Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de bestratingswerkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een bestratingswerker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

donderdag 28 december 2017

Herstellen van klinkers van bestaande oprit

Er loopt een lang oliespoor over onze oprit. De beschadigde klinkers moeten vervangen worden. De oprit is tussen 10 a 15 meter lang , dus die klinkers moeten eruit en vervangen worden. En een stuk van de oprit moet ook bijgelegd worden.
dinsdag 19 december 2017

Terras aanleggen

Aanleggen van een terras :6 meter bij 3 meter. Ongeveer 18 m². Betontegels artstone 15 x 15 cm. Stabilise opleggen en betegelen.
donderdag 14 december 2017

Klinkers aanleggen

Grondstuk is egaal. Wij werken met Wienerberger Kleiklinkers WF (die hebben we zelf aankopen). Prijsofferte incl. BTW voor voorbereidende werkzaamheden, materialen (uitgezonderd klinkers) en plaatsing van: 65m2 oprit naar de garage, halfsteensverband 40m² terras, halfsteensverband 110m² tuinpaden, halfsteensverband Alle klinkers worden op kant geplaatst: ca. 99 St. /m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 215
donderdag 14 december 2017

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Graven van sleuf vanaf gevel tot straat, voorzien van wachtbuis, graven van wachtput.
maandag 11 december 2017

Gepolierde beton leggen voor oprit en terras

Het gaat om een half open gebouw, van het voetpad tot de inkom 5a6 meter lang en 1 a 1. 5 meter breed,rond het huis 80 a 100 cm breed en 5 a 6 + 15 meter lang, terras en oprit in totaal +-120m² . Zou iets willen in antraciet kleur. Het ondergrond is nu gewoon aarde , moet deze gechapt zijn? . hoeveel dikte is er nodig? Moet er staalnetten voorzien?
zondag 10 december 2017

Herstellen adruinen dorpels

Voor de opmaak van een offerte voor het herstellen van arduindorpels
dinsdag 5 december 2017

Oprit in printbeton leggen

Een groot parking complex (360 privatieve garageboxen) dat momenteel uitgevoerd werd met (verzakte) betonstraatklinkers te vervangen in printbeton - oppervlakte 20 m x 6 m (ongeveer 120 m²) De klinkers zijn ingezakt vandaar graag vernieuwen.
dinsdag 5 december 2017

Parking voor huis vernieuwen

Parking vernieuwen voor het huis: Ik wil voor mijn garage van het gebouw vloer vernieuwen +- 55 m² met buiten vloertegels.
maandag 4 december 2017

Aannemer voor 3 dorpels te plaatsen

Voor het plaatsen van 3 dorpels in blauwe steen
zondag 3 december 2017

Borduursteen en herleggen van klinkers

Wij willen 10 meter borduursteen en nog 24 m² klinkers laten herleggen en dan nog eens een 40 m² klinkers die eventueel in een latere fase mogen gelegd worden. Voor de rooilijn hebben we de klinkers van de gemeente die terug gebruikt moeten worden de 40 m² zijn nieuw te plaatsen.
zondag 3 december 2017

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Ik wil mijn oprit vernieuwen. Nu liggen er kasseien maar ik zou deze zelf uitbreken. De oppervlakte is om en bij 33 m².
zaterdag 2 december 2017

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Sleuf graven voor gasleiding.
vrijdag 24 november 2017

Deksels regenputten aanpassen

Aanpasen deksels regenputten klinkers om en rond deksels, oppervlakte ongeveer 2. 4 x 3. 5 m oprit in klinkers 10 m²
woensdag 22 november 2017

Vervangen deksel septische put

Het deksel van de septische put moet dringend vervangen worden: er zijn barsten in een opening. Nieuw Deksel 60/60 Dubbel is al voorzien.
woensdag 22 november 2017

Klinkers leggen terras en oprit

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : betreft een nieuwbouw in houtskeletbouw. Aanleg van terras en oprit. Nivelleringswerken, Drainage plaatsen. Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 23 m² terras 30 m² oprit 53 m².
donderdag 16 november 2017

Terras en oprit aanleggen

Graag hadden wij beide kanten van ons huis een verharding laten aanleggen met aansluitend terras ongeveer 40 vierkante meter. We twijfelen tussen gravel met afboording. Blauwe steen of kasseien. Alsook een oprit in de gravel aanleggen van ongeveer 30 vierkante meter.
woensdag 15 november 2017

