Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de bestratingswerkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een bestratingswerker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

zaterdag 22 september 2018

Sleuf graven voor gasleiding te trekken

Voor de gasaansluiting moet er een sleuf in de oprit gegraven worden: 18 meter lang / 70 cm diep. Aan het huis moet er een dikke meter worden gegraven. Hiervoor moeten er kasseien worden verwijderd en ook terug gelegd.
woensdag 19 september 2018

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Wij moeten een sleuf graven en een wachtput in onze oprit voor het aansluiten van aardgas. Onze oprit ligt in kasseien. De aansluiting van aardgas moet beneden in de kelder komen. De aansluiting zelf wordt gedaan door Eandis , het gaat enkel over het graven en daarna dichten van de sleuf.
dinsdag 18 september 2018

Pad aanleggen in klinkers rondom huis

Een pad aanleggen rondom het huis en naar de auto staanplaats. Er is op bepaalde plaatsen wat niveauverschil. En twee ondergrondse regenputten. Oppervlakte : 60 m² Nu al een oprit in klinkers (nog wat in voorraad voor 6 m² ) de rest aan te leggen.
zondag 16 september 2018

Tegelwerken uitvoeren voor de aanleg van een terras

We zouden graag tegels laten leggen in de tuin. Om de verder tuin aan te leggen. Ik denk ongeveer 70 vierkante meter. De tegels mogen iets hoger liggen zodanig dat we niet teveel zand moeten wegdoen want dat moet via de keuken en de hal gebeuren.
zaterdag 15 september 2018

Terras aanleggen beton of tegels

Voor een terras met klinkers . Ben ik op zoek nar een vakman Om terras her aan te leggen in beton of tegels De totale oppervlakte is 35m²
vrijdag 14 september 2018

Tuinpad, oprit en terras aanleggen in siergrind

Oprit en aansluitend terras aanleggen. ook tuinpad aansluitend aan te leggen. Wij willen dit in grind met voldoende onderlaag en boord.
woensdag 12 september 2018

Aanleggen van oprit en terras 180 m² in betonklinkers

Aanleggen oprit betonklinkers ongeveer 120 m² en aanleggen terras 60 m² in beton- of keramische tegels. Eerst moet men voor zowel terras als oprit oud materiaal uitbreken, terras ook nog op te hogen. Hiernaast ook omheining plaatsen in decofor, 30 lopende meter.
dinsdag 11 september 2018

Kasseien aanleggen in voortuin 12 m²

Een rijwoning met kleine voortuin met kasseien aan te leggen :5 m op 2. 42 m= 12,1 m². Er liggen nu beton klinkers die zouden eruit moeten gebroken worden, en kasseien aanleggen.
maandag 10 september 2018

Kasseien leggen

Ik zou 160m² oprit/terras willen laten leggen in natuursteen kasseien. Ik leg zelf alles klaar (uitgegraven), zodat jullie enkel nog moeten stabilisé en kasseien leggen en voegen.
maandag 10 september 2018

Oprit vernieuwen met grijze klinkers

De oude bestrating in vorm van dallen verwijderen en nieuwe bestrating leggen. Nieuwe bestrating in vorm van grijze klinkers, ongeveer 20 m².
maandag 10 september 2018

Grasdallen leggen voor nieuwbouw

Nieuwbouw, halfopen: aan zijkant moet een opritstrook van 3m op 6m verhard worden met grasdallen, langs voor een pad naar de voordeur van ongeveer 1,2 op 3,5, ook grasdallen. Graag een andere grasdal dan de typische ruiten. Voorkeur voor iets met een lijnmotief. Het huis staat ong. 30cm hoger dan het voetpad, toch zouden we dit hoogteverschil willen wegwerken zodat het voetpad naadloos aansluit op de zijkant van de opritstrook, zodat beiden (ongeveer) in 1 vlak liggen en de bruikbare oprit zo 'groter' wordt.
zondag 9 september 2018

