Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 20 september 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Er moeten een volledige oprit en een voetpad gelegd worden met betonklinkers. Het is een vrijstaande huis, ik ben de eigenaar van dat huis. Bouwjaar van het huis is 1967. Ik kan ook zo veel mogelijk meehelpen.
donderdag 19 september 2019

Oprit in kiezels aanleggen

Wij willen graag onze oprit aanleggen aan onze nieuwbouwwoning. Het zou ongeveer 40m² betonvloer en 67m² kiezelstenen met kiezeldragers betreffen. De betonvloer komt onder onze dubbele carport en de kiezelstenen met dragers komen voor de volledige breedte van de woning. De betonvloer zou in delen moeten gegoten worden of achteraf lijnen in moeten geslepen worden. Daarnaast zouden er ook nog enkele kleine betontegels moeten gegoten worden als pad naar onze inkom.
woensdag 18 september 2019

Wachtbuis aardgas leggen

Ik wil ongeveer 4meter sleuf en aan de muur 1m op 1m en 1m diep laten uitvoeren voor aardgas.
woensdag 18 september 2019

Parkeerplaats in grasdallen aanleggen

Wij zouden graag voor onze nieuwbouw woning in de voortuin een extra parkingsplaats aanleggen. Verharde grasdallen voor een oppervlakte van maximaal 15 m².
woensdag 18 september 2019

Wachtbuis plaatsen

Specialist voor een wachtbuis voor de gasaansluiting voor een bestaande woning te leggen. De afstand tussen openbaar domein en kelder is +- 10 meter.
dinsdag 17 september 2019

Gepolierde betonvloer plaatsen

De bedoeling is om ons terras en wandelpaden + garage in polier beton te laten gieten. 50 -100 m² Een afwatering moet ook nog worden geplaatst. Graag hadden we er ook groeven ingezaagd gezien zodat we een tegel look bekomen.
dinsdag 17 september 2019

Veranda afbreken en blauwe steen leggen

De af te breken aluminium veranda bestaat uit een dak en een deur. Daarna dient er een blauwe steen te worden gelegd.
dinsdag 17 september 2019

Oprit in gepolierde beton gieten

Oprit van 50 m² , terras van 50 m² en tuinpad rondom huis te bezetten in gepolierd beton. Vrije opbouwhoogte is meer dan 10 cm.
maandag 16 september 2019

Klinkerpad aanleggen

Betreft aanleg van een klinkerpad en ook voordien de chape te voorzien. Er moet ook een chape voor 4,10 x 3,80 meter worden gegoten voor een pergola op te plaatsen.
maandag 16 september 2019

Ondergrond in klinkers te voorzien

Heb harde ondergrond nodig om een houten garage op te zetten van 70 à 80 vierkante meter.