Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

donderdag 23 januari 2020

Oprit in kasseien uitbreiden

we zouden onze bestaande oprit in kasseien willen uitbreid voor een 2de wagen. De kasseien hebben we zelf op voorraad. Afgraven, stabilise, kasseien leggen en opvoegen met cement. Er is eveneens een putdeksel te voorzien van ongeveer 60x80cm. 30 m² bijleggen.
woensdag 22 januari 2020

Kasseien oprit leggen op helling

Aanleg 300 m² kasseien 15×10 niet op stabilisé maar split (porfiersteenslag). Grondwerken zullen uitgevoerd worden met 20cm betonpuin 0/40 als fundering. We voorzien zelf de grondwerken.
dinsdag 21 januari 2020

Houten terras leggen

Wij wonen in een co propriété en zijn op zoek naar mogelijkheden om onze gemeenschappelijke parking aan te leggen en te verfraaien. Iets conform de stijl van ons gebouw, dat in een industriële omgeving ligt. De oprit moet dienst doen als parking voor drie wagens, maar daarnaast ook als terras. We weten nog niet welk materiaal we willen. De oppervlakte is ongeveer 70 m².
maandag 20 januari 2020

Aanleggen oprit in betontegels

Bedoeling zou zijn om de oprit aan te leggen met Schellevis oud hollandse betontegels van 120x120cm in het patroon zoals aangegeven in de scan in bijlage. De oprit tot achteraan is +/- 180cm breed en 20m diep. Die zou moeten gevormd worden door een strook kalksteenslag 6/14 in SBM+Gravel van 30cm, een tegel van 120cm en terug een strook kalksteenslag van 30cm. Die laatste 30cm zou ook de drainage die rondom het huis is voorzien, moeten faciliteren. In de voortuin ligt er naast de tweede strook kalksteen nog eens een megategel van 120cmx120
maandag 20 januari 2020

Aanleggen terras

Buitenterras van ca. 65m² rond een moderne woning, waar we een gepolierde betonvloer willen leggen. Er ligt geen chape, enkel geëffende zandgrond.
maandag 20 januari 2020

Terras aanleggen in gepolierde beton

Nieuwbouw, dus ruwe aarde momenteel aanwezig. Aanleggen van een terras van 25 m² in gepolierde beton.
maandag 20 januari 2020

Oprit heraanleggen en terras leggen met keramische tegels

Bestaande oprit moet uitgebroken worden. Er ligt een laag stabilisé maar men moet controleren of deze nog goed is. Hierna matten leggen en dolomiet of siergrind leggen. Ook achteraan de woning moet men een terras aanleggen met keramische tegels.
zondag 19 januari 2020

Stoeprand verlagen en heraanleggen

Er is een hoge borduur op mijn oprit. Ik heb de goedkeuring van de stad Leuven aangevraagd om de stoeprand volgens de regels te verlagen alsook het heraanleggen van de stoeptegels. Vermits mijn oprit en die van de buren tegen elkaar liggen, kan het interessant zijn deze verlaging als één geheel te bekijken. Best eerst ter plaatse komen kijken. Voor mijn oprit alleen gaat het om een 3 à 4 meter, mocht het deel van mijn buurman ook goedgekeurd worden door de stad zal het 7 à 8 meter zijn.
vrijdag 17 januari 2020

Gepolierde betonvloer gieten

Ik zou graag mijn terras laten chappen om erna een gepolierde betonvloer te leggen. Het gaat om een oppervlakte van 65 m². Zelf weet ik niet welke dikte dit moet zijn en dergelijke, dus advies is steeds welkom.
vrijdag 17 januari 2020

Heraanleggen oprit

Onze oprit is verzakt, we willen die graag opnieuw laten aanleggen inclusief een extra gedeelte verharden om als fietsenstalling te gebruiken. In totaal spreken we over ongeveer 63m². De gebruikte materialen moeten vooral heel makkelijk in onderhoud zijn. Putdeksels moeten ook vervangen worden.