Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende bestratingswerkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

195 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: beton uitbraak en afvoer + afplakken woning, bankirai terras plaatsen, afbreken en nieuw terras aanleggen, oprit bestraten, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton, terras in klinkers plaatsen, vervangen deurdorpel, vernieuwen oprit in betonklinkers, deel van terras uitbreken en vernieuwen, plaatsen van stabilisé als ondergrond kunstgras, beton gieten voor terras, aanleg oprit in beton grasdallen, bankirai terras vervangen door composiet, herstellen klinkers van bestaande oprit, uitgraven garage en gepolierd beton plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

maandag 26 juni 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil een volledige renovatie van een bestaande (tegelvloer) oprit & terras. Het betreft een totale opp. 153m3. Huidig hoogteverschil terras met dorpels 9á10cm. Graag indoor betonvloer optisch laten aansluiten met outdoor. Kunnen huidige tegels buiten overgoten worden of moeten ze uitgebroken worden? Kleur outdoor muisgrijs.
zaterdag 24 juni 2017

Terras in klinkers plaatsen

Momenteel ligt er een gazon ongeveer op dezelfde hoogte als het terras zou moeten komen. Eerst gazon uitgraven en daarna klinkers leggen. Nivelleringswerken. Ongeveer 25 m².
woensdag 21 juni 2017

Oprit met klinkers leggen

Oprit klinkers leggen, ongeveer 40 m². Klinkers zijn 15 x 15. Ook stabilisé te leggen. Klinkers zijn al besteld.
woensdag 21 juni 2017

Beton uitbraak en afvoer + afplakken woning

Betondek werd vorige week aangelegd (35 m² en 20 cm dik met bewapeningsnetten, verankerd in woning). Echter niet volgens afgesproken specificaties waardoor het onbruikbaar is. Uitbraak inclusief afvoer puin alsook afplakken van woning om schade te vermijden.
dinsdag 20 juni 2017

Oprijlaan met koud asfalt herstellen

Voor het herstellen van een oprijlaan in asvalt ben ik op zoek naar een persoon die door middel van koud asfalt een aantal reparaties kan verrichten op één van onze site's.
zondag 18 juni 2017

Bankirai terras plaatsen

Plaatsen van een bankirai terras van ongeveer 4 x 4 meter. De ondergrond waar het geplaatst zou worden is gazon-grond. Terras zou geplaatst worden in een hoek tegen de draadomheining. Graag ter plaatse komen kijken voor ondergrond , zwevend terras.
zondag 18 juni 2017

Afbreken en nieuw terras aanleggen

Afbreken en afvoeren puin huidig terras en nadien nieuw terras plaatsen in Stackton (voorkeur)volgens aanwijzingen van de fabrikant, vernieuwen van afwateringsbuizen en -putjes. Enkel de muurtjes in Stackton, en de vloer met tegels. Nadien verder afwerken met klinkers de oppervlakte van het terras is ongeveer 10 m x 4, 5 m x H 60 cm.
zaterdag 17 juni 2017

Klinkers plaatsen

Klinkers aanleggen: We hebben een zwembad gekocht met doorsnede van 5 m en willen hieronder een cirkel van klinkers aanleggen. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.
zaterdag 17 juni 2017

Opbreken en herplaatsen klinkers voor aansluiting telenet

Ik moet een telenet kabel trekken van uit een woning naar een aansluitpunt. Maar alles is al beklinkerd. Dit is ongeveer 20 m ondergronds.
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen deurdorpel

Deurdorpel in blauwe steen beschadigd door auto. Dient vervangen te worden: - Uitbreken oude dorpel. - Leveren nieuwe dorpel. - Plaatsen van nieuwe dorpel.
donderdag 15 juni 2017

Oprit aanleggen met kasseien

Oprit gedeeltelijk leggen met kasseien. Ongeveer 30 vierkante meter. Grond uitnemen en stabilisé leggen. De kasseien zijn ter plaatse beschikbaar.
woensdag 14 juni 2017

