Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende bestratingswerkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

176 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit met klinkers aanleggen, aanleg terras en oprit en pad rondom huis, terras en oprit in beton aanleggen, aanleggen van terras, terras en bestratingswerken tuinpad klinkers achteraan aan leggen, nivellering speelplaats, oprit en terras in sierbeton of printbeton, oprit in betonklinkers aanleggen, pad en betonplaat voor carport, heraanleggen buitentrap naar kelder in klinkers, vervangen en vergroten van bestaande terras op de 1ste verdieping, oprit aanleggen, oprit beklinkeren, renoveren van oud terras, aanleggen van klinkers voor een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

maandag 20 februari 2017

Hervoegen van een oprit

Op onze oprit (silexdallen, ongeveer 10 x 10 meter) zijn een aantal voegen versleten. Onze vraag is om de kapotte voegen eens uit te slijpen en opnieuw te voegen. Mag met cement of epoxy, maakt niet uit. Graag de eerste week van april (3 tot 7 april) dan heb ik vakantie.
vrijdag 17 februari 2017

Oprit met klinkers aanleggen

Oprit met klinkers ( oppervlakte ongeveer 250 vierkante meter ) aan te leggen.
donderdag 16 februari 2017

Aanleg terras en oprit en pad rondom huis

Aanleg oprit en terras + rondom het huis een pad.
donderdag 16 februari 2017

Oprit in betonklinkers aanleggen

Oprit in betonklinkers van 200 m² aanleggen.
donderdag 16 februari 2017

Pad en betonplaat voor carport

- periode maart/april/begin mei mogelijk? Carport word in mei geplaatst... (of toch zeker al de betonplaat tegen mei) - betonplaat voor 2 wagens = 30 m2 (dikte? Stabilise? Steenpuin? ) - we zullen het zelf uitgraven als we weten hoe diep het moet zijn. - pad +/- 80m2 (reeds stabilise aanwezig van vorige pad, er zal niet met wagen over gereden worden, dikte? ) - we zullen zelf stenen verwijderen want ze liggen gewoon los in stabilise... (daarom dat de werken dus nodig zijn ;) - de pad zouden we graag in gepolijste beton hebben met een kleurtje in en lijnen in getrokken zoals tegels -er zijn 3 putjes aanwezig die momenteel ook niet zo proper liggen - afwatering kan naar de bloembakken
woensdag 15 februari 2017

Heraanleggen buitentrap naar kelder in klinkers

Heraanleg buitentrap naar kelder in klinkers is nu in beton. Zeer glad bij regen en ijzel. Treden zijn 24 cm Hadden graag 1 trede minder maar trappen breder dan 24 cm Breedte trap 97 totale hoogte 1. 30
dinsdag 7 februari 2017

Vervangen en vergroten van bestaande terras op de 1ste verdieping

Ik ben eigenaar van een appartement op het 1ste verdiep; mijn terras is 70 cm breed en 2 m 50 lang. Ik zou deze graag vergroten met ongeveer 1 m.
maandag 6 februari 2017

Terras en oprit in beton aanleggen

Wij bezochten uw website en vroegen ons af of we informatie kunnen krijgen i.v. m de aanleg van onze oprit en ons terras. Circa 100mé. Bleke beton ,en een wand in beton langs onze buur. Eventueel ook nog langs de weg langs ons huis. (Laag) Terras achter huis en oprit circa 1,7 m verschil op 20 m. Loopt bergaf.
maandag 6 februari 2017

Oprit aanleggen

De oprit bestraten: materiaalkeuze nog niet bepaald. Goedkoopste oplossing is voor plaatsen mobilhome .Oppervlakte 24 m².
zondag 5 februari 2017

Oprit beklinkeren

Ik wil graag ons 2de terras met een pad ernaartoe laten beklinkeren, terras is ongeveer 3m op 3m en een pad van ongeveer 1m50cm breed en 8m lang. Is reeds ondergrond in stabiel en omkadering van borduren. Zou graag de werken laten uitvoeren rond juni.
zondag 5 februari 2017

Renoveren van oud terras

Renovatie van een 23 jaar oud terras (63.4 m²) tussen onze woning en de tuin, bestaande uit keramische tegels op gewapend beton, omboord met blauwe borduursteen. Graag zouden we de borduursteen behouden (sommige stenen zijn verzakt). Voor de tegels hadden we graag een materiaal gehad dat niet glad wordt bij regen en dat gemakkelijk in onderhoud is. De nieuwe tegels mogen van groot formaat zijn. De steen te bespreken met de vakman ter plaatsen.
zaterdag 4 februari 2017

