Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de bestratingswerkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een bestratingswerker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

woensdag 22 november 2017

Klinkers leggen terras en oprit

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : betreft een nieuwbouw in houtskeletbouw. Aanleg van terras en oprit. Nivelleringswerken, Drainage plaatsen. Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 23 m² terras 30 m² oprit 53 m².
donderdag 16 november 2017

Terras en oprit aanleggen

Graag hadden wij beide kanten van ons huis een verharding laten aanleggen met aansluitend terras ongeveer 40 vierkante meter. We twijfelen tussen gravel met afboording. Blauwe steen of kasseien. Alsook een oprit in de gravel aanleggen van ongeveer 30 vierkante meter.
woensdag 15 november 2017

Terras aanleggen in betontegels

Aanleggen van terras met oppervlakte van 70 m². Moet nog uitgegraven worden, en stabilise geplaatst worden. Aanleggen met beton tegels. Het terras zal tussen het huis en een bestaande tuinmuur ingeklemd liggen. De plaats is makkelijk toegankelijk voor kleine graafmachines. De nivelleringswerken zijn beperkt. Er moet wel een afvoer van het water gebeuren naar een al bestaande afvoerput. Nivelleringswerken en drainage werken.
zaterdag 4 november 2017

Klinkers leggen als fundering tuinhuis

Ik wil graag de fundering van mijn tuinhuis laten aanleggen in klinkers. De afmetingen zijn 5m op 8m30; de toegang tot mijn tuin gaat via mijn poortje van 90 cm breed. Er zullen enkele struiken moeten verwijderd worden alsook een rij boordstenen. De gazon dient uitgegraven, boordstenen dienen geplaatst, brokiljon dient gestort, daarop stabilisé en dan boordstenen ter grootte van mijn tuinhuis en vervolgens de klinkers.
zondag 29 oktober 2017

Terras uitbreken en nieuw terras leggen

Het terras is gezakt en zou moeten opnieuw aangelegd worden. Bestaande terras uitbreken en nieuwe aanleggen. Het terras is 40 m² podium 20 m².
zaterdag 28 oktober 2017

Tuin aanleggen met klinkers

Tuin volleggen met klinkers 10 m op 5 m 20 m boordsteen van 30 cm afgraven van grond plus afvoeren ook drainage voorzien.
maandag 23 oktober 2017

Klinkers herleggen

Klinkers die gezakt zijn eruit halen, terug aanvullen en klinkers terugplaatsen ,rond waterput . Ongeveer+- 15m².
maandag 23 oktober 2017

Terras in klinkers plaatsen

Terras plaatsen: Ophogen met stabilise (10-15 cm Afhankelijk van hoogte klinkers) Nog nivelleringswerken te doen. De oppervlakte 20 m². Ter plaatse komen kijken. Dringend vakman nodig, heel dringend de werken kunnen uitvoeren.
zondag 22 oktober 2017

Tuinpad en terras aanleggen

Tuinpad en terras laten heraanleggen (huidig terras ongeveer 5 m² betontegels, huidig tuinpad ongeveer 15 m² silextegels) in grote tegels of glansbeton.
maandag 16 oktober 2017

Klinkers herleggen oprit

Oprit her beklinken : Wij zouden langs ons huis een poort willen plaatsen maar we hebben een verval van 16 cm in onze klinkers. Nu heeft de poortenmaker ons aangeraden onze klinkers te laten her leggen. Kan dit gedaan worden en hoe moeten we deze prijsberekening zien? Onze oprit is 4,75 m breed en ongeveer 35 meter lang.
zondag 15 oktober 2017

Plaatsen dorpel

We zoeken iemand die een dorpel kan plaatsen en leveren voor de achterzijde van onze garage. We willen hier graag een poort in plaatsen maar daarvoor moet er eerst een dorpel geplaatst worden.
zondag 15 oktober 2017

Oprit in printbeton leggen

Aanleggen van de oprit in printbeton. Dit is ongeveer 100m² en de ondergrond is steengruis.
zaterdag 14 oktober 2017

