Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oostende:

Oude badkuip uithalen en nieuwe installeren

Uithalen oude badkuip en nieuwe badkuip plaatsen met volledige afwerking. Badkuip al in mijn bezit.

Inloopdouche plaatsen

Graag het bad uitbreken en in de plaats een inloopdouche plaatsen. De afmetingen zijn 1,60x70

Badkamer vernieuwen

Afmeting ca 150 x 300 cm. Ik wens een nieuw toilet, douche en lavabo. Badkamerrenovatie in een woning. Betegeling vernieuwen, nieuw sanitair.

Nieuw bad plaatsen

Oud bad uithalen en nieuw bad plaatsen. Aankoop nieuw bad kan in samenspraak met de vakman, is nog niet aangekocht.

Inloopdouche installeren

Bad is reeds verwijderd. Plaatsing van een inloopdouche tussen twee muren : breedte 1,35 m, diepte 68 cm en hoogte douche bak op 7 cm ( boven de bestaande buizen)

Plaatsen van een inloopdouche met glazen wand

Ik wil graag een inloopdouche laten plaatsen van 180 cm op 80 cm. Hierbij wil ik een glazen wand gebruiken. De leidingen en dergelijke zijn reeds aanwezig en er moet niks meer worden uitgebroken.

Badkamer renoveren en sanitair vernieuwen en betegelen

De badkamer is reeds voorzien van sanitair aansluitingen, en al gecementeerd. Nu moet er nog betegeld worden douche, wc, lavabo installeren. Badkamermeubel plaatsen, Sanitair vernieuwen De oppervlakte van de badkamer is 10 m².

Uitbreken ligbad en plaatsen inloopdouche +toebehoren

Douche : 1,95 x 0,96 Watervoorziening en afvoering aanwezig. Met eventueel muur afwerkingspanelen.

Toilet en douche installeren op zolder

Voor zolder verdieping : Het installeren van inloopdouche en twee wasbakjes . Elektriciteit & water aanvoer & afvoer is aanwezig, maar moet natuurlijk uitgebreid worden.

Renovatie badkamer

Ik zou graag mij huidige badkamer willen laten renoveren. Momenteel beschik ik over een bad maar zou deze willen laten vervangen door een douche. Ook zou ik een hang wc willen en een radiator. nieuwe betegeling, aanpassing van leidingen, meubel van lavabo.