Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

zondag 12 juli 2020

Kasseien oprit aanleggen

Het moet een oprit vormen waar soms zware landbouwmachines binnenrijden. De ondergrond is 30 cm gebroken steenpuin, goed vastgereden. Ik denk ongeveer 200 m².
zondag 12 juli 2020

Oprit silexdals vervangen door printbeton

Bestaande oprit, terras en tuinpaden vervangen door printbeton. Ongeveer 110m².
donderdag 9 juli 2020

Terrassen hervoegen

Herinvoegen van een volledig terras van ongeveer 40 vierkante meter.
woensdag 8 juli 2020

Oprit aanleggen

Oprit van 69m² aanleggen met klinkers. Momenteel reeds bestaande stabilisé van 56m² maar mogelijks heeft dit een kleine verhoging nodig met rijnzand. De overige 13m² nog stabilisé aanleggen.
woensdag 8 juli 2020

Oprit vernieuwen

Oprit van ong. 60m² vernieuwen. Momenteel 2 verschillende kleuren klinkers die moeten uitgebroken worden. Graag klinkers of plaveien in warme grijze tint. Ook oprit opvoegen zodat er geen onkruid meer door komt.
dinsdag 7 juli 2020

Oprit en pad in beton leggen

Oprit en wandelpad vernieuwen. 100 m² ongeveer. Ligt nu een oprit en gazon - moeten verwijderd worden op voorhand.
dinsdag 7 juli 2020

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting. Sleuf graven van ong. 8m lang en 0.7m diep. Voor het huis een put van 1m x 1m x 1m graven. Gat van 12cm naar binnen maken door fundering van het huis. Binnen in huis nog een sleuf graven van 1.5m tot waar de gasmeter word geplaatst. Opgebroken asfalt en grond afvoeren. Na de werken door Fluvius moet de sleuf ook weer dicht gemaakt worden met stabilisé en koude asfalt.
dinsdag 7 juli 2020

Gepolierde betonvloer gieten

Gepolierde betonvloer van ong. 4m x 12m aanleggen op oprit. Momenteel betonpuin op niveau dus vermoedelijk geen graafwerk nodig. 3 Putten opmetsen.
dinsdag 7 juli 2020

Gepolierde betonvloer gieten

Gepolierde betonvloer van ong. 175 m² gieten op verschillende oppervlaktes. Het betreft de oprit van ong. 70m² voor het huis, terras van ong. 52m² naast het huis, verbinding met terras van ong. 50m². Het terras is er nu eentje uit hout. Dat moet nog worden uitgebroken.
maandag 6 juli 2020

Oprit behandelen met voegvulling en verzakkingen verhelpen

Kleine verzakkingen in oprit van 300-350m² verhelpen. Oprit behandelen met voegvulling Flowjoint. Momenteel klinkers van 14cm x 14cm x 4cm op een bedding van vermoedelijk 6-7cm stabilisé in goede staat en steenpuin.