Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

dinsdag 15 januari 2019

Aanleg terras met trap over gans de lengte

Wil graag een terras laten aanlegen met een trap over de ganse lengte. Afmeting 6m op 3.6m diep. Over de ganse lengte willen we een traptree van dezelfde steen. De hoogte van het terras zou +/- 30 cm moeten verhoogt worden. De tegels hebben wij reeds in ons bezit 2 cm dik en 60 x 120 cm.
maandag 14 januari 2019

Aanleggen oprit met klinkers

Wij beschikken over een oprit, parking en middenplein die nu verhard is met gemalen asfalt. Hierin komen snel en veel putten alsook niet gemakkelijk proper te houden. Wij zoeken naar een betaalbare definitieve verharding waar geen putten in komen en makkelijk proper te houden is. Mag beton en of klinkers of ander materiaal zijn dit te bespreken met de vakman. oppervlakte : 2000 m²
maandag 14 januari 2019

Oprit aanleggen met kasseien

Aanleg oprit momenteel modder ongeveer 60 m² met kasseien. Breedte 4 m en lengte ongeveer 14 m
zondag 13 januari 2019

Grasdallen leggen

Grasdallen leggen rondom een gebouw met vooraan fiets en 2 parkeerplaatsen voor wagens en achteraan parkeerplaatsen voor 4 wagen. Oppervlakte 220 m².
zondag 13 januari 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Er liggen nu klinkers en het zou vernieuwd moeten worden of herlegd worden en groter gemaakt. Oprit van 100m².
vrijdag 11 januari 2019

Oprit in gepolierd beton aanleggen

Oprit laten aanleggen in gepolierd beton. 40 m² in totaal. Momenteel liggen er betontegels, deze moeten nog verwijderd worden.
donderdag 10 januari 2019

Asfalt oprit vernieuwen

Oprit ligt in asfalt en deze moet men verwijderen en nieuwe leggen. Ongeveer 80 m² en 25 meter boorden.
woensdag 9 januari 2019

Verbreden van bestaande oprit met kasseien

Verbreden van een bestaande oprit met kasseien. De totale oppervlakte waar kasseien moeten komen is ongeveer 55m². De grond is vlak en is met gewone beplanting aangelegd. Er zijn geen bomen te verwijderen.
woensdag 9 januari 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Alles moet wel nog uitgeschept worden is nu gras is ongeveer 38 m².
woensdag 9 januari 2019

Heraanleggen van oprit

Ik heb een bestaande oprit en parking in kasseien , deze is in slechte staat .Heraanleg met dezelfde kasseien De kasseien en onderliggende zou moeten verwijderd worden en opnieuw gelegd worden . Oppervlakte van +/- 200m²