Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de bestratingswerkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een bestratingswerker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

donderdag 24 mei 2018

Aanleg tuinterras

Ik wil graag met tuinterras heraanleggen: - bestaande klinkers zullen reeds verwijderd zijn - Uitgraven terras 46 m² ( +/- 10 cm ) + afvoeren zand - Chape leggen met chapenetten ( 4. 5 m³ ) - tegels van 120 op 60 cm en 2 cm dik met voeghouders van 3mm + rubber vulstuk - boordstenen plaatsen - Tegels niet inbegrepen zullen via Impermo besteld worden Graag offerte
donderdag 24 mei 2018

Betonklinkers aanleggen

Ik wil graag betonklinkers leggen oppervlakte 13 m² . (5. 40x2. 30 ). Het zetten van muurplint 5. 40 meter.
donderdag 24 mei 2018

Parkeerplaats creëren met grasdallen

Wij wensen 10 à 12 parkeerplaatsen te creërenover een oppervlakte van ongeveer 200m² En hadden gedacht aan grasdallen
donderdag 24 mei 2018

Oprit opnieuw asfalteren

Toplaag asfalt opleggen er zijn geen oneffenheden. De totale oppervlakte van de oprit is 50m²
woensdag 23 mei 2018

Klinkers leggen

Tussen 10 en 50 m² Momenteel ligt er grind die afgegraven moet worden, links is er een muur rechts een trap.
woensdag 23 mei 2018

Oprit aanleggen met klinkers

Aanleg van oprit naast woning 4 m breed en 10 m diep naast woning met klinkers. Nu steengruis met grind.
woensdag 23 mei 2018

Asfalteren van oprit

Herstellen van 20 vierkante meter oprit , meerdere gaten en ongelijkheden herstellen
woensdag 23 mei 2018

Septische put kader en deksel vervangen

Vervangen van kader en putdeksel (geurafsnijder) van septische put
dinsdag 22 mei 2018

Oprit herstellen en terras renoveren

Voor het herstellen van stuk gereden (afgescheurde boord) kasseien oprit alsook terras achteraan huis. Terras moet vernieuwd worden en is ongeveer 20m² . De oprit herstellen in een bocht 3 à 4m².
maandag 21 mei 2018

Klinkers aanleggen

Uitgraven , pvc grasdallen aanleggen , voor een oppervlakte van 22m²
maandag 21 mei 2018

Keldergat rooster vervangen door plaat

Ik heb drie keldergaten (met rooster) die ik graag zou willen laten afdichten tegen regenwater. Betreft 1 keldergat L 115cm B 27 cm, en 2 ovale keldergaten 60 cm op 30 cm. Ik ben op zoek naar een vakman die hier enkele ijzeren platen op maat voor kan maken.
maandag 21 mei 2018

Kasseien oprit aanleggen

Het gaat over 220m² oprit van ons vakantiehuis . Onze voorkeur gaat naar kasseien , maar andere opties staan ook open.
zondag 20 mei 2018

Oprit vergroten in kasseien

Aan de straatkant oprit beetje verbreden met 2m² Bestaande oprit kasseien.
zondag 20 mei 2018

Voegen terras herstellen

We hebben een mooi oud terras rond het huis. De voegen zijn op veel plaatsen losgevroren door de jaren heen. Ik wil dit terras echter behouden omdat het de juiste sfeer aan het huis geeft. Daarom wil ik de voegen herstellen. Het zou ongeveer 250 m² voegen te herstellen. Het zijn verschillende terrassen rond het huis.
zondag 20 mei 2018

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting

De afstand stoep tot aan de voorgevel is 5 meter, dit zou moeten voorzien worden van een PVC buis met 110 diameter. In het gebouw een vochtwerende multiplex van 1. 8cm dik... voor de multiplex kan ik zelf eventueel voorzien, graag hier ook professionele opinie. De sleuf is niet breed en er loop volgens de vorige eigenaars wel een waterleiding onder.
zaterdag 19 mei 2018

Klinkers aanleggen

Ik zoek asap een vakman die bij ons een oprit kan aanleggen in grijze betonklinkers 60 m². De klinkers heb ik al(14cm op 14cm en 8cm dik)
vrijdag 18 mei 2018

Terras in gepolierde beton leggen

We willen graag ons terras in gepolierde beton aanleggen. Ruw geschat 80m². Het terras bestaat uit 3 niveaus. De afboording van de niveaus willen we graag in beton klinkers of beton boorden (of wat er nog allemaal mogelijk is) De ondergrond kunnen we zelf voorbereiden.
donderdag 17 mei 2018