Printbeton aanleggen voor terras

Wij willen graag ons terras en bijkomende stukken in de tuin met printbeton laten doen. Het zou gaan om 46,6 vierkante meter.
donderdag 6 september 2018

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Ongeveer 100 m2. Nieuwbouw. We verhuizen eind oktober en deze werken moeten daarvoor klaar zijn. Al het materiaal aan te kopen door de vakman.
donderdag 6 september 2018

Oprit en terras aanleggen

Uitbreken bestaande oprit in gegoten beton van 90 m². Hierna aanleg nieuw terras in straatklinkers, in totaal 144 m². Ook moet men een terras helemaal nieuw aanleggen voor 36 m², liefst in keramische tegels of soortgelijke. Ook WC afvoer herleggen onder oprit en aansluiten op bestaande rioleringsput.
donderdag 6 september 2018

Klinkerwerken uitvoeren

We willen een koer (31m²) afwerken met kleiklinkers op een waterdoorlaatbare ondergrond. De koer is bereikbaar via een garage, het is dus mogelijk om een kleine machines te gebruiken zolang ze via een dubbele deur passen. De ondergrond moet eerst voorbereid worden (nivelleren). Er dient een deksel voorzien te worden voor toegang tot het mangat van een kleine regenwaterput (mangat 50 cm diameter).
donderdag 6 september 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit moet worden opgebroken er ligt nu asfalt. Meer dan 100 m².
donderdag 6 september 2018

Leggen van steentapijt terras

Leggen van +/- 30 m² steentapijt buiten in voortuin.
woensdag 5 september 2018

Gat maken voor beerput en geurdicht deksel plaatsen

Net huis gekocht, beerput moeten opsporen gezien verstopping. De beerput bevindt zich onder de WC in de badkamer op de benedenverdieping, maar deze kan niet volledig leeggemaakt worden, gezien de opening van de WC te klein is. Een oplossing zou zijn om de put toegankelijk te maken en een deksel te plaatsen voor de WC. We hebben nog tegels liggen van de bestaande vloer.
dinsdag 4 september 2018

Terras en oprit aanleggen met klinkers

Aanleggen van terras en oprit. De oprit is met een helling waarin ook een trap naar de voordeur voorzien moeten worden. Oprit is ongeveer 100 vierkante meter, terras is ongeveer 60 vierkante meter. Moeten ook nog grondwerken gebeuren.
dinsdag 4 september 2018

Oprit aanleggen

Ik wil een bestaande oprit laten vervangen. Aanbrengen van afwater roosters. Er moet ook nog een 1trede worden afgebroken aan de rand van de oprit. Plaatsen van blauwe steen waar de trede is afgebroken. Oprit + onder carport. 180 m² ongeveer.
dinsdag 4 september 2018

Kasseien aanleggen voor binnenplein

Bestaande kasseien uitbreken en opnieuw leggen. Het is niet echt een oprit maar een terras voor een L_vormige woning Tevens moet een boom uitgebroken worden. Vrij groot terras, meer dan 300 m². We zouden onze huidige kasseien opnieuw willen gebruiken.
dinsdag 4 september 2018

Oprit heraanleggen

Ik wil graag mijn oprit opnieuw laten aanleggen. Momenteel liggen er kasseien, oftewel laat ik deze liggen en wil ik 10 m² extra bezetten met deze kasseien. Andere optie is om de kasseien te verwijderen en heel de oppervlakte van 95 m² te bezetten met een ander materiaal.
dinsdag 4 september 2018

Oprit aanleggen met keiklinkers

Oprit is momenteel allemaal braakliggend terrein en willen dit graag laten bezetten met keiklinkers. Oprit is 30 m² met 1 groot en 4 kleine putdeksels. Ook moet men nog 6 m² voor de gevel ook bezetten. Materiaal is nog niet aangekocht
maandag 3 september 2018

Zijkant oprit aanleggen met klinkers

De zijkant van de oprit betegelen met klinkers, dezelfde klinkers als bestaande, deze nog niet in mijn bezit. Het gaat om een kleine oppervlakte van maximaal 3 m². De zijkant moet moet men ook eerst ontwortelen.
maandag 3 september 2018

