Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende bestratingswerkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

196 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: bouwen terras op metalen constructie met glazen omranding, oprit en tuin betegelen met klinkers, aanleggen oprit, terras aanbouwen eerste verdieping, oprit en terras heraanleggen, terras aanleggen en pad met keramische tegels, oprit en terras heraanleggen, aanleggen van oprit in klinkers, pprit en voetpad betegelen, klinkers leggen voor terras, klinkers leggen, oprit aanleggen in keramische tegels, terras in klinkers aanleggen, klinkers aanleggen, terras betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

woensdag 26 juli 2017

Asfaltpad vernieuwen

We willen ons asfaltpad vernieuwen met koude asfalt. Ook de oprit voor de auto vertoont enkele putten (ook asfalt) die opnieuw gevuld en effen zouden moeten gemaakt worden . Pad : 1 m breed, 10 tal m lang.
woensdag 26 juli 2017

Sleuf graven voor aardgasaansluiting in bestaande woning

Sleuf graven voor aardgasaansluiting onder oprit van ongeveer 12 m.
vrijdag 21 juli 2017

Oprit in kasseien aanleggen

Ik zoek een vakman om een oprit aan te leggen. Kasseien zijn aanwezig, het bestaande ontwerp mag behouden blijven. Het betreft het opnieuw aanleggen van een bestaande oprit aan een bestaande woning. Oppervlakte is ongeveer 84 m².
donderdag 20 juli 2017

Bouwen terras op metalen constructie met glazen omranding

In bijlage plaats ik graag al enkele foto's van het gebouw, waarbij wij graag rechts aan het gebouw tot aan het midden van de twee grote schuiframen een terras op een metalen constructie zouden willen bouwen ( 8 meter op 4 meter ). Graag hadden we een indicatie van prijs voor de metalen onder constructie en indien u het terras en de glazen omranding van het terras (hout of tegels).
woensdag 19 juli 2017

Aanleggen van oprit in klinkers

Aanleggen van een oprit in klinkers, ongeveer 36 m².
dinsdag 18 juli 2017

Pprit en voetpad betegelen

Betegelen van de voortuin. Eerst moeten de oude stenen en gras verwijderd worden (zie foto's). Daarna betonstenen voor het voetpad en oprit gelegd (opgelet 2 kleuren) + grind inclusief roosters met worteldoek op de andere helft van de voortuin.
maandag 17 juli 2017

Terras aanbouwen eerste verdieping

We zouden graag op de eerste verdieping een buiten terras hebben zodat we vanuit onze keuken naar buiten kunnen op het terras. Het terras zouden we graag bedekken met tegels dus het zal een soort van waterdichte metalen constructie moeten worden met balustrade en trap naar beneden. Oppervlakte van het te bouwen terras is : 6 meter op 2 meter.
zondag 16 juli 2017

Klinkers aanleggen

Terras achteraan tuin op bestaande betonnen vloer. Wij hebben nog een groot gedeelte klinkers over van ons bestaand terras die kunnen eventueel opgebruikt worden . Klinkers leggen ongeveer 20 m².
zaterdag 15 juli 2017

Aanleggen parking

Aanleg parking in kiezel oppervlakte 5m X 5m
vrijdag 14 juli 2017

Oprit en tuin betegelen met klinkers

Wij hadden graag onze oprit en een deel van de tuin laten betegelen met klinkers. De totale oppervlakte is ongeveer 203 m² (kan iets meer zijn). Wij zouden de tegels zelf aankopen. De bestaande oprit moet worden uitgegraven, deze is niet betegeld maar er liggen kleine kiezels.
donderdag 13 juli 2017

Uitbreken betonplaat

Uitbreken van een gewapende betonplaat van ongeveer 3,50m x 3,50m en ongeveer 15cm dik.
donderdag 13 juli 2017

Uitgraven van oprit

Uitgraven van oprit, breedte 3 meter, lengte 11 meter, 20 cm uitgraven + afvoeren van het uitgegraven zand, steenpuin en kiezel.
maandag 10 juli 2017