Herstellen van balkon terras

Het betreft een klein balkonterras van ongeveer 6 m op 1. 3 m op de 2e verdieping. In meerdere tegelvoegen is geen mortel meer waarlangs water binnen kan, en er is dan ook een vochtprobleem in de aanpalende (achter)muur. De boordrand van het terras is ook beschadigd en brokkelt af. De bedoeling is dan ook te her betegelen, in een water- en vriesbestendige afboording te voorzien en voor de nodige afwatering en afdichting te zorgen die de vochtproblemen aan de achtermuur oplost. Graag rond de maand maart , april laten uitvoeren.
zaterdag 14 oktober 2017

Aanleggen oprit en parking

Ik zoek een aannemer voor het aanleggen van oprit en parking in waterdoorlatende klinkers (verplicht van de gemeente) - ong. 220 m2 (moet nog precies bepaald worden). Thans een harde ondergrond (met gebroken afbraakmengeling) met daarop gedeeltelijk honingraatmatten met kiezelsteentjes. Aanvang der werken: tussen december 2017 en maart 2018. Ik stel de volgende procedure voor: 1) een eerste reactie per mail met een eerste richtprijs - 2) een bezoek ter plaatse - 3) eventuele aanpassing met een definitieve offerte. Aansluitend (afhankelijk van richtprijs en offerte) kan er een 2de opdracht volgen/uitgevoerd worden in 1741 Wambeek-Ternat (privé-woning) = grotendeels nieuwe oprit en heraanleg terras en voetpad - 200 à 300 m2.
zaterdag 14 oktober 2017

Oprit herstellen waaronder natuursteen vastleggen

- oprit: meeste tegels liggen los- opnieuw vast te leggen - natuurtegel van 60 x 40 x 6 cm - 2 rijen van telkens 44 tegels - tegels dienen hergebruikt te worden dus oude mortel te verwijderen - heb nog wel enkele reserve tegels om beschadigde tegels te vervangen - met slijpschijf snee te maken onderaan tegel. - en opnieuw in mortel leggen.
vrijdag 13 oktober 2017

Verlagen borduur aan een garage

Verlagen borduur op een afstand van 4m - aan onze garage
dinsdag 10 oktober 2017

Gepolierde beton aan leggen

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten met gepolierde beton. Oppervlakte: 40 m². Ik woon in een rijhuis (bel-etage) dus toegang tot de tuin via kelder. Huidige ondergrond is gedeeltelijk betonnen tegels (ongeveer helft oppervlakte) en gedeeltelijk gras en aarde. Aarde moet niet weggevoerd worden maar mag verder in de tuin gelegd worden. Betontegels moeten wel weg.
dinsdag 3 oktober 2017

Aanpassen van betonnen oprit

Door een boomwortel is de oprit voor mij garage ophoog gekomen waardoor de kantelpoort  van de garage niet meer opdraait. Ter plaatste komen kijken.
donderdag 28 september 2017

Terras en oprit bestraten

Ik wil graag mijn oprit (130 m²) en het terras (50 m) bestraten met klinkers. Achterom heb ik al gedrilde stol liggen. De oprit ligt alleen nog aarde. Er zal nog stol en zand bij moeten komen. Ook moet de oprit nog rechtgetrokken worden op de juiste hoogte en afloop naar de straat.
donderdag 28 september 2017

Aanleg oprit in printbeton

Wij zouden graag de oprit laten vernieuwen, alsook het deel van de carport. Wij hebben interesse in printbeton.
zondag 24 september 2017

Sportterrein en oprit aanleggen

1/ Ik zou een vak van 250 m2 willen laten opvullen met 5-10 cm zand, laten aandammen met een trilplaat en vervolgens wil ik op dat terrein een sportveldje leggen met onderdoek en kunstgras. 2/ vervolgens wil ik in het vak ervoor op ons terrein een vak van +/- 65 m2 laten opvullen met grond over een hoogte van ongeveer 10 cm hoogte, aangedamd en daarover een gronddoek tegen onkruid en vervolgens wil ik een laag boomschors leggen. De bedoeling is dat je hierop zou kunnen parkeren met de wagen. 3/ en als afsluiting wil ik het vak ernaast van ongeveer 56 m2 laten aanleggen als oprit in Dolomiet. Eerst een onkruiddoek en vervolgens 8-10 cm dolomiet. Onder alle hierboven vermelde delen van het terrein ligt reeds aangerolde steenpuin als onderlaag.
zondag 24 september 2017

