel met 2 lavabo's.

Badkamer vernieuwen met inloopdouche

Vernieuwen van de badkamer met inloopdouche, nieuwe betegeling. Badkamer oppervlakte is 3 meter op 1. 4 meter.

Badkamer te vernieuwen

Wij wensen onze badkamer volledig te vernieuwen. De badkamer is op de eerste verdieping en er is op dit moment een plankenvloer. We zouden daarop tegels willen hebben. Daarnaast willen we een volledige nieuwe faience en nieuw sanitair. Het is ook belangrijk dat er een goed ventilatiesysteem wordt geïnstalleerd, want in de huidige badkamer is dat niet aanwezig.oppervlakte badkamer : 27m². Vernieuwen van bad, douche, toilet, badmeubel, betegeling verlichting.