Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

maandag 10 augustus 2020

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Als fundering voor mijn tuinhuis zou ik een betonplaat willen voorzien van 6,5 x 3,1 x 0,15. De plaats waar het tuinhuis komt, is op een 50-tal meter van de straat.
zondag 9 augustus 2020

Borduren plaatsen

Ik wil 20m borduur zetten om dolomiet of steentjes te gooien als tweede oprit
zondag 9 augustus 2020

Klinkerwerken uitvoeren

40m2. Er ligt nu grind maar Ik zou graag betonklinkers willen.
zaterdag 8 augustus 2020

Sleuf en een wachtput graven voor een nieuwe aardgas-aansluiting

Ik heb een nieuwe aardgas-aansluiting aangevraagd bij Fluvius. Ik ben momenteel op zoek naar een installateur/ aannemer of een bedrijf die voor mij de sleuf en wachtput kan uitgraven. Dit houdt in: 1) Een rechte sleuf van 10 m graven, loodrecht vanaf de garage tot en aan de rooilijn ( grens met het openbaar domein). In de sleuf moet er een gladde, niet geribde "Benor" (merknaam) gekeurde PVC wachtbuis in rechte lijn, zacht afhellend vanaf garage naar de rooilijn geplaatst worden. De Benor - PVC wachtbuis met een diameter van 110 mm moet gelegd worden tot aan de wachtput. De PVC wachtbuis moet eindigen in de wachtput. Bovenkant van de PVC wachtbuis in de sleuf moet min. 60 en max. 70 cm onder het maaiveld liggen. 2) En ook een wachtput van 1m x 1m x 1m uitgraven vlak voor de garag
donderdag 6 augustus 2020

Oprit hervoegen

Ik wil mijn bestaande oprit met kasseien van 122m² opnieuw laten voegen.
donderdag 6 augustus 2020

Aanleggen oprit en parking

Parking (+/- B 1.2m & L 12m), Oprit (+/- B 3.5m & L 18m). Oprit en parking kunnen in zowel betontegels als gegoten beton of beton grasdallen.
donderdag 6 augustus 2020

Poser une terrasse à dalles de béton et gravier

Nous cherchons un installateur pour renouvellement et agrandissement de la terrasse actuelle ( > 100 m²). Comme matériaux, nous pensons à des dalles de béton et une partie en gravier. Terrasse actuelle de béton susceptible d'éclater. Il s'agit d'une vieille maison de chasse, donc le style de la terrasse doit correspondre à celui de la maison. Pas un style moderne.
donderdag 6 augustus 2020

Pad naar voordeur aanleggen in kasseien

Een recht pad aanleggen naar de voordeur. Graag een pad in kasseien over een oppervlakte van ongeveer 6 x 1,5 meter. Op dit moment ligt er al een verharding. Dat zou eventueel moeten worden uitgebroken of weggehaald.
woensdag 5 augustus 2020

Oprit in klinkers leggen

Oppervlakte is 36m², er liggen nog oude tegels die moeten uitgehaald worden +/- 10m2
woensdag 5 augustus 2020

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

Wij zijn op zoek naar een vakman voor volgende zaken: - Opmetsen van septische put (30 tal cm) alsook het plaatsen van een finaal (geurdicht) deksel. Momenteel hebben wij nog een tijdelijk deksel dat geplaatst werd bij de oplevering van onze woning. - Plaatsen van 4 putdeksels voor de rioleringtoegangspunten.