Gepolierde betonnen vloerplaat leggen

Wij wensen een gepolierde betonnen vloerplaat van 25 vierkante meter (minstens 5 cm boven de grond en in de haak) en een aanrijstrook voor fietsen van 3 a 4 meter op 1 m 20cm.
vrijdag 22 september 2017

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen met klinkers of in beton. Voor- en nadelen van beide graag geweten. Oppervlakte van ongeveer 200m². Moet mogelijk zijn om met een septische ruimdienst op te rijden zonder schade aan oprit te veroorzaken. Indien beton, graag in kleur, geen grijs. Indien klinkers, met deels donkere klinkers.
donderdag 21 september 2017

Oprit aanleggen in steentapijt

Wij hebben een oprit die volledig is uitgehaald en klaar voor nieuw materiaal aan te leggen. Door omstandigheden is dit niet kunnen doorgaan. We zouden willen kiezen voor een oprit in steentapijt. De oprit heeft een oppervlakte van 170 m².
donderdag 21 september 2017

Voegen terras herstellen

Wij willen graag de voegen van ons terras buiten laten herstellen. Het zijn keramische tegels van 60 x 30 cm en de oppervlakte is +/- 200 m ² en het terras ligt rond het zwembad. Uiteraard zijn niet alle voegen beschadigd.
woensdag 20 september 2017

Herbestraten parking

Voor een werf ben ik op zoek naar een stratenmaker om bestaande parking dicht te straten rond staanders van een 5-tal overkappingen. Werk in uitvoering op korte termijn. Er kan ter plaatse bekeken worden hoeveel werk het is. Aanbieden incl. aanwerken repak/puin/stabilisé. Betonklinkers zijn ter plaatse. Oppervlakte: verschillende vlaktes: 2 m bij 1 m, totaal 30 stuks.
woensdag 20 september 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierde beton

Zou rond mijn huis Ortis venetum 20x20x2. 50 leggen en dit is ongeveer een 50 m². Alles lig klaar lig klaar.
dinsdag 19 september 2017

Leggen van klinkers voor schuilhokken paarden

Ik zoek een oplossing voor de vloer VOOR de schuilhokken van de paarden, buiten dus. Momenteel is er daar een mengsel van stenen (in het frans "poussier"), maar door het heen en weer lopen van de paarden, + plaats waar ze eten + regen + urine, zijn er meer en meer plassen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 80 m². Denkt u dat klinkers daar een goede oplossing voor zou zijn? De goten van de schuilhokken zijn te klein, het regenwater sijpelt eruit en vormt ook plassen. Deze zouden dus ook vervangen moten worden.
zondag 17 september 2017

Oprit asfalteren

Asfalteren van een oprit. De oppervlakte is ongeveer 170 m².
woensdag 6 september 2017

Kasseien opnieuw leggen

Opbreken en opnieuw leggen van kasseien (grote) Oprit van 220 m². Kkasseien die er liggen opnieuw goed leggen.
woensdag 6 september 2017

Terras renoveren

Verwijderen oude tegels terras op de eerste verdieping en indien nodig herstellingen uitvoeren. Oppervlakte : te bespreken met de vakman , te bezichtigen.
dinsdag 5 september 2017

Uitgraven en plaatsen van klinkers voor zwembad

In tuin een vierkant van 5 x 5 m grijze betonklinkers met boordsteen. Uitgraven (met onderfundering) en plaatsing. Dit om zwembad op te zetten later. Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
zondag 3 september 2017

Steentapijt op bestaand terras plaatsen

Wij willen op het bestaand terras van ongeveer 18 m² een steentapijt laten aanleggen met eventueel waterdichtingsmembraan + extra toplaag om zeker geen vocht door te laten. Verder moet ook de trap naar de tuin (8-tal treden) bedekt worden met steen tapijt.
zondag 3 september 2017

Oprit en voortuin in (uitgewassen) beton aanleggen

+- 70 m² oprit en paadjes voortuin in uitgewassen beton
donderdag 31 augustus 2017

Herstellen boordsteen aan terras 2 de verdiep

Terras voorkant gebouw, 2 de verdiep. Stuk boordsteen losgekomen aan zijkant. Kant van slagregen. Moet gerepareerd en terras nagekeken 2 m².
donderdag 31 augustus 2017

