Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Kortrijk:

Badkamer beneden vernieuwen en nieuwe douche installeren boven

Oude badkamer vervangen (nieuwe douche en nieuw badkamermeubel), boven nieuwe douche installeren. + eventueel verwarming in badkamers

Glazen wand en douchedeur plaatsen

In een tweede badkamer is er een deuropening die in glas toegedaan moet worden in een binnenmuur. Houten raam + glas. Open douche heeft een glazen schuifdeur nodig.

Sanitair installeren

Nieuwe badkamer maken op 1e verdiep van een oud huisje. Waterleiding en afvoeren aanbrengen. Vloer afwerken. Badkamer : 6 m². Klant koopt materiaal aan. Dringend - zomerproject!

Vervangen van bad door douche

Bestaande bad vervangen door douche en vervangen. Best ter plaatste komen kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn. Een inloopdouche of een douchebak.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen omdat onze douchecabine de vloer gekraakt is. Zelf kunnen we een nieuwe douchecabine kopen en evt. Laten leveren, maar installeren en de oude douchecabine weg doen kan ik niet.

Plaatsing douchewand

Bij vernieuwing van de douche zou er een nieuwe wand moeten geplaatst worden. Het is nu een zitbad en dit moet nu ook als douche gebruikt worden. 2 panelen moeten voorzien worden.

Douchekabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine laten plaatsen. Deze kan ik bestellen, maar de service bij deze verkoper laat op zich wachten voor de installatie. De douchekabine is 1700 x 850 groot. Ook dient het bestaande ligbad eerst verwijderd worden. Afvoer en koud & warm water is reeds aanwezig. Adres geef ik mee aan de vakman.

Douche vernieuwen

Gelieve een offerte voor de plaatsing van een nieuwe douche. De huidige lekt overal - niets te maken met de leidingen - door de spleten.

Nieuwe badkamer plaatsen

We hebben een kleine badkamer met douche en toilet en zouden in een andere kleine kamer (6m²) een nieuwe badkamer willen. Dit enkel met bad en dubbele lavabo en kastruimte. Er ligt wel nog niets van leidingen (toevoer/afvoer water). Ik zou graag een offerte willen voor dit project.

Badkamer renovatie

De tegels van de badkamer moeten afgebroken worden en alle toevoer en afvoer leidingen moeten vervangen worden. En de nieuwe tegels gelegd worden.