Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende bestratingswerkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

177 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: aanleggen oprit en terras, terras in hout heraanleggen met stenen, stabilisé en klinkers leggen, aanleggen van de oprit en aanleggen van terras, aanleggen van oprit met kasseien, klinkers leggen - rubber tegels onder speeltuig kinderdagverblijf, aanleggen van oprit en terras, aanleggen oprit en terras, terras / oprit betegelen, aanleggen van terras in gepolierd beton, klinkers leggen oprit en paden, heraanleg oprit, aanleggen oprit, leggen van stabilisé, oude oprit uitbreken en nieuwe aanleggen met klinkers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 28 april 2017

Aanleggen oprit en terras

Wij willen graag onze oprit en zij terras aanleggen - totale oppervlakte is ongeveer 100 m² - de oprit moet deels in kasseien komen - het zijterras deels met terrastegels, deels met kiezelstenen.
donderdag 27 april 2017

Terras / oprit betegelen

Het gaat over het aanleggen van terras, garage en pad rondom het huis. +- 140 m². Stabilise reeds ok. Tegels van 50x50x3cm.
dinsdag 25 april 2017

Vernieuwen van dakterras en schutting

Ik wil mijn bestaande dakterras vernieuwen in keramische tegels van 60 x 60 en het plaatsen van nieuwe vaste schermen ook het vervangen van nieuwe roofing afmeting van het terras is 5,5 m x 5,5 m . De werken bestaan in het afbreken van de bestaande houten vloer alsook de houten schermen,de werken mogen uitgevoerd worden voor de zomer of na de zomer.
dinsdag 25 april 2017

Stabilisé en klinkers leggen

Parking rond bedrijf aanleggen. Ongeveer 500 m².
dinsdag 25 april 2017

Aanleggen oprit

Na de vernieuwing van onze straat, had ik graag onze oprit willen vernieuwen. Is een 110 m² waarvan een 60 m² asphalt. Die zou verwijderd moeten worden, het hele stuk niveleren of gelijk trekken en dan kiezel erover (6m³). Opmerking; asfalt is dunnen laag.
maandag 24 april 2017

Aanleggen van terras in gepolierd beton

Ik zoek een vakman voor wapening, beton, polieren en afwerking (voegen) in tegelvorm. Oppervlakte: +/- 55 m².
zondag 23 april 2017

Klinkers leggen oprit en paden

Ik voorzie een project om nieuwe klinkers te laten leggen: oprit + tuinpaden. Ongeveer 130m². Extra project: oude klinkers aanleggen voor terras in achtertuin + paden; ongeveer 90m² periode: eerste helft van juli of augustus of tweede helft september 2017. Graag contact voor voorstel: materialen en plaatsing
zondag 23 april 2017

Aanleggen oprit

- afgraven grond en afvoeren - afwerken van 2 rioolputjes - boordstenen - klinkers - voldoende stabiliteit voor plaatsen van motorhome Oppervlakte 97.75 m²
zaterdag 22 april 2017

Heraanleg oprit

Heraanleg van oprit 38m² in klinkers 30x20x6 Carreau+ Carbon van Stone&Style.
vrijdag 21 april 2017

Hervoegen terras

We zoeken dringend een vakman voor het hervoegen van ons natuursteen terras (oppervlakte 108.25 m² , tegels 0,85 x 0. 85 m²)
woensdag 19 april 2017

Aanleggen oprit

Aanleg oprit. Ongeveer 240 m². Op dit ogenblik is er asfalt, die eerst moet afgebroken worden. Aanleg liefst in beton.
woensdag 19 april 2017

Heraanleggen oprit

Betreft het heraanleggen van onze oprit, er liggen nu klinkers op, graag nu beton aanleggen. Eventueel met betonplaten of dergelijke. Graag ter plaatse komen om offerte op te maken. +- 3 m breed op 30 m lang.
zaterdag 15 april 2017

Leggen van stabilisé

Ik wil kunstgras aanleggen op een stabilisé en had graag een prijs willen kennen voor het leggen van de stabilisé. De totale oppervlakte bedraagt ca 1100 m2 en de dikte van de laag moet tussen de 50 en 80 mm bedragen.
zaterdag 15 april 2017

Oude oprit uitbreken en nieuwe aanleggen met klinkers

Een oprit aanleggen met klinkers eerst de oude stoeptegels uitbreken en dan de inrit verharden met ik weet nog niet wat de lengte is 18 m lang en 4 m breed.
zaterdag 15 april 2017

Terras aanleggen

Aanleg zonneterras, achteraan in de tuin, grootte: +/- 6m², aanleg in composiethout.
zaterdag 15 april 2017

Beton gieten en polieren

Het bestaande terras in bankirai van ongeveer 5 x 5 m moet volledig uitgebroken worden en vervangen worden door gepolierd beton. Het terras moet aansluiten bij het raam (5m), het terras is nu verhoogd doordat het op een houten kader ligt en moet ook zo blijven, er moet eveneens rekening gehouden worden met de aanwezigheid van een waterafvoer.
vrijdag 14 april 2017

