Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor herstelling waterschade badkamer:

Herstelling waterschade badkamer

Door een waterschade in de schouw, dienen de gyproc platen en tegels vervangen te worden. Muur aan de badkamer zou waterdicht gemaakt moeten worden en opnieuw betegeld.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Westende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling waterschade badkamer uit heel België:

Herstellen muren na waterschade

We hebben waterschade aan de keldermuren en vloer. Er was een probleem met een afvoerputje naast het huis waardoor het water binnenliep in de kelder. Dat is ondertussen hersteld maar de muren en vloer zijn nu aan herstelling toe. Muren herbepleisteren.

Herstelling plafond en muur na waterschade in appartement

Er zijn grote, lelijke vochtplekken in de bovenhoek van de woonkamer. Deze plekken werden veroorzaakt door een lek in de dakgoot van onze buren. Graag terug stuccen.

Herstellen van muur en plafond na waterschade in appartement

Ik heb op verschillende plaatsen waterschade opgelopen in mijn appartement door bovenstaand appartement. Herstelling van plafond van de living en de muur van de gang.

Houten tuinhuis herstellen

1. Herstelling maw vervanging van 2 binnenmuren (8 m2) en gedeelte vloer (3 m2), en dak binnen (3 m2) alles in hout spaanplaat, van tuinhuis tgv waterschade. 2. Herstelling, maw vervanging van onderdak in teak (15 m2) lange latten

Muur herstellen na waterschade

Door sanitaire problemen bij onze buren krijgen we grote vochtvlekken op onze aangrenzende muur. Herstelling van 1 muur na waterschade.

Herstelling keukenkasten na waterschade

Waterschade in mijn keuken. Bouwjaar 1992 Graag herstelling en bestek voor de verzekering. Keukenkasten zijn beschadigd.

Plafond herstellen en herschilderen na waterschade

Waterschade waardoor plafond vol staat met blaasjes. Het gaat om een plafond van zo een 14 m². Hiervoor op zoek naar een vakman om plafond te herstellen,op te schuren en opnieuw te schilderen na herstelling.

Herstelling waterschade kelder

Herstelling waterschade kelder: - afkappen loszittende delen - fixeren met betoncontakt - bepleisteren met kalkpleister - schilderen met twee lagen kalkverf - opervlakte +/- 9 x 1,7 m - U moet zelf het materiaal bezorgen