Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen.

86 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit met klinkers aanleggen en beton gieten, houten terras aanleggen, uitbreken en afvoeren huidige oprit en heraanleggen, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, terras renoveren, uitgraven en plaatsen van klinkers voor zwembad, steentapijt op bestaand terras plaatsen, oprit en voortuin in (uitgewassen) beton aanleggen, houten terras aanleggen, aanleggen van oprit met klinkers, oprit in asfalt vernieuwen, nieuwe oprit aanleggen, oprit aanleggen in betonklinkers, terras aanleggen in klinkers, herbestraten parking en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

donderdag 21 september 2017

Voegen terras herstellen

Wij willen graag de voegen van ons terras buiten laten herstellen. Het zijn keramische tegels van 60 x 30 cm en de oppervlakte is +/- 200 m ² en het terras ligt rond het zwembad. Uiteraard zijn niet alle voegen beschadigd.
woensdag 6 september 2017

Kasseien opnieuw leggen

Opbreken en opnieuw leggen van kasseien (grote) Oprit van 220 m². Kkasseien die er liggen opnieuw goed leggen.
woensdag 6 september 2017

Terras renoveren

Verwijderen oude tegels terras op de eerste verdieping en indien nodig herstellingen uitvoeren. Oppervlakte : te bespreken met de vakman , te bezichtigen.
dinsdag 5 september 2017

Uitgraven en plaatsen van klinkers voor zwembad

In tuin een vierkant van 5 x 5 m grijze betonklinkers met boordsteen. Uitgraven (met onderfundering) en plaatsing. Dit om zwembad op te zetten later. Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
donderdag 31 augustus 2017

Herstellen boordsteen aan terras 2 de verdiep

Terras voorkant gebouw, 2 de verdiep. Stuk boordsteen losgekomen aan zijkant. Kant van slagregen. Moet gerepareerd en terras nagekeken 2 m².
dinsdag 29 augustus 2017

Aanleggen stabilisé voor zonneterras

Stabilise van ongeveer 12 cm aanleggen voor een nieuw terras aan achtergevel, alles reeds uitgebroken , stabilise zou 200 kg cement moeten hebben om zelf tegels te plaatsen nadien. Ongeveer 42 m². Zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Een terras in een bedrijfsgebouw op de 6 de verdieping. Het terras zou in hout aangelegd moeten worden. Terras is bereikbaar met de trap en met de lift. De grootte van het terras is +/- 50 à 55 km². Ter plaatse komen kijken om soort hout te bespreken.
zondag 27 augustus 2017

Aanleggen stabilise voor zonneterras

Ik wil graag in mijn tuin stabilise laten leggen voor een zonneterras ter grootte van 40 m². Graag uitgraven en vlak leggen.
vrijdag 25 augustus 2017

Nieuwe oprit aanleggen

Huidige oprit tegels (40x40) weg te nemen en te vervangen door nieuwe betonnen oprit tegels (100x100). De ondergrond is herbruikbaar. Er moet ook 1 beerput deksel voorzien worden. Totale oppervlakte 30m².
donderdag 24 augustus 2017

Uitbreken en afvoeren huidige oprit en heraanleggen

Ik wil graag mijn huidige oude kasseien oprit laten uitbreken en afvoeren. Nadien deze door moderne betonklinkers in kleur laten heraanleggen.
dinsdag 22 augustus 2017

Bestratingswerken in klinkers

Oppervlakte : 70m² Ondergrond : Vrij (steenpuin) Extra : 2 grote, 4 kleine deksels inwerken Type : 20x20x2,5 (Klinkers worden voorzien) Te voorzien : stabilisée (betoncentrale op minder dan 500m van werken)
maandag 21 augustus 2017

Terras in klinkers aanleggen

Er is nu een stuk terras (met klinkers) dat moet uitgebroken worden, maar dit kunnen we zelf doen. Opnieuw klinkgers aan te leggen nadien. Materiaal nog niet aangekocht. 36 m².
zaterdag 19 augustus 2017

