Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de bestratingswerkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een bestratingswerker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

donderdag 19 juli 2018

Oprit uitgraven en met klinkers aanleggen

Oprit aan te leggen met klinkers +- 160 m² (4 m breed en 40 meter lengte) eerste 10 meter kleine helling omhoog dan 20 meter vlak daarna terug naar beneden om terug vlak te eindigen . Moet nog uitgegraven en gelijk getrokken worden, beetje verhoogd worden en terug een kleine daling.
donderdag 19 juli 2018

Opnieuw voegen van kasseien oprit 100 m²

Huidige voegen tussen de kasseien is enkel met cement ingevoegd en niet met de juiste voegspecie voor kasseien met als gevolg dat deze er tussen uit komt. De bestaande voegen moeten gezandstraald worden of met hoge druk verwijderd worden. Opnieuw invoegen met de juiste voegspecie Flowjoint van Compaktuna of gelijkwaardig. +/- 100m² oprit
woensdag 18 juli 2018

Oprit en terras aanleggen in grasdallen

Een oprit van 3 x 20, met 4 waterputten in aanleggen met grasdallen. Achteraan het huis een oppervlakte van 7 x 7 ook met grasdallenaanleggen. Momenteel zijn beiden oppervlakten met grind bedekt.
zondag 15 juli 2018

Klinkers aanleggen

Wij zouden graag de oude dals laten opbreken en vervangen door klinkers De totale oppervlakte is meer dan 100m²
zondag 15 juli 2018

Parkeerplaatsen met klinkers aanleggen

Parkings: 2 bestaande parkeerruimtes met klinkers of kasseien aan te leggen. Dit is een oppervlakte voor 4 autos te plaatsen.
vrijdag 13 juli 2018

Putdeksels herstellen

Wij hebben 2 putdeksels op onze terreinen die zouden moeten worden hersteld.
vrijdag 13 juli 2018

Klinkers aanleggen

Aanleg oprit in getrommelde klinkers. Ongeveer goeie 20 m². Volledig nieuw aan te leggen.
donderdag 12 juli 2018

Deel van tuin verharden

Achterste deel van de tuin laten verharden(hout,beton,tegels,...? ) om trampoline en opzetzwembad op te plaatsen die waterpas moet staan. Rond 50 m². Ondergrond materiaal nog te bespreken.
donderdag 12 juli 2018

Aanleggen terras en oprit

Leggen van 157 m² kasseien voor een oprit. Langwerpige herbruik gres. 20 m2 keramische tegel 60/60 voor terras. Tegel hebben we al. Enkel plaatsen.
donderdag 12 juli 2018

Klinkers plaatsen voor oprit, terras en pad

Plaatsen van klinkers over verschillende percelen voor een oprit van een garage, terras ook klinkers aanleggen volledig vernieuwd worden, ook het pad moet met klinkers aangelegd worden. Is een groot stuk dat moet aangelegd worden in klinkers.
donderdag 12 juli 2018

Plaatsen houten terras

Een houten terras van 25 m² plaatsen. Ondergrond bestaan momenteel uit volle grond met daarover een laag zand, waarschijnlijk zal het beter zijn om op palen te werken. Hardhout vlonder planken en onder balken worden door mezelf aangekocht.
woensdag 11 juli 2018

Heraanleggen van oprit

Uitbreken en heraanleggen van oprit en pad naar woning in betontegels. Oppervlakte 87 m². Nu liggen er tegels op en moetenv ervangen worden door betontegels.
woensdag 11 juli 2018

Oprit in asfalt leggen

Oprit heraanleggen en vlak trekken met straat. Ca 20m x 17m. Er ligt nu gravé op de oprit en aan de straatzijde is een ingebetoneerde rail van hekken die weg mag want er komt een vrijhangende poort.
maandag 9 juli 2018

Klinkers en omheining aanleggen

Klinkers aanleggen voor een oprit naar magazijn. De oprit moet verhard worden, grint of andere mogelijkheden. Ongeveer 230 m². Ook graag een omheining plaatsen 100 meter met een hoek van 90 graden. De omheining graag 180 hoog. Soort omheining te bespreken met de vakman.
maandag 9 juli 2018

Oprit en pad aanleggen

Wij hebben een stukje voortuin van +- 35 m²dat nog volledig moet aangelegd worden, we zouden graag een pad voorzien om tot aan de voordeur te geraken en een stuk oprit dat groot genoeg is voor 1 gezinswagen. Een deel van de voortuin moet beschikbaar blijven voor natuurlijke begroeiing. De grond ligt momenteel lager dan straatniveau en zou dus een 10-tal cm moeten opgehoogd worden. Het materiaal dat we wensen te gebruiken is te bespreken met de vakman.
maandag 9 juli 2018

Plaatsen van deksel op septische put

Stenen putdeksel werd stuk gereden, dit dient vervangen te worden.
vrijdag 6 juli 2018