Terras afwerking rondom zwembad

Terras afwerking rondom zwembad (7 x 3. 5 meter). Het zwembad steekt aan beide kanten boven de grond uit, dit moet geëgaliseerd worden. Daarnaast moet ook een betonbandje gestort worden. Omringende grond moet geëgaliseerd worden met zand, vervolgens betegeld met 50 x 50 x 2 cm tegels (zijn al aangeschaft). Het betreft een kleigrond. Goed bereikbaar met een 'Bobcat' bijvoorbeeld.
woensdag 16 mei 2018

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Maken van een sleuf 70 cm breed op 70 cm diep op een lengte van 7 m. Aan gevel put van 1 m op 1 m . Plaatsen van een wachtbuis 110 mm voor gas aansluiting (Eandis).
woensdag 16 mei 2018

Klinkers anleggen

Terras van ongeveer 30m² aanleggen , Het liefst in klinkers. In de tuin is er momenteel veel water in de grond.
dinsdag 15 mei 2018

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Gezakte klinkers herstellen. Dit is een oprit dat moet worden hersteld. Ongeveer een 200 m² herstellen.
dinsdag 15 mei 2018

Nieuwe asfalt aanleggen voor oprit

Het gaat over een bestaande asfalt oprit die vernieuwd moet worden en bovendien moet er een extra stukje aan toegevoegd worden. Ongeveer 100 - 150 m².
maandag 14 mei 2018

Oprit asfalt verwijderen en heraanleggen

Er ligt asfalt op de oprit die zou moeten worden verwijderd. Ongeveer 3 meter op 5 meter. Dan stabile aanleggen.
maandag 14 mei 2018

Terras waterdicht maken en afvoer vernieuwen

Voor een appartement dat verhuurd wordt, zouden wij graag de afvoer laten vernieuwen en het terras waterdicht laten maken (via een coating of iets dergelijks). Afmetingen zijn beperkt: 6 meter lengte en 1,5 meter diepte. Het terras bevindt zich op de tweede verdieping achteraan, er is geen lift.
maandag 14 mei 2018

Klinkers aanleggen op terras

Wij hebben een terras van 50m² die moet gerenoveerd worden het liefst in klinkers. Er moet ook een 22m draad afsluiting komen en 1m 80 hoog plus 4m schutting in hard hout waar dat de draadafsluiting stopt.
maandag 14 mei 2018

Klinkers leggen

Aanleggen van grasdals op lavasteentjes die al aanwezig zijn voor oprit van camper. Alles gelijk trekken , en klinkers aanleggen over een oppervlakte van ongeveer 100 m².
zondag 13 mei 2018

Oprit in betonnen grasdallen aanleggen

200 m² licht nu gemalen steenpuin die al 5 jaar is bereden met de wagen , naar de inrit van de garage licht hij op hoogte om binnen te rijden , op de andere plaatsen moet hij verdeeld worden er is genoeg steenpuin aanwezig waarschijnlijk te veel.
vrijdag 11 mei 2018

Terras aanleggen in blauwe hardsteen

Ik wil graag twee baantjes een terras en een veranda in blauwe hardsteen laten aanleggen. Huidige klinkers en terras uitbreken doen we zelf. Nieuwe hardsteen heb ik nog niet aangekocht, kan in samenspraak met vakman.
donderdag 10 mei 2018

Betonklinkers plaatsen en putdeksels aanpassen

Betreft 58 m² betonklinkers bestaande betondallen, boordstenen en funderingen opbreken en afvoeren. Totaal een 29 meter boordstenen nodig. Nieuwe goot van 3 meter. Twee bestaande putdeksels aanpassen aan het nieuwe niveau van de klinkers.
donderdag 10 mei 2018

Gepolierde beton voor terras en oprit leggen

Wij willen rond onze nieuwbouwwoning beton gieten. Dat is voor gepolierde betonvloer te leggen. Ongeveer 160 m², is voor terras en oprit.
donderdag 10 mei 2018

Klinkers leggen

Autostaanplaats, tuinpad en terras op volle grond moet men aanleggen met klinkers.
donderdag 10 mei 2018

Oprit heraanleggen

Wij zouden graag onze oprit opnieuw laten aanleggen en van de gelegenheid gebruik maken om ook onze afvoerbuizen te laten nazien. De kans is zeer reëel dat deze vernieuwd moeten worden. Nu zijn het stenen en opnieuw aanleggen met klinkers.
donderdag 10 mei 2018

Terras in gepolierde beton leggen

Ik wil voor ongeveer aan 40 m² gepolierd terras aanleggen van ongeveer 10cm. Er ligt wel nog veel steen geruis en aarde dat te hoog ligt. Alles is nu nog gemakkelijk te bereiken aan de zijkanten van het huis omdat hier nog geen huizen staan.
woensdag 9 mei 2018

