Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende bestratingswerkers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

176 klanten bevelen een bij Casius aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: klinkers te plaatsen, grasdallen plaatsen, heraanleg van verzakte klinkers, afbreken van betonnen opritje en terug aanleggen met beton, klinkers herleggen, terras en oprit in beton aanleggen, vernieuwing buitentrap naar voordeur + aansluitend padje rond het huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een bestratingswerker:

maandag 9 januari 2017

Vernieuwing buitentrap naar voordeur + aansluitend padje rond het huis

Ik ben op zoek naar iemand voor de vernieuwing van onze trap (ong. 13 treden en 2m breed) naar de voordeur en aansluitend het padje rondom het huis.
vrijdag 6 januari 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

Herstellen van verzakte klinkers: Mijn oprit in betonnen klinkers (circa 150 m ², gelegd op zand) is op meerdere plaatsen flink verzakt. Ik wil de bestaande klinkers laten heraanleggen. Graag ter plaatse komen kijken om te zien of het de ganse oprit die moet her aangelegd worden of juist de verzakte klinkers. Graag in de maand maart of april de werken uitvoeren.
dinsdag 3 januari 2017

Afbreken van betonnen opritje en terug aanleggen met beton

Oprit moet afgebroken worden en terug aangelegd worden. Oprit is een maand geleden aangelegd door een aannemer maar we kunnen nu niet meer in de garage...... Foto's maken het wel duidelijk. Bedoeling is een zacht oplopende oprit te hebben. Komende donderdag t.e.m. zaterdag zijn we ter plaatse.
woensdag 28 december 2016

Klinkers herleggen

Een bestaande oprit en kleine parking moet worden herlegd. Enkele wortels van een boom moeten worden verwijderd. Totale oppervlakte ca. 140 m². De werken moeten klaar zijn ten laatste medio april.
woensdag 21 december 2016

Klinkers te plaatsen

Klinkers rond huis plaatsen. Exacte oppervlakte weet ik niet. Graag met vakman te bekijken (materiaal en planning)
dinsdag 20 december 2016

Terras en oprit in beton aanleggen

Voor onze pas gerenoveerde woning: het aanleggen van ons terras en oprit in beton. Oprit 35 à 40m² - terras 250 à 25 m².
maandag 19 december 2016

Grasdallen plaatsen

Wij overwegen onze bestaande parkeerplaatsen (20-tal) te vernieuwen met grasdallen. Momenteel zijn deze voorzien van honingraad met witte kiezelstenen.
maandag 12 december 2016

Buitenpaden/terras en oprit aanleggen (vloeren) in grijze betontegel

Uitvoering in de klassieke grijze betontegel 30x30 - rond nieuwbouwwoning. Ondergrond is deels verhard en zou volgens de architect voldoende zijn. Totale oppervlakte tussen 40 en 70 m²
dinsdag 6 december 2016

Bestrating voetpad

We zoeken iemand voor het bestraten van ons voetpad aan de voorzijde. Betreft 2 maal ongeveer 1. 5 meter bij 1 meter breed. Inclusief een stevige 'chape' of cement eronder. De stenen zelf hebben we nog liggen. Op dit moment liggen er enkel wat steentjes en zand op deze plek.
maandag 5 december 2016

Oprit beklinkeren

Ik wil graag de oprit voor de garage met plaveisel/klinkers bedekken. De afmetingen van oprit zijn 1500 mm * 307 mm. Zij foto bijgevoegd van oprit en model van plaveisel. Andere modelen qua prijs en qualiteit/duurzamheid zijn welkom.
zaterdag 3 december 2016

Aanleggen parkeerplaats in grasdallen

Aanleggen van een Campervan parkeerplaats in grasdallen naast huis. 7m x 3m
maandag 28 november 2016

Aanleg oprit in klinkers

Graag wens ik een aanleg van een oprit in klinkers onder onze carport. De huidige laag dolomiet zou ook verwijderd moeten worden. Afmetingen 50 m2. Klinkers klein formaat, antraciet kleur. Al een offerte ontvangen van de firma de cubber.
zondag 27 november 2016

Plaatsen stabilisé voor terras

Plaatsen van 42m² stabilisé +- 20 cm dik Bestemming terras - wordt later betegeld. Zie grondplan
vrijdag 25 november 2016

