Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de bestratingswerkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een bestratingswerker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

woensdag 21 maart 2018

Terras in padouk herstellen

Terras padoek - afschilfering en barsten, planken vervangen Nog voor zomer in orde brengen. Padoek terras, verschillende planken schilferen af.
dinsdag 20 maart 2018

Renoveren van tuinpad

Een tuinpad van een kleine 2 meter breed en 10 - 12 meter lang , in breuksteen, is verzakt door het rooien van een boom, enkele jaren geleden. Die stond er pal naast. Het pad loopt uit op 2 aparte betonnen trappen naar het gazon, elk met 2 treden. Zelfde breedte. Eén vertoont een diepe barst. Bedoeling is het geheel te renoveren , met behoud van de breukstenen.
dinsdag 20 maart 2018

Asfalteren van een oprit

Opbreken van bestaande asfalt en afvoeren plus minus 200 vierkante meter Eventueel nieuwe borduren, 55 meter borduren 1 meter lang en 5 cm breed. Prijzen eventueel apart te geven.
dinsdag 20 maart 2018

Voordeur drempel vervangen

Onze voordeur drempel is gebroken door werken in de straat? 1093 mm lang 290 breed en 23 mm dik
dinsdag 20 maart 2018

Terras aanleggen

Aanleg tuin/terras/autostandplaats en tuinpad op perceel op camping. Oppervlakte ongeveer tussen 50-100 m². Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 20 maart 2018

Dichten van keldergaten straatkant

We hebben aan de straatkant twee keldergaten met open roosters. Als het hard regent komt er zo water in de kelder. Bovendien zijn het verzamelbakken voor straatvuil (papier, sigarettenpeuken, enzovoort). Ik wil ze graag laten dichten zodat de kelder waterdicht wordt en zodat er geen afval meer binnen kan. Vermoedelijk moet er wel nog een verluchtingsgat/rooster blijven. Maar dat weten jullie beter.
maandag 19 maart 2018

Klinkers leggen

Parkeerplaatsen en oprit ongeveer 300 m² in klinkers aanleggen.
maandag 19 maart 2018

Asfalteren van een bosweg

Asfalteren van een bosweg ,300 meter lengte en 4 meter breedte. Ondergrond moet gestabiliseerd worden.
maandag 19 maart 2018

Betonklinkers plaatsen

Een tuinpaadje met betonklinkers leggen. Graafwerkzaamheden zijn gedaan. Opsluitbanden leggen en betonklinkers (50x50) in stabilisatiezand Lengte tuinpad: 15 meter en 1 meter breed, klinkers zijn reeds aangekocht.
maandag 19 maart 2018

Klinkers aanleggen voor terras en padje aan huis

Ik wil een terras met paadje aanleggen in mijn tuin. Terras 8. 5 m² en pad 2 m². Totaal 10. 50 m². Ik heb de klinkers al wel (recuperatie). Ik moet gewoon boordstenen hebben, stabilisée, en iemand die ze kan leggen.
zaterdag 17 maart 2018

Klinkers op terras aanleggen

We hebben nu een bestaand terras dat gelegd is met resten arduin. Omdat dit lang geleden niet goed is gelegd willen we het nu veranderen. Het is een vrij eenvoudige vorm van 5 op 5 meter.
zaterdag 17 maart 2018

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Men moet de kasseien uitbreken en de bestaande voegvulling schoonmaken. Hierna terugplaatsen en aanbrengen van onkruid-vrije voegvulling. Gaat om zo een 50 m².
zaterdag 17 maart 2018

Klinkers plaatsen

Plaatsen van grasdals. Ter plaatse komen kijken ongeveer 100 m² te plaatsen.
vrijdag 16 maart 2018

Klinkers aanleggen in voortuin

Klinkers aanleggen. Betreft de aanleg van een voortuin met betonnen grasdallen. Momenteel is de voortuin aangelegd met gras. De oppervlakte graag eens ter plaatse komen bekijken. Tussen 10-50 m².
vrijdag 16 maart 2018

Klinkers leggen

We willen klinkers laten plaatsen voor 15 à 16 m² in onze tuin. Ondergrond is momenteel aarde.
donderdag 15 maart 2018

Asfalteren van oprit

Oprit voor diverse garages deze is in kiezelstenen en graag asfalteren : 3,1 m x 31 m. Ongeveer 90-100 m².
donderdag 15 maart 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Het gaat hier voor het parkeren van vrachtwagens ongeveer 4 stuks, met 2 bijhorende kermisattracties. Deze blijven wel niet permanent geparkeerd, er moet dus kunnen gemanoeuvreerd worden op het terrein.
woensdag 14 maart 2018

Tuinpad in klinkers aanleggen

Tuinpadje aanleggen in klinkers. Ongeveer 18 m² met boorden aan beide kanten.
woensdag 14 maart 2018

Asfalteren van terrein

Meer dan 100 m² dat is een terrein. Asfalteren van een losplaats voor trailers. Strook van 30 x 5 meter en een pad van 10 x 2 meter.
dinsdag 13 maart 2018

Aanbouw terras en buitentrap

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een buitentrap kan maken. - zeer moderne woning - trap/bordes/trap - eventueel het bekleden van de muren erbij indien ervaring
dinsdag 13 maart 2018

Bestaande asfalt van speelplaats vernieuwen

Meer dan 300 m² vernieuwen: Bestaande asfalt vernieuwen van een speelplaats in verschillende kleuren
dinsdag 13 maart 2018

Kunststof grasdallen aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : In de tuin moet een parkeerplaats komen van 36 vierkante meter in kunststof grasdallen
dinsdag 13 maart 2018

Printbeton voor oprit en terras plaatsen

Het zou zijn voor 2 opritten, wandelpad rond het huis + groot terras. Momenteel zijn er kiezelsteen en de rest tegels. Oppervlakte van 150 en 200 m².
maandag 12 maart 2018

Oprit asfalteren

Graag had ik mijn oprit van ongeveer 35 m² laten in asfaltleggen deze is nu bestaande uit gegoten beton en asfalt kan erbovenop gebracht worden ongeveer 8 cm dik.
maandag 12 maart 2018

Terras aanmaken en betegelen en trap plaatsen

Terras aanmaken , grondwerken. Oppervlakte ongeveer 10 m². Daarna ook betegelen van het terras en er zou een trap moeten geplaatst worden.
maandag 12 maart 2018

Asfalt van parking vernieuwen

Dit is een bestaande parking met asfalt. De oppervlakte is ongeveer 100 m². Er ligt asfalt op , maar is voor een nieuwe bovenlaag te leggen. Graag zouden we deze vernieuwen,nieuwe eindlaag (asfalt) laten aanbrengen. Is het mogelijk om een eindlaag van +-3 cm te plaatsen?
maandag 12 maart 2018

Betonklinkers plaatsen voor oprit

Betonklinkers leggen op oprit met een oppervlakte van ongeveer 10 vierkante meter, nog enkel de nodige aarde uitdiepen.
maandag 12 maart 2018

Nivelleren en asfalt leggen oprit-straat

De straat is hier verhoogt met nieuwe asfalt en nu heb ik problemen om op mijn oprit te komen. Regelmatig raak ik grond als ik op of af van mijn oprit rij. De kans zit er ook in dat ik op 3 wielen mijn oprit moet op komen. De vraag is nu dat jullie dat kunnen komen nivelleren met asfalt tussen de straat en de oprit. Bij de mensen die thuis waren hebben ze de asfalt van de straat wel aangesloten tot op hun oprit.
maandag 12 maart 2018

Oprit met Courtstone Belgian blue klinkers bezetten en automatische poort plaatsen

62 m² oprit in courtstone Belgium Blue klinkers bezetten. Ook moet er een geautomatiseerde poort van 3 x 1.80 m in degelijk hout komen. Momenteel liggen er kiezels op de oprit die men nog moet verwijderen.
maandag 12 maart 2018

Klinkers aanleggen voor oprit, parking paden rond huis

Tegels plaatsen meer dan 100 m². Parking, terras, en paden rond het huis. Verwijderen van bestaande asfalt, ondergrond is reeds stevig aangereden steenpuin. Het gaat om een 'U' vorm voor, achter en naast het huis, tegen het huis aan. Oprit voor 6 x 4 m, opzij 14 x 2 en achter 10 x 5 Alles is zeer goed bereikbaar.
zondag 11 maart 2018

Oprit asfalteren

De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 275 vierkante meter. Er is een bestaande betonlaag die moet vervangen worden. Er zijn afvoergoten in het beton en er is eveneens een rail gemonteerd op het beton voor een schuifpoort.
zondag 11 maart 2018

Nieuwe asfalt op oprit aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Er ligt asfalt - maar moet nieuwe op 2 stukjes : oprit een 12 m op max 4 en 7 m op 1 m
zondag 11 maart 2018

Aanleggen terras en oprit

Naast en achter ons huis hadden we graag 80m terras en 120m oprit laten aanleggen. De oprit eventueel in klinkers en terras in 2dik keramische tegels bv. Nu ligt er overal gravé.
zaterdag 10 maart 2018

