Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
111 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

donderdag 28 december 2017

Herstellen van klinkers van bestaande oprit

Er loopt een lang oliespoor over onze oprit. De beschadigde klinkers moeten vervangen worden. De oprit is tussen 10 a 15 meter lang , dus die klinkers moeten eruit en vervangen worden. En een stuk van de oprit moet ook bijgelegd worden.
donderdag 14 december 2017

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Graven van sleuf vanaf gevel tot straat, voorzien van wachtbuis, graven van wachtput.
maandag 4 december 2017

Aannemer voor 3 dorpels te plaatsen

Voor het plaatsen van 3 dorpels in blauwe steen
woensdag 22 november 2017

Klinkers leggen terras en oprit

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : betreft een nieuwbouw in houtskeletbouw. Aanleg van terras en oprit. Nivelleringswerken, Drainage plaatsen. Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 23 m² terras 30 m² oprit 53 m².
zondag 22 oktober 2017

Tuinpad en terras aanleggen

Tuinpad en terras laten heraanleggen (huidig terras ongeveer 5 m² betontegels, huidig tuinpad ongeveer 15 m² silextegels) in grote tegels of glansbeton.
zondag 15 oktober 2017

Plaatsen dorpel

We zoeken iemand die een dorpel kan plaatsen en leveren voor de achterzijde van onze garage. We willen hier graag een poort in plaatsen maar daarvoor moet er eerst een dorpel geplaatst worden.
zaterdag 14 oktober 2017

Herstellen van balkon terras

Het betreft een klein balkonterras van ongeveer 6 m op 1. 3 m op de 2e verdieping. In meerdere tegelvoegen is geen mortel meer waarlangs water binnen kan, en er is dan ook een vochtprobleem in de aanpalende (achter)muur. De boordrand van het terras is ook beschadigd en brokkelt af. De bedoeling is dan ook te her betegelen, in een water- en vriesbestendige afboording te voorzien en voor de nodige afwatering en afdichting te zorgen die de vochtproblemen aan de achtermuur oplost. Graag rond de maand maart , april laten uitvoeren.
dinsdag 10 oktober 2017

Gepolierde beton aan leggen

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten met gepolierde beton. Oppervlakte: 40 m². Ik woon in een rijhuis (bel-etage) dus toegang tot de tuin via kelder. Huidige ondergrond is gedeeltelijk betonnen tegels (ongeveer helft oppervlakte) en gedeeltelijk gras en aarde. Aarde moet niet weggevoerd worden maar mag verder in de tuin gelegd worden. Betontegels moeten wel weg.
dinsdag 3 oktober 2017

Aanpassen van betonnen oprit

Door een boomwortel is de oprit voor mij garage ophoog gekomen waardoor de kantelpoort  van de garage niet meer opdraait. Ter plaatste komen kijken.
zondag 24 september 2017

Sportterrein en oprit aanleggen

1/ Ik zou een vak van 250 m2 willen laten opvullen met 5-10 cm zand, laten aandammen met een trilplaat en vervolgens wil ik op dat terrein een sportveldje leggen met onderdoek en kunstgras. 2/ vervolgens wil ik in het vak ervoor op ons terrein een vak van +/- 65 m2 laten opvullen met grond over een hoogte van ongeveer 10 cm hoogte, aangedamd en daarover een gronddoek tegen onkruid en vervolgens wil ik een laag boomschors leggen. De bedoeling is dat je hierop zou kunnen parkeren met de wagen. 3/ en als afsluiting wil ik het vak ernaast van ongeveer 56 m2 laten aanleggen als oprit in Dolomiet. Eerst een onkruiddoek en vervolgens 8-10 cm dolomiet. Onder alle hierboven vermelde delen van het terrein ligt reeds aangerolde steenpuin als onderlaag.
zondag 24 september 2017

