Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere bestratingswerkers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde bestratingswerkers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende bestratingswerker uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

woensdag 8 april 2020

Vervangen deksel septische put

Ik verhuur een appartement waarvan het betonnen deksel van de septische put stuk is. Dit zou vervangen moeten worden.
dinsdag 7 april 2020

Oprit aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die mijn oprit van 110 m² kan aanleggen. Stenen liggen al op locatie, grondwerk is al gedaan en we hebben een pallet Murexin Steinfuge inwasmiddel klaar liggen. We zoeken alleen nog mensen die de chappe en kasseien kunnen leggen en inwassen. Het betreft 16x16x12 cm kasseien. We willen het niet in speciale motieven hebben, gewoon recht. De oprit is een grote L vorm.
dinsdag 7 april 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Nieuwbouwproject. Oprit + paden langsheen huis en terras achteraan. Voorkeur gaat naar antraciet kleur (geen muisgruize beton) Dikte een 15 cm Oprit is een 15 m lang en 7m breed. Totale opp circa 230 m².
dinsdag 7 april 2020

Grasdallen leggen

Gaat over oprit van 36 m², momenteel in dolomiet met harde ondergrond, die moet worden uitgebroken en weggebracht + plaatsing afvoergoot (in verlengde van bestaande oprit in klinkers)
maandag 6 april 2020

Aanleggen stabilisé en grind

Ik wil graag mijn oprit laten aanleggen +/- 15m op 2.5 m stabilisé leggen + grinddallen, onkruidwerend en grind
maandag 6 april 2020

Terras aanleggen

Het plaatsen van een deksel op de septische put en aanleg van een terras in klinkers voor een oppervlakte van 20m².
maandag 6 april 2020

Oprit en terras in gepolierde beton leggen

1 auto tegeloprit moet 2 autos betonoprit worden ong 6x6m2, betonpaadje vooraan langs huis en terras opzij 12x5,5m en achteraan 11x2 en vloer voor nieuw tuinhuis achter in tuin 3x4m
maandag 6 april 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Terras (koer) is 26m2 en bevat 1 afvoerputje 15cm op 15cm (te vervangen met afvoergoot) en een vergaarputje van 30cm op 30cm met 4 aansluitingen rechtstreekse afvoer op riolering. Beton kan gepompt worden over dak of via zijkant.
maandag 6 april 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Het zou ongeveer 30 m² zijn. Ik vraag mij af of het mogelijk is dat het een blauwe betonvloer is?
maandag 6 april 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen een gepolierde beton te plaatsen als terras voor een overkapping. ussen 10 en 50 m²