Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende bestratingswerkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

178 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit in printbeton aanleggen, oprit en terras in polybeton plaatsen, terras in printbeton aanleggen, oprit naar kelder vernieuwen, herleggen van tegels op speelplaats, zonneterras aanmaken, beton gieten, beton gieten in tuin, asfalteren van oprit, klinkers leggen, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton, oprit in printbeton aanleggen, heraanleggen oprit, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton, heraanleg van buitenterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

woensdag 24 mei 2017

Oprit naar kelder vernieuwen

Oprit van 8 meter op 3. 10 meter te voorzien van nieuwe klinkers. Verwijderen van de huidige tegels en behouden van hellingshoek maar meer geleidelijke aansluiting met stoep.
dinsdag 23 mei 2017

Herleggen van tegels op speelplaats

Het gaat om een oppervlakte van 160 m² waar nu tegels liggen, echter die liggen niet goed meer. De huidige tegels dienen opnieuw gelegd te worden onder afschot naar twee afvoerputten.
maandag 22 mei 2017

Zonneterras aanmaken

Zonneterras aanmaken achteraan in de tuin van 8,75 m²: (2. 5 m²x 3. 5 m²) in composiethout: Terrafine , massive glad, kleur kiezel, op vlonder: dus met houten piketpaaltjes, onder balken en hierop de vlonder planken.
maandag 22 mei 2017

Beton gieten

Oprit magazijn moet een deel heraangelegd worden. Dus er moet een stuk worden uitgebroken van 7. 60M br. En 5M lang en dus ook beton gegoten worden,deze oprit wordt veel belast daar er dagelijks trucks op komen gereden van 16 ton.
maandag 22 mei 2017

Beton gieten in tuin

Beton storten ongeveer 4 op 4 meter en 15 cm dikte voor terras. Het terras is al uitgegraven.
vrijdag 19 mei 2017

Oprit in gepolierde beton maken

Een bestaande oprit in kasseien ofwel heraanleggen ofwel vervangen door gepolierd beton. Het gaat om een wegje van +/- 60m lang en 4m breed + 3 parkeerplaatsen met grint vervangen door gepolierd beton. Andere suggesties zoals klinkers, asfalt,.... zijn ook welkom. Moet berijdbaar zijn met een rolstoel.
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen voetpad

Het gaat om een herstelling van het voetpad, na de verkaveling van achterliggende grond, om de waarborg van de gemeente terug te krijgen (na 7 jaar!)
vrijdag 19 mei 2017

Asfalteren van oprit

Heraanleg van 140m² asfalt waarvan 40m² nieuw bij te leggen
donderdag 18 mei 2017

Terras in arduin renoveren

Arduinen terras zou na 25 jaar opgeschuurd moeten worden, voegen verwijderen en opnieuw invoegen.
donderdag 18 mei 2017

Asfalt herstellen

Onze oprit is stuk gereden door een vrachtwagen die een Container kwam afzetten . Nu moeten we eerst een offerte hebben hoeveel de herstelling gaat kosten. Het gaat over een stuk van ongeveer 30 meter asfalt die ongeveer 3,5 meter breed is graag hadden we deze wel helemaal laten herstellen.
woensdag 17 mei 2017

Klinkers leggen

Ik wil midden in het gras ongeveer 35m² klinkers leggen. Zo snel mogelijk. Klinkers aan te kopen in overleg met vakman.
dinsdag 16 mei 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Bestaande oprit/terras in oude betonklinkers afbreken/afvoeren (weet niet of dat kan en mag om bestaande klinkers te laten staan en eventueel met ±10cm betonlaag te verhogen), aanleggen van gepolierd beton. Halfopen bebouwing van 1988, totale oppervlakte van oprit/terras= ±120 m2.
maandag 15 mei 2017

Klinkers leggen

We willen graag klinkers laten leggen,de oppervlakte is 1 stuk van br:5mx7m aanpalend nog een stuk van 4 m x4 m. De vraag is ook om te voorkomen dat er geen onkruid meer tussen komt. Alles zal opgebroken worden door eigenaar,en afgevoerd worden van voorziene container. Er mag prijs gemaakt worden voor terras en klinkers,en 1 prijs zonder klinkers. Mischien zal het materiaal aangekocht worden door de eigenaar.
zondag 14 mei 2017

Herstellen van oprit

2 tegels van de oprit/ingang naar het huis zijn beschadigd door de wortels van de straatboom. De tegels steken omhoog en zijn dus gevaarlijk voor bewoner/bezoekers. De tegels zijn van dezelfde grootte/soort als die van het voetpad.
zondag 14 mei 2017