Vernieuwen oprit in betonklinkers

Vernieuwen van oprit. De ondergrond van de bestaande oprit is uit ijzerslakken, met daarop een laag asfalt. De dikte van het geheel is ongeveer 35 cm, en de oppervlakte +/- 100 m². We zouden nu kiezen voor betonklinkers.
dinsdag 13 juni 2017

Deel van terras uitbreken en vernieuwen

Gedeeltelijk oud terras uitbreken en vernieuwen 15 m² vierkante meter en afgraven voor stabilisée te plaatsen. Bestaand terras uitbreken.
maandag 12 juni 2017

Plaatsen van stabilisé als ondergrond kunstgras

Er moet 45 vierkante meter stabilisé effenen die dienst moet doen als ondergrond voor kunstgras. Het uitgraven van 10 cm grond zouden we zelf doen. Als dit is gebeurt moet er een laag van 8 cm stabilisé worden aangedamd en geëffend worden, waarvoor ik dus graag een offerte zou ontvangen. Het kunstgras heeft een dikte van 2 cm en zo bekomen we dus opnieuw aan de 10 cm die werd uitgegraven. Ikzelf kan 3,5 kubiek stabiel met 150 cement laten leveren voor 238,37€. Graag uw prijs om dit te verwerken en te effenen?
maandag 12 juni 2017

Herstellen van het pad naar de voordeur

De voegen van het pad naar de voordeur moeten hersteld worden, wegens woekerend onkruid. Ook de eerste rij tegels in de gang binnen moeten opnieuw gevoegd worden (zachte marmer tegels). De offerte zal voorgelegd worden in de algemene vergadering van de VME begin juli.
maandag 12 juni 2017

Beton gieten voor terras

Ik wil een terrasvloer leggen en zou graag hiervoor beton laten gieten voor een oppervlakte van ongeveer 65 m².
zondag 11 juni 2017

Stoeprand verlagen en heraanleggen

Momenteel is er een hoge borduur op onze oprit. We hebben goedkeuring van de stad Leuven om de stoeprand over een lengte van 3 m volgens de regels te verlagen alsook voor het heraanleggen van de stoeptegels. Woning is gelegen in rustige doodlopende straat met geen doorgaand verkeer.
zaterdag 10 juni 2017

Uitbreken asfalt van oprit

100m² asfalt oprit uitbreken (+/- 9m x 11m). Dikte asfaltlaag +/- 10cm
zaterdag 10 juni 2017

Terras en oprit aanleggen

Aanleggen van terras van 70m² en opritten/betegeling naast het huis van 230m² Oppervlakte is al ingevoerd met steenslag, tegels zijn al besteld.
vrijdag 9 juni 2017

Aanleg oprit in beton grasdallen

Aanleg +- 50m² grasdallen in beton naast oprit. Momenteel gazon, plaats toegankelijk.
vrijdag 9 juni 2017

Oprit afwerken met klinkers

Ik wil graag mijn oprit afwerken met klinkers . Oppervlakte ongeveer 500m².
donderdag 8 juni 2017

Bouwen van ondergrond in klinkers

Bouw van ondergrond in klinkers voor tuinhuis op te plaatsen
donderdag 8 juni 2017

Bankirai terras vervangen door composiet

Ik woon op een appartement met een terras op de tweede verdieping goed bereikbaar vanop de straat van ongeveer 23 m² ( 10,60 x 2,10) groot met bankirai planken (geen goede kwaliteit). Ik wil die planken vervangen door composiet.
woensdag 7 juni 2017

Oprit aanleggen in polierd beton

Voorlopig enkel oprit bij nieuwbouw maar we overwegen ook alle terrassen en paden (ongeveer 100 m²) ook in polierd beton te leggen. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Oprit Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 7 m x 7.5 m
woensdag 7 juni 2017