Klinkers leggen voor terras

Ik wil een terras van 25 vierkante meter aanleggenin klinkers Er ligt alleen zand en gras er zou ongeveer nog 2cm zand uitgraven en kan direct aan beginnen .
vrijdag 6 juli 2018

Graven van sleuf voor wateraansluiting te plaatsen

Ik wil waterleiding installeren (heb nu grondwater uit filterput) en daarvoor is een sleuf nodig vanaf de straat tot aan de garage . Er moet een doorboring worden gemaakt tot in de kelder van de garage waar de bestaande waterleiding vertrekt. De afstand van de straat tot aan de garage schat ik op ongeveer 30 meter door de tuin met beplanting.
donderdag 5 juli 2018

Klinkers leggen

Voortuin van 7 m breed op 6 m diep. Klinkers leggen.
woensdag 4 juli 2018

Verhogen van bestaand terras en een helling te plaatsen

Er is een bestaand terras bestaande uit tegels dat opgehoogd moet worden. Ongeveer met 10 cm. Chappe terrras met tegel. Tegels eraf halen en dat nieuwe chappe verhogen en beklinkeren. En van het terras uit dient een helling te vertrekken.
woensdag 4 juli 2018

Oprit leggen

Ik ben voor de aanleg van mijn oprit op zoek naar iemand met de nodige ervaring. Deze bevindt zich in de laatste fase. Er is reeds een eerste laag stabilisé (toch gemakkelijk 20 cm tot 30cm op sommige plaatsen) aangebracht, dus enkel nog een kleine tweede laag (+/- 2 cm), de boordstenen (hier is plaats voor gelaten) en de klinkers (gerecupereerd van de vorige oprit). Ik mis echter de nodige ervaring, mankracht en infrastructuur (bv. m de resterende stabilisé tot bij mij te krijgen) om dit project zelf af te handelen. Graag uitvoering zo snel mogelijk aangezien men andere verbouwing bij ons komt uitvoeren eind augustus en de oprit moet tegen dan gebruiksklaar zijn (er kan evt. een container op komen te staan). Er dienen ook vier putdeksels te worden “opgemetst” .
woensdag 4 juli 2018

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Een sleuf van ongeveer 40 meter graven voor aardgasaansluiting.
woensdag 4 juli 2018

Stabilisé leggen en grond klaarleggen voor grasveld

Achteraan de tuin ingang. Het is nu bosgrond, dus stabilisé moet nog gelegd worden. Grond klaarmaken steverig dan grasveld. Bedoeling is dat je de grasdallen niet meer ziet liggen.
dinsdag 3 juli 2018

Terras aanleggen met stabilise en klinkers

Terras aanleggen in klinkers. Oppervlakte is ongeveer 50 a 60 m². Stabilise en klinkers plaatsen.
maandag 2 juli 2018

Heraanleggen klinkers

Voor het uitbreken en herleggen +/- 15 m² klinkers oprit, wegens verzakking door camion.
zaterdag 30 juni 2018

Balkon waterdicht maken op appartement

Balkonterras van ongeveer 10 m² op 6 de verdiep is niet waterdicht meer. Tegels opbreken, waterdicht maken en herbetegelen.
woensdag 27 juni 2018

Sleuf graven voor gasaansluiting en dichten

Het graven van zowel de sleuf als het dichtmaken ervan achteraf. Het graven begint voor de garage en naar de oprit op , de oprit is aangelegd met kasseien. De lengte te graven is ongeveer 10 meter.
woensdag 27 juni 2018

Sleuf graven voor kabel internet en elektriciteit

Ik wil een sleuf laten graven voor het doortrekken van kabel internet en elektriciteit van 13 lm: opengraven en weer dichtdoen. De bovenlaag bestaat uit grasdallen en klinkers.
woensdag 27 juni 2018

Aanleg paadjes en oprit

Nieuwbouw: Aanleggen van 2 paadjes in betonklinkers (1m x11.6m en 1m x13.9m, in totaal 25.5 m²) Aanleggen van oprit in grasdallen (5*5.6m =28 m²)
woensdag 27 juni 2018

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Ik wil mijn 150 vierkante meter kasseitjes laten hervoegen.
woensdag 27 juni 2018

Borduren rondom tuin en pad met klinkers aanleggen

Plaatsen van borduren rondom tuin ongeveer 55 meter + pad met klinkers van ongeveer 8 vierkante meter.
maandag 25 juni 2018

Oprit heraanleggen

Er ligt sinds 30 jaar een oprit in kasseien maar deze dient volledig heraangelegd te worden alsook breder gemaakt te worden. Oppervlakte bedraagt ongeveer 120m² Recuperatie van de huidige kasseien indien mogelijk .
zondag 24 juni 2018

Kader en putdeksel van septische put vervangen

Kader en putdeksel van septische put moeten vervangen worden. Deksel is 60 x 60.
zondag 24 juni 2018