Oprit in printbeton aanleggen

Ik wil graag mijn oprit in printbeton aanleggen. Oppervlakte : nog op te meten door vakman.
zaterdag 13 mei 2017

Oprit en terras in polybeton plaatsen

We hadden graag de oprit en het terras in polybeton aangelegd. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 165 m². Voorbereidende werken kunnen wij zelf doen...ofwel met de vakman.
vrijdag 12 mei 2017

Heraanleggen oprit

Heraanleg van oprit in kasseien - 60 m2 - uitbreken , stabilise leggen , boordstenen plaatsen, herleggen van de kasseien.
donderdag 11 mei 2017

Uitgraven van terras en gieten beton

De oppervlakte is ongeveer 32 m² (3,5 x 9). Momenteel ligt er nog aan de ene kant zand en aan de andere kant beton. Wij willen deze laten uitgraven zodat het terras 32 m² wordt en dan beton laten gieten. Ook graag het overtollige zand meenemen.
woensdag 10 mei 2017

Dakterras in composiet plaatsen

Dakterras van bijna 9 m² (3,72 m x 2,38 m). Bij voorkeur composietmateriaal of hardhout dat niet te erg opwarmt, gezien het terras pal op het zouden gericht is). Ondergrond is roofing op hout. Dakterras aan slaapkamer 1ste verdieping, achterzijde woning open bebouwing.
woensdag 10 mei 2017

Oprit in printbeton aanleggen

Aanleg van een oprit en terras van 370 vierkante meter. Moet zeer stevig zijn aangezien er dagelijks camionettes overrijden.
woensdag 10 mei 2017

Stabilisé te plaatsen

Stabilisé te plaatsen :15m3 voor terras.
maandag 8 mei 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Ik ben op zoek naar iemand die mijn oprit kan aanleggen: oprit: 2 delen oprit in gepolierde beton met daartussen strook kiezels waarin ook klein stukje groen moet komen, en nog een strook kiezels met vierkante tegels (of ook betonvlakken) die naar voordeur leiden. Er moeten ook afvoergoten in voorzien worden. totale oppervlakte oprit: +- 100m² terras: volledig in polierde beton met afvoergoot tussen terras en gazon, totale oppervlakte terras: +- 40m²
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen parkeerplaats

Aanleg van een parkeerplaats van ongeveer 12 vierkante meter op een plaats waar nu nog beplanting staat in de voortuin. Materiaal te bespreken met vakman: geen asfalt in ieder geval.
zaterdag 6 mei 2017

Oprit met tegels aanleggen

We zouden graag onze voortuin willen renoveren zodat alles gelijk en met tegels word aangelegd onze voortuin is ongeveer 27 vierkante meter
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen binnenkoer

Graag wil ik mijn binnenkoer laten aanleggen. Plaatsen van stabilisé, klinkers, regenputdeksel en 1 afwateringsrooster. +/- 8m2.
donderdag 4 mei 2017

Heraanleg van buitenterras

Bestaand terras in kleine tegels vernieuwen met grote tegels, ca. 60x60 cm of andere oplossing door aannemer te adviseren. Oppervlakte ca. 43 m².
donderdag 4 mei 2017

Grind aanleggen op oprit

We zouden graag ongeveer 40 vierkante meter oprit laten gelijk maken en grind plaatsen
woensdag 3 mei 2017

Terras in printbeton aanleggen

We willen graag een terras naast het zwembad aanleggen in printbeton, ongeveer 47 m². Graag een prijs voor bekisting en plaatsen printbeton.
dinsdag 2 mei 2017

Oude oprit uitbreken

Uitbraak privé-oprit aan woning.
dinsdag 2 mei 2017

Oprit aanleggen voor 3 parkeerplaatsen

Oprit verder aanleggen met 3 parkeerplaatsen, nivelleren grond en omranding fixeren. Parkeerplaatsen : in stabilisé en steentjes.
dinsdag 2 mei 2017

Afwerken terrassen

Het tuinpad aanleggen in blauwe steen 60/60 en afwerken met siergrind. (17m x 2) 2 betonnen trappen voorzien van gegalvaniseerd oprij plaat, en de trap afwerken met blauwe steen. Afwerken van nog 2 kleine terrasjes.
dinsdag 2 mei 2017

Terras aan te leggen in composiet

Ik wil graag op mijn bestaande betonnen terras(25 m²) composiet laten plaatsen.
maandag 1 mei 2017

Terras aanleggen in beton

Wij zouden graag de optie bekijken om ons terras in beton te laten gieten. Wat is de prijs voor 28, 100 of 150 vierkante meter? We hebben op moment een oude betonnen 'vloer' liggen. Graag een prijsofferte voor de volledige werken: : indien nodig afbraak/uitgraven oude beton, wapennetten, nieuwe beton + afwerking boorden en afwerking eventueel polieren.
maandag 1 mei 2017

