Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de bestratingswerkers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare bestratingswerker uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een bestratingswerker in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een bestratingswerker voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

donderdag 21 september 2017

Oprit aanleggen in steentapijt

Wij hebben een oprit die volledig is uitgehaald en klaar voor nieuw materiaal aan te leggen. Door omstandigheden is dit niet kunnen doorgaan. We zouden willen kiezen voor een oprit in steentapijt. De oprit heeft een oppervlakte van 170 m².
donderdag 21 september 2017

Voegen terras herstellen

Wij willen graag de voegen van ons terras buiten laten herstellen. Het zijn keramische tegels van 60 x 30 cm en de oppervlakte is +/- 200 m ² en het terras ligt rond het zwembad. Uiteraard zijn niet alle voegen beschadigd.
woensdag 20 september 2017

Herbestraten parking

Voor een werf ben ik op zoek naar een stratenmaker om bestaande parking dicht te straten rond staanders van een 5-tal overkappingen. Werk in uitvoering op korte termijn. Er kan ter plaatse bekeken worden hoeveel werk het is. Aanbieden incl. aanwerken repak/puin/stabilisé. Betonklinkers zijn ter plaatse. Oppervlakte: verschillende vlaktes: 2 m bij 1 m, totaal 30 stuks.
woensdag 20 september 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierde beton

Zou rond mijn huis Ortis venetum 20x20x2. 50 leggen en dit is ongeveer een 50 m². Alles lig klaar lig klaar.
dinsdag 19 september 2017

Leggen van klinkers voor schuilhokken paarden 80 m²

Ik zoek een oplossing voor de vloer VOOR de schuilhokken van de paarden, buiten dus. Momenteel is er daar een mengsel van stenen (in het frans "poussier"), maar door het heen en weer lopen van de paarden, + plaats waar ze eten + regen + urine, zijn er meer en meer plassen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 80 m². Denkt u dat klinkers daar een goede oplossing voor zou zijn? De goten van de schuilhokken zijn te klein, het regenwater sijpelt eruit en vormt ook plassen. Deze zouden dus ook vervangen moten worden.
zondag 17 september 2017

Oprit asfalteren

Asfalteren van een oprit. De oppervlakte is ongeveer 170 m².
woensdag 6 september 2017

Kasseien opnieuw leggen

Opbreken en opnieuw leggen van kasseien (grote) Oprit van 220 m². Kkasseien die er liggen opnieuw goed leggen.
woensdag 6 september 2017

Terras renoveren

Verwijderen oude tegels terras op de eerste verdieping en indien nodig herstellingen uitvoeren. Oppervlakte : te bespreken met de vakman , te bezichtigen.
dinsdag 5 september 2017

Uitgraven en plaatsen van klinkers voor zwembad

In tuin een vierkant van 5 x 5 m grijze betonklinkers met boordsteen. Uitgraven (met onderfundering) en plaatsing. Dit om zwembad op te zetten later. Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
zondag 3 september 2017

Steentapijt op bestaand terras plaatsen

Wij willen op het bestaand terras van ongeveer 18 m² een steentapijt laten aanleggen met eventueel waterdichtingsmembraan + extra toplaag om zeker geen vocht door te laten. Verder moet ook de trap naar de tuin (8-tal treden) bedekt worden met steen tapijt.
zondag 3 september 2017

Oprit en voortuin in (uitgewassen) beton aanleggen

+- 70 m² oprit en paadjes voortuin in uitgewassen beton
donderdag 31 augustus 2017

Herstellen boordsteen aan terras 2 de verdiep

Terras voorkant gebouw, 2 de verdiep. Stuk boordsteen losgekomen aan zijkant. Kant van slagregen. Moet gerepareerd en terras nagekeken 2 m².
donderdag 31 augustus 2017

Oprit met klinkers aanleggen en beton gieten

Ik wil mijn tuin en oprit met klinkers laten leggen dit is ongeveer 200 m². Grote en kleur met de aannemer bespreken, oppervlakte van het project ongeveer 200 m², tevens dienen enkele planten en struiken te worden verwijderd, ook wil ik in de achtertuin een betonplaat van 5 x 8 meter, diepte uitgraven grond 25 cm, op de bodem plastiek folie met daar op isolatieplaat van 5 cm,daarboven dikte beton gewapend 15 cm dik, schap daarboven gepolierd 5 cm.
woensdag 30 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Ik heb een stadstuintje van een kleine 40 m². Er ligt nu wat gras en er is ook al een koertje. Graag zou ik alles 'overdekken' met houten planken en één groot terras creëren. Er zouden wel enkele uitsparingen zijn om planten te zetten en er zou ook een zitbank gemaakt moeten worden en een plantenbak. Daarnaast had ik ook een klein kotje voor ogen. De houtsoort heb ik nog niet gekozen, maar daarvoor doe ik graag beroep op jullie advies. Er is momenteel een plan in opmaak.
woensdag 30 augustus 2017

