Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Koksijde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Koksijde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Koksijde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Koksijde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Koksijde:

Bad bevangen door inloopdouche

Bad uitbreken , verwijderen en vervangen door inloopdouche met wanden wastafel en spiegel vervangen . Er kunnen nog kleine wijzigingen in de offerte gebeuren. Materiaal aangekocht bij X2O. Badkamer : lang en smal; 4 m diep , 1m50 Br

Badkamerrenovatie uitvoeren

Het plaatsen van een inloopdouche op een houtskelet gedragen OSB vloer. Geen standaard afmeting beschikbaar.

Volledige badkamerrenovatie in appartement uitvoeren

Bad door douche vervangen. Ook meubel met 2 lavabo's te vervangen door een meubel met een enkele lavabo. Ook vervangen van wc door hangtoilet. Electrische boiler moet ook geplaatst worden. Als laatste nog tegelwerken uitvoeren.

Badkamer renoveren

De badkamer zou gerenoveerd moeten worden. Een stukje van de vloer is verrot door ouderdom en er zit een gat in de vorming, deze planken moeten worden vervangen. Ook de vloerbedekking moet men hernieuwen, graag met linoleum. Ook moet men de huidige douchecabine weghalen en een nieuwe plaatsen. De aankoop van de cabine is in samenspraak met de vakman.

Inloopdouche installeren in appartement

We willen een bestaand bad vervangen door een inloopdouche te installeren met douchebak 180x90, glaswand van 120x200, muurwanden in volkern. We kopen zelf de materiaal maar hebben iemand nodig voor de installatie

Rénovation salle de bain dans une résidence service à Koksijde

Remplacement du tube douche 90×90 - placement chaise pliante- robinet thermostatique - main courante dans la douche et wc - support bras pliant au wc - faïences

Douchecabine installeren in appartement

Ik wil een douchecabine laten installeren van 120 op 90 cm. Leidingen zijn aanwezig. Douchecabine is reeds geïnstalleerd. Wat zou ongeveer de prijs zijn om de douche te plaatsen? Appartement is in Koksijde.

Douche cabine

Oude douche cabine afbreken (enkel deuren) Nieuwe wand en deur plaatsen

Renovatie badkamer - vervangen ligbad ...

Renovatie badkamer - vervangen ligbad door douchecel (indien mogelijk herbruiken van nieuwe mengkraan, plaatsen van lavabo met onderkast inclusief kraan, vervangen wc door nieuwe, eventueel herstellen van betegeling