Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

zaterdag 20 juli 2019

Oprit aanleggen met klinkers

Oprit en parking van ongeveer 400 m². Betonpuin reeds geplaatst op -15 cm. Boordstenen reeds geplaatst.
zaterdag 20 juli 2019

Asfalteren oprit

Oprit met steentjes asfalteren 75 m².
vrijdag 19 juli 2019

Oprit aan te leggen met klinkers

We wensen een waterdoorlatende oprit. De oppervlakte is 280 m². We zulen zelf graven op de benodigde diepte.
vrijdag 19 juli 2019

Terras aanleggen met printbeton

Er werd reeds een betonnen plaat gegoten (terras), daar moet dus de polierbeton op, eventueel met enkele uitbreidingen. Oppervlakte : zijkant 15 op 4 , achteraan 7 m op 3 m.
donderdag 18 juli 2019

Heraanleggen van oprit met asfalt

Huidige oprit moet heraangelegd worden . Nu oprit in asfalt en vervangen door beton of asfalt.
donderdag 18 juli 2019

Heraanleggen van oprit met klinkers

De huidige oprit bestaat uit kasseistenen gelegd in los zand. (15 m² herlegd met stabilise onder) De oprit is tijdens de renovatie van ons huis verschillende keren opengebroken voor het leggen van nieuwe waterleiding, gasleiding, telefoonleiding,... De oprit ligt er dus zeer gehavend bij. Wij wonen nu al een half jaar in ons huis en willen de oprit deze winter eens aanpakken. Het gaat om ongeveer 85 m² en we zouden het liefst klinkers leggen.
donderdag 18 juli 2019

Parking en wandelpad aanleggen in klinkers

Aanleggen parking tussen huis en straat + wandelpad naar voordeur. Ongeveer 70 m².
donderdag 18 juli 2019

Oprit aan te leggen

Ongeveer 100 m² oprit , die gedeeltelijk wordt doorgetrokken naar achter in de tuin, waarvan nu ong. 40 m² oude beton grasdals.
donderdag 18 juli 2019

Oprit aan te leggen met grasdallen

Een stukje gazon tussen bestaande oprit en pad naar voordeur dat ik zou willen benutten voor een voertuig op te zetten . Oprit aan te leggen met grasdallen. Oprit van 5 m op 6 m :
dinsdag 16 juli 2019

Sleuf en put graven voor aardgasaansluiting + plaatsen wachtbuis

Ik wil een sleuf voorzien van een wachtbuis en een put te laten graven voor aardgasaansluiting. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Nadien alles herstellen in oorspronkelijke staat. Afstand is +- 16 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voor- en zijtuin.