Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Menen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Menen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Menen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Menen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Menen:

Renovatie badkamer

Inloopdouche + badkamermeubel plaatsen + betegelen wanden ongeveer 5m². Badkamer is ongeveer 7m²

Muren van de badkamer in betonciré zetten

Ik zou graag in de badkamer een betonlook willen (betonciré) Oppervlakte 16 m². Zou over heel de badkamer willen. Ondergrond is osb met groene gyproc erop en er is inloopdouche en wc grt

Plaatsen van een handwaslavabo en muurtegels

Plaatsen van een handwas lavabo + muurtegels in een toiletruimte voor een totale oppervlakte van 4m²

Bad vervangen in badkamer

Werken in badkamer: oud bad eruit nieuw bad erin

Badkamer volledig te renoveren

Ik wil bestaande badkamer renoveren. De waterleidingen moeten nog gecontroleerd worden, op dit moment wordt de badkamer niet gebruikt (wss zijn de buizen oud of er zit veel kalk in), vloertegels (ongeveer 4m op 4m), 1 muurtje zetten (voor inloopdouche), stuk van de muur betegelen, deur plaatsen, wc plaatsen, 2 lavabo's en kastje monteren.

Renovatie van een badkamer

Plaatsen en installeren van doorstromer op gas Nieuwe aan- en afvoerleidingen plaatsen alsook nieuwe vloer Badkamer is ong 2 op 3.

Ik zou dus de badkamer willen renoveren ...

Ik zou dus de badkamer willen renoveren van een huis dat ik recent kocht. Elektriciteit en loodgieterij zouden enkel moeten vervangen worden indien dit nodig blijkt (raad vakman). Er zou moeten nieuwe vloer en betegeling komen, een bad, wc, glazen douchedeur + douchekop, + badkamermeubel.