Oprit bestraten

Graag willen wij 130m2 bestrating voor de oprit gelegd krijgen met daarbij ook het voorbereiden van de ondergrond, dus afgraven van de huidige laag stol en grint en een paar m2 grond en daarna aanvullen met zand/chap. De stenen worden aangeleverd en zijn zwarte stenen 20x30x6 cm. en 18m trottoirband aan de rand plaatsen. Naar de straat toe moet er een lichte knik gemaakt worden om het hoogteverschil te overwinnen. Er wordt ook nog een grote poort geplaatst en daarom moet het straatwerk eerder klaar zijn.
dinsdag 6 juni 2017

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Een vrachtwagen heeft mijn oprit komen opgereden, en deze heeft verzakkingen veroorzaakt. het zijn bandensporen over een totale lengte van 20-25 meter x ongeveer 50 cm (bandbreedte) over diverse stukken dat zou moeten worden hersteld.
dinsdag 6 juni 2017

Terras verstevigen door te betonneren

Wij hebben een huis gekocht waarvan het terras aan de ene kant wat verzakt is. Dit zou na het afbreken weer verstevigd moeten worden. Wij zoeken iemand om het terras te verstevigen. (betonneren?) Terras : 40 m².
maandag 5 juni 2017

Pad opnieuw aanleggen in klinkers

Gebruikte klinkers opnieuw leggen ongeveer 200 vierkante meter. Ongeveer 72 vierkante meter nieuw aan te leggen .
maandag 5 juni 2017

Uitgraven garage en gepolierd beton plaatsen

Omschrijving: Ik heb een garage met betondals op zand/zavel. Graag een offerte voor uitgraven garage 75m² (7m25 x 10m40) + plaatsen 75m² gepolierde beton? Straat tot garage is 42m, open oprit.
zaterdag 3 juni 2017

Vervangen gebarsten dorpel onder raam

Bij onze woning is de dorpel onder een dubbel raam gebarsten (is eigenlijk ook een deur naar buiten). Wij willen die graag zo snel mogelijk laten vervangen met het oog op verkoop.
zaterdag 3 juni 2017

Oprit asfalteren

Onze oprit met voorhof is ongeveer 120 vierkante meter, deze willen we uitgraven en asfalteren.
vrijdag 2 juni 2017

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Sleuf graven van 70 cm diep en 18 meter lang waarin 9 m klinkers overige is volle grond alsook een buitenput van 1. 75 m x 1 m x 1 m. Plaatsen van pvc buis 110 mm . Vullen en terugplaatsen van de klinkers
dinsdag 30 mei 2017

Oprit in printbeton aanleggen

Graag oprit in printbeton aan te leggen Oppervlakte 210 vierkante meter.
maandag 29 mei 2017

Klinkers leggen voor aanleg oprit

Graag een offerte voor onze oprit. - 100 m² groot in een L-vorm - momenteel grof steenpuin als ondergrond (het verder afgraven kan ik eventueel zelf doen) - liefst grote betonklinkers (min 20 x 20) - ongeveer 10 lopende meter boordsteen
vrijdag 26 mei 2017

Uitbreken van printbeton

Ik zou mijn printbeton willen uit gebroken hebben is 10cm dik en 130m².
woensdag 24 mei 2017

Aanleggen van oprit met betonklinkers

Aanleggen van oprit met betonklinkers. Ook de grondwerken die nodig zijn, er liggen nu grijze steentjes op de oprit. Het gaat om een stuk van ongeveer 70m². Wij willen zelf zorgen voor de klinkers indien nodig.
woensdag 24 mei 2017

Terras met wandelpad aanleggen

Ik had graag een terras in onze tuin laten aanleggen. Het gaat ongeveer over 50 vierkante meter terras (waarvan een deel verhoogd en een deel wandelpad) en daarnaast een tiental meter bordersteen.
woensdag 24 mei 2017

