Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zwevegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Zwevegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Zwevegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Zwevegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zwevegem:

Badkamer renoveren

Badkamer uitbreken en nieuw materiaal installeren. Nieuw materiaal is van X2O.

Plaatsen en aansluiten douche

Zonet beslisten we om een nieuwe douche aan te kopen via H2O in Kuurne. Die aankoop is nog niet gebeurd. Die douche zou wel nog moeten geïnstalleerd en geplaatst moeten worden.

Plaatsen en aansluiten douche

Zonet beslisten we om een nieuwe douche aan te kopen via H2O in Kuurne. Die aankoop is nog niet gebeurd. Die douche zou wel nog moeten geïnstalleerd en geplaatst moeten worden.

Bad en douche opnieuw emailleren

Ik wil graag mijn bad en douche opnieuw laten emailleren.

Renovatie badkamer

Badkamer na 20 jaar aan renovatie toe.

Maken van compleet nieuwe badkamer

Vernieuwen van badkamer. Compleet nieuwe badkamer maken.

Douchecabine verwijderen en nieuwe ...

Douchecabine verwijderen en nieuwe plaatsen

bestaande badkamer dient volledig ...

bestaande badkamer dient volledig opnieuw ingericht te worden. er is een apart toilet maar die staat in de badkamer gemetst waardoor er veel ruimte verloren gaat. badkamer dient een vierkante ruimte te worden voor bad, inloopdouche en een lavabo-wandmeubel. toilet dient uit de badkamer in de wasruimte voor de badkamer gemetst te worden. Ik vermoed dus dat zowel plafond als vloer ook vernieuwd zullen moeten worden, alsook dient er faience en aangepaste electriciteit en afvoer aangebracht te worden.