Uitbreiden pad naar voordeur

Er moeten 3x6 tegels bij het pad naar de voordeur komen dat betekent beton gieten, tegels leggen en bestaande rand en kapotte armatuur weghalen. De tegels hebben we al.
maandag 10 juli 2017

Klinkers leggen voor terras

Graag zou ik mijn terras van een 20 m² willen laten beklinkeren. Momenteel ligt er een betonnen dek en is deze reeds omgeven door klinkers. Het is de bedoeling dat deze klinkers ook opnieuw worden uitgehaald en geplaatst zodat deze mooi aansluiten op de rest. De klinkers zou in samenspraak zijn met de vakman.
maandag 10 juli 2017

Klinkers plaatsen na rioleringswerken

16 m² bruine rechthoekige klinkers heraanleggen. Heb de klinkers voorhanden.
zaterdag 8 juli 2017

Oprit en terras heraanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die volgende werken voor ons kan uitvoeren: - uitbreken oprit + leggen eenvoudige klinkers (ca 35 vierkante meter) - uitbreken terras + leggen grote zwarte tegels (we hebben nog niet gekozen maar denken aan Marlux tegels) (ca 22 vierkante meter) + padje in tuin met zelfde tegels (ca 4 meter).
vrijdag 7 juli 2017

Aanleggen oprit

Aanleg van onze oprit: Aanvoeren van zand / Stabilisé waar nodig. Aanleg van eurodals Aanvoer grindsteentjes ( afwerking ) Zowel vlakke stukken als afwaterende delen. Eventueel aanleg trap (Eurodals) Ongeveer 85 m²
vrijdag 7 juli 2017

Deel oprit en terras bestraten met een paadje langs tuinhuis

Bestraten van oprit en terras. Ongeveer 25m2
donderdag 6 juli 2017

Klinkers leggen

Diepte uithalen(+/- 16 cm zand) stabilisé, betonklinkers 10 x 10 x 6 dik afwerken met zand Nivelleringswerken Oppervlakte is ongeveer : 32. 50 m²
donderdag 6 juli 2017

Terras aanleggen

Terras aanleggen van 7 op 4 meter. Stabilisé is al aanwezig. We hebben nog geen tegels aangekocht.
woensdag 5 juli 2017

Terras aanleggen en pad met keramische tegels

Terras 36 m² aanleggen met keramische tegels. Pad naar achter van 38 m² en verharding voor kot van 36 m².
zondag 2 juli 2017

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Herstelling oprit: 4 tegels zijn weggenomen om een rioolbuis te herstellen - beton eronder is weg + 3 tal losliggende tegels + voortuintje van 7 m² op te vullen met kiezelbeton (grote kiezels)
zondag 2 juli 2017

Oprit aanleggen in keramische tegels

Oprit is 25 m lang en 3,5m breedt moet in keramische tegels van 80x50 of100 x50 of 50x 50 oude moet nog weg gedaan worden kleur antraciet
zaterdag 1 juli 2017

Terras in klinkers aanleggen

Er liggen oude betontegels, daarbovenop rubberen tegels van 1mx1m, afvoerputje betekend niets, regenput waar we niet aankunnen. Gewenste werken : terras volledig uitbreken (uitscheppen? ) Nieuwe waterafvoerbuizen (mss roosters steken? ) deksel om regenput te kunnen openen en dan nog werken die we misschien nog over het hoofd hebben gezien. Oppervlakte ongeveer 45 m².
zaterdag 1 juli 2017

Klinkers aanleggen

De aan te leggen oppervlakte is nu bedekt met porfiersteenslag dikte +/-15 cm. Ongeveer 60 m². Klinkers aan te kopen met vakman. In klei of een Oosterse blauwe steen. Geen donkere kleuren.
zaterdag 1 juli 2017

