Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
132 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

donderdag 18 oktober 2018

Oprit uitbreken en opnieuw aanleggen met klinkers/tegels

Volledige oprit dient afgebroken te worden en uitgegraven en dan klinkers of tegels leggen. De oprit heeft een oppervlakte van 30 a 35 m². Dit is voor een rijhuis.
woensdag 17 oktober 2018

Aanleg van oprit in klinkers

Aanleggen van onze oprit in klinkers We hebben reeds klinkers gevonden bij BMB Westerlo (foto op aanvraag). Die zijn klinkers grijs/zwart 30x20x6 met een particuliere prijs van €12,93/m2. Soortgelijke klinkers bij een andere fabrikant, zijn natuurlijk mogelijk na afstemming. De oppervlakte voor de klinkers zou 205 m² bedragen voor: de ganse oprit + parkings in de voortuin en padje naar de voorgevel. Een opstapje naar de voordeur zou moeten worden voorzien, bijvoorbeeld door het aanwerken van 2 tot 3 trapjes. Er zou 81 lopende meter aan boordstenen moeten worden voorzien. Er zou eveneens een stabiele ondergrond moet worden voorzien, aangezien er vrachtwagens op de oprit zullen rijden en parkeren. M.a.w. waarschijnlijk het gebruik van chappe, gebroken beton of droge beton.
vrijdag 12 oktober 2018

Garage koer 600 m² vernieuwen met dals of klinkers

Garage koer met verzakkingen volledig vernieuwen met een oppervlakte van 600 m².
maandag 8 oktober 2018

Garagedrempel verlagen

De drempel voor het binnenrijden van de garage verlagen. Het hoogteverschil tussen stoep en garage is op dit moment te steil om vlot met de auto binnen te kunnen rijden. Met een 15 a 20 cm verlagen, de lengte is 2 meter te verlagen.
zondag 7 oktober 2018

Vervangen deksel septische put

Septische put heeft metalen deksel (76cm x 76cm) vervangen
donderdag 4 oktober 2018

Graafwerken van oprit als voorbereiding aansluiting Eandis

Er dient voor de aansluiting van Eandis (gas) een put gegraven te worden van 1 m op 1 m en 70 cm diep dit aan de gevel van de woonst. Ook dient de wachtbuis open gelegd te worden voor de werken. Nadien oprit terug toeleggen, klinkers terug opleggen.
woensdag 3 oktober 2018

Tegels aanleggen rond zwembad

Tegels aanleggen rond het zwembad voor een oppervlakte van 30 m². In een natuursteen.
woensdag 3 oktober 2018

Oprit van 400 m² heraanleggen in donkere betonklinkers

Is nu een bestaande parking met klinkers maar moet heraangelegd worden de oppervlakte te vernieuwen is ongeveer 350 - 400 m². Men moet dus oude klinkers uitbreken en nieuwe betonklinkers in een donker kleur plaatsen. Nieuwe klinkers nog niet aangekocht.
woensdag 3 oktober 2018

Oprit en terras opnieuw bezetten met keramische steen

Uitbreken en vernieuwen van een oud terras en oprit, in totaal ongeveer 55 m². Men moet de huidige Vietnamese stenen uitbreken en dan nieuwe steen plaatsen, voorkeur voor keramische steen. Nieuw materiaal nog niet gekocht.
maandag 1 oktober 2018

Oprit heraanleggen met tegels of betonvloer

De kapotte betonstroken weghalen en de volledige oprit bedekken met tegels of betonvloer Er moet ongeveer 20 m² worden aangelegd.
zondag 30 september 2018

Herstellen oprit met kasseien

Herstellen verzakte oprit met kasseien. Uitbreken bestaande kasseien, ongeveer 10 m² en opnieuw aanleggen van de kasseien.
dinsdag 25 september 2018

Sleuf graven als voorbereidend werk voor aardgasaansluiting.

Ik wil een sleuf van een 5-tal meter laten graven. Hiertoe dient oprit met betonklinkers opgebroken te worden en vervolgens terug herstellen.
zaterdag 22 september 2018

Oprit aanleggen met boordsteen en kiezel storten

Oprit aanleggen van ongeveer 500 m² , afgraven bestaande oprit , leveren en plaatsen van boordstenen in stabiliseer zand , siergrind 8 - 16 mm, ongeveer 50 m³.
zondag 16 september 2018

Tegelwerken uitvoeren voor de aanleg van een terras

We zouden graag tegels laten leggen in de tuin. Om de verder tuin aan te leggen. Ik denk ongeveer 70 vierkante meter. De tegels mogen iets hoger liggen zodanig dat we niet teveel zand moeten wegdoen want dat moet via de keuken en de hal gebeuren.
dinsdag 4 september 2018

Oprit heraanleggen

Ik wil graag mijn oprit opnieuw laten aanleggen. Momenteel liggen er kasseien, oftewel laat ik deze liggen en wil ik 10 m² extra bezetten met deze kasseien. Andere optie is om de kasseien te verwijderen en heel de oppervlakte van 95 m² te bezetten met een ander materiaal.
dinsdag 4 september 2018

Oprit aanleggen met keiklinkers

Oprit is momenteel allemaal braakliggend terrein en willen dit graag laten bezetten met keiklinkers. Oprit is 30 m² met 1 groot en 4 kleine putdeksels. Ook moet men nog 6 m² voor de gevel ook bezetten. Materiaal is nog niet aangekocht
maandag 3 september 2018

Zijkant oprit aanleggen met klinkers

De zijkant van de oprit betegelen met klinkers, dezelfde klinkers als bestaande, deze nog niet in mijn bezit. Het gaat om een kleine oppervlakte van maximaal 3 m². De zijkant moet moet men ook eerst ontwortelen.
zondag 26 augustus 2018

Oprit in steentapijt leggen

Oprit van 9x6 m in steentapijt aanleggen. Nu liggen er klinkers. Alles uithalen en nieuw steentapijt leggen.
vrijdag 24 augustus 2018

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Betreft de parking van een bedrijf. Er zijn op 3 plaatsen klinkers verzakt waardoor de heftruck teveel kantelt en er een risico tot omvallen van goederen is. Aan de voordeur / inkom is er ook een kleine verzakking die bij hevige regen een plas creëert vlak voor de inkomdeur.
dinsdag 21 augustus 2018

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Sleuf graven voor gasaansluiting 80 diep 5 meter , en put van 1x1x1 meter
vrijdag 17 augustus 2018

Oprit in klinkers aanleggen

We zouden graag van onze voortuin een oprit laten maken. Oprit in klinkers. Voortuin 36 m².
maandag 13 augustus 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Vakman voor het aanleggen van een oprit van +- 90 vierkante meter. Beton is verwijderd. Hier en daar wel grondwerken nog uit te voeren en ook nog stabilisé leggen.
maandag 13 augustus 2018

Beton gieten voor aanleg terras

Ik wil graag beton laten gieten voor mijn terras te kunnen afmaken. Je kan er alleen geraken door het huis . De afmetingen zijn 7m13 lengte, 1m10 diepte, 1m10 breedte.
zondag 12 augustus 2018

Aanleggen van oprit in klinkers

Aanleggen van oprit van 11,5 x 2 meter. Is nu zand, chape gieten , netten en stenen.
vrijdag 10 augustus 2018

Straat en oprit openbreken

Vanaf de straat een oprit openbreken en klaarmaken voor gasleiding te leggen tot binnen. Begin september uit te voeren.

Partners

Partners van Casius