Terras aanleggen in betontegels

Aanleggen van terras met oppervlakte van 70 m². Moet nog uitgegraven worden, en stabilise geplaatst worden. Aanleggen met beton tegels. Het terras zal tussen het huis en een bestaande tuinmuur ingeklemd liggen. De plaats is makkelijk toegankelijk voor kleine graafmachines. De nivelleringswerken zijn beperkt. Er moet wel een afvoer van het water gebeuren naar een al bestaande afvoerput. Nivelleringswerken en drainage werken.
zaterdag 4 november 2017

Klinkers leggen als fundering tuinhuis

Ik wil graag de fundering van mijn tuinhuis laten aanleggen in klinkers. De afmetingen zijn 5m op 8m30; de toegang tot mijn tuin gaat via mijn poortje van 90 cm breed. Er zullen enkele struiken moeten verwijderd worden alsook een rij boordstenen. De gazon dient uitgegraven, boordstenen dienen geplaatst, brokiljon dient gestort, daarop stabilisé en dan boordstenen ter grootte van mijn tuinhuis en vervolgens de klinkers.
zondag 29 oktober 2017

Terras uitbreken en nieuw terras leggen

Het terras is gezakt en zou moeten opnieuw aangelegd worden. Bestaande terras uitbreken en nieuwe aanleggen. Het terras is 40 m² podium 20 m².
zaterdag 28 oktober 2017

Tuin aanleggen met klinkers

Tuin volleggen met klinkers 10 m op 5 m 20 m boordsteen van 30 cm afgraven van grond plus afvoeren ook drainage voorzien.
maandag 23 oktober 2017

Klinkers herleggen

Klinkers die gezakt zijn eruit halen, terug aanvullen en klinkers terugplaatsen ,rond waterput . Ongeveer+- 15m².
maandag 23 oktober 2017

Terras in klinkers plaatsen

Terras plaatsen: Ophogen met stabilise (10-15 cm Afhankelijk van hoogte klinkers) Nog nivelleringswerken te doen. De oppervlakte 20 m². Ter plaatse komen kijken. Dringend vakman nodig, heel dringend de werken kunnen uitvoeren.
zondag 22 oktober 2017

Tuinpad en terras aanleggen

Tuinpad en terras laten heraanleggen (huidig terras ongeveer 5 m² betontegels, huidig tuinpad ongeveer 15 m² silextegels) in grote tegels of glansbeton.
maandag 16 oktober 2017

Klinkers herleggen oprit

Oprit her beklinken : Wij zouden langs ons huis een poort willen plaatsen maar we hebben een verval van 16 cm in onze klinkers. Nu heeft de poortenmaker ons aangeraden onze klinkers te laten her leggen. Kan dit gedaan worden en hoe moeten we deze prijsberekening zien? Onze oprit is 4,75 m breed en ongeveer 35 meter lang.
zondag 15 oktober 2017

Plaatsen dorpel

We zoeken iemand die een dorpel kan plaatsen en leveren voor de achterzijde van onze garage. We willen hier graag een poort in plaatsen maar daarvoor moet er eerst een dorpel geplaatst worden.
zondag 15 oktober 2017

Oprit in printbeton leggen

Aanleggen van de oprit in printbeton. Dit is ongeveer 100m² en de ondergrond is steengruis.
zaterdag 14 oktober 2017

Herstellen van balkon terras

Het betreft een klein balkonterras van ongeveer 6 m op 1. 3 m op de 2e verdieping. In meerdere tegelvoegen is geen mortel meer waarlangs water binnen kan, en er is dan ook een vochtprobleem in de aanpalende (achter)muur. De boordrand van het terras is ook beschadigd en brokkelt af. De bedoeling is dan ook te her betegelen, in een water- en vriesbestendige afboording te voorzien en voor de nodige afwatering en afdichting te zorgen die de vochtproblemen aan de achtermuur oplost. Graag rond de maand maart , april laten uitvoeren.
zaterdag 14 oktober 2017