Aanleggen van oprit met klinkers

Ik wil graag de oprit naast het huis en een gedeelte achter het huis met klinkers leggen. Bestaande situatie,er ligt tarmac,dat moet dus verwijderd worden en dan de ondergrond in orde brengen. Oppervlakte ongeveer 70 m².
woensdag 30 augustus 2017

Oprit in asfalt vernieuwen

De oprit is reeds in asfalt maar aan vernieuwing toe +- 13 m x 4 m.
woensdag 30 augustus 2017

Plaatsen van stabilisé voor terras

Wij zouden volgend jaar onze oprit en terras aanleggen maar nu reeds de voorafgaande werken doen. We hebben een terras van 42 m² waarvan we een plateau gegraven hebben van 25 cm diep. Het idee is om nu al stabilise te laten gieten/plaatsen zodat we deze winter al geen modder hebben bij het binnenkomen via de achterdeur.
dinsdag 29 augustus 2017

Plaatsen klinkers

Plaatsen 45 m² waterdoorlaatbare klinkers+ 20 m boordstenen van 30 cm.
dinsdag 29 augustus 2017

Oprit aanleggen met klinkers

Wij zouden graag op onze oprit klinkers leggen. Op dit moment ligt er kiezel op. Oppervlakte is circa 100 vierkante meter.
dinsdag 29 augustus 2017

Heraanleggen oprit met kasseien

Oprit van ongeveer 35 m². De kasseien liggen nu onregelmatig. We hadden graag een oprit waar je kan op stappen. Materiaal nog aan te kopen met vakman.
dinsdag 29 augustus 2017

Aanleggen stabilisé voor zonneterras

Stabilise van ongeveer 12 cm aanleggen voor een nieuw terras aan achtergevel, alles reeds uitgebroken , stabilise zou 200 kg cement moeten hebben om zelf tegels te plaatsen nadien. Ongeveer 42 m². Zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Een terras in een bedrijfsgebouw op de 6 de verdieping. Het terras zou in hout aangelegd moeten worden. Terras is bereikbaar met de trap en met de lift. De grootte van het terras is +/- 50 à 55 km². Ter plaatse komen kijken om soort hout te bespreken.
zondag 27 augustus 2017

Aanleggen stabilise voor zonneterras

Ik wil graag in mijn tuin stabilise laten leggen voor een zonneterras ter grootte van 40 m². Graag uitgraven en vlak leggen.
vrijdag 25 augustus 2017

Nieuwe oprit aanleggen

Huidige oprit tegels (40x40) weg te nemen en te vervangen door nieuwe betonnen oprit tegels (100x100). De ondergrond is herbruikbaar. Er moet ook 1 beerput deksel voorzien worden. Totale oppervlakte 30m².
vrijdag 25 augustus 2017

Stoeprand verlagen

Stoeprand verlagen over lengte van 3 meter.
donderdag 24 augustus 2017

Uitbreken en afvoeren huidige oprit en heraanleggen

Ik wil graag mijn huidige oude kasseien oprit laten uitbreken en afvoeren. Nadien deze door moderne betonklinkers in kleur laten heraanleggen.
donderdag 24 augustus 2017

Sleuf graven voor gasleiding te trekken

Sleuf en put aan weerzsijden graven voor aanleg gasleiding afstand 31 m
woensdag 23 augustus 2017

Oprit aanleggen in betonklinkers

Oprit laten aanleggen in betonklinkers . Nu ligt er gravé met aarde eronder . De oprit is 51 m² en rechthoek.
woensdag 23 augustus 2017

Herstelling asfaltoprit

Tijdens werken op een werf te Hasselt is er bij de ophaling van de container schade berokkend aan de asfalt-oprit van de klant. De asfalt is over +/- 3m² licht ingezakt (sleepspoor) en dient hersteld te worden.
dinsdag 22 augustus 2017

Bestratingswerken in klinkers

Oppervlakte : 70m² Ondergrond : Vrij (steenpuin) Extra : 2 grote, 4 kleine deksels inwerken Type : 20x20x2,5 (Klinkers worden voorzien) Te voorzien : stabilisée (betoncentrale op minder dan 500m van werken)
dinsdag 22 augustus 2017

Terras aanleggen in klinkers

Tegels leggen: Dit is een terras waar kiezels opliggen. Er ligt nog geen stabiele ondergrond onder. De kanten zijn wel reeds afgeboord maar zouden opnieuw gedaan moeten worden. Moeten er Bestaand terras of oprit uitbreken Oppervlakte ongeveer 68 m² terras achteraan te betegelen.
maandag 21 augustus 2017

Terras in klinkers aanleggen

Er is nu een stuk terras (met klinkers) dat moet uitgebroken worden, maar dit kunnen we zelf doen. Opnieuw klinkgers aan te leggen nadien. Materiaal nog niet aangekocht. 36 m².
zondag 20 augustus 2017

