Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 22 maart 2019

klinkerwerken uitvoeren

Bestaand terras van ongeveer 16 m² (ongeveer 4x4m, klinkers zijn beschikbaar). aan 1 zijde moet een trede van +/- 4m lengte geplaatst worden. Stabilisé storten, klinkers leggen, trede metsen (bakstenen beschikbaar), muurtje (4m) naast vijvertje afdekken met blauwe steen (breedte: +/- 35cm)
donderdag 21 maart 2019

Aanleg inrit en rondom woning met klinkers

Aanleg betonklinkers formaat 20/20 niet getrommeld inrit woning + rondom woning en garage totaal ongeveer 260 m². Aanleg betonklinkers terras 40/40 of 50/50 niet getrommeld ongeveer 60 m². Waarschijnlijk ook aanleg van een afwateringsgoot tussen garage en terras. Prijs zonder klinkers en met klinkers. Nu ligt er laag kiezel.
donderdag 21 maart 2019

Klinkers leggen in de tuin

Klinkers leggen in tuin 16 m² met stabilisé. Nu ligt er al een stuk terras. Nu ligt er schors.
woensdag 20 maart 2019

Stuk tuin aan te leggen met klinkers

Een L vorming stuk van achterkant tuin beklinkeren. Klinkers zullen aanwezig zijn. Totale opp 48m²
woensdag 20 maart 2019

Gepolierde betonvloer als terras

Afbreken bestaande terrastegels en chape, 150 m ² Terras aan te leggen in gepolieerd beton.
woensdag 20 maart 2019

Boord rond garage aanleggen met kasseien

Wij hebben een hoop kasseien als overschot van de aanleg van onze oprit. Wij zoeken iemand die deze kasseien als een boord rond onze garage kan aanleggen. Zou zo een 20 lopende meter zijn.
dinsdag 19 maart 2019

Oprit asfalt verwijderen en aanleggen met klinkers

125 m² oprit verwijderen en plaatsen van 125 m² klinkers. Nu ligt er asfalt.
maandag 18 maart 2019

Terras betonplaten plaatsen

Voorkant huis: Eerst oprit overlopend in wandelpad, overlopend in terras voor deur Oprit: 61 m² Wandelpad van oprit naar inkom: 7m² Terraske voor inkomdeur: 5,25 m² Totaal voorkant huis: 73,25 m² Achterkant huis: Pad tegen gevel (6 op 1,5): 9m² Terras aansluitend op pad: (6 op 3): 18 m² Totaal achteraan: 27 m² Totaal: 100,25 m²
maandag 18 maart 2019

Aanleggen pad en bijkomende terras

Plaatsen van mozaïek kasseien terras. Een bijkomende terras aanbouwen 3m op 4 m. en ook een pad aanleggenv an 8 m. Stenen reeds aangekocht. enkel plaatsing.
maandag 18 maart 2019

Terras in kasseien uitslijpen en opnieuw voegen

Onze voegen van ons terras, steen Kandla Grey zijn kapot. Terras is +/- 50m² Uitslijpen en hervoegen van de voegen.