Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

donderdag 27 februari 2020

Plaatsen van 2de regenwaterput + aanleggen oprit

Graag hadden wij naast of in de buurt van onze bestaande regenwaterput (10.000l) een 2de regenwaterput (10.000l) laten steken. Dit onder onze oprit langs het huis. Momenteel ligt de oprit in losse gravé-grind die tevens dus ook moet afgegraven worden, waarna we graag onze oprit hadden laten herleggen (25m x 3,5m)
woensdag 26 februari 2020

Oprit heraanleggen

Momenteel liggen er kiezelstenen op de oprit. Deze zouden wij willen vervangen door kassseien, evt. in combinatie met klinkers. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 100 m².
woensdag 26 februari 2020

Gepolierde betonvloer leggen

We wensen graag een gepolierde betonvloer te leggen al houden we de optie natuursteen ook open. Daarnaast dient er ook een afwerking met gepolierde beton te gebeuren rond ons zwembad, maar wij zitten met verdoken skimmers. Wat het niet zo evident maakt. De oppervlakte buiten is 75m² en loopt door tot binnen in poolhuis wat dan 50m² is.
dinsdag 25 februari 2020

Siergrind bijstorten

Bijstorten grind op de oprit en 2 zijpaden. Bestaand grind door werkzaamheden bijna volledig verdwenen. 80m² Het moet een blauw-grijzige soort grind zijn.
maandag 24 februari 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Wij willen onze oprit en weg naast het huis laten vernieuwen door er OUDE rode paaltjes op te leggen. Tussen 50 en 100 m².
maandag 24 februari 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Momenteel ligt er niets van oprit enkel verharde ondergrond aarde en stenen. We zoeken iemand die gepolierde betonvloer op onze oprit zou kunnen leggen. 100 tot 150m²
maandag 24 februari 2020

Oprit in gepolierde beton leggen.

Plaatsing voor een gepolierde beton (85m²). Voor aanleg oprit - oude oprit moet nog uitgebroken worden.
maandag 24 februari 2020

Aanleggen oprit rond het huis

Bestaande ondergrond: gras en zand. Gevraagd: oprit en rond het huis aanleg betonklinkers (gelijk aan bestaand terras). In totaal ongeveer 170 m².
maandag 24 februari 2020

Kasseien leggen

wij zouden graag onze oprit laten verharden met kasseien. Wij hebben deze kasseien reeds gerecupereerd uit afbraakwerken. Het gaat dus enkel om het plaatsen ervan. Het gaat om een 60 m².
zondag 23 februari 2020

Gepolierde betonvloer gieten

Het gaat over een totale oppervlakte van 150m² die in 2 fazen zou moeten gebeuren. Langs de eene kant een terras tegels inslijpen en de andere kant gewoon vlak