Aanleggen oprit en parking

Ik zoek een aannemer voor het aanleggen van oprit en parking in waterdoorlatende klinkers (verplicht van de gemeente) - ong. 220 m2 (moet nog precies bepaald worden). Thans een harde ondergrond (met gebroken afbraakmengeling) met daarop gedeeltelijk honingraatmatten met kiezelsteentjes. Aanvang der werken: tussen december 2017 en maart 2018. Ik stel de volgende procedure voor: 1) een eerste reactie per mail met een eerste richtprijs - 2) een bezoek ter plaatse - 3) eventuele aanpassing met een definitieve offerte. Aansluitend (afhankelijk van richtprijs en offerte) kan er een 2de opdracht volgen/uitgevoerd worden in 1741 Wambeek-Ternat (privé-woning) = grotendeels nieuwe oprit en heraanleg terras en voetpad - 200 à 300 m2.
zaterdag 14 oktober 2017

Oprit herstellen waaronder natuursteen vastleggen

- oprit: meeste tegels liggen los- opnieuw vast te leggen - natuurtegel van 60 x 40 x 6 cm - 2 rijen van telkens 44 tegels - tegels dienen hergebruikt te worden dus oude mortel te verwijderen - heb nog wel enkele reserve tegels om beschadigde tegels te vervangen - met slijpschijf snee te maken onderaan tegel. - en opnieuw in mortel leggen.
vrijdag 13 oktober 2017

Verlagen borduur aan een garage

Verlagen borduur op een afstand van 4m - aan onze garage
dinsdag 10 oktober 2017

Gepolierde beton aan leggen

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten met gepolierde beton. Oppervlakte: 40 m². Ik woon in een rijhuis (bel-etage) dus toegang tot de tuin via kelder. Huidige ondergrond is gedeeltelijk betonnen tegels (ongeveer helft oppervlakte) en gedeeltelijk gras en aarde. Aarde moet niet weggevoerd worden maar mag verder in de tuin gelegd worden. Betontegels moeten wel weg.
dinsdag 3 oktober 2017

Aanpassen van betonnen oprit

Door een boomwortel is de oprit voor mij garage ophoog gekomen waardoor de kantelpoort  van de garage niet meer opdraait. Ter plaatste komen kijken.
donderdag 28 september 2017

Terras en oprit bestraten

Ik wil graag mijn oprit (130 m²) en het terras (50 m) bestraten met klinkers. Achterom heb ik al gedrilde stol liggen. De oprit ligt alleen nog aarde. Er zal nog stol en zand bij moeten komen. Ook moet de oprit nog rechtgetrokken worden op de juiste hoogte en afloop naar de straat.
donderdag 28 september 2017

Aanleg oprit in printbeton

Wij zouden graag de oprit laten vernieuwen, alsook het deel van de carport. Wij hebben interesse in printbeton.
zondag 24 september 2017

Sportterrein en oprit aanleggen

1/ Ik zou een vak van 250 m2 willen laten opvullen met 5-10 cm zand, laten aandammen met een trilplaat en vervolgens wil ik op dat terrein een sportveldje leggen met onderdoek en kunstgras. 2/ vervolgens wil ik in het vak ervoor op ons terrein een vak van +/- 65 m2 laten opvullen met grond over een hoogte van ongeveer 10 cm hoogte, aangedamd en daarover een gronddoek tegen onkruid en vervolgens wil ik een laag boomschors leggen. De bedoeling is dat je hierop zou kunnen parkeren met de wagen. 3/ en als afsluiting wil ik het vak ernaast van ongeveer 56 m2 laten aanleggen als oprit in Dolomiet. Eerst een onkruiddoek en vervolgens 8-10 cm dolomiet. Onder alle hierboven vermelde delen van het terrein ligt reeds aangerolde steenpuin als onderlaag.
zondag 24 september 2017

Gepolierde betonnen vloerplaat leggen

Wij wensen een gepolierde betonnen vloerplaat van 25 vierkante meter (minstens 5 cm boven de grond en in de haak) en een aanrijstrook voor fietsen van 3 a 4 meter op 1 m 20cm.
vrijdag 22 september 2017

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen met klinkers of in beton. Voor- en nadelen van beide graag geweten. Oppervlakte van ongeveer 200m². Moet mogelijk zijn om met een septische ruimdienst op te rijden zonder schade aan oprit te veroorzaken. Indien beton, graag in kleur, geen grijs. Indien klinkers, met deels donkere klinkers.
donderdag 21 september 2017

