Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 24 mei 2019

Vloerder en graafwerken

Aanleggen van nieuw terras. Deel bestaand terras uitbreken, ondergrond daar is beton, ander deel moet nog uitgegraven worden en moet ondergrond nog in chape komen. Totaal oppervlakte ongeveer 105m2
donderdag 23 mei 2019

Aanleggen oprit, pad en terras

Aanleg schuine oprit 4 m breed en 30 m diep. Aanleg pad rond de woning. Aanleg terras 3m x 7m. Renovatie. Graafwerk nieuwe oprit. Oprit , terras in pad : in één geheel ofwel in klinkers of beton.
woensdag 22 mei 2019

Betegelen van terras

Terras tegelen...+/- 18 m² . Tegels zelf aan te kopen of via vakman te bespreken.
woensdag 22 mei 2019

Heraanleggen van oprit met klinkers

Heraanleg van oprit garages en parkeerplaatsen . Oprit 250m². Nu liggen er klinkers op de oprit en op sommige plaatsen verzakking. heraanleg van oprit
dinsdag 21 mei 2019

Sleuf graven voor aansluiting gas

1.graven van sleuf op prive domein minstens 70 cm diep.Levering en plaatsing PVC straalboch van 110cm, 2.plaatsing van een harde gladde wachtbuis diameter 110 voorzien van een trekdraad op privé domein op minimum 60 cm diepte(gemeten van de bovenkant van de buis)en loodrecht op en tot aan de rooilijn.
dinsdag 21 mei 2019

Gepolierde betonvloer gieten voor tuinhuis

Gepolierd beton gieten (oppervlakte +/- 40m²) + grond voorbereiding voor tuinhuis te plaatsen
dinsdag 21 mei 2019

Heraanleggen van oprit

Wij zouden graag onze oprit heraanleggen, een nieuwe oprit maximum 5 m breed, lengte 10 m. Naast de oprit zouden we links wat struiken willen en rechts gras.
dinsdag 21 mei 2019

Oprit vernieuwen

Oprit tussen 60 à 65 m². Huidige klinkers af te voeren. Plaatsing zwarte klinkers carbon 30X20X6
dinsdag 21 mei 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van een oprit +/- 200m² met klinkers. momenteel ligt er betonpuin op ongeveer -15cm dit zou nog opgehoogd moeten worden met stabilise.
dinsdag 21 mei 2019

Vervangen deksel septische put

Ik zou graag het deksel van mijn septische put willen veranderen. Er ligt een tegel op waardoor ik deze niet meer openkrijg. Zouden jullie mij kunnen helpen met dit open te krijgen en eventueel een ander deksel op te zetten zodat ik mijn put weer kan laten ledigen.