Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oostende:

Douchecabine plaatsen

Bad vervangen door een douchecabine en inloopdouche.

Installeren van inloopdouche

In ons 2de verblijf in Oostende in de badkamer een inloopdouche installeren op de plaats waar nu een bad staat. Voorziene werken: strippen bestaand bad en installeren van inloopdouche ( bestelbon X2O 592077 ) Alle technische fiches zijn voorradig.

Voegen tegels badkamer uitschijven en opnieuw voegen en eventueel silicone rondom douchebak spuiten

Mijn vriendin en ik wonen samen en hebben last van een natte plek in onze toiletruimte, het behang komt er af, maar deze muur loopt gelijk met onze douche in de badkamer, we hebben gezien dat er in de douche een barst in de voeg zit van onze tegels dus waarschijnlijk komt het omdat er water tussen de voeg binnensijpelt en willen die graag terug laten opnieuw opvoegen, ikzelf werk zelf in de bouw maar zou dit liever laten doen vanwege de huisbaas mocht er eventueel nog schade komen dat wij ons kunnen indekken dat dit werkje door iemand professioneel Is gedaan.

Oude badkuip uithalen en nieuwe installeren

Uithalen oude badkuip en nieuwe badkuip plaatsen met volledige afwerking. Badkuip al in mijn bezit.

Inloopdouche plaatsen

Graag het bad uitbreken en in de plaats een inloopdouche plaatsen. De afmetingen zijn 1,60x70

Badkamer vernieuwen

Afmeting ca 150 x 300 cm. Ik wens een nieuw toilet, douche en lavabo. Badkamerrenovatie in een woning. Betegeling vernieuwen, nieuw sanitair.

Nieuw bad plaatsen

Oud bad uithalen en nieuw bad plaatsen. Aankoop nieuw bad kan in samenspraak met de vakman, is nog niet aangekocht.

Inloopdouche installeren

Bad is reeds verwijderd. Plaatsing van een inloopdouche tussen twee muren : breedte 1,35 m, diepte 68 cm en hoogte douche bak op 7 cm ( boven de bestaande buizen)

Plaatsen van een inloopdouche met glazen wand

Ik wil graag een inloopdouche laten plaatsen van 180 cm op 80 cm. Hierbij wil ik een glazen wand gebruiken. De leidingen en dergelijke zijn reeds aanwezig en er moet niks meer worden uitgebroken.

Badkamer renoveren en sanitair vernieuwen en betegelen

De badkamer is reeds voorzien van sanitair aansluitingen, en al gecementeerd. Nu moet er nog betegeld worden douche, wc, lavabo installeren. Badkamermeubel plaatsen, Sanitair vernieuwen De oppervlakte van de badkamer is 10 m².