Oprit en terras heraanleggen

Ik zoek een vakman voor het uitbreken en opbouwen van een oprit en een terras (+ nivelleringswerken). Ongeveer 230 m² in totaal.
vrijdag 30 juni 2017

Terras betegelen

Ik wil mijn terras laten betegelen. Ongeveer 35 M². Er ligt nu beton maar is niet egaal.
donderdag 29 juni 2017

Graafwerken voor gasaansluiting Eandis

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Sleuf graven van 70 cm diep en 11 meter lang langs oprit (split) alsook een buiten put van 1 m x 1 m x 1 m. Plaatsen van pvc buis 110 mm . Terug opvullen van de sleuf.
donderdag 29 juni 2017

Heraanleg van verzakte klinkers oprit

Mijn oprit vertoont hier en daar verzakkingen en ik zou die graag wegwerken waardoor de oprit weer mooi effen wordt. Indien mogelijk wil ik de klinkers laten voegen. Lengte van 23 meter op 2.5 meter. Vanaf 1 september graag de werken laten uitvoeren.
woensdag 28 juni 2017

Oprit in klinkers herstellen

Ik wil graag mijn oprit laten hertellen door verzaking. Gat is net boven de riolering, dus mogelijk heeft deze de schade veroorzaakt.
woensdag 28 juni 2017

Plaatsen van terras

Wil graag mijn terras laten betegelen met breedte +- 2 meter en +- lengte 4 meter. Er lagen voorheen planken, die zijn al weggehaald, maar ondergrond zal waarschijnlijk wel gestabiliseerd moeten worden (er kunnen dus nog niet rechtstreeks tegels op). Tegels zouden zelf voorzien worden.
woensdag 28 juni 2017

Vervangen beerputdeksel

Beerputdeksel is veroest en bij het leegmaken van de beerput is het bovenste deksel niet volledig kunnen terug geplaatst worden door de roest.
dinsdag 27 juni 2017

Oprit en terras heraanleggen

We zoeken een vakman voor het aanleggen van een oprit van 98 vierkanten meter met klinkers van 20x20x6 en een terras van 50 vierkante meters met keramische tegels van 60x60x2. Oprit ligt nu met kiezelsteentjes en het terras ligt in tegels van 30x30, moet nu worden uitgebroken. Materiaal nog aan te kopen samen met vakman.
maandag 26 juni 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil een volledige renovatie van een bestaande (tegelvloer) oprit & terras. Het betreft een totale opp. 153m3. Huidig hoogteverschil terras met dorpels 9á10cm. Graag indoor betonvloer optisch laten aansluiten met outdoor. Kunnen huidige tegels buiten overgoten worden of moeten ze uitgebroken worden? Kleur outdoor muisgrijs.
zaterdag 24 juni 2017

Terras in klinkers plaatsen

Momenteel ligt er een gazon ongeveer op dezelfde hoogte als het terras zou moeten komen. Eerst gazon uitgraven en daarna klinkers leggen. Nivelleringswerken. Ongeveer 25 m².
woensdag 21 juni 2017

Oprit met klinkers leggen

Oprit klinkers leggen, ongeveer 40 m². Klinkers zijn 15 x 15. Ook stabilisé te leggen. Klinkers zijn al besteld.
woensdag 21 juni 2017

Beton uitbraak en afvoer + afplakken woning

Betondek werd vorige week aangelegd (35 m² en 20 cm dik met bewapeningsnetten, verankerd in woning). Echter niet volgens afgesproken specificaties waardoor het onbruikbaar is. Uitbraak inclusief afvoer puin alsook afplakken van woning om schade te vermijden.
dinsdag 20 juni 2017

Oprijlaan met koud asfalt herstellen

Voor het herstellen van een oprijlaan in asvalt ben ik op zoek naar een persoon die door middel van koud asfalt een aantal reparaties kan verrichten op één van onze site's.
zondag 18 juni 2017

