Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende bestratingswerkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

176 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: terrassen in composiet aanleggen, aanleggen oprit, grond afgraven en oprit en terras aanleggen met klinkers, bankirai terras plaatsen, aanleg terras en pad in flagstones, vervanging riolering en heraanleg oprit met klinkers, oprit en terras gieten in beton, aanleggen van tegel oprit, heraanleg bestrating inrit garage, klinkers leggen, renovatie van terrassen appartementsgebouw, aanleggen oprit, pad en terras, aanleg oprit met grint en klinkerpad, dolomiet bovenlaag en oprit verwijderen, bestratingswerken oprit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

woensdag 22 maart 2017

Bankirai terras plaatsen

Ik wil graag een vlot bankirai terras. Graag ontvang ik een vakman om de mogelijkheden te bekijken.
woensdag 22 maart 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

1.Betonbakken uitbreken en vervangen door klinkers. 2. Ingezakte klinkers terug op de juiste plaats, met de juiste hellinghoek.
dinsdag 21 maart 2017

Aanleg oprit met grint en klinkerpad

Oprit enkele extra centimeters uitgraven en afvoeren. Leggen van klinkerpad (+-5m). Plaatsen van 3 putdeksels. Plaatsen van worteldoek. Storten van Dolomiet. Oppervlakte is 7 x 5m plus gangpad.
maandag 20 maart 2017

Opbreken en herplaatsen klinkers voor aansluiting gasleiding

Gleuf maken in onverharde oprit + klinkerpad over een lengte van 23 meter + plaatsen pvc- wachtbuis om gasleiding van straatkant naar gasketel door te trekken
maandag 20 maart 2017

Dolomiet bovenlaag en oprit verwijderen

Ik zou de bovenlaag van dolomiet paden en oprit willen laten verwijderen.
zondag 19 maart 2017

Bestratingswerken oprit

Oprit van ongeveer 64 m² vernieuwen met betonklinkers, links en rechts afwerken met boordsteen en plaatsen van een klinkerdeksel boven septische put ( momenteel is deze dicht gelegd met dals) De huidige oprit bestaat uit dals en kiezel en moet afgegraven worden. Nog niet in bezit van de klinkers.
zondag 19 maart 2017

Heraanleg terras en koer

Ik wil graag mijn terras laten opbreken, de tegels recupereren indien mogelijk en opnieuw aanleggen; momenteel zijn de voegen tussen de tegels (2,5cm breed) aan het loskomen en er groeit mos in de voegen. De koer met klinkers aansluitend op het terras is verzakt en zou ook heraangelegd moeten worden. Het niveauverschil tussen beiden zou ik willen overbruggen met nieuwe (beton)trap.Heraanleg terras 25m2 (betontegels) en koer 25m2 (betonklinkers)
zondag 19 maart 2017

Klinkers leggen in tuin

Ik zou graag mijn tuintje achter mijn nieuwbouw gelijkvloers sociaal appartement laten betegelen met klinkers. Dit tuintje meet 760cm x 588cm en er is een waterput met deksel van 70cm x 70cm. Volgens de Stad Leuven moet het wel waterdoorlatend zijn. Echter zal het afgraven en leggen met de hand moeten gebeuren gezien het tuintje ommuurd is en slechts een achterpoortje heeft van ongeveer 1m breed. Dus moeilijk bereikbaar voor zware toestellen. In totaal zou het om een oppervlakte gaan van een 45m². Kleur van de klinkers liefst grijze donkere variant. Er zijn 2 mensen een offerte komen maken, maar beiden liggen buiten proporties....
zaterdag 18 maart 2017

Aanleg terras en pad in flagstones

Op korte termijn aanleg van flagstone pad en terras van ca 35m2. Graag apparte prijs voor aanleg / materiaal / leveringskost. (In de tekening in bijlage is 1 vakje gelijk aan 1 vierkante meter. ) Flagstones in warme kleur. (cfr Imperoc Safrane bvb).
woensdag 15 maart 2017