Aanleggen van terras

Aanleggen van een terras aan de veranda. Terras met houtwerk en of tegels aanmaken. De materiaal keuze ligt nog niet vast.
vrijdag 3 februari 2017

Aanleggen van klinkers voor een terras

Een terras aanleggen van ongeveer 55 vierkante meter. Binnenkoer van een handelszaak.
donderdag 2 februari 2017

Garage oprit vervangen

Nieuwe oprit maken: Verwijderen van oude tegels. Beton of andere isolatie aanbrengen. Nieuwe tegels (klinkers) plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 31 januari 2017

Terras en bestratingswerken tuinpad klinkers achteraan aan leggen

Ik wil graag mijn tuin, oprit en terras laten aanleggen. Er zijn nog geen materialen aangekocht maar ik kan u via de mail een grondoppervlakte van onze woning doorsturen zodat u het aantal m2 kan bekijken. En ook een paar inspiratiefoto's kan ik doormailen met hetgeen wij mooi vinden. We zouden ook graag in fases willen werken.
maandag 30 januari 2017

Nivellering speelplaats

De speelplaats van onze basisschool verhogen omwille van scheef liggende tegels als gevolg van boomwortels. Grootte van de speelplaats = 30 X 15 meter Grootte van de bestaande tegels = 30 X 30 centimeter. De tegels zijn nog intact, maar misschien leggen we nieuwe tegels. Geschatte verhoging van de speelplaats = 25 centimeter. Graag ook goede afwatering voorzien. Nu staat de speelplaats half onder water na hevige regenval.
zondag 29 januari 2017

Sleuf graven

Ik wil een sleuf van ongeveer 15m laten graven voor de aanleg van watervoorziening . Diepte 60 cm.
donderdag 26 januari 2017

Terras in gepolierde beton leggen

Terras in gepolierde beton leggen. Oppervlakte is 50 vierkante meter. Ter plaatse komen kijken.
maandag 23 januari 2017

Oprit en terras in sierbeton of printbeton

Oprit van kiezels, en terras met klinkers vervangen door sierbeton/printbeton. Oprit is 100 à 150 m².
dinsdag 17 januari 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

Oprit is verzakt. Gat van ongeveer 0. 5MX0. 5M en 0. 5M diep. Ik vermoed lek in afwatering die grond wegspoelt
maandag 9 januari 2017

Vernieuwing buitentrap naar voordeur + aansluitend padje rond het huis

Ik ben op zoek naar iemand voor de vernieuwing van onze trap (ong. 13 treden en 2m breed) naar de voordeur en aansluitend het padje rondom het huis.
vrijdag 6 januari 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

Herstellen van verzakte klinkers: Mijn oprit in betonnen klinkers (circa 150 m ², gelegd op zand) is op meerdere plaatsen flink verzakt. Ik wil de bestaande klinkers laten heraanleggen. Graag ter plaatse komen kijken om te zien of het de ganse oprit die moet her aangelegd worden of juist de verzakte klinkers. Graag in de maand maart of april de werken uitvoeren.
dinsdag 3 januari 2017

Afbreken van betonnen opritje en terug aanleggen met beton

Oprit moet afgebroken worden en terug aangelegd worden. Oprit is een maand geleden aangelegd door een aannemer maar we kunnen nu niet meer in de garage...... Foto's maken het wel duidelijk. Bedoeling is een zacht oplopende oprit te hebben. Komende donderdag t.e.m. zaterdag zijn we ter plaatse.
woensdag 28 december 2016

Klinkers herleggen

Een bestaande oprit en kleine parking moet worden herlegd. Enkele wortels van een boom moeten worden verwijderd. Totale oppervlakte ca. 140 m². De werken moeten klaar zijn ten laatste medio april.
woensdag 21 december 2016

Klinkers te plaatsen

Klinkers rond huis plaatsen. Exacte oppervlakte weet ik niet. Graag met vakman te bekijken (materiaal en planning)
dinsdag 20 december 2016

Terras en oprit in beton aanleggen

Voor onze pas gerenoveerde woning: het aanleggen van ons terras en oprit in beton. Oprit 35 à 40m² - terras 250 à 25 m².
maandag 19 december 2016

