Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Lendelede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Lendelede.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Lendelede of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Lendelede die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Lendelede:

Plaatsen van tegels in badkamer

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Nieuwe vloer Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 20 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Betegelen van vloer en wand (220x150x250) Tegels al aangekocht

Muur naast het raam Waterwerend MDF ...

Muur naast het raam Waterwerend MDF plaat muur tot aan het plafond in 2 delen met een geaccentueerde voeg Wat is de prijs van een waterwerende MDF plaat per m2 ??? Plaats douche Wand links van douche vervaardigd dmv een houten constructie bekleed met een hoek in volkern tegen waterschade. Prijs volkern per m2 ???? Nis voor de droogkast die op de wasmachine geplaatst wordt Sokkel in Volkern (in verstek uitgewerkt) waarop de toestellen staan Links van nis is een wand in stratifier Afwerking nis is een schuifeur - de deur schuift aan de kant van de douche Kant wc - bad - schouw inbouwkasten en muurafwerking - schouw - afwerking sanblok in volkern doorlopend tot in de nis Muur afwerking met vochtwerende mdf platen De nis maakt deel