Uitbreken van oprit in asfalt

Een oprit in asfalt uitbreken. 40 m² ongeveer.
maandag 13 maart 2017

Opvoegen van inrit garage en trap

Betreft een bel-étagewoning . De inrit naar onze garage en de afdalende trap in Blanc de Bierges dienen opnieuw te worden ingevoegd . Ook willen wij de houten paaltjes van de bloembakken aan weerszijden laten vervangen door eventueel betonplaten of ander alternatief. Geen hout meer.
zondag 12 maart 2017

Aanleggen oprit

Oprit van 152 vierkante meter , 55cm boord , grondwerk, 20 ton fijne gemalen beton , bij te slijpen , wit zand,
donderdag 9 maart 2017

Vervanging riolering en heraanleg oprit met klinkers

Op zoek naar een vakman voor de reparatie van de riolering en heraanleg van de klinkers van zo'n 100 m² Aan de achterkant van het gebouw is onze parking.
donderdag 9 maart 2017

Oprit en terras gieten in beton

Voor ons huis zouden wij graag een nieuw terras en oprit laten gieten in beton voor het terras zouden we deze willen laten inslijpen ik schat dat de oppervlakte ongeveer een 200 m² is.
dinsdag 7 maart 2017

Aanleggen van tegel oprit

Wij zouden graag tegels op onze oprit +/-100 m² zetten. Werf gelegen in 3090 Overijse. Mogelijk om een offerte te ontvangen? Vandaag liggen er kleine steentjes.
maandag 6 maart 2017

Terrassen in composiet aanleggen

1 terras huurhuis oppervlakte 22 m². Langs opzij bereikbaar, gelijkvloers op tegels. Verder 2 terrassen op appartementen; 1 op 1e verd. 5.5 x 3.8 meter langs parking achter te bereiken (roofing). 2de appartement, zelfde gebouw, 3e verdieping. Klein terras enkel met dakkraan of meubellift bereikbaar. Op roofing ongeveer 8 à 10m², meer hoeken (snijverlies). Bij appartementen ook afbraak bestaande bankirai.
maandag 6 maart 2017

Oprit in gepolierde beton maken

Wij zijn op zoek naar iemand op gepolierde beton te leggen op onze oprit en terras. Nu liggen er kiezels een gedeelte naar gepolierd beton.
zondag 5 maart 2017

Aanleggen van terras

Terras palend aan de woning aan te leggen. Betonnen plateau reeds aanwezig.
zondag 5 maart 2017

Heraanleg bestrating inrit garage

Heraanleg van inrit :30 m² met klinkers.
vrijdag 3 maart 2017

Tuinpad en terras aanleggen

Het gaat over een tuinpad en terras van 80 vierkante meter. Het zou met zwarte of antraciete klinkers van 15 op 15 op 6 gelegd worden. En 52 lopende meter boordstenen geplaatst worden. Nu ligt er gras maar kan eventueel door de eigenaar uitgegraven worden. Maar het uitgraven mag ook vermeld worden in de offerte.
vrijdag 3 maart 2017

Grond afgraven en oprit en terras aanleggen met klinkers

Ik heb een nieuwbouw gekocht en de grond met stenen zou moeten afgegraven worden en eventueel bij opgevoerd worden indien nodig. Ik had graag een oprit en terras laten aanleggen met getrommelde klinkers voor een oppervlakte van 80 vierkante meter.
donderdag 2 maart 2017

Pad aanleggen

2 paadjes aan achterzijde van huis te leggen in kleine kasseitjes die ik reeds heb. Paadjes zijn reeds 15 cm uitgegraven. Graag vast voegmiddel zodat er geen onkruid kan tussen groeien. Dat is de reden waarom paadjes zijn afgebroken.
woensdag 1 maart 2017

Asfalt bijleggen naast bestaande oprit

Mijn oprit naar de garage is reeds voorzien van asfalt maar voor het huis is een gedeelte met gras en dat wil ik vervangen door asfalt . Het gaat om ongeveer 25 vierkante meter. Het oude deel dus behandelen met nieuwe zodat het geheel hetzelfde uitziet.
woensdag 1 maart 2017