Kasseien aanleggen

Ik zoek iemand voor een 25 vierkante meter kasseien te leggen.
vrijdag 14 april 2017

Aanleggen van de oprit en aanleggen van terras

We willen onze oprit graag laten aanleggen, deze is 8,90m op 6,49m. We willen hier graag tegels, met een stukje groen en ook een fietshok (deze moet omringd zijn met een haag volgens plannen van de gemeente).
vrijdag 14 april 2017

Aanleggen oprit en terras

Oprit voor garage : ca 10 x 6 m (in betonklinkers 30 x 20) Pad langs huis : ca 19 x 1 m + 21 x 1 m Terras achteraan : in groter formaat 7 x 1. 5 m en 6 x 1 m 5 m x 5 m
donderdag 13 april 2017

Oprit aanleggen

Ik wil graag de oprit voor de wagen willen laten aanleggen. Wij hebben de stenen al in ons bezit, betonnen gras tegels. De grond moet weggegraven worden, het zit vol met stenen en puin door de verbouwingen aan het huis. Er is al een pad naar het huis en langs de gevel is er ook al een pad er zou maar langs een kant een boordsteen moeten geplaatst worden. De grond en het graszaad voorzien we zelf. Wij zouden wel willen vragen om de stenen te plaatsen die wij in ons bezit hebben.
donderdag 13 april 2017

Stabilisé voor terras leggen

We willen graag stabilisé voor het terras laten leggen. Verder doen we alles zelf. +/- 93 m², 15 cm dik. Ondergrond is aarde.
donderdag 13 april 2017

Beton storten

Ik wil wat beton laten storten in mijn tuinhuis, om zo de vloer overal even hoog te krijgen. De hoeveelheid is 1,3m³. Er kan wel niet tot helemaal aan het tuinhuis gereden worden, aangezien er in de 'oprit' een regenton zit.
donderdag 13 april 2017

Aanleggen van oprit met kasseien

Oprit 3 meter breed en 33 meter lang met kasseien.
donderdag 13 april 2017

Aanleg goot aan het terras/balkon

Ik heb een terras dat via een trap uitgeeft op de tuin. Het terras is onderkelderd. Er is geen goot aan het terras waardoor het water in de kelder sijpelt. Ik ben dus op zoek naar iemand die een goot kan aanleggen + afvoer aan de rand van het terras. Op het terras een ingebouwde goot maken.
dinsdag 11 april 2017

Terras verlengen

We zouden graag ons terras willen verlengen daar er plaats is want is net iets te klein maar wonen hier graag. Verbreden is geen optie omdat niemand anders zal meedoen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden.
zondag 9 april 2017

Beton storten voor fundering tuinhuis

Betonplaat of fundering voor tuinhuis 6 m x 4 m x 20 cm. Gesloten bebouwing en zou achteraan de tuin moeten komen op ca 45 m vanaf voorkant van het huis.
zaterdag 8 april 2017

Oprit & terras aanleggen

Buitenaanleg rondom huis: verharding in klinkers en deels in grind voor oprit en terras. Plan reeds uitgetekend door tuinarchitect en ook beschikbaar in autoCAD. Ook grondwerken nodig ifv diepspitten tuin en enkele boomstronken eruit trekken. Keuze kleiklinker en grind reeds gemaakt.
vrijdag 7 april 2017

Heraanleggen en beklinkeren van buitentrap

Ik wil mijn buitentrap aan de voordeur heraanleggen en beklinkeren en heb ook een werk aan mijn balkon
vrijdag 7 april 2017

Kleiklinkers leggen om zandbank dicht te maken

Waar vroeger de zandbank stond moeten nu kleiklinkers gelegd worden. Materiaal is al voorhanden.
woensdag 5 april 2017

Heraanleggen wandelpad

Ik zou graag onze terras heraanleggen met een wandelpad naar ons tuinhuis het gaat hier om 32 m. Oude terras zou al uitgebroken zijn en klaar liggen om stabilisé te plaatsen.
dinsdag 4 april 2017

Uitslijpen voegen terras + oprit

Graag zouden wij de voegen van onze terras en oprit (+-100m2) laten uitslijpen, het gaat over een terras/oprit in candla grey klinkers(14/14) gelegd in halfsteensverband. Graag prijsofferte enkel voor het uitslijpen.
maandag 3 april 2017

Bestaand terras uitbreiden

Graag zouden wij ons bestaand terras willen uitbreiden. Het huidige terras bestaat uit Bluestone Honed Antic 40 x 40 x 2. 5 cm (Heumatop Gardenblue Asia Style Ghotic). Toegang tot tuin (terras) via deur achteraan in garage. Optie 1: Oppervlakte = 14m² (4400 xx 3000) Optie 2: Oppervlakte = 8m² (4400 x Uit te voeren werken: 1. Uitgraven en afvoeren van bestaande grond tot op de nodige diepte 2. Leveren en plaatsen van geschikte stabilise fundering 3. Leveren en plaatsten van de blauwe hardsteen in mortelbed en invoegen van de tegels (aansluitend met bestaand terras) 4. Inwerken van het bestaande putdeksel voor optie 1 5. Leveren en plaatsen van sleufgoot + aansluiting op RW put (putdeksel uit optie 1)
maandag 3 april 2017

