Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen.

68 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit in printbeton aanleggen, terras met wandelpad aanleggen, oprit en terras in polybeton plaatsen, terras in printbeton aanleggen, oprit naar kelder vernieuwen, herleggen van tegels op speelplaats, zonneterras aanmaken, beton gieten, beton gieten in tuin, asfalteren van oprit, klinkers leggen, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton, oprit in printbeton aanleggen, heraanleggen oprit, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

woensdag 24 mei 2017

Aanleggen van oprit met betonklinkers

Aanleggen van oprit met betonklinkers. Ook de grondwerken die nodig zijn, er liggen nu grijze steentjes op de oprit. Het gaat om een stuk van ongeveer 70m². Wij willen zelf zorgen voor de klinkers indien nodig.
woensdag 24 mei 2017

Terras met wandelpad aanleggen

Ik had graag een terras in onze tuin laten aanleggen. Het gaat ongeveer over 50 vierkante meter terras (waarvan een deel verhoogd en een deel wandelpad) en daarnaast een tiental meter bordersteen.
dinsdag 23 mei 2017

Herleggen van tegels op speelplaats

Het gaat om een oppervlakte van 160 m² waar nu tegels liggen, echter die liggen niet goed meer. De huidige tegels dienen opnieuw gelegd te worden onder afschot naar twee afvoerputten.
maandag 22 mei 2017

Beton gieten

Oprit magazijn moet een deel heraangelegd worden. Dus er moet een stuk worden uitgebroken van 7. 60M br. En 5M lang en dus ook beton gegoten worden,deze oprit wordt veel belast daar er dagelijks trucks op komen gereden van 16 ton.
donderdag 18 mei 2017

Asfalt herstellen

Onze oprit is stuk gereden door een vrachtwagen die een Container kwam afzetten . Nu moeten we eerst een offerte hebben hoeveel de herstelling gaat kosten. Het gaat over een stuk van ongeveer 30 meter asfalt die ongeveer 3,5 meter breed is graag hadden we deze wel helemaal laten herstellen.
dinsdag 16 mei 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Bestaande oprit/terras in oude betonklinkers afbreken/afvoeren (weet niet of dat kan en mag om bestaande klinkers te laten staan en eventueel met ±10cm betonlaag te verhogen), aanleggen van gepolierd beton. Halfopen bebouwing van 1988, totale oppervlakte van oprit/terras= ±120 m2.
maandag 15 mei 2017

Klinkers leggen

We willen graag klinkers laten leggen,de oppervlakte is 1 stuk van br:5mx7m aanpalend nog een stuk van 4 m x4 m. De vraag is ook om te voorkomen dat er geen onkruid meer tussen komt. Alles zal opgebroken worden door eigenaar,en afgevoerd worden van voorziene container. Er mag prijs gemaakt worden voor terras en klinkers,en 1 prijs zonder klinkers. Mischien zal het materiaal aangekocht worden door de eigenaar.
zondag 14 mei 2017

Herstellen van oprit

2 tegels van de oprit/ingang naar het huis zijn beschadigd door de wortels van de straatboom. De tegels steken omhoog en zijn dus gevaarlijk voor bewoner/bezoekers. De tegels zijn van dezelfde grootte/soort als die van het voetpad.
donderdag 11 mei 2017

Uitgraven van terras en gieten beton

De oppervlakte is ongeveer 32 m² (3,5 x 9). Momenteel ligt er nog aan de ene kant zand en aan de andere kant beton. Wij willen deze laten uitgraven zodat het terras 32 m² wordt en dan beton laten gieten. Ook graag het overtollige zand meenemen.
zaterdag 6 mei 2017

Oprit met tegels aanleggen

We zouden graag onze voortuin willen renoveren zodat alles gelijk en met tegels word aangelegd onze voortuin is ongeveer 27 vierkante meter
donderdag 4 mei 2017

Heraanleg van buitenterras

Bestaand terras in kleine tegels vernieuwen met grote tegels, ca. 60x60 cm of andere oplossing door aannemer te adviseren. Oppervlakte ca. 43 m².
dinsdag 2 mei 2017

Terras aan te leggen in composiet

Ik wil graag op mijn bestaande betonnen terras(25 m²) composiet laten plaatsen.
maandag 1 mei 2017

Stabilisé leggen ter voorbereiding plaatsen kunstgras

Zou graag stabilisé leggen in de tuin ter voorbereiding van het plaatsen van kunstgras - ca. 120 m² - ca 20 centimer dik.
dinsdag 25 april 2017

Vernieuwen van dakterras en schutting

Ik wil mijn bestaande dakterras vernieuwen in keramische tegels van 60 x 60 en het plaatsen van nieuwe vaste schermen ook het vervangen van nieuwe roofing afmeting van het terras is 5,5 m x 5,5 m . De werken bestaan in het afbreken van de bestaande houten vloer alsook de houten schermen,de werken mogen uitgevoerd worden voor de zomer of na de zomer.
zondag 23 april 2017

Klinkers leggen oprit en paden

Ik voorzie een project om nieuwe klinkers te laten leggen: oprit + tuinpaden. Ongeveer 130m². Extra project: oude klinkers aanleggen voor terras in achtertuin + paden; ongeveer 90m² periode: eerste helft van juli of augustus of tweede helft september 2017. Graag contact voor voorstel: materialen en plaatsing
woensdag 19 april 2017

Heraanleggen oprit

Betreft het heraanleggen van onze oprit, er liggen nu klinkers op, graag nu beton aanleggen. Eventueel met betonplaten of dergelijke. Graag ter plaatse komen om offerte op te maken. +- 3 m breed op 30 m lang.
zaterdag 15 april 2017

Leggen van stabilisé

Ik wil kunstgras aanleggen op een stabilisé en had graag een prijs willen kennen voor het leggen van de stabilisé. De totale oppervlakte bedraagt ca 1100 m2 en de dikte van de laag moet tussen de 50 en 80 mm bedragen.
vrijdag 14 april 2017

Aanleggen oprit en terras

Oprit voor garage : ca 10 x 6 m (in betonklinkers 30 x 20) Pad langs huis : ca 19 x 1 m + 21 x 1 m Terras achteraan : in groter formaat 7 x 1. 5 m en 6 x 1 m 5 m x 5 m
donderdag 13 april 2017

Oprit aanleggen

Ik wil graag de oprit voor de wagen willen laten aanleggen. Wij hebben de stenen al in ons bezit, betonnen gras tegels. De grond moet weggegraven worden, het zit vol met stenen en puin door de verbouwingen aan het huis. Er is al een pad naar het huis en langs de gevel is er ook al een pad er zou maar langs een kant een boordsteen moeten geplaatst worden. De grond en het graszaad voorzien we zelf. Wij zouden wel willen vragen om de stenen te plaatsen die wij in ons bezit hebben.
donderdag 13 april 2017

Aanleggen van oprit met kasseien

Oprit 3 meter breed en 33 meter lang met kasseien.
dinsdag 11 april 2017

Terras verlengen

We zouden graag ons terras willen verlengen daar er plaats is want is net iets te klein maar wonen hier graag. Verbreden is geen optie omdat niemand anders zal meedoen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden.
zondag 9 april 2017

Beton storten voor fundering tuinhuis

Betonplaat of fundering voor tuinhuis 6 m x 4 m x 20 cm. Gesloten bebouwing en zou achteraan de tuin moeten komen op ca 45 m vanaf voorkant van het huis.
zaterdag 8 april 2017

Oprit & terras aanleggen

Buitenaanleg rondom huis: verharding in klinkers en deels in grind voor oprit en terras. Plan reeds uitgetekend door tuinarchitect en ook beschikbaar in autoCAD. Ook grondwerken nodig ifv diepspitten tuin en enkele boomstronken eruit trekken. Keuze kleiklinker en grind reeds gemaakt.
maandag 3 april 2017

Bestaand terras uitbreiden

Graag zouden wij ons bestaand terras willen uitbreiden. Het huidige terras bestaat uit Bluestone Honed Antic 40 x 40 x 2. 5 cm (Heumatop Gardenblue Asia Style Ghotic). Toegang tot tuin (terras) via deur achteraan in garage. Optie 1: Oppervlakte = 14m² (4400 xx 3000) Optie 2: Oppervlakte = 8m² (4400 x Uit te voeren werken: 1. Uitgraven en afvoeren van bestaande grond tot op de nodige diepte 2. Leveren en plaatsen van geschikte stabilise fundering 3. Leveren en plaatsten van de blauwe hardsteen in mortelbed en invoegen van de tegels (aansluitend met bestaand terras) 4. Inwerken van het bestaande putdeksel voor optie 1 5. Leveren en plaatsen van sleufgoot + aansluiting op RW put (putdeksel uit optie 1)
maandag 3 april 2017

Klinkers leggen - rubber tegels onder speeltuig kinderdagverblijf

We zijn een kinderdagverblijf en willen onze buitenspeelruimte vernieuwen met nieuwe klinkers en tegels, de huidige klinkers die er nu liggen zijn oud en ruw geworden wat voor onze kindjes niet zo fijn is om te spelen. De rubber tegels zouden onder een groter speeltuig moeten komen voor de veiligheid. oppervlakte 140 à 160 m²

Partners

Partners van Casius