Klinkers leggen

Oprit, tuinpad en terras aanleggen met klinkers, ook boordstenen nodig. In totaal voor ongeveer 100 m², nu ligt er zwarte steengruis.
woensdag 1 maart 2017

Renovatie van terrassen appartementsgebouw

De terrassen van onze appartementen zijn dringend aan renovatie toe. De verf bladdert af, er blijft vocht op staan, de bekleding moet vervangen worden. Het betreft 4 terrassen, van zo"n 4 m².
zaterdag 25 februari 2017

Oprit heraanleggen

Oprit van 25 m² heraanleggen: Uitgraven bestaande oprit (tegels en kiezels). Afvoerbuis leggen van regenpijp naar gescheiden rioleringsstelsel. Heraanleg oprit met klinkers.
vrijdag 24 februari 2017

Aanleggen oprit, pad en terras

Het aanleggen van oprit en pad naast het huis.
vrijdag 24 februari 2017

Terras aanleggen

* Grootste deel reeds uitgegraven. * Ongeveer helft oprit, helft terras * Nog geen materiaalsoort keuze gemaakt * 3 deksels: voor regenputten en septische put
donderdag 23 februari 2017

Oprit kasseien verbeteren

Deel oprit in kasseien verbeteren (+/- 20 m2) en de voegen terug goed opvullen over de ganse oppervlakte (+/- 50 m2). Formaat kasseien 20x20x18
woensdag 22 februari 2017

Terras in printbeton plaatsen

Ik wil graag mijn tuinpaden en terras laten aanleggen in print. Graag een offerte voor enkel het aanbrengen van de print beton. Het uitgraven en plaatsen van de bekisting en de wapening doe ik zelf. Het zou gaan om 64. 57 m² waarvan 48 l/m voetpad 1m breed en 2 oppervlakken van 1. 50m op 1. 50m en 5. 40m op 2.80.
maandag 20 februari 2017

Hervoegen van een oprit

Op onze oprit (silexdallen, ongeveer 10 x 10 meter) zijn een aantal voegen versleten. Onze vraag is om de kapotte voegen eens uit te slijpen en opnieuw te voegen. Mag met cement of epoxy, maakt niet uit. Graag de eerste week van april (3 tot 7 april) dan heb ik vakantie.
zondag 19 februari 2017

Voetpad verlagen

Het voetpad dient nog verlaagd te worden alsook de boordstenen. Het betreft een dubbele garage, dus verlagen van ongeveer 10 boordstenen en heraanleg voetpad over die breedte. Bouwvergunning reeds aangevraagd.
vrijdag 17 februari 2017

Oprit met klinkers aanleggen

Oprit met klinkers ( oppervlakte ongeveer 250 vierkante meter ) aan te leggen.
donderdag 16 februari 2017

Aanleg terras en oprit en pad rondom huis

Aanleg oprit en terras + rondom het huis een pad.
donderdag 16 februari 2017

Oprit in betonklinkers aanleggen

Oprit in betonklinkers van 200 m² aanleggen.
donderdag 16 februari 2017

Pad en betonplaat voor carport

- periode maart/april/begin mei mogelijk? Carport word in mei geplaatst... (of toch zeker al de betonplaat tegen mei) - betonplaat voor 2 wagens = 30 m2 (dikte? Stabilise? Steenpuin? ) - we zullen het zelf uitgraven als we weten hoe diep het moet zijn. - pad +/- 80m2 (reeds stabilise aanwezig van vorige pad, er zal niet met wagen over gereden worden, dikte? ) - we zullen zelf stenen verwijderen want ze liggen gewoon los in stabilise... (daarom dat de werken dus nodig zijn ;) - de pad zouden we graag in gepolijste beton hebben met een kleurtje in en lijnen in getrokken zoals tegels -er zijn 3 putjes aanwezig die momenteel ook niet zo proper liggen - afwatering kan naar de bloembakken
woensdag 15 februari 2017

Heraanleggen buitentrap naar kelder in klinkers

Heraanleg buitentrap naar kelder in klinkers is nu in beton. Zeer glad bij regen en ijzel. Treden zijn 24 cm Hadden graag 1 trede minder maar trappen breder dan 24 cm Breedte trap 97 totale hoogte 1. 30
dinsdag 7 februari 2017