Tuinpad van nieuwbouw met kasseien aanleggen

Het betreft een tuinpad van een nieuwbouw rondom het huis, ongeveer 35 m² aan te leggen.
donderdag 30 augustus 2018

Heraanleggen terras in kasseien

Stuk terras aangebouwd en deze dient aangelegd te worden met kasseien. Er is ook een gedeelte in de tuin, opengebroken voor rioleringswerken en dit moet opnieuw dicht. Rondom woning en oprit ook herleggen van de kasseien.
donderdag 30 augustus 2018

Klinkers leggen

Aanleggen van klinkers ongeveer voor een oppervlakte van 160 m². De klinkers zijn al ter beschikking. Men moet ook nog stabilisé voorzien, momenteel is de ondergrond grind.
donderdag 30 augustus 2018

Terras en padjes aanleggen

Na onze verbouwing willen wij nog een terras aanleggen. Momenteel liggen er klinkers, maar die kunnen door ons worden verwijderd. Terra is 10 x 6,60meter, 1 pad van 11x1 langs het raam en 1 pad van 7x1meter achter de bijbouw. Tegels worden 100x100cm 0f 80x80cm, geen ruwe betontegel. Tegels worden door ons aangekocht of een voorstel van jullie.
dinsdag 28 augustus 2018

Opvullen van putten met stabilisé / cementchape

Het opvullen van een put. Deze put heeft dienst gedaan als waterpartij. Situeert zich binnenshuis! Afmetingen van de put: 3,5m X 3m, diepte circa 60 cm. Op te merken: Dient vanboven vlak afgewerkt te worden opdat de betegeling zou kunnen door gelegd worden.
maandag 27 augustus 2018

Renoveren van weggetje langs huis

Heraanleggen van een weg naast het huis. Opbreken van bestaande weg met stenen, waterdicht maken en nieuwe weg aanleggen in ... Over een lengte van +/- 11 m op 1,5 m breed.
zondag 26 augustus 2018

Putdeksel plaatsen op regenwaterput

Deksel op regenwaterput moet opnieuw geplaatst worden. Regenwaterput ligt in gazon. Deksel nog in goede staat maar slecht metselwerk maakt dat er water en vuil kan insijpelen door weggespoelde grond. Dus goed metselwerk/betongieten voor onderbpuw van het deksel moet voorzien worden.
zondag 26 augustus 2018

Oprit in steentapijt leggen

Oprit van 9x6 m in steentapijt aanleggen. Nu liggen er klinkers. Alles uithalen en nieuw steentapijt leggen.
zaterdag 25 augustus 2018

Leggen van pad rondom huis

Wij willen vloertegels laten leggen aan de buitenkant van een huis: voorgevel, 1 zijgevel, achtergevel. Het gaat in totaal om 190 tegels van 30 op 30 en 2,5 cm hoog. Ook de oude tegels dienen nog uitgebroken. Tegels al gekocht.
vrijdag 24 augustus 2018

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Betreft de parking van een bedrijf. Er zijn op 3 plaatsen klinkers verzakt waardoor de heftruck teveel kantelt en er een risico tot omvallen van goederen is. Aan de voordeur / inkom is er ook een kleine verzakking die bij hevige regen een plas creëert vlak voor de inkomdeur.
woensdag 22 augustus 2018

Oprit aanleggen in klinkers

Oprit aanleggen van ongeveer 130 m² in klinkers (of in beton),
dinsdag 21 augustus 2018

Construction d'une terrasse en composite

Je voudrais bien faire une terrasse en composite de 4mx4m contre une autre terrasse existante de 12mx4m. Le sol de la composite est de la pelouse qui arrive au même niveau que la grande.
dinsdag 21 augustus 2018

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Sleuf graven voor gasaansluiting 80 diep 5 meter , en put van 1x1x1 meter
zondag 19 augustus 2018