Klinkers leggen - rubber tegels onder speeltuig kinderdagverblijf

We zijn een kinderdagverblijf en willen onze buitenspeelruimte vernieuwen met nieuwe klinkers en tegels, de huidige klinkers die er nu liggen zijn oud en ruw geworden wat voor onze kindjes niet zo fijn is om te spelen. De rubber tegels zouden onder een groter speeltuig moeten komen voor de veiligheid. oppervlakte 140 à 160 m²
maandag 3 april 2017

Oprit herstellen betonklinkers

Twee verzakkingen van betonklinkers van 2 x 1 vierkante meter.
zondag 2 april 2017

Ombouw van houten terras naar composietterras met afscheidingspanelen

Wij opteren om ons houten terras te laten afbreken en over te gaan naar een composietterras. Alsook onze houten schutting te laten vervangen naar composiet muren om afscheiding tussen de buren te maken.
vrijdag 31 maart 2017

Aanleggen van oprit en terras

Ik wil graag onze oprit en terras laten leggen in klinkers ongeveer 110 vierkante meter.
vrijdag 31 maart 2017

Terras in hout heraanleggen met stenen

Bestaande terras in hout vervangen door terras met stenen. 45 m² Oprit en inkom nieuw aanleggen 300m²
vrijdag 31 maart 2017

Oprit in grind aanleggen

Oprit van 110m² aanleggen met grind en grindstabilisatietegels.
vrijdag 31 maart 2017

Oprit en camper standplaats aanleggen

In de zijtuin van mijn huis wens ik een standplaats te creëren voor een mobilhome, met oprit van de straat. Een 16m lang en ongeveer 3,5m breed.
donderdag 30 maart 2017

Herstellen van verzakte klinkers

Herstellen van verzakte trommel kasseien en zwarte boordplaatjes , dit is allemaal gebeurd door een zware camion die zich in onze inrit heeft gedraaid, ook nog 2 m² vervangen door andere omwille van olievlekken.
donderdag 30 maart 2017

Terras herstellen

Bestaande voegen terrastegels blauwe hardsteen 60X60 uitslijpen en vernieuwen. Eventuele losliggende stenen terug vastleggen;renovatie. Wandelpad in blauwe hardsteen 20x20 rond huis ook te verbeteren.
woensdag 29 maart 2017

Oprit maken met klinkers

De asfalt vervangen met klinkers (ongeveer 100 m2) op de oprit.
woensdag 29 maart 2017

Aanleggen speelkoer

Onze speelkoer is dringend aan vernieuwing toe. Wij willen veilige speelplaats met lijnen (voor sport en formatie aan de vlag) waar jonge kinderen op kunnen spelen. Het betreft een binnenkoer van ongeveer van 20 x 15.
dinsdag 28 maart 2017

Oprit en terras leggen

Ik wil graag mijn oprit en mijn terras laten zetten en een fundament voor het tuinhuisje maken. Oprit met klinkers en terras met grote tegels. Oppervlakte oprit: 90 m². Oppervlakte terras: 27 m².
dinsdag 28 maart 2017

Oprit met poort en terras aanleggen

Oprit met klinkers, terras met natuursteen. Dubbele afvoer. Plaatsen poort.
dinsdag 28 maart 2017

Afboording en aanleggen oprit met keien

Afboording + keien leggen (oprit).
dinsdag 28 maart 2017

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Ik wil graag de kasseien oprijlaan, die langs de gehele lengte van mijn huis ligt, laten hervoegen. Het gaat over een totale oppervlakte van 212m². Momenteel zit er vermoedelijk enkel aarde tussen met veel onkruid tot gevolg. Het gaat dus over een lang smal deel.
maandag 27 maart 2017

Terras renoveren

Terras is ongeveer 50 m² groot, er ligt een beton van ongeveer 15 cm met daarop composiet. Daar de beton waterpas ligt, ligt er steeds water op de composiet. Het terras is aan vernieuwing toe, Moeten we beton afbreken en nieuwe gieten, bv betonterras of kunnen we nieuwe tegels op de oude beton leggen , of moeten we nieuw beton gieten voor nieuwe tegels?
zondag 26 maart 2017

Aanleggen terras

Terras te plaatsen achter veranda. Bereikbaar via carport naast het huis met vrije hoogte van 2,18m. Maatschets en gewenste materialen in bijlage. Graag prijs inclusief uitgraven, grondafvoer, leveren materialen en plaatsen. Enkel de verlichting zal ik zelf aanleveren en aansluiten. Boring voor verlichting door aannemer uit te voeren. Min 15cm stabilize aub.
zondag 26 maart 2017

Terras aanleggen in blauw steen

Door omstandigheden heeft onze aannemer het af laten weten en zoeken we dringend iemand die ons terras kan en wil aanleggen. Het gaat over 60 m² en een trap. In principe zijn al de voorbereidingen gedaan. We wensen het in een betaalbare blauwe steen (Vietnamese?).

Partners

Partners van Casius