Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Sijsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Sijsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Sijsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Sijsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Sijsele:

Opnieuw voegen van douche

Tegels van 3 douchewanden opnieuw voegen. De wanden zijn 0.9m x 2.2m en 2 x 0.76m x 2.2m. Enkele tegels dienen ook vervangen te worden wegens gebarsten.

Plaatsen nieuwe badkamer

Wij hebben een nieuwe woning aangekocht maar de badkamer dient nog volledig geplaatst te worden. Leidingen ed liggen wel reeds klaar maar dienen nog op de juiste plaatsen ingeplant te worden. Wat de vloer betreft moet deze nog volledig geplaatst te worden: chape, vloerisolatie, plaatsing vloer. De muren staan ook nog in snelbouw en moeten dus nog afgewerkt worden. De breedte is 2m en lengte 6,5m. De wc is normaal hierin inbegrepen maar zouden een muur uitkappen en stuk opnieuw bouwen met snelbouw om de wc af te zonderen van de badkamer zoals op de oorspronkelijke plannen voorzien.Graag deze werken incl. de badkamermeubelen (duo ligbad, betegelde inloopdouche, meubel in eik met 2 lavabo's en spiegel alsook de kranen).

Sanitair vernieuwen en badkamermeubels vervangen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : volledig nieuwe badkamer plaatsen. Sanitair vernieuwen, badkamermeubel plaatsen, enkel inloopdouche, betegeling en vloeren. Oppervlakte van uw badkamer? (bij benadering) : 15 m².

Douche vervangen door inloopdouche

Douche beneden verdieping vervangen door eventueel een inloopdouche.