Aanleggen van terras in padouk

Wij hebben een klein houten terras ( halve cirkel met r= 1. 8 m + recht stuk van 1m x 1. 8m) dat aansluit op ons groot terras in blauwe hardsteen. Dit was uitgevoerd in hillhout maar is na 20 jaar nu afgebroken wegens rot. Gaag hadden wij dit dan ook zo spoedig mogelijk vevangen gezien in een terras met padouk.
zondag 24 juni 2018

Klinkers leggen

Gewone klinkers langs de straat 33 meter op 1. 40 meter. Materiaal aan te kopen door de vakman.
zondag 24 juni 2018

Drainage langs gevel aanbrengen en aansluiten op riolering

Langs buitenmuren uitgraven ( 1. 5 m diep) +- 50 lopende meters . Waterkerende laag aanbrengen ,drainage buis leggen en aansluiten op rioolbuis.
vrijdag 22 juni 2018

Plaatsen chape voor klinkerwerken

Leveren en plaatsen chape voor klinkerwerken (tuinpad + terras) uit te voeren door bouwheer. +/- 100m².
donderdag 21 juni 2018

Oprit met klinkers aanleggen

De oprit aanleggen met klinkers er liggen nu kiezels op. De oppervlakte is ongeveer 300 m².
donderdag 21 juni 2018

Herleggen en voegen van tegels van oprit

Van mijn oprit ligt een deel van te tegels los en een deel van het voegsel is ook los of verdwenen. Dat is vooral als gevolg van een motorhome van 3,5 ton die er regelmatig op stond. Dat voertuig hebben we niet meer en we willen de oprit opnieuw in orde laten brengen. Het werk bestaat dus uit het herleggen van sommige losgekomen tegels. Ook enkele tegels moeten opnieuw gevoegd worden.
woensdag 20 juni 2018

Oprit en terras aanleggen in klinkers

Oprit en terras aanleggen in klinkers. Ongeveer een oppervlakte van 100 m².
woensdag 20 juni 2018

Oprit aanleggen

Het aanleggen van een oprit in klinkers. Ongeveer 20m² + een kleiner stuk van ongeveer 5 à 7m². +- 25m² in totaal. Eventueel met 2 soorten materiaal werken .
woensdag 20 juni 2018

Oprit toegankelijk maken voor auto's

Wij zijn opzoek naar een budgetvriendelijke oplossing voor onze oprit al toegankelijk te maken voor auto’s. Momenteel is de grond vlak gegraven maar we zouden hier al steenpuin op willen laten storten en eventueel kiezel. Deze zou wel iets dieper moeten liggen voor later klinkers op te plaatsen. Dit voor het rode vlak, zie bijlage. Het blauwe vlak wordt terras, hier wouden we ook al iets “voorlopigs” voorzien omdan later een tegel op te plaatsen.
dinsdag 19 juni 2018

Sleuf maken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken voor aansluiting op het gasnet van Eandis. Gracht, sleuf maken tot aan de plaats van de meter.
dinsdag 19 juni 2018

Terras/oprit aanleggen in vietnamees blauwsteen

Nieuw deel van een terras/oprit aanleggen in vietnamees blauwe steen 20 x 20. Totaal oppervlakte +/- 120 m² Op dit moment gras dus nog grondwerken uit te voeren.
maandag 18 juni 2018

Klinkers openbreken en heraanleggen

Stuk van de oprit van 64m² en 16m² terras heraanleggen . Er moet een nieuw stabilisé laag gegoten worden . Graag de klinkers hergebruiken
zondag 17 juni 2018

Klinkers plaatsen in achtertuin padje

Cirkelvormig tuinpad aanleggen met getrommelde betonklinkers 10 x 10 x 4 op gestabiliseerde ondergrond. Klinkers plaatsen. De tegels ofwel in aankoop met de vakman ofwel zelf aankopen te bespreken met vakman.
zondag 17 juni 2018

Oprit uitbreken en vernieuwen

Oprit uitbreken en vernieuwen heeft een oprit van 22 meter. Breedte niet echt geweten. Zijn momenteel klinkers. Eventueel ook het uitbreken en opruimen van oude oprit (afhankelijk van de kost). Nakijken met wat we willen vernieuwen, tegels, printbeton.
zondag 17 juni 2018

Oprit herstellen

Heropvoegen oprit (blauwe hardsteen) daar waar nodig en vervangen van enkele gebarsten tegels!
zaterdag 16 juni 2018

Deksel van septische put vervangen of opmetsen

Onlangs is het deksel van de septische put vervangen geweest, maar nu heb ik wel gemerkt dat er in het metselwerk een paar openingen zijn gekomen. Ook is het nieuwe deksel, geen dubbel deksel. Ik zoek een vakman om dit deksel te vervangen of opnieuw op te metsen.
zaterdag 16 juni 2018

Sleuf graven voor aansluiting water

1) sleuf graven 70 cm diep vanaf rooilijn tot garage, 60 meter ver in bosgrond + put naast garage (max 1 m x 1 m x 1 m). 2) eventueel boren van gat door muur/beton van binnen naar buiten garage (45 graden), diameter ongeveer 65 mm.

Partners

Partners van Casius