Oprit beklinkeren

Oprit sterk hellend terrein ecologische oplossing voorzien. Een voorkeur voor klinkers . Gaat om een oppervlakte tussen de 50-100 m².
woensdag 9 mei 2018

Oprit asfalteren

Asfalt gieten voor oprit tussen 50 à 100 m². Er ligt nu een betonnen dek van +/- 25 cm dik, dit kan als ondergrond blijven dienen.
woensdag 9 mei 2018

Parking asfalteren

Parking van 6 m op 6 m moet men asfalteren. Er zal ook een stuk moeten afgegraven worden. Ik wil hier ook graag palen in laten plaatsen om nadien hier een carport op te zetten.
woensdag 9 mei 2018

Oprit met klinkers aanleggen

Oprit aanleggen van 200 m². Aanleggen moet met klinkers.
woensdag 9 mei 2018

Oprit in klinkers plaatsen

Bestaande oprit uitbreken 19 m² en afvoeren. Nieuwe boordsteen plaatsen 3 m voor aansluiting met trottoir. Een rijtje tegels recht leggen. Nieuwe oprit uit klinkers plaatsen inclusief afvoergoot.
woensdag 9 mei 2018

Parking klinkers aanleggen

Aanleg parking van 2400m² in betonklinkers. Grondwerken worden reeds voorzien. Er dient dus enkel geleverd en geplaatst te worden. Locatie is makkelijk toegankelijk.
dinsdag 8 mei 2018

Betegelen gangpad straat tot voordeur

We zijn op zoek naar iemand om ons gangpad van de straat tot de voordeur her aan te leggen.
dinsdag 8 mei 2018

Asfalteren van oprit

Ik had graag een nieuwe asfalt laten plaatsen op mijn oprit. Is ongeveer 200 vierkante meter. Er is al een oude maar die moet denk ik weg. Dus onderdek heeft u als ik niet mis ben.
maandag 7 mei 2018

Nieuw stenen terras aanleggen en het oude afbreken

Bestaand terras moet afgebroken en vervangen door nieuw. Oppervlakte is ±38m2, het gaat over steen.
maandag 7 mei 2018

Terras in gepolierde beton leggen

Ik ben beggonnen met de aanleg van een terras van 10 meter op 2,85 meter, alles wordt dit weekend uitgegraven en ik had graag een vakman gevonden voor het gieten van de beton en de afwerking (poliering). Gieten + afwerken.
zondag 6 mei 2018

Terras en oprit aanleggen

Een terras en oprit tussen 50 en 100 m² aanleggen . Plaatsen van bestrating betonklinkers 30x20 voor een totaal van 61m² incl :graafwerkplaatsen van stabilliser bedding plaatsen van boordstenen plaatsen. Aanslijpen en aantrillen van klinkers antraciet zwart 30x40 (15,75eur/m²)op maat maken van buizen + plaatsen van putdeksels .
zondag 6 mei 2018

Parking aanleggen in betonklinkers

Parking voor auto’s. Vervangen van grijze kiezelstenen in betonklinkers. Beton klinkers zullen in samenspraak aangekocht worden met de vakman. Oppervlakte ongeveer 100 m².
zaterdag 5 mei 2018

Terras in klinkers aanleggen en betegelen tuinhuis

Ik had graag een terras met klinkers aangelegd en dit mag doorlopen in het tuinhuis. Het terras zou 8,80 m² zijn en het tuinhuis 5 m². Eventueel nog een vlak van 15 m ² aanleggen
zaterdag 5 mei 2018

Oprit asfalteren

Asfalt aanbrengen voor een oprit van 5 m breed en +/- 35 m lang.
zaterdag 5 mei 2018

Aanleg van terras en tuinpaden

Aanleg van ons terras, oprit en tuinpaden, voor in totaal een oppervlakte van ca. 200 m². - 150 m² oprit en tuinpaden in betonklinkers (deze hebben we nog niet aangekocht) Oppervlakte van 50 m² aan terras (keramische buitentegel. Deze hebben we reeds aangekocht)
vrijdag 4 mei 2018

Kelderroosters plaatsen

Mijn buurman en ik zouden beiden een nieuwe kelderrooster/traanplaat met verluchtingsgaten willen. De afmeting voor beiden is 63 x 33 cm. Nu ligt er een basisrooster. Waarvan 1 ook zwaar verzakt is.
donderdag 3 mei 2018

Asfalteren van parking/terminal haven Antwerpen

Nieuwe asfalt leggen. En ook de putten vullen. Dit is van een terminal in de haven van Antwerpen. Dit is een parking plus de terminal een heel groot stuk. Ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius