Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen.

68 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: bouwen terras op metalen constructie met glazen omranding, oprit en terras in klinkers aanleggen, verhoging van zijterras naar niveau hoofdterras, terras in printbeton leggen, oprit en terras in printbeton aanleggen, oprit en carport aanleggen, oprit aan te leggen en betegelen, oprit in klinkers aanleggen, oprit van garage aanleggen, bestaande oprit heraanleggen in klinkers, aanleg van terras en paden, aanleggen van oprit in klinkers, heraanleggen oprit en riolering nakijken, leggen van klinkers in paardenstal, klinkers leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

zondag 13 augustus 2017

Afbraak betonplaat

Afbraak gewapende betonplaat van 5m x 4,5m x 15 cm.
zaterdag 12 augustus 2017

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Op de terrassen en het gangpad ligt reeds een chape - de oprit bestaat uit steenpuin.Het gaat om twee terrassen van elk 28 vierkante meter die naadloos in elkaar overgaan, een gangpad van het terras naar de oprit van ongeveer 6 vierkante meter en een oprit (waar het gangpad naar leidt) van ongeveer 40 vierkante meter.
zaterdag 12 augustus 2017

Opmetsen septische put + deksel + herplaatsen klinkers

Opmetsen septische put (60x60) , 35cm opmetsen + deksel+ verwijderde betonklinkers terug plaatsen (120x 120)
zaterdag 12 augustus 2017

Oprit aan te leggen en betegelen

Oprit aan te leggen en te betegelen. Oppervlakte ?
vrijdag 11 augustus 2017

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit in klinkers: 136 m². 20 x 20 x 6 grijs/zwart op 10 cm stabilisee van 200 kg cement /M3 (Bv. VP Stones Zwart/grijs ongetrommeld of gelijkaardig) Vlijlaag zand 3 cm Boordstenen 110 m Afstrooi wit zand Verwijderen treinbils (45 m) en afvoeren 120 m² klinkers. Opmetsen toegangsluik sterfput en voorzien van deksel (met klinkers).
zondag 6 augustus 2017

Herstellen klinkers aan bestaande oprit

Mijn oprit van +/- 40m² is verzakt waardoor mijn poort in de winter niet meer goed sluit.
zaterdag 5 augustus 2017

Bestaande oprit heraanleggen in klinkers

Verzakte oprit heraanleggen met klinkers + pad naar achter. Oppervlakte : 56 m².
vrijdag 4 augustus 2017

Terras in printbeton leggen

Bestaand betonnen terras voorzien van printbeton met tegelmotief. Zie foto voor meer verduidelijking van de situatie. Totale oppervlakte +- 80m² waarvan +-55 m² tegels uit te breken. De twee stukken op gelijk niveau brengen hellend weg van het huis.
vrijdag 4 augustus 2017

Klinkers leggen en sanitaire put ophogen

Ik wil graag naast ons huis een paadje leggen met klinkers. Klinkers hebben we reeds aangekocht. Het zou gaan om een padje dat naar achteren toe verbreedt; padje circa 1 meter breed, 3 meter lang, achteraan verbreedt naar circa 3 meter breed, 2 meter lang. Hiernaast zou ook het deksel van de sanitaire put moeten opgehoogd worden ( ligt nu ondergronds ) en afgewerkt met een passend deksel. Opvulzand en dergelijke hebben we nog niet ter beschikking.
woensdag 2 augustus 2017

Heraanleggen oprit en riolering nakijken

Oprit laten vernieuwen en laten nakijken of de riolering nog goed is, omdat de bestaande oprit verzakt is.
zondag 30 juli 2017

Oprit heraanleggen na verzakking

Verzakking van oprit door vermoedelijke lek tussen sceptische put en straat. Herstelling plus aanleg nieuwe oprit (ong 25m²) in klinkers of iets dergelijks.
zaterdag 29 juli 2017

