Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wervik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Wervik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Wervik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Wervik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wervik:

Badkamer renoveren

Ik zou graag heel mijn oude badkamer willen vernieuwen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 12 m².

Leidingen keuken en nieuwe badkamer leggen en nieuwe apparaten installeren

Nodige leidingen en afvoer te leggen voor een badkamer. Het gaat om een berging waar we dus een badkamer van gaan maken. Na het leggen van de leidingen gaan we zelf de badkamer onder handen nemen en nadien is het opnieuw aan de vakman om de toestellen te installeren.

Plaatsen leidingen en vernieuwen van badkamermeubels

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die bereid is met ons eigen aangekocht materiaal onze badkamer te vernieuwen. Normaal ging iemand van de familie deze werken uitvoeren maar dit kan omwille van ziekte niet doorgaan. Onze badkamer is slechts 6 M² groot. Alle leidingen zijn aanwezig maar al oud en dienen (waarschijnlijk) vervangen te worden door alpex en sommige dienen verder doorgetrokken te worden voor het plaatsen van een bad en lavabo. We hebben nog maar recent een nieuwe boiler maar deze zou moeten verplaatst worden naar de kamer boven de badkamer om meer plaats te creëren voor het plaatsen van een ligbad met bad scherm zodat douchen ook mogelijk is. Er is ook een nieuwe wc maar die dient beter aangesloten te worden op de bestaande afvoer.

Renovatie van de badkamer

Ik wil de badkamer laten verbouwen (foto's bestaande badkamer in bijlage). De afmeting van de badkamer is 3m op 4m. In de badkamer moet komen : wc, instapdouche, badkuip, en badmeubel. Badkuip mag losstaand zijn. + nieuwe betegeling + nieuwe vloer & nieuwe valse plafond met spots+ afbraak bestaande badkamer. Foto's ter beschikking. Enkel bellen 's avonds na 19u Materiaal en arbeidskosten graag apart in de offerte opnemen.

Installeren van badkamer

We willen een badkamer in een ruimte waar er nooit een badkamer is geweest. Een inloopdouche, zonder douchebak. De wanden van de douche, vloer en een deel achter de lavabo ook betegelen, liefst in hetzelfde.

Verbouwen van badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen : afmetingen van ongeveer 2,5 op 3,5 meter We zouden graag een nieuw bad, inloopdouche, lavabo, nieuw toilet willen laten vernieuwen. Ik zou graag een prijsofferte willen voor deze werken.

Het betreft het vernieuwen en uitbreiden ...

Het betreft het vernieuwen en uitbreiden van een bestaande badkamer naar aanliggende slaapkamer.De bestaande leidingen moeten doorgetrokken worden, aangesloten worden, en nadien moet het sanitair aangesloten worden. Ook moeten er aparte leidingen getrokken worden voor stads-en putwater. Er moet ook een tweede radiator geplaatst worden en deze leidingen hiervoor moeten ook voorzien worden. Wat ik zelf doe?: plaatsen van valse wand waar het WC-spoelreservoir in terecht komt, in deze valse wand komen ook alle aansluiten achteraf in verwerkt. Muurtje afbreken voor deuropening. Ter info: tussen de installatie van sanitaire leidingen en plaatsing sanitair zit er wel een tijdspanne: betegeling van de vloer en wanden met kurk.