Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
136 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

dinsdag 11 december 2018

Sleuf graven voor aansluiting aardgas

Wij zouden naar aardgas willen overschakelen. Graven van een sleuf + stuk haag verwijderen + smalle klinkers verwijderen over een afstand van om en bij de 6m.
maandag 10 december 2018

Parkeerplaatsen aanleggen

Aanleg waterdoorlatende parkeerplaatsen in bestaand grasperk achter woning. Grasdallen, dolomiet of grind, klinkers,.. keuze in samenspraak met vakman. Afgraven en opnieuw uitvullen voor 65 m². Wegwerken verzakkingen in bestaande klinkers en herplaatsen klinkers boven geul gegraven voor afvoer.
woensdag 5 december 2018

Heraanleggen van oprit in kasseien

Heraanleg oprit met bestaande kasseien na rioleringswerken. Kasseien bezitten we uiteraard nog. 100 m².
maandag 3 december 2018

Terras aan te leggen

Ik wens een terrastuin van +/- 55 m² te maken. Tuintegels kunnen wij zelf aanschaffen, maar mogen ook geleverd worden door door vakman. Nu staat er niks.
maandag 3 december 2018

bestaande garageoprit met klinkers aanleggen

bestaande klinkers verwijderen en opnieuw met dezelfde klinkers aan te leggen= 120m² Nieuw bij te plaatsen met zelfde type klinkers = 30m² (waarvan 25 m² reeds aanwezig) Bestaande garageoprit met klinkers (22x11) afbreken en opnieuw plaatsen
zaterdag 1 december 2018

Voegen terras herstellen

Heb recent gemerkt dat de voegen op mijn terras op vele plaatsen weg zijn. Mijn terras is ongeveer 20m².
donderdag 29 november 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen als terras

Terras van ongeveer 20m². De vorm van het terras zou een rechthoek met vanvoor een halve maan uitsnijding.
woensdag 28 november 2018

Oprit aanleggen in kasseien

Een oprit in boerenkassein aanleggen . Achteraan parking en inrit garage : 500m² Voorschrift vergunning, moet waterdoorlatend zijn. Nu liggen er steentjes.
donderdag 22 november 2018

Plaatsen van kasseien en dals

Ongeveer 200 m² kasseien uitbreken en 10 meter verderop plaatsen in een oud padje. Daarnaast nieuwe parking/oprit aanleggen met betonnen platen of grote dals met daartussen grijze kiezel (ongeveer 200m²).
zaterdag 17 november 2018

Terras aanleggen in polybeton 30 m²

Het zou om een verhoogd terras gaan/ liefst zwevende look gepolierd vloer leggen. Ongeveer een oppervlakte van 28 a 30 m².
vrijdag 16 november 2018

Aanleggen oprit en tuinpad

Oprit (ongeveer L23m x B1,5/2m) laten aanleggen in kiezelsteentjes/dolomiet en een tuinpad in de voortuin (7mx1m + 5mx1m) in klinkers. Voor de oprit moeten bestaande klinkers worden afgegraven.
woensdag 14 november 2018

Oprit + zijpad aanleggen in klinkers

Oprit voor de woning, met aan de zijkant rechts een kleine groene zone die afgeboord moet worden met lage betonplaat. Rechts reeds scheiding met buur. Oprit is ongeveer 22 m² aan te leggen. Er liggen nu dallen, en gedeeltelijk beton, er moeten in de plaats klinkers komen.
maandag 12 november 2018

Leggen van oprit in kasseien

Leggen van een oprit en parkeerplaats op klaar gemaakte grond. oppervlakte : 80 à 100 m². Materiaal : kasseien.
woensdag 7 november 2018

Oprit aanleggen in kasseien 60 m²

Oprit aanleggen in kandla grey platines vierkant (14/14) 6-8 dik oppervlakte is ongeveer 60 m ² inclusief gemodificeerde voegmortel en krimpvoegen. De uitgraafwerken zijn al gedaan.
maandag 5 november 2018

Aanleggen van oprit en voortuin

Aanleg oprit van ongeveer 15 m² met kasseien of grind. Momenteel bestaat de ondergrond uit hard zand. Ook de voortuin aan te leggen met grasmatten, dit is zo een 20 m².
woensdag 31 oktober 2018

Aanleggen van parking

Wij zijn op zoek naar een firma die een nieuwe parking kan aanleggen van 467 m² met waterpassende zwarte betonkeien van 22x11x8 en 8,585 m² voor de belijning in grijze betonkeien. Plannen werden opgemaakt door architect en de klinkers zijn aangekocht.
maandag 29 oktober 2018

Oprit aanleggen in klinkers

Oprit met klinkers aanleggen. Tussen 50 a 100 m² aan te leggen. Bestaand oprit te venieuwen.. Nu oprit met betonklinkers. Veroudede riolering dient ook te worden vervangen.
zondag 28 oktober 2018

Aanleggen nieuw padje+trap naar voordeur

Ik wil een nieuw padje + trap naar de voordeur laten leggen. Nu liggen er flagstones die afbrokkelen. Het padje is ongeveer 1,5 m op 4 meter en gaat ongeveer 1 m in de hoogte. Pad in klinkers of tegels.
dinsdag 23 oktober 2018

Oprit aanleggen in klinkers 200-300 m²

Aanleggen van een oprit voor parking in achter tuin. Oppervlakte ongeveer 200 a 300 m². Klinkers nog niet aangekocht.
dinsdag 23 oktober 2018