Gepolierde betonnen vloerplaat leggen

Wij wensen een gepolierde betonnen vloerplaat van 25 vierkante meter (minstens 5 cm boven de grond en in de haak) en een aanrijstrook voor fietsen van 3 a 4 meter op 1 m 20cm.
donderdag 21 september 2017

Voegen terras herstellen

Wij willen graag de voegen van ons terras buiten laten herstellen. Het zijn keramische tegels van 60 x 30 cm en de oppervlakte is +/- 200 m ² en het terras ligt rond het zwembad. Uiteraard zijn niet alle voegen beschadigd.
woensdag 6 september 2017

Kasseien opnieuw leggen

Opbreken en opnieuw leggen van kasseien (grote) Oprit van 220 m². Kkasseien die er liggen opnieuw goed leggen.
woensdag 6 september 2017

Terras renoveren

Verwijderen oude tegels terras op de eerste verdieping en indien nodig herstellingen uitvoeren. Oppervlakte : te bespreken met de vakman , te bezichtigen.
dinsdag 5 september 2017

Uitgraven en plaatsen van klinkers voor zwembad

In tuin een vierkant van 5 x 5 m grijze betonklinkers met boordsteen. Uitgraven (met onderfundering) en plaatsing. Dit om zwembad op te zetten later. Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
donderdag 31 augustus 2017

Herstellen boordsteen aan terras 2 de verdiep

Terras voorkant gebouw, 2 de verdiep. Stuk boordsteen losgekomen aan zijkant. Kant van slagregen. Moet gerepareerd en terras nagekeken 2 m².
dinsdag 29 augustus 2017

Aanleggen stabilisé voor zonneterras

Stabilise van ongeveer 12 cm aanleggen voor een nieuw terras aan achtergevel, alles reeds uitgebroken , stabilise zou 200 kg cement moeten hebben om zelf tegels te plaatsen nadien. Ongeveer 42 m². Zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Een terras in een bedrijfsgebouw op de 6 de verdieping. Het terras zou in hout aangelegd moeten worden. Terras is bereikbaar met de trap en met de lift. De grootte van het terras is +/- 50 à 55 km². Ter plaatse komen kijken om soort hout te bespreken.
zondag 27 augustus 2017

Aanleggen stabilise voor zonneterras

Ik wil graag in mijn tuin stabilise laten leggen voor een zonneterras ter grootte van 40 m². Graag uitgraven en vlak leggen.
vrijdag 25 augustus 2017

Nieuwe oprit aanleggen

Huidige oprit tegels (40x40) weg te nemen en te vervangen door nieuwe betonnen oprit tegels (100x100). De ondergrond is herbruikbaar. Er moet ook 1 beerput deksel voorzien worden. Totale oppervlakte 30m².
donderdag 24 augustus 2017

Uitbreken en afvoeren huidige oprit en heraanleggen

Ik wil graag mijn huidige oude kasseien oprit laten uitbreken en afvoeren. Nadien deze door moderne betonklinkers in kleur laten heraanleggen.
dinsdag 22 augustus 2017

Bestratingswerken in klinkers

Oppervlakte : 70m² Ondergrond : Vrij (steenpuin) Extra : 2 grote, 4 kleine deksels inwerken Type : 20x20x2,5 (Klinkers worden voorzien) Te voorzien : stabilisée (betoncentrale op minder dan 500m van werken)
maandag 21 augustus 2017

Terras in klinkers aanleggen

Er is nu een stuk terras (met klinkers) dat moet uitgebroken worden, maar dit kunnen we zelf doen. Opnieuw klinkgers aan te leggen nadien. Materiaal nog niet aangekocht. 36 m².
zaterdag 19 augustus 2017

Terras aanleggen in polybeton

Terras in gepolierde beton, ongeveer 20m². Rijhuis.
zondag 13 augustus 2017

Afbraak betonplaat

Afbraak gewapende betonplaat van 5m x 4,5m x 15 cm.