Aanleg oprit

Vraag voor aanleg oprit in klinkers of honingraat matten met gravel erove. De oprit is simpelweg een rechthoek die naar de straat toe bergaf loopt. Het start bij de stoep is +- 4m breed en een 17-18 meter lang tot tegen de garage. De eerste 10m van de stoep te beginnen is normaal maar dan begint het redelijk te stijgen en zal er +- een 7 meter aan keerwand (+- 50-60 cm hoog) aan de linkerkant gezet moeten worden omdat ik daar een een wandelpad zal leggen en deze graag op dezelfde hoogte zou houden als het begin van de oprit waar links ook dat wandelpad aan de stoep zal starten en doorlopen tot achter. Nogmaals , ik leg het wandelpad zelf en deze hoeft dus niet bij jullie offerte te zitten. De rechterkant is een haag/klimop/een soort sparrenmix. Dus +- 7 meter keerwand van 50-60 cm hoog. Een boord van +- 10 meter tot aan de keerwand aan de linkerkant.
dinsdag 22 november 2016

Ontwerp en aanleg oprit

Wij willen nieuwe oprit ter vervanging van de huidige kiezel. De bouwvergunning voorziet dat slechts een deel verhard mag zijn omwille van het afvoeren van hemelwater. Wij willen eerst een voorstel voor de uitvoering dat hiermee rekening houdt. Vervolgens wordt een deel van het ontwerp gerealiseerd. Op dit deel van oprit wordt een (op maat gemaakte) carport en tuinhuis geplaatst. Er is nog geen verbinding met het rioolnetwerk, deze volgt binnen een aantal jaren. Pas dan wordt het tweede deel van de werken uitgevoerd. In het eerst aan te leggen stuk bevinden zich twee putten waarin momenteel een dompelpomp zit. Wij willen deze vervangen door een droge pomp. Hiervoor moet naast elke bestaande put een pompput voorzien worden (1 m3) die geopend kan worden om de pomp te onderhouden.
woensdag 16 november 2016

Aanleg gepolierd beton

Ik wil graag mijn oprit en terras laten aanleggen in gepolierd beton. Het betreft +/- 50m² samen. Eenvoudige afwerking.
maandag 14 november 2016

Heraanleggen oprit

Op een deel van onze oprit zijn de klinkers verschoven omdat er geen goede boordstenen zijn gebruikt bij aanleg en we veel draaien met auto op oprit. We zouden deze willen laten heraanleggen maar zouden wel de klinkers die er al liggen willen hergebruiken.
zondag 13 november 2016

Printbeton leggen

Graag zou ik mijn oprit leggen in printbeton het gaat om ongeveer 105m²
dinsdag 8 november 2016

Sleuf graven

Sleuf graven van straat tot aan gevel voor aardgasaansluiting (met plaatsing wachtbuis volgens technische richtlijnen van eandis). Na de werken terug dichten en klinkers opnieuw leggen. Sleuf is 70 cm diep - 9 à 10 m lang - put van 1m x 1m x 1m bij gevelaansluiting.
dinsdag 8 november 2016

Oprit klinkers

Ik heb een oprit van +- 25 m² die vernieuwd moet worden. Ofwel met klinkers ofwel met iets anders.
woensdag 2 november 2016

Oprit en terras

Het gaat om een nieuwbouwhuis - half open. De oprit en het terras zouden in betonklinkers dienen te worden gelegd. De oppervlakte te leggen met klinkers bedraagt 200m².
maandag 31 oktober 2016

Plaatsen tuinmuren, terras en oprit

Ik ben op zoek naar een partner voor een totaalrenovatie van een kleine tuin. De bestaande tuinmuren aan de twee zijkanten zijn reeds verwijderd. In totaal een 35 meter ongeveer. Verder plan ik ook een nieuwe oprit 4,5m breed en ongeveer 15 meter lang. Deze sluit dan aan op een nieuw tuinterras met een padje naar het tuinhuis, Voor en rechts naast het tuinhuis moet ook een tuinpad komen. We houden van modern, dus geen kasseien. We denken zelf aan schanskorven/moderne beton muur of eventueel hout (hangt van totaalbudget af). Verder denken we ook aan een moderne oprit en terras. Graag voorstellen hiervoor.
zondag 30 oktober 2016

Aanleg oprit met parking + terras

De oprit is schuin oplopend en heeft momenteel groffe kiezels. De bedoeling iss op deze te betonneren in geborsteld beton - 15 cm dik(oppervlakte : 77 M²) , aan het einde van de oprit, op het vlakke, is het bedoeling op de oprit te verlengen met een parkeerplaats voor 1 wagen. Naast de woning willen we nog graag een betonnen terras, 10 m², 15 cm dik, laten aanleggen.
dinsdag 25 oktober 2016

Oprit klinkeren

We zouden graag een afspraak maken voor de klinker werk.
maandag 24 oktober 2016

Oprit asfalteren

+/- 25 m² oprit asfalteren
woensdag 19 oktober 2016

Aanleg parkeerplaatsen 3 wagens

Op zoek naar iemand die parking plaatsen kan aanleggen. Stabilisé, honinggraad, steentjes (waterdoorlatend met kleine helleing 1%). Boordjes en afwerking met houtschors/siergras. Oppervlakte aan te leggen ongeveer 30 m².
maandag 17 oktober 2016

Aanleg oprit en terras

Aanleg oprit (4x30m+5x4m,4 parkeerplaatsen + pad naar voordeur en pad naast de woning), terras (9x12m), afbraak bestaand bijgebouw en terras, Natuur- of betontegels. Plaatsen van tuinhuis (betonplaat gieten en tuinhuis plaatsen) (3x6m)
vrijdag 14 oktober 2016

Gepolierde beton voor oprit en terras

90m² voor het totaal van de oprit, wandelpadje en de terras die op elkaar aansluiten; voorbereiding (uitdelven, bekisten, goten plaatsten) reeds zelf uitgevoerd.
donderdag 13 oktober 2016

Verharding (asfalt/beton/klinkers/grind/of combinatie)

Wij hebben een graspark van circa 5a die wij willen deze verharden op de goedkoopste manier door middel van asfalt/beton/klinkers/grind/of combinatie.. Graag uw expertise voorstel en offerte
maandag 10 oktober 2016

Tuin met klinkers aanlegggen

Ik zou graag mijn tuin voor een deel ongeveer 30m² met klinkers laten betegelen. Er moet gras worden weg gehaald, stabilisé worden aangebracht en de nieuwe terrasdelen met boordstenen worden afgewerkt.
maandag 10 oktober 2016

Uitbreken betonplaat

Een terras met klinkers werd al uitgebroken, nu nog de betonplaat die uitgebroken moet worden en steenpuin wegbrengen. Ong 25m²
zaterdag 8 oktober 2016

Maken betonnen terras

Graag willen wij ons huidig houten terras vervangen door een beton terras. Onder de houten platen ligt op dit moment kiezel. Deze werd voorlopig geplaatst om vuiligheid buiten te houden. Het terras is ongeveer 45m² groot. Graag een all-in offerte om deze werken uit te voeren. Het gaat hier om een half open bebouwing. De tuin is bereikbaar via een smalle trap aan de zijkant van de woning. (zie foto)Verder willen wij achteraan de tuin een tweede stuk beton gieten. Enerzijds voor het plaatsen van een tuinhuis, anderzijds voor een extra klein terras. Ik hoop snel iets van jullie te horen.
zaterdag 8 oktober 2016

Aanleggen van terras en oprit

Terras en oprit leggen .Terras achetraan 40 m² in steen en vooraan, oprit.
zaterdag 8 oktober 2016

Verhoogd terras in steen met gepolierde beton

Wij willen graag het terras van onze tennisclub uitbreiden en volledig vernieuwen. Het is voor intensief gebruik. Het is een verhoogd terras +/- 1 a 1. 2 meter hoog. We willen geen hout meer.
donderdag 6 oktober 2016

Oprit silexdals vervangen door printbeton

Oprit uit silexdals 50x50 met in het midden een strook dals 40x40 vervangen door printbeton (grijs). Ook de strook silexdals van 7 lm met 4 kelderverluchtingsgaten die aan voorgevel grenst en 2 paadjes in voortuin. Totaal ca. 50m². In oprit bevinden zich 2 sterfputjes, een deksel vd aalput en 2 steunpalen van ene luifel. Graag de werken laten uitvoeren rond de periode maart-april. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 6 oktober 2016

Aanleg terras in klinkers

Ik wil graag een terras laten aanleggen in klinkers met juist een uitgespaarde boord van 30 cm langs de omheining. Oppervlakte ongeveer 7,50x6,00 m. De begroeiing en de boom moeten verwijderd worden. ook 2 putdeksels te plaatsen.
woensdag 5 oktober 2016

Plaatsen Chinese/Vietnamese hardsteen tegels op terrassen

Metselwerk: Graag eens nakijken advies voor het plaatsen van 2 trappen met 3 tredes in de tuin. Samen met terras aan te leggen in hardsteen tegels
maandag 3 oktober 2016

Aanleg oprit

Uitgraven en aanleg van halve cirkel van +/- 20 m² kasseien (afkomstig van oude oprit), tevens voorbereiden/afgraven +/- 20 m² rond de halve cirkel voor opvulling met grijze kiezel. Tevens vervangen van een buitentrap van 2 treden (+/- 2m70 breed).
maandag 3 oktober 2016

Aanleggen terras

Leggen van 70m² klinker: Granit portugais. Klinkers reeds aangekocht.
zaterdag 1 oktober 2016

Leggen klinkers + leggen graniet op terras

25m² klinkers leggen - klinkers reeds aanwezig en grondstuk is uitgegraven. +/- 5m³ stabilisé te voorzien en 25m² granieten tegels te leggen voor terras. Graniet is 2 cm dik 40x40. De tegels zijn terplaatse op 2 meter waar ze moeten gelegd worden. De oppervlakte is reeds uitgegraven en voorzien van (onvoldoende) stabilisé
dinsdag 27 september 2016

Nieuw terras aanleggen

Graag wil ik een nieuw terras aanleggen met als doel een tuinhuis en jacuzzi. Het zal achter een al aanwezig terras geplaatst worden. De afmeting van het nieuwe terras zal ca. 9m bij 4m worden.
maandag 26 september 2016

Bestrating oprit

Aanleggen oprit door glooiend gazon, in "open" bestrating (ong. 7m. ) Aanleggen standplaats caravan, aansluitend aan nieuwe oprit. (ong 4 x 6 m)
vrijdag 23 september 2016

Klinkerwerken in de tuin

Klinkerwerken in de tuin van +/- 25 vierkante meter
donderdag 22 september 2016

Leggen klinkers oprit

Graag had ik een prijsofferte voor het leggen van een stukje oprit vooraan aan het huis. Het gaat om het trottoir dat nog moet toegelegd worden met standaard klinkers (koop ik zelf aan) Oppervlakte is een 20 vierkante meter.
maandag 19 september 2016

Plaatsen klinkers buiten

Leggen oprit plus terras (ongeveer 125m²) grondverzet inbegrepen, in betonklinkers blauw in combinatie met geel Voor einde dit jaar
maandag 19 september 2016

Aanleg oprit beton

Graag uw beste prijs voor de bestrating van een hellende oprit van ongeveer 35 vierkante meter in uitgewassen beton.
zondag 18 september 2016

Herleggen klinkers

Klinkers herleggen. terug te herleggen : 40 m²
vrijdag 16 september 2016

Aanleggen oprit en terras

Oprit van 130 m² aan te leggen. Terras van 32 m². Nivelleren van de tuin 120 m² en klaarmaken voor afsluiting te plaatsen.
donderdag 15 september 2016

Heraanleggen oprit

Oprit opnieuw aanleggen met klinkers of iets dergelijks. Momenteel liggen er kasseien. Bespreekbaar met de vakman. Kasseien uitbreken bekijken met de vakman. Oppervlakte: 4 m breed en 25 meter lang. Ter plaatse komen kijken door de vakman.
woensdag 14 september 2016

Aanleggen van terras en oprit in keiklinkers-leggen grasmatten

Huis gebouwd in 2015. Grondwerken reeds gedaan. Aanleg terras en oprit in kleiklinkers (die reeds besteld zijn). Ongeveer zo'n 130 m². Eventueel ook grasmatten leggen, oppervlakte van kleine 100 m².