Heraanleggen van oprit

De oprit van de straat tot aan de garage moet vernieuwd worden. Materiaal nog niet gekozen. 108 m².
zondag 20 augustus 2017

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Opbreken van oprit (stenen) en sleuf graven van 70 cm diep en 5,5 m lang. Ook graven van een buitenput van 1m x 1m x 1m. Plaatsen van pvc wachtbuis met diameter 110 mm. Vervolgens terug opvullen van sleuf en put en terugplaatsen van stenen.
zaterdag 19 augustus 2017

Terras aanleggen in polybeton

Terras in gepolierde beton, ongeveer 20m². Rijhuis.
zaterdag 19 augustus 2017

Ingezakte afvoerbuizen oprit herstellen/vervangen

Afvoerbuizen: Van ongeveer 30 meter lang en 2.5 b breedte en zitten onder asfalt. Die is ingezakt , en er zit een breuk in. Nieuwe afvoerbuizen. In de oprit zit ook een mazouttank en een septische put. Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 augustus 2017

Aanleggen van houten terras

Ik zou graag een houten terras laten aanleggen op mijn koertje. Het terras zou op een hoogte van 1. 5 meter boven de grond moeten komen, en de ruimte onder het terras zou ik willen gebruiken als opbergruimte. De afmetingen voor het terras zijn 3. 75 x 2. 2 meter (ongeveer).
vrijdag 18 augustus 2017

Betonnen grasdallen plaatsen

Paddock aan te leggen voor paarden in betonnen grasdallen. Het betreft 40 m² betonnen grasdallen. Ondergrond vlak maken voorzien van zand
donderdag 17 augustus 2017

Oprit aanleggen met betonklinkers

Ik wil een oprit met betonklinkers aanlegen. Het is ongeveer 25m. Het is momenteel met gazon.
dinsdag 15 augustus 2017

Oprit en terras in printbeton aanleggen

Oprit aanleggen in printbeton,alsook terras met licht niveauverschil.Ruw geschat 350 m²
zondag 13 augustus 2017

Afbraak betonplaat

Afbraak gewapende betonplaat van 5m x 4,5m x 15 cm.
zaterdag 12 augustus 2017

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Op de terrassen en het gangpad ligt reeds een chape - de oprit bestaat uit steenpuin.Het gaat om twee terrassen van elk 28 vierkante meter die naadloos in elkaar overgaan, een gangpad van het terras naar de oprit van ongeveer 6 vierkante meter en een oprit (waar het gangpad naar leidt) van ongeveer 40 vierkante meter.
zaterdag 12 augustus 2017

Opmetsen septische put + deksel + herplaatsen klinkers

Opmetsen septische put (60x60) , 35cm opmetsen + deksel+ verwijderde betonklinkers terug plaatsen (120x 120)
zaterdag 12 augustus 2017

Oprit aan te leggen en betegelen

Oprit aan te leggen en te betegelen. Oppervlakte ?
vrijdag 11 augustus 2017

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit in klinkers: 136 m². 20 x 20 x 6 grijs/zwart op 10 cm stabilisee van 200 kg cement /M3 (Bv. VP Stones Zwart/grijs ongetrommeld of gelijkaardig) Vlijlaag zand 3 cm Boordstenen 110 m Afstrooi wit zand Verwijderen treinbils (45 m) en afvoeren 120 m² klinkers. Opmetsen toegangsluik sterfput en voorzien van deksel (met klinkers).
woensdag 9 augustus 2017

Oprit van garage aanleggen

Een oprit voor een garage - 30 vierkante meter met klinkers. Grijs voor de kleur van de klinkers. Aankoop klinkers + plaatsen.
woensdag 9 augustus 2017

Verhoging van zijterras naar niveau hoofdterras

We hebben 2 terrassen aan de achterzijde van onze woning. Het 1e terras ligt in het verlengde van de woning en vormt tegelijk een afdak naar de inrit van de garages die op het niveau van de tuin liggen (soort omgekeerde bel-etage woning waarbij de weg hoger ligt dan de tuin). Het 2e terras (3*6) ligt aan de zijkant, zuidwest kant van de woning, ongeveer 30 cm lager dan het 1e terras. Dit 2e terras moet dus verhoogd worden zodat een aangesloten terras ontstaat dat van de achterkant doorloopt naar de zijkant.
dinsdag 8 augustus 2017

Oprit en carport aanleggen

Ik wil mijn oprit circa 6 op 3m heraanleggen en er een duurzame carport op plaatsen.
dinsdag 8 augustus 2017

Oprit opnieuw heraanleggen met bestaande klinkers

Ik heb een gasaansluiting laten leggen , nu zou de werkput terug moeten toegelegd worden evenals boordstenen steken en de aangrenzende klinkers terug goed leggen.
zondag 6 augustus 2017

Herstellen klinkers aan bestaande oprit

Mijn oprit van +/- 40m² is verzakt waardoor mijn poort in de winter niet meer goed sluit.

Partners

Partners van Casius