Oprit met klinkers aanleggen en beton gieten

Ik wil mijn tuin en oprit met klinkers laten leggen dit is ongeveer 200 m². Grote en kleur met de aannemer bespreken, oppervlakte van het project ongeveer 200 m², tevens dienen enkele planten en struiken te worden verwijderd, ook wil ik in de achtertuin een betonplaat van 5 x 8 meter, diepte uitgraven grond 25 cm, op de bodem plastiek folie met daar op isolatieplaat van 5 cm,daarboven dikte beton gewapend 15 cm dik, schap daarboven gepolierd 5 cm.
woensdag 30 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Ik heb een stadstuintje van een kleine 40 m². Er ligt nu wat gras en er is ook al een koertje. Graag zou ik alles 'overdekken' met houten planken en één groot terras creëren. Er zouden wel enkele uitsparingen zijn om planten te zetten en er zou ook een zitbank gemaakt moeten worden en een plantenbak. Daarnaast had ik ook een klein kotje voor ogen. De houtsoort heb ik nog niet gekozen, maar daarvoor doe ik graag beroep op jullie advies. Er is momenteel een plan in opmaak.
woensdag 30 augustus 2017

Aanleggen van oprit met klinkers

Ik wil graag de oprit naast het huis en een gedeelte achter het huis met klinkers leggen. Bestaande situatie,er ligt tarmac,dat moet dus verwijderd worden en dan de ondergrond in orde brengen. Oppervlakte ongeveer 70 m².
woensdag 30 augustus 2017

Oprit in asfalt vernieuwen

De oprit is reeds in asfalt maar aan vernieuwing toe +- 13 m x 4 m.
woensdag 30 augustus 2017

Plaatsen van stabilisé voor terras

Wij zouden volgend jaar onze oprit en terras aanleggen maar nu reeds de voorafgaande werken doen. We hebben een terras van 42 m² waarvan we een plateau gegraven hebben van 25 cm diep. Het idee is om nu al stabilise te laten gieten/plaatsen zodat we deze winter al geen modder hebben bij het binnenkomen via de achterdeur.
dinsdag 29 augustus 2017

Plaatsen klinkers

Plaatsen 45 m² waterdoorlaatbare klinkers+ 20 m boordstenen van 30 cm.
dinsdag 29 augustus 2017

Oprit aanleggen met klinkers

Wij zouden graag op onze oprit klinkers leggen. Op dit moment ligt er kiezel op. Oppervlakte is circa 100 vierkante meter.
dinsdag 29 augustus 2017

Heraanleggen oprit met kasseien

Oprit van ongeveer 35 m². De kasseien liggen nu onregelmatig. We hadden graag een oprit waar je kan op stappen. Materiaal nog aan te kopen met vakman.
dinsdag 29 augustus 2017

Aanleggen stabilisé voor zonneterras

Stabilise van ongeveer 12 cm aanleggen voor een nieuw terras aan achtergevel, alles reeds uitgebroken , stabilise zou 200 kg cement moeten hebben om zelf tegels te plaatsen nadien. Ongeveer 42 m². Zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Een terras in een bedrijfsgebouw op de 6 de verdieping. Het terras zou in hout aangelegd moeten worden. Terras is bereikbaar met de trap en met de lift. De grootte van het terras is +/- 50 à 55 km². Ter plaatse komen kijken om soort hout te bespreken.
zondag 27 augustus 2017

Aanleggen stabilise voor zonneterras

Ik wil graag in mijn tuin stabilise laten leggen voor een zonneterras ter grootte van 40 m². Graag uitgraven en vlak leggen.
vrijdag 25 augustus 2017

Nieuwe oprit aanleggen

Huidige oprit tegels (40x40) weg te nemen en te vervangen door nieuwe betonnen oprit tegels (100x100). De ondergrond is herbruikbaar. Er moet ook 1 beerput deksel voorzien worden. Totale oppervlakte 30m².
vrijdag 25 augustus 2017

Stoeprand verlagen

Stoeprand verlagen over lengte van 3 meter.
donderdag 24 augustus 2017

Uitbreken en afvoeren huidige oprit en heraanleggen

Ik wil graag mijn huidige oude kasseien oprit laten uitbreken en afvoeren. Nadien deze door moderne betonklinkers in kleur laten heraanleggen.
donderdag 24 augustus 2017

Sleuf graven voor gasleiding te trekken

Sleuf en put aan weerzsijden graven voor aanleg gasleiding afstand 31 m