Bankirai terras plaatsen

Plaatsen van een bankirai terras van ongeveer 4 x 4 meter. De ondergrond waar het geplaatst zou worden is gazon-grond. Terras zou geplaatst worden in een hoek tegen de draadomheining. Graag ter plaatse komen kijken voor ondergrond , zwevend terras.
zondag 18 juni 2017

Afbreken en nieuw terras aanleggen

Afbreken en afvoeren puin huidig terras en nadien nieuw terras plaatsen in Stackton (voorkeur)volgens aanwijzingen van de fabrikant, vernieuwen van afwateringsbuizen en -putjes. Enkel de muurtjes in Stackton, en de vloer met tegels. Nadien verder afwerken met klinkers de oppervlakte van het terras is ongeveer 10 m x 4, 5 m x H 60 cm.
zaterdag 17 juni 2017

Klinkers plaatsen

Klinkers aanleggen: We hebben een zwembad gekocht met doorsnede van 5 m en willen hieronder een cirkel van klinkers aanleggen. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.
zaterdag 17 juni 2017

Opbreken en herplaatsen klinkers voor aansluiting telenet

Ik moet een telenet kabel trekken van uit een woning naar een aansluitpunt. Maar alles is al beklinkerd. Dit is ongeveer 20 m ondergronds.
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen deurdorpel

Deurdorpel in blauwe steen beschadigd door auto. Dient vervangen te worden: - Uitbreken oude dorpel. - Leveren nieuwe dorpel. - Plaatsen van nieuwe dorpel.
donderdag 15 juni 2017

Oprit aanleggen met kasseien

Oprit gedeeltelijk leggen met kasseien. Ongeveer 30 vierkante meter. Grond uitnemen en stabilisé leggen. De kasseien zijn ter plaatse beschikbaar.
woensdag 14 juni 2017

Vernieuwen oprit in betonklinkers

Vernieuwen van oprit. De ondergrond van de bestaande oprit is uit ijzerslakken, met daarop een laag asfalt. De dikte van het geheel is ongeveer 35 cm, en de oppervlakte +/- 100 m². We zouden nu kiezen voor betonklinkers.
dinsdag 13 juni 2017

Deel van terras uitbreken en vernieuwen

Gedeeltelijk oud terras uitbreken en vernieuwen 15 m² vierkante meter en afgraven voor stabilisée te plaatsen. Bestaand terras uitbreken.
maandag 12 juni 2017

Plaatsen van stabilisé als ondergrond kunstgras

Er moet 45 vierkante meter stabilisé effenen die dienst moet doen als ondergrond voor kunstgras. Het uitgraven van 10 cm grond zouden we zelf doen. Als dit is gebeurt moet er een laag van 8 cm stabilisé worden aangedamd en geëffend worden, waarvoor ik dus graag een offerte zou ontvangen. Het kunstgras heeft een dikte van 2 cm en zo bekomen we dus opnieuw aan de 10 cm die werd uitgegraven. Ikzelf kan 3,5 kubiek stabiel met 150 cement laten leveren voor 238,37€. Graag uw prijs om dit te verwerken en te effenen?
maandag 12 juni 2017

Herstellen van het pad naar de voordeur

De voegen van het pad naar de voordeur moeten hersteld worden, wegens woekerend onkruid. Ook de eerste rij tegels in de gang binnen moeten opnieuw gevoegd worden (zachte marmer tegels). De offerte zal voorgelegd worden in de algemene vergadering van de VME begin juli.
maandag 12 juni 2017

Beton gieten voor terras

Ik wil een terrasvloer leggen en zou graag hiervoor beton laten gieten voor een oppervlakte van ongeveer 65 m².
zondag 11 juni 2017

Stoeprand verlagen en heraanleggen

Momenteel is er een hoge borduur op onze oprit. We hebben goedkeuring van de stad Leuven om de stoeprand over een lengte van 3 m volgens de regels te verlagen alsook voor het heraanleggen van de stoeptegels. Woning is gelegen in rustige doodlopende straat met geen doorgaand verkeer.

Partners

Partners van Casius