Grasdallen plaatsen

Wij overwegen onze bestaande parkeerplaatsen (20-tal) te vernieuwen met grasdallen. Momenteel zijn deze voorzien van honingraad met witte kiezelstenen.
maandag 12 december 2016

Buitenpaden/terras en oprit aanleggen (vloeren) in grijze betontegel

Uitvoering in de klassieke grijze betontegel 30x30 - rond nieuwbouwwoning. Ondergrond is deels verhard en zou volgens de architect voldoende zijn. Totale oppervlakte tussen 40 en 70 m²
dinsdag 6 december 2016

Bestrating voetpad

We zoeken iemand voor het bestraten van ons voetpad aan de voorzijde. Betreft 2 maal ongeveer 1. 5 meter bij 1 meter breed. Inclusief een stevige 'chape' of cement eronder. De stenen zelf hebben we nog liggen. Op dit moment liggen er enkel wat steentjes en zand op deze plek.
maandag 5 december 2016

Oprit beklinkeren

Ik wil graag de oprit voor de garage met plaveisel/klinkers bedekken. De afmetingen van oprit zijn 1500 mm * 307 mm. Zij foto bijgevoegd van oprit en model van plaveisel. Andere modelen qua prijs en qualiteit/duurzamheid zijn welkom.
zaterdag 3 december 2016

Aanleggen parkeerplaats in grasdallen

Aanleggen van een Campervan parkeerplaats in grasdallen naast huis. 7m x 3m
maandag 28 november 2016

Aanleg oprit in klinkers

Graag wens ik een aanleg van een oprit in klinkers onder onze carport. De huidige laag dolomiet zou ook verwijderd moeten worden. Afmetingen 50 m2. Klinkers klein formaat, antraciet kleur. Al een offerte ontvangen van de firma de cubber.
zondag 27 november 2016

Plaatsen stabilisé voor terras

Plaatsen van 42m² stabilisé +- 20 cm dik Bestemming terras - wordt later betegeld. Zie grondplan
vrijdag 25 november 2016

Aanleg oprit

Vraag voor aanleg oprit in klinkers of honingraat matten met gravel erove. De oprit is simpelweg een rechthoek die naar de straat toe bergaf loopt. Het start bij de stoep is +- 4m breed en een 17-18 meter lang tot tegen de garage. De eerste 10m van de stoep te beginnen is normaal maar dan begint het redelijk te stijgen en zal er +- een 7 meter aan keerwand (+- 50-60 cm hoog) aan de linkerkant gezet moeten worden omdat ik daar een een wandelpad zal leggen en deze graag op dezelfde hoogte zou houden als het begin van de oprit waar links ook dat wandelpad aan de stoep zal starten en doorlopen tot achter. Nogmaals , ik leg het wandelpad zelf en deze hoeft dus niet bij jullie offerte te zitten. De rechterkant is een haag/klimop/een soort sparrenmix. Dus +- 7 meter keerwand van 50-60 cm hoog. Een boord van +- 10 meter tot aan de keerwand aan de linkerkant.
dinsdag 22 november 2016

Ontwerp en aanleg oprit

Wij willen nieuwe oprit ter vervanging van de huidige kiezel. De bouwvergunning voorziet dat slechts een deel verhard mag zijn omwille van het afvoeren van hemelwater. Wij willen eerst een voorstel voor de uitvoering dat hiermee rekening houdt. Vervolgens wordt een deel van het ontwerp gerealiseerd. Op dit deel van oprit wordt een (op maat gemaakte) carport en tuinhuis geplaatst. Er is nog geen verbinding met het rioolnetwerk, deze volgt binnen een aantal jaren. Pas dan wordt het tweede deel van de werken uitgevoerd. In het eerst aan te leggen stuk bevinden zich twee putten waarin momenteel een dompelpomp zit. Wij willen deze vervangen door een droge pomp. Hiervoor moet naast elke bestaande put een pompput voorzien worden (1 m3) die geopend kan worden om de pomp te onderhouden.
woensdag 16 november 2016

Aanleg gepolierd beton

Ik wil graag mijn oprit en terras laten aanleggen in gepolierd beton. Het betreft +/- 50m² samen. Eenvoudige afwerking.
maandag 14 november 2016