Oprit aanleggen in steentapijt

Wij hebben een oprit die volledig is uitgehaald en klaar voor nieuw materiaal aan te leggen. Door omstandigheden is dit niet kunnen doorgaan. We zouden willen kiezen voor een oprit in steentapijt. De oprit heeft een oppervlakte van 170 m².
donderdag 21 september 2017

Voegen terras herstellen

Wij willen graag de voegen van ons terras buiten laten herstellen. Het zijn keramische tegels van 60 x 30 cm en de oppervlakte is +/- 200 m ² en het terras ligt rond het zwembad. Uiteraard zijn niet alle voegen beschadigd.
woensdag 20 september 2017

Herbestraten parking

Voor een werf ben ik op zoek naar een stratenmaker om bestaande parking dicht te straten rond staanders van een 5-tal overkappingen. Werk in uitvoering op korte termijn. Er kan ter plaatse bekeken worden hoeveel werk het is. Aanbieden incl. aanwerken repak/puin/stabilisé. Betonklinkers zijn ter plaatse. Oppervlakte: verschillende vlaktes: 2 m bij 1 m, totaal 30 stuks.
woensdag 20 september 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierde beton

Zou rond mijn huis Ortis venetum 20x20x2. 50 leggen en dit is ongeveer een 50 m². Alles lig klaar lig klaar.
dinsdag 19 september 2017

Leggen van klinkers voor schuilhokken paarden

Ik zoek een oplossing voor de vloer VOOR de schuilhokken van de paarden, buiten dus. Momenteel is er daar een mengsel van stenen (in het frans "poussier"), maar door het heen en weer lopen van de paarden, + plaats waar ze eten + regen + urine, zijn er meer en meer plassen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 80 m². Denkt u dat klinkers daar een goede oplossing voor zou zijn? De goten van de schuilhokken zijn te klein, het regenwater sijpelt eruit en vormt ook plassen. Deze zouden dus ook vervangen moten worden.
zondag 17 september 2017

Oprit asfalteren

Asfalteren van een oprit. De oppervlakte is ongeveer 170 m².
woensdag 6 september 2017

Kasseien opnieuw leggen

Opbreken en opnieuw leggen van kasseien (grote) Oprit van 220 m². Kkasseien die er liggen opnieuw goed leggen.
woensdag 6 september 2017

Terras renoveren

Verwijderen oude tegels terras op de eerste verdieping en indien nodig herstellingen uitvoeren. Oppervlakte : te bespreken met de vakman , te bezichtigen.
dinsdag 5 september 2017

Uitgraven en plaatsen van klinkers voor zwembad

In tuin een vierkant van 5 x 5 m grijze betonklinkers met boordsteen. Uitgraven (met onderfundering) en plaatsing. Dit om zwembad op te zetten later. Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
zondag 3 september 2017

Steentapijt op bestaand terras plaatsen

Wij willen op het bestaand terras van ongeveer 18 m² een steentapijt laten aanleggen met eventueel waterdichtingsmembraan + extra toplaag om zeker geen vocht door te laten. Verder moet ook de trap naar de tuin (8-tal treden) bedekt worden met steen tapijt.
zondag 3 september 2017

Oprit en voortuin in (uitgewassen) beton aanleggen

+- 70 m² oprit en paadjes voortuin in uitgewassen beton
donderdag 31 augustus 2017

Herstellen boordsteen aan terras 2 de verdiep

Terras voorkant gebouw, 2 de verdiep. Stuk boordsteen losgekomen aan zijkant. Kant van slagregen. Moet gerepareerd en terras nagekeken 2 m².
donderdag 31 augustus 2017

Oprit met klinkers aanleggen en beton gieten

Ik wil mijn tuin en oprit met klinkers laten leggen dit is ongeveer 200 m². Grote en kleur met de aannemer bespreken, oppervlakte van het project ongeveer 200 m², tevens dienen enkele planten en struiken te worden verwijderd, ook wil ik in de achtertuin een betonplaat van 5 x 8 meter, diepte uitgraven grond 25 cm, op de bodem plastiek folie met daar op isolatieplaat van 5 cm,daarboven dikte beton gewapend 15 cm dik, schap daarboven gepolierd 5 cm.