Terras aanleggen in polybeton

Terras in gepolierde beton, ongeveer 20m². Rijhuis.
zondag 13 augustus 2017

Afbraak betonplaat

Afbraak gewapende betonplaat van 5m x 4,5m x 15 cm.
zaterdag 12 augustus 2017

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Op de terrassen en het gangpad ligt reeds een chape - de oprit bestaat uit steenpuin.Het gaat om twee terrassen van elk 28 vierkante meter die naadloos in elkaar overgaan, een gangpad van het terras naar de oprit van ongeveer 6 vierkante meter en een oprit (waar het gangpad naar leidt) van ongeveer 40 vierkante meter.
zaterdag 12 augustus 2017

Opmetsen septische put + deksel + herplaatsen klinkers

Opmetsen septische put (60x60) , 35cm opmetsen + deksel+ verwijderde betonklinkers terug plaatsen (120x 120)
zaterdag 12 augustus 2017

Oprit aan te leggen en betegelen

Oprit aan te leggen en te betegelen. Oppervlakte ?
vrijdag 11 augustus 2017

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit in klinkers: 136 m². 20 x 20 x 6 grijs/zwart op 10 cm stabilisee van 200 kg cement /M3 (Bv. VP Stones Zwart/grijs ongetrommeld of gelijkaardig) Vlijlaag zand 3 cm Boordstenen 110 m Afstrooi wit zand Verwijderen treinbils (45 m) en afvoeren 120 m² klinkers. Opmetsen toegangsluik sterfput en voorzien van deksel (met klinkers).
zondag 6 augustus 2017

Herstellen klinkers aan bestaande oprit

Mijn oprit van +/- 40m² is verzakt waardoor mijn poort in de winter niet meer goed sluit.
zaterdag 5 augustus 2017

Bestaande oprit heraanleggen in klinkers

Verzakte oprit heraanleggen met klinkers + pad naar achter. Oppervlakte : 56 m².
vrijdag 4 augustus 2017

Terras in printbeton leggen

Bestaand betonnen terras voorzien van printbeton met tegelmotief. Zie foto voor meer verduidelijking van de situatie. Totale oppervlakte +- 80m² waarvan +-55 m² tegels uit te breken. De twee stukken op gelijk niveau brengen hellend weg van het huis.
vrijdag 4 augustus 2017

Klinkers leggen en sanitaire put ophogen

Ik wil graag naast ons huis een paadje leggen met klinkers. Klinkers hebben we reeds aangekocht. Het zou gaan om een padje dat naar achteren toe verbreedt; padje circa 1 meter breed, 3 meter lang, achteraan verbreedt naar circa 3 meter breed, 2 meter lang. Hiernaast zou ook het deksel van de sanitaire put moeten opgehoogd worden ( ligt nu ondergronds ) en afgewerkt met een passend deksel. Opvulzand en dergelijke hebben we nog niet ter beschikking.
woensdag 2 augustus 2017

Heraanleggen oprit en riolering nakijken

Oprit laten vernieuwen en laten nakijken of de riolering nog goed is, omdat de bestaande oprit verzakt is.
zondag 30 juli 2017

Oprit heraanleggen na verzakking

Verzakking van oprit door vermoedelijke lek tussen sceptische put en straat. Herstelling plus aanleg nieuwe oprit (ong 25m²) in klinkers of iets dergelijks.
zaterdag 29 juli 2017

Aanleg van terras en paden

Ik wil graag een oud terras uitbreken en vernieuwen en vergroten. Enkele paden vernieuwen. Het terras heeft ongeveer een opp van 35m². Het oude terras zouden we zelf uitbreken. Graag ook een beton onder het teras tegen het verzakken. Dan moet er een tweede terras komen waar onze mobilhome op komt te staan. De stenen hiervoor zouden we recupereren uit onze oude terras. Ook hier een betonnen ondergrond. Ten slotte een tuinpad van huis naar garage. Ongeveer 6m lang en een oprit in grasdals voor de mobilhome. Als extra project het plaatsen van een afsluiting voor aan de straat. Deel in grasdals en de rest met terrastegels.

Partners

Partners van Casius