Heraanleggen oprit

Op een deel van onze oprit zijn de klinkers verschoven omdat er geen goede boordstenen zijn gebruikt bij aanleg en we veel draaien met auto op oprit. We zouden deze willen laten heraanleggen maar zouden wel de klinkers die er al liggen willen hergebruiken.
zondag 13 november 2016

Printbeton leggen

Graag zou ik mijn oprit leggen in printbeton het gaat om ongeveer 105m²
dinsdag 8 november 2016

Sleuf graven

Sleuf graven van straat tot aan gevel voor aardgasaansluiting (met plaatsing wachtbuis volgens technische richtlijnen van eandis). Na de werken terug dichten en klinkers opnieuw leggen. Sleuf is 70 cm diep - 9 à 10 m lang - put van 1m x 1m x 1m bij gevelaansluiting.
dinsdag 8 november 2016

Oprit klinkers

Ik heb een oprit van +- 25 m² die vernieuwd moet worden. Ofwel met klinkers ofwel met iets anders.
woensdag 2 november 2016

Oprit en terras

Het gaat om een nieuwbouwhuis - half open. De oprit en het terras zouden in betonklinkers dienen te worden gelegd. De oppervlakte te leggen met klinkers bedraagt 200m².
maandag 31 oktober 2016

Plaatsen tuinmuren, terras en oprit

Ik ben op zoek naar een partner voor een totaalrenovatie van een kleine tuin. De bestaande tuinmuren aan de twee zijkanten zijn reeds verwijderd. In totaal een 35 meter ongeveer. Verder plan ik ook een nieuwe oprit 4,5m breed en ongeveer 15 meter lang. Deze sluit dan aan op een nieuw tuinterras met een padje naar het tuinhuis, Voor en rechts naast het tuinhuis moet ook een tuinpad komen. We houden van modern, dus geen kasseien. We denken zelf aan schanskorven/moderne beton muur of eventueel hout (hangt van totaalbudget af). Verder denken we ook aan een moderne oprit en terras. Graag voorstellen hiervoor.
zondag 30 oktober 2016

Aanleg oprit met parking + terras

De oprit is schuin oplopend en heeft momenteel groffe kiezels. De bedoeling iss op deze te betonneren in geborsteld beton - 15 cm dik(oppervlakte : 77 M²) , aan het einde van de oprit, op het vlakke, is het bedoeling op de oprit te verlengen met een parkeerplaats voor 1 wagen. Naast de woning willen we nog graag een betonnen terras, 10 m², 15 cm dik, laten aanleggen.
dinsdag 25 oktober 2016

Oprit klinkeren

We zouden graag een afspraak maken voor de klinker werk.
maandag 24 oktober 2016

Oprit asfalteren

+/- 25 m² oprit asfalteren
woensdag 19 oktober 2016

Aanleg parkeerplaatsen 3 wagens

Op zoek naar iemand die parking plaatsen kan aanleggen. Stabilisé, honinggraad, steentjes (waterdoorlatend met kleine helleing 1%). Boordjes en afwerking met houtschors/siergras. Oppervlakte aan te leggen ongeveer 30 m².
maandag 17 oktober 2016

Aanleg oprit en terras

Aanleg oprit (4x30m+5x4m,4 parkeerplaatsen + pad naar voordeur en pad naast de woning), terras (9x12m), afbraak bestaand bijgebouw en terras, Natuur- of betontegels. Plaatsen van tuinhuis (betonplaat gieten en tuinhuis plaatsen) (3x6m)
vrijdag 14 oktober 2016

Gepolierde beton voor oprit en terras

90m² voor het totaal van de oprit, wandelpadje en de terras die op elkaar aansluiten; voorbereiding (uitdelven, bekisten, goten plaatsten) reeds zelf uitgevoerd.
donderdag 13 oktober 2016

Verharding (asfalt/beton/klinkers/grind/of combinatie)

Wij hebben een graspark van circa 5a die wij willen deze verharden op de goedkoopste manier door middel van asfalt/beton/klinkers/grind/of combinatie.. Graag uw expertise voorstel en offerte
maandag 10 oktober 2016

Tuin met klinkers aanlegggen

Ik zou graag mijn tuin voor een deel ongeveer 30m² met klinkers laten betegelen. Er moet gras worden weg gehaald, stabilisé worden aangebracht en de nieuwe terrasdelen met boordstenen worden afgewerkt.

Partners

Partners van Casius