Herstellen klinkers aan bestaande oprit

Herstelling verzakking inrit garage. Oppervlakte van 3 m B op ongeveer 1 m . Uitslijpen en dorpel leggen.
zaterdag 10 maart 2018

Parking en oprit aanleggen in steentapijt

Graag een oprit en parking aanleggen in steentapijt. (onze voorkeur gaat uit naar platines) Het betreft hier oprit (uitsparingen voor putten oa regenwater, septische, infiltratie), parking (carport voor 2 wagens, en parking voor 5 wagens) en een pad rondom het huis. En dit voor een totale oppervlakte van +/- 420 m². Ander alternatief in plavijen.
vrijdag 9 maart 2018

Asfalt leggen op oprit

aanleg oprit ongeveer 40m lang en 3. 5m breed in asfalt.
vrijdag 9 maart 2018

Uitbreken oprit en nieuwe tegels leggen

Uitbreken van oude betonklinkers en afvoeren- egaliseren - oppervlakte te asfalteren +/- 80 m². Opnieuw stabilise aanleggen en klinkers.
vrijdag 9 maart 2018

Nieuwe oprit asfalteren

Nieuwe asfalt leggen. Dit is voor een oprit kantoor 576 m².
vrijdag 9 maart 2018

Heraanleggen van terrassen in printbeton

Heraanleggen van reeds bestaande oprit en terrassen. Materiaal: printbeton. +- 130m²
donderdag 8 maart 2018

Grondwerken terras en klinkers aanleggen

We willen achteraan een terras leggen in kleiklinkers, 13,5m2, er is al afgegraven, moeten nog komen: borduren, stabilisé en het plaatsen van de kleiklinkers zelf (zijn nog niet aangekocht). Er moet een fietsbox opkomen.
woensdag 7 maart 2018

Gepolierde betonvloer leggen als parking

Kleine oprit aan een rijwoning, ondergrond bestaat uit steenpuin en grond.
woensdag 7 maart 2018

Klinkers aanleggen voor terras

Klinkers aanleggen voor een terras. Oppervlakte van terras 40 m². Huidige situatie zijn straattegels die door mezelf zullen verwijderd worden. De te leggen klinkers zijn 20 x 20 x 6 dik. Er moeten 3 putdeksels ingewerkt worden.
woensdag 7 maart 2018

Beton uitbreken en nieuwe storten

Beton op werkplaats uitbreken, dit is ongeveer 80 m² en 10 cm dik. Kapotte beton uitbreken en ook meteen nieuwe storten.
dinsdag 6 maart 2018

Heraanleggen van oprit in klinkers

Heraanleg van ongeveer 90 vierkante meter oprit wegens verzakking. De klinkers uithalen en met stablisée eronder terug leggen
maandag 5 maart 2018

Oprit heraanleggen met dolomiet en dals

Huidige oprit is een betonplaat (die we zelf kunnen laten wegvoeren). Dit moet vervangen worden door een nieuwe oprit in waterdoorlatend materiaal. Het is een gedeelde oprit met de buren waarbij we beiden een toegang hebben tot onze carport. Het stuk oprit tussen de huizen zou ik in Dolomiet willen aanleggen en het stuk dat naar onze carport leidt dan weer liever in grasdals om het groen karakter te behouden. Dit loopt namelijk in onze tuin en achter onze woning. Het stuk oprit tussen onze huizen is ongeveer 60 m². Dit dus graag in dolomiet of iets soortgelijks. Het stuk naar onze carport in grasdals, dat is ongeveer 30 m² plus nog eens dezelfde oppervlakte voor onze buren.
maandag 5 maart 2018

Oprit met grasdallen aanleggen

Ik wil graag een tweede oprit met grasdallen plaatsen van 4,10 x 3,80 m. Deze zou komen tussen bestaande oprit en wandelpad die liggen in beton klinkers.
maandag 5 maart 2018

Asfalteren oprit

Nu is onze oprit in gravel en zou deze graag verharden. Oppervlakte voor de garage en naast ons huis is ongeveer 140m².
maandag 5 maart 2018

Oprit vernieuwen

Oprit vernieuwen. Afvrezen bestaande asfaltlaag en te vervangen door nieuwe laag. De oppervlakte 36 a 37 m².
maandag 5 maart 2018

Sleuf graven

Sleuf uitgraven en put van ongeveer 1 meter diep graven. Ook plastiek buis steken.
maandag 5 maart 2018

Oprit aanleggen

Nu grind maar moet vervangen worden door iets onderhoudsvriendelijker. Graag de mogelijkheden bespreken met de vakman. Oppervlakte 100 m².

Partners

Partners van Casius