Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Veurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Veurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Veurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Veurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Veurne:

Installatie nieuwe douche

Ik wil een nieuwe douche laten plaatsen (douchebak + sifon, douchedeuren, wandbekleding en kraanwerk). Wij zouden zelf voor het materiaal zorgen.

Plaatsen van nieuwe badkamer

Ik had graag een nieuwe badkamer geplaatst liefst wit en op het 2 de verdiep. Inloopdouche. Met cherm in glas. Moderne look. Dubbele wastafel hangend met spiegel. Ingemaakte kast onder wastafel. Bad in kuipvorm. Toilet hangend. Er dient leiding getrokken te worden voor warm water. Adres navragen door de vakman zelf.

Badkamer te renoveren

Badkamer:alles vernieuwen; douche verplaatsen en nieuwe leidingen leggen, ook een nieuw toilet plaatsen. Muren en vloerwerk leggen nieuwe lavabo's plaatsen. Totale renovatie van badkamer