Oprit naar kelder vernieuwen

Oprit van 8 meter op 3. 10 meter te voorzien van nieuwe klinkers. Verwijderen van de huidige tegels en behouden van hellingshoek maar meer geleidelijke aansluiting met stoep.
dinsdag 23 mei 2017

Herleggen van tegels op speelplaats

Het gaat om een oppervlakte van 160 m² waar nu tegels liggen, echter die liggen niet goed meer. De huidige tegels dienen opnieuw gelegd te worden onder afschot naar twee afvoerputten.
maandag 22 mei 2017

Zonneterras aanmaken

Zonneterras aanmaken achteraan in de tuin van 8,75 m²: (2. 5 m²x 3. 5 m²) in composiethout: Terrafine , massive glad, kleur kiezel, op vlonder: dus met houten piketpaaltjes, onder balken en hierop de vlonder planken.
maandag 22 mei 2017

Beton gieten

Oprit magazijn moet een deel heraangelegd worden. Dus er moet een stuk worden uitgebroken van 7. 60M br. En 5M lang en dus ook beton gegoten worden,deze oprit wordt veel belast daar er dagelijks trucks op komen gereden van 16 ton.
maandag 22 mei 2017

Beton gieten in tuin

Beton storten ongeveer 4 op 4 meter en 15 cm dikte voor terras. Het terras is al uitgegraven.
vrijdag 19 mei 2017

Oprit in gepolierde beton maken

Een bestaande oprit in kasseien ofwel heraanleggen ofwel vervangen door gepolierd beton. Het gaat om een wegje van +/- 60m lang en 4m breed + 3 parkeerplaatsen met grint vervangen door gepolierd beton. Andere suggesties zoals klinkers, asfalt,.... zijn ook welkom. Moet berijdbaar zijn met een rolstoel.
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen voetpad

Het gaat om een herstelling van het voetpad, na de verkaveling van achterliggende grond, om de waarborg van de gemeente terug te krijgen (na 7 jaar!)
vrijdag 19 mei 2017

Asfalteren van oprit

Heraanleg van 140m² asfalt waarvan 40m² nieuw bij te leggen
donderdag 18 mei 2017

Terras in arduin renoveren

Arduinen terras zou na 25 jaar opgeschuurd moeten worden, voegen verwijderen en opnieuw invoegen.
donderdag 18 mei 2017

Asfalt herstellen

Onze oprit is stuk gereden door een vrachtwagen die een Container kwam afzetten . Nu moeten we eerst een offerte hebben hoeveel de herstelling gaat kosten. Het gaat over een stuk van ongeveer 30 meter asfalt die ongeveer 3,5 meter breed is graag hadden we deze wel helemaal laten herstellen.
woensdag 17 mei 2017

Klinkers leggen

Ik wil midden in het gras ongeveer 35m² klinkers leggen. Zo snel mogelijk. Klinkers aan te kopen in overleg met vakman.
dinsdag 16 mei 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Bestaande oprit/terras in oude betonklinkers afbreken/afvoeren (weet niet of dat kan en mag om bestaande klinkers te laten staan en eventueel met ±10cm betonlaag te verhogen), aanleggen van gepolierd beton. Halfopen bebouwing van 1988, totale oppervlakte van oprit/terras= ±120 m2.
maandag 15 mei 2017

Klinkers leggen

We willen graag klinkers laten leggen,de oppervlakte is 1 stuk van br:5mx7m aanpalend nog een stuk van 4 m x4 m. De vraag is ook om te voorkomen dat er geen onkruid meer tussen komt. Alles zal opgebroken worden door eigenaar,en afgevoerd worden van voorziene container. Er mag prijs gemaakt worden voor terras en klinkers,en 1 prijs zonder klinkers. Mischien zal het materiaal aangekocht worden door de eigenaar.

Partners

Partners van Casius