Klinkers leggen

Ik wil graag klinkers laten plaatsen vanachter in de tuin. Men moet nog stabilisé plaatsen en effectief de klinkers leggen. Ik heb deze nog niet aangekocht en het gaat om zo een 40 m².
zondag 19 augustus 2018

Terras en oprit aanleggen

Momenteel is de oprit en terras een braakliggend stuk grond wat men eerst moet ophogen. Hierna het terras van 45 m² graag aanleggen met megategels van 1 x 1 meter. Ook de oprit moet men aanleggen, dit in oftewel klinkers of ook tegels, opties te bespreken met de vakman. Hiernaast moet men ook L-profielen plaatsen voor de stevigheid aangezien er een gracht naast de oprit loopt. Oprit is 80 m² in totaal. Het materiaal is nog niet aangekocht.
zondag 19 augustus 2018

Oprit heraanleggen met kasseien of betontegels

Ik zou graag later mijn oprit laten heraanleggen. De huidige situatie van de oprit is dat er ongeveer 30 cm grind ligt. Ik wil de oprit graag laten aanleggen met betontegels of kasseien, het gaat om ongeveer 100 m².
vrijdag 17 augustus 2018

Oprit in klinkers aanleggen

We zouden graag van onze voortuin een oprit laten maken. Oprit in klinkers. Voortuin 36 m².
woensdag 15 augustus 2018

Klinkers plaatsen

Aan te leggen oprit naar garage (36m²). Ook 2 parkingplaatsen in grind (65m²) Ook trap maken naar voordeur in kandela trapblokken. (+/- 15 trapblokken)
woensdag 15 augustus 2018

Uitbreken en plaatsen van nieuwe oprit in klinkers

Graag een vakman voor renovatie regenwaterafvoeren en klinkerwerken rond de woning. +- 240 m2 klinkers opbreken, en eventueel gedeeltelijk terugplaatsen, en ondergronds stookoliereservior 3000 liter verwijderen.
dinsdag 14 augustus 2018

Klinkers leggen

Ik wil graag klinkers laten leggen op de oprit en nog een klein paadje hiernaast. Momenteel liggen hier kiezels, aarde en gazon en het gaat om een 60-70 m² in totaal. Klinkers koop ik aan in samenspraak met de vakman.
maandag 13 augustus 2018

Kasseien oprit aanleggen

Het betreft een oprit van ongeveer 55m2 waarop momenteel een mix van kleizand, bouwafval en kiezel. Dus de grond zou ook moeten afgehaald worden om de kasseien erop te plaatsen. De oprit begint met een lichte helling van ongeveer 5m lengte en gaat dan verder horizontaal. Er is verder ook nog een tweede stuk, een parkeergedeelte van ongeveer 40m2. Hier is de ondergrond zachte aarde met weinig kiezel.
maandag 13 augustus 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Vakman voor het aanleggen van een oprit van +- 90 vierkante meter. Beton is verwijderd. Hier en daar wel grondwerken nog uit te voeren en ook nog stabilisé leggen.
maandag 13 augustus 2018

Beton gieten voor aanleg terras

Ik wil graag beton laten gieten voor mijn terras te kunnen afmaken. Je kan er alleen geraken door het huis . De afmetingen zijn 7m13 lengte, 1m10 diepte, 1m10 breedte.
maandag 13 augustus 2018

Betonpuin leggen voor tijdelijke oprit

Op onze oprit lag er betonpuin. Door werken in de tuin is deze met aarde, stabilise, etc vervuild. Graag zouden we een nieuwe laag betonpuin eropleggen om weer wat proper te zijn. Afmeting is 10 op 7.
maandag 13 augustus 2018

Hervoegen van een oprit

Ik heb een oprit liggen in klinkers, en wens deze te laten uitvoegen en hervoegen. Hervoegen zodat er geen onkruid meer tussen de klinkers kan. Totale oppervlakte om en bij de 225 m²
zondag 12 augustus 2018

Aanleggen van oprit in klinkers

Aanleggen van oprit van 11,5 x 2 meter. Is nu zand, chape gieten , netten en stenen.

Partners

Partners van Casius