Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
111 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

woensdag 21 maart 2018

Terras in padouk herstellen

Terras padoek - afschilfering en barsten, planken vervangen Nog voor zomer in orde brengen. Padoek terras, verschillende planken schilferen af.
dinsdag 20 maart 2018

Asfalteren van een oprit

Opbreken van bestaande asfalt en afvoeren plus minus 200 vierkante meter Eventueel nieuwe borduren, 55 meter borduren 1 meter lang en 5 cm breed. Prijzen eventueel apart te geven.
vrijdag 16 maart 2018

Klinkers aanleggen in voortuin

Klinkers aanleggen. Betreft de aanleg van een voortuin met betonnen grasdallen. Momenteel is de voortuin aangelegd met gras. De oppervlakte graag eens ter plaatse komen bekijken. Tussen 10-50 m².
zondag 11 maart 2018

Nieuwe asfalt op oprit aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Er ligt asfalt - maar moet nieuwe op 2 stukjes : oprit een 12 m op max 4 en 7 m op 1 m
zaterdag 10 maart 2018

Herstellen klinkers aan bestaande oprit

Herstelling verzakking inrit garage. Oppervlakte van 3 m B op ongeveer 1 m . Uitslijpen en dorpel leggen.
vrijdag 9 maart 2018

Uitbreken oprit en nieuwe tegels leggen

Uitbreken van oude betonklinkers en afvoeren- egaliseren - oppervlakte te asfalteren +/- 80 m². Opnieuw stabilise aanleggen en klinkers.
woensdag 7 maart 2018

Beton uitbreken en nieuwe storten

Beton op werkplaats uitbreken, dit is ongeveer 80 m² en 10 cm dik. Kapotte beton uitbreken en ook meteen nieuwe storten.
dinsdag 6 maart 2018

Heraanleggen van oprit in klinkers

Heraanleg van ongeveer 90 vierkante meter oprit wegens verzakking. De klinkers uithalen en met stablisée eronder terug leggen
maandag 5 maart 2018

Sleuf graven

Sleuf uitgraven en put van ongeveer 1 meter diep graven. Ook plastiek buis steken.
vrijdag 2 maart 2018

Betonplaten plaatsen op oprit

Ik wil graag de oprit van 6 x 13 meter gelijk laten trekken en voorzien van betonplaten van 2 x 2 x 0.14 meter zonder metaalband. De werken kunnen aan de straat kant uitgevoerd worden tussen twee huizen.
donderdag 1 maart 2018

Sleuf graven voor pijpleidingen

Voor het aanleggen van een warmtenet van 1,2 km lang zouden. Sleuf graven. De diepte van die sleuf is 1,6 m en de breedte moet 0,7 m zijn.
dinsdag 27 februari 2018

Keldergaten afdekken

We zouden graag 3 keldergaten aan de straatkant laten vervangen (momenteel ligt er een oud rooster). We zoeken een stevige, mooie en inbraak veilige oplossing.
zondag 25 februari 2018

Terras uitslijpen en voegen

Terrasvoegen uitslijpen en terug invoegen.
woensdag 21 februari 2018

Plaatsen van boordstenen

Plaatsen van boordstenen rond mijn tuin. Ongeveer 35m
vrijdag 16 februari 2018

Voortuin afschermen met Marshalls trapblokken

Onze voortuin is momenteel afgeboord met treinbiels maar we willen deze graag met betonnen trapblokken laten afboorden. Graag hebben we hiervoor trapblokken van Marshalls en met als afmetingen 35 x 15 x 100 cm. Het gaat om zo een 25 lopende meter.
donderdag 15 februari 2018

Klinkers leggen

Voortuin renovatie. Afbraak doe ik zelf. Indien mogelijk kleine container plaatsen voor oude klinkers. Uit te voeren werken : uitgraven van +/- 80 m2 waarvan 50 m2 tot op een diepte geschikt voor autoparking. Plaatsen van +/- 65 lopende meter boordstenen. Storten stabilisée. Plaatsen klinkers. Uitvoering werken einde maart of eerste week april.
maandag 12 februari 2018

Oprit heraanleggen

Oprit heraanleggen met bestaande klinkers. Oppervlakte aan te leggen is 2.5 Breed. Ongeveer 30 meter lengte. De klinkers liggen niet meer gelijk, dus graag de klinkers mooi leggen.
donderdag 1 februari 2018

Gepolierde betonvloer leggen voor garage en terras

Ik zoek een vakman voor plaatsen van polybeton voor mijn garage, een oppervlakte van ongeveer 50 m². Ook zou ik doorlopend het terras van 30 m² willen laten doen in polybeton.
zaterdag 27 januari 2018

Klinkers leggen

Aanleg van oprit en voortuin, samen ongeveer 100 m² , de ondergrond is reeds verhoogd met steenpuin en er blijft nog +- 20 cm over voor stabilisee en klinkers.
donderdag 25 januari 2018

Voortuin egaliseren en kasseien leggen

Voortuin egaliseren en plaatsten van 30 m² kassei .
woensdag 17 januari 2018

Heraanleggen van terras en wandelpad

Uitbreken van bestaand terras. 3m x 10m. Controle van onderbeton. Heraanleg terras in beton, met een uitbreiding van ca. 1m x 10m. In de uitbreiding inwerken van 3 putjes die er al zijn maar daarna gemakkelijk kunnen geopend worden voor onderhoud. ook wandelpad terug her aan te leggen : 15 m lang en 1 m breed met dezelfde klinkers.
woensdag 17 januari 2018

Oprit aanleggen

Wij wensen onze oprit aan te leggen. Het betreft een oprit van ongeveer 36m². Materiaalkeuze te bepalen met vakman
woensdag 17 januari 2018

Herstel van verzakte klinkers oprit

In het midden van oprit blijft water staan + afloop van water naar car-port . Dit probleem is er al van bij het begin (+- 9 jaar geleden)
donderdag 28 december 2017

Herstellen van klinkers van bestaande oprit

Er loopt een lang oliespoor over onze oprit. De beschadigde klinkers moeten vervangen worden. De oprit is tussen 10 a 15 meter lang , dus die klinkers moeten eruit en vervangen worden. En een stuk van de oprit moet ook bijgelegd worden.
donderdag 28 december 2017

Kasseien herleggen van oprit

Oprit vooraan herleggen met bestaande kinderkopjes, kleine kasseien. De oprit is 7,5 meter breed en 9 meter lang. Vlotte toegankelijkheid vooraan huis. Graag leggen in stabilisé, daarna voegen zodat er geen onkruid kan tussen groeien.

Partners

Partners van Casius