Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Waregem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Waregem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Waregem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Waregem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Waregem:

Badkamer aanpassen aan rolstoelgebruiker

Oude badkamer moet aangepast worden aan rolstoelgebruiker. Oud bad en douche moet eruit en een nieuwe inloopdouche moet erin. Oppervlakte van de nieuwe douche weet ik nog niet. Waar het oude bad stond moet een stukje van de vloer betegeld worden. Dat is ongeveer 1m70 op 50cm. Welk materiaal is nog onbeslist.

Oude douche vervangen

Ik wil mijn oude douche vervangen naar een nieuwe douche. Vervangen door een neiuwe cabinedouche : 1m 10 op 80 cm.

Badkamer vernieuwen van A tot Z

Ik wil de badkamer verbouwen de oppervlakte is +/- 2,5 m op 2,55 m er is mogelijkheid om een muur te verplaatsen dit alles met inloopdouche lavabo nodige kastjes en toilet. Alles nieuw van A tot Z.

Vernieuwen van de badkamer

Bad eruit en douche erin, vloer en tegels en lavabo's en kasten

Vervangen van bad en bevloering

Oud bad vervangen door nieuw inbouw-bad en nieuwe vloer.

Vernieuwen van badkamer

Renoveren van een badkamer in een oud huis. Alles vernieuwen

Vervangen van douche

Wij zijn op zoek naar iemand die onze douche wil vervangen. Betegeling dient uiteraard ook gedaan te worden.