Aanleg van terras en paden

Ik wil graag een oud terras uitbreken en vernieuwen en vergroten. Enkele paden vernieuwen. Het terras heeft ongeveer een opp van 35m². Het oude terras zouden we zelf uitbreken. Graag ook een beton onder het teras tegen het verzakken. Dan moet er een tweede terras komen waar onze mobilhome op komt te staan. De stenen hiervoor zouden we recupereren uit onze oude terras. Ook hier een betonnen ondergrond. Ten slotte een tuinpad van huis naar garage. Ongeveer 6m lang en een oprit in grasdals voor de mobilhome. Als extra project het plaatsen van een afsluiting voor aan de straat. Deel in grasdals en de rest met terrastegels.
woensdag 26 juli 2017

Sleuf graven voor aardgasaansluiting in bestaande woning

Sleuf graven voor aardgasaansluiting onder oprit van ongeveer 12 m.
dinsdag 18 juli 2017

Pprit en voetpad betegelen

Betegelen van de voortuin. Eerst moeten de oude stenen en gras verwijderd worden (zie foto's). Daarna betonstenen voor het voetpad en oprit gelegd (opgelet 2 kleuren) + grind inclusief roosters met worteldoek op de andere helft van de voortuin.
donderdag 13 juli 2017

Uitbreken betonplaat

Uitbreken van een gewapende betonplaat van ongeveer 3,50m x 3,50m en ongeveer 15cm dik.
donderdag 13 juli 2017

Uitgraven van oprit

Uitgraven van oprit, breedte 3 meter, lengte 11 meter, 20 cm uitgraven + afvoeren van het uitgegraven zand, steenpuin en kiezel.
maandag 10 juli 2017

Uitbreiden pad naar voordeur

Er moeten 3x6 tegels bij het pad naar de voordeur komen dat betekent beton gieten, tegels leggen en bestaande rand en kapotte armatuur weghalen. De tegels hebben we al.
maandag 10 juli 2017

Klinkers plaatsen na rioleringswerken

16 m² bruine rechthoekige klinkers heraanleggen. Heb de klinkers voorhanden.
vrijdag 7 juli 2017

Aanleggen oprit

Aanleg van onze oprit: Aanvoeren van zand / Stabilisé waar nodig. Aanleg van eurodals Aanvoer grindsteentjes ( afwerking ) Zowel vlakke stukken als afwaterende delen. Eventueel aanleg trap (Eurodals) Ongeveer 85 m²
woensdag 5 juli 2017

Terras aanleggen en pad met keramische tegels

Terras 36 m² aanleggen met keramische tegels. Pad naar achter van 38 m² en verharding voor kot van 36 m².
zondag 2 juli 2017

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Herstelling oprit: 4 tegels zijn weggenomen om een rioolbuis te herstellen - beton eronder is weg + 3 tal losliggende tegels + voortuintje van 7 m² op te vullen met kiezelbeton (grote kiezels)
zondag 2 juli 2017

Oprit aanleggen in keramische tegels

Oprit is 25 m lang en 3,5m breedt moet in keramische tegels van 80x50 of100 x50 of 50x 50 oude moet nog weg gedaan worden kleur antraciet
zaterdag 1 juli 2017

Oprit en terras heraanleggen

Ik zoek een vakman voor het uitbreken en opbouwen van een oprit en een terras (+ nivelleringswerken). Ongeveer 230 m² in totaal.
vrijdag 30 juni 2017

Terras betegelen

Ik wil mijn terras laten betegelen. Ongeveer 35 M². Er ligt nu beton maar is niet egaal.
donderdag 29 juni 2017

Graafwerken voor gasaansluiting Eandis

Grondwerken voor gasaansluiting Eandis. Sleuf graven van 70 cm diep en 11 meter lang langs oprit (split) alsook een buiten put van 1 m x 1 m x 1 m. Plaatsen van pvc buis 110 mm . Terug opvullen van de sleuf.

Partners

Partners van Casius