Vervangen en vergroten van bestaande terras op de 1ste verdieping

Ik ben eigenaar van een appartement op het 1ste verdiep; mijn terras is 70 cm breed en 2 m 50 lang. Ik zou deze graag vergroten met ongeveer 1 m.
maandag 6 februari 2017

Terras en oprit in beton aanleggen

Wij bezochten uw website en vroegen ons af of we informatie kunnen krijgen i.v. m de aanleg van onze oprit en ons terras. Circa 100mé. Bleke beton ,en een wand in beton langs onze buur. Eventueel ook nog langs de weg langs ons huis. (Laag) Terras achter huis en oprit circa 1,7 m verschil op 20 m. Loopt bergaf.
maandag 6 februari 2017

Oprit aanleggen

De oprit bestraten: materiaalkeuze nog niet bepaald. Goedkoopste oplossing is voor plaatsen mobilhome .Oppervlakte 24 m².
zondag 5 februari 2017

Oprit beklinkeren

Ik wil graag ons 2de terras met een pad ernaartoe laten beklinkeren, terras is ongeveer 3m op 3m en een pad van ongeveer 1m50cm breed en 8m lang. Is reeds ondergrond in stabiel en omkadering van borduren. Zou graag de werken laten uitvoeren rond juni.
zondag 5 februari 2017

Renoveren van oud terras

Renovatie van een 23 jaar oud terras (63.4 m²) tussen onze woning en de tuin, bestaande uit keramische tegels op gewapend beton, omboord met blauwe borduursteen. Graag zouden we de borduursteen behouden (sommige stenen zijn verzakt). Voor de tegels hadden we graag een materiaal gehad dat niet glad wordt bij regen en dat gemakkelijk in onderhoud is. De nieuwe tegels mogen van groot formaat zijn. De steen te bespreken met de vakman ter plaatsen.
zaterdag 4 februari 2017

Aanleggen van terras

Aanleggen van een terras aan de veranda. Terras met houtwerk en of tegels aanmaken. De materiaal keuze ligt nog niet vast.
vrijdag 3 februari 2017

Aanleggen van klinkers voor een terras

Een terras aanleggen van ongeveer 55 vierkante meter. Binnenkoer van een handelszaak.
donderdag 2 februari 2017

Garage oprit vervangen

Nieuwe oprit maken: Verwijderen van oude tegels. Beton of andere isolatie aanbrengen. Nieuwe tegels (klinkers) plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 31 januari 2017

Terras en bestratingswerken tuinpad klinkers achteraan aan leggen

Ik wil graag mijn tuin, oprit en terras laten aanleggen. Er zijn nog geen materialen aangekocht maar ik kan u via de mail een grondoppervlakte van onze woning doorsturen zodat u het aantal m2 kan bekijken. En ook een paar inspiratiefoto's kan ik doormailen met hetgeen wij mooi vinden. We zouden ook graag in fases willen werken.
maandag 30 januari 2017

Nivellering speelplaats

De speelplaats van onze basisschool verhogen omwille van scheef liggende tegels als gevolg van boomwortels. Grootte van de speelplaats = 30 X 15 meter Grootte van de bestaande tegels = 30 X 30 centimeter. De tegels zijn nog intact, maar misschien leggen we nieuwe tegels. Geschatte verhoging van de speelplaats = 25 centimeter. Graag ook goede afwatering voorzien. Nu staat de speelplaats half onder water na hevige regenval.
zondag 29 januari 2017

Sleuf graven

Ik wil een sleuf van ongeveer 15m laten graven voor de aanleg van watervoorziening . Diepte 60 cm.
donderdag 26 januari 2017

Terras in gepolierde beton leggen

Terras in gepolierde beton leggen. Oppervlakte is 50 vierkante meter. Ter plaatse komen kijken.
maandag 23 januari 2017

Oprit en terras in sierbeton of printbeton

Oprit van kiezels, en terras met klinkers vervangen door sierbeton/printbeton. Oprit is 100 à 150 m².

Partners

Partners van Casius