Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Sint Kruis (Brugge) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Sint Kruis (Brugge).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Sint Kruis (Brugge) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Sint Kruis (Brugge) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Sint Kruis (Brugge):

Renovatie badkamer en leidingen

Ik zoek een loodgieter om de leidingen van mijn woning te vernieuwen, alsook de badkamer. Nieuw bad, toilet, lavabomeubel.

Totale badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamer uit te voeren: renovatie nieuw plafond, nieuwe vloer. Een kleine badkamer moet volledig vernieuwd worden. De ruimte is 1 m 40 op 1 m 30. Alle oude spullen moeten verwijderd worden (lavabo en douchebak) nieuw ingebracht: inloopdouche 80/80 en badkamermeubel (klein) en handdoekdroger/ verwarmingselement.

Badkamer renoveren

Oude badkamer: nu bad, wc, lavabo en bidet. Zou moeten douche, wc en lavabo worden, Oppervlakte : 8 m² . Rechthoek breedte van bad, schuine muur. Betegeling en bevloering.

Badkamer te vernieuwen

Volledig nieuwe badkamer plaatsen in alléénstaande woning. Bad en lavabokast en Wc alsook de betegeling en aanpassing van leidingen.

Installeren badkamer

Ik had graag een installateur gehad voor het installeren van een bad/douche/wc en lavabo (met meubel)in een ruimte waar alle leidingen er reeds liggen. Enkel het plaatsen. Graag vanaf laatste week juli aan de werken beginnen.

Renovatie douchecel badkamer

Wegens waterinfiltratie in een muur grenzend aan de douchecel wens ik de bestaande betegeling te laten vervangen door een afwerking met acrylplaten - de bestaande onderdelen (kraan, douchedeur ed) worden in de mate van mogelijke herbruikt ...

Badkamer renovatie

Het betreft een kleine badkamer van 2mx2m. (175X203) Een inloopdouche en een lavabo in meubel met spiegel erboven. De leidingen en afvoer zitten al op de juiste plaats. Nog geen materialen aangekocht.

Vernieuwing van een verouderde ...

Vernieuwing van een verouderde badkamer,momenteel enkel bad en enkele lavabo aanwezig en aan zelfde kant kamer gelegen dus waarschijnlijk leidingen slechts aan 1 kant gelegen. Eindresultaat zou douche,bad en dubbele lavabo moeten zijn, tegels op de grond en tegen de muur, eventueel ook nieuw verwarmingselement(indien mogelijk). Dus volledig nieuwe badkamer. Ik heb nog geen idee van het budget.

Er is een badkamer maar deze zouden we ...

Er is een badkamer maar deze zouden we graag afbreken en versteken naar een kamer boven de oorspronkelijke keuken. Alle leidingen dienen gelegt worden. Ook het hele meubilair dient nog aangekocht worden: dubbele lavabo, douche, bad,...

ik zit met een badkot met achterdeur ...

ik zit met een badkot met achterdeur erin met een boiler handlavabo en toilet en oude douche erin.en die plaats zou moeten worden vergroterd en nieuwe sanitaire voorzieningen geplaatst worden en al hetgene dat erbij komt