Uitbreken en heraanleggen van oprit

We zouden een stuk van onze oprit willen uitbreken en heraanleggen. Tevens de zijmuurtjes heropmetsen en nog enkele kleine herstellingen van metselwerk buiten uitvoeren. Gedeelte van de oprit ongeveer 3m op 5m die moet herdaan worden.
maandag 1 mei 2017

Stabilisé leggen ter voorbereiding plaatsen kunstgras

Zou graag stabilisé leggen in de tuin ter voorbereiding van het plaatsen van kunstgras - ca. 120 m² - ca 20 centimer dik.
maandag 1 mei 2017

Stabilisé voor terras leggen

Ik wil graag stabilisé voor het terras laten leggen. Verder doe ik alles zelf. +/- 58 m², 25 cm dik. Ondergrond is aarde.
maandag 1 mei 2017

Graafwerken voor het leggen van een aardgasleiding

Graafwerken op oprit in asfalt volgens de voorschriften van Eandis.
vrijdag 28 april 2017

Aanleggen oprit en terras

Wij willen graag onze oprit en zij terras aanleggen - totale oppervlakte is ongeveer 100 m² - de oprit moet deels in kasseien komen - het zijterras deels met terrastegels, deels met kiezelstenen.
donderdag 27 april 2017

Terras betegelen

Het gaat over het aanleggen van terras, garage en pad rondom het huis. +- 140 m². Stabilise reeds ok. Tegels van 50x50x3cm.
dinsdag 25 april 2017

Vernieuwen van dakterras en schutting

Ik wil mijn bestaande dakterras vernieuwen in keramische tegels van 60 x 60 en het plaatsen van nieuwe vaste schermen ook het vervangen van nieuwe roofing afmeting van het terras is 5,5 m x 5,5 m . De werken bestaan in het afbreken van de bestaande houten vloer alsook de houten schermen,de werken mogen uitgevoerd worden voor de zomer of na de zomer.
dinsdag 25 april 2017

Stabilisé en klinkers leggen

Parking rond bedrijf aanleggen. Ongeveer 500 m².
dinsdag 25 april 2017

Aanleggen oprit

Na de vernieuwing van onze straat, had ik graag onze oprit willen vernieuwen. Is een 110 m² waarvan een 60 m² asphalt. Die zou verwijderd moeten worden, het hele stuk niveleren of gelijk trekken en dan kiezel erover (6m³). Opmerking; asfalt is dunnen laag.
maandag 24 april 2017

Aanleggen van terras in gepolierd beton

Ik zoek een vakman voor wapening, beton, polieren en afwerking (voegen) in tegelvorm. Oppervlakte: +/- 55 m².
zondag 23 april 2017

Klinkers leggen oprit en paden

Ik voorzie een project om nieuwe klinkers te laten leggen: oprit + tuinpaden. Ongeveer 130m². Extra project: oude klinkers aanleggen voor terras in achtertuin + paden; ongeveer 90m² periode: eerste helft van juli of augustus of tweede helft september 2017. Graag contact voor voorstel: materialen en plaatsing
zondag 23 april 2017

Aanleggen oprit

- afgraven grond en afvoeren - afwerken van 2 rioolputjes - boordstenen - klinkers - voldoende stabiliteit voor plaatsen van motorhome Oppervlakte 97.75 m²
zaterdag 22 april 2017

Heraanleg oprit

Heraanleg van oprit 38m² in klinkers 30x20x6 Carreau+ Carbon van Stone&Style.
vrijdag 21 april 2017

Hervoegen terras

We zoeken dringend een vakman voor het hervoegen van ons natuursteen terras (oppervlakte 108.25 m² , tegels 0,85 x 0. 85 m²)
woensdag 19 april 2017

Aanleggen oprit

Aanleg oprit. Ongeveer 240 m². Op dit ogenblik is er asfalt, die eerst moet afgebroken worden. Aanleg liefst in beton.
woensdag 19 april 2017

Heraanleggen oprit

Betreft het heraanleggen van onze oprit, er liggen nu klinkers op, graag nu beton aanleggen. Eventueel met betonplaten of dergelijke. Graag ter plaatse komen om offerte op te maken. +- 3 m breed op 30 m lang.
zaterdag 15 april 2017

Leggen van stabilisé

Ik wil kunstgras aanleggen op een stabilisé en had graag een prijs willen kennen voor het leggen van de stabilisé. De totale oppervlakte bedraagt ca 1100 m2 en de dikte van de laag moet tussen de 50 en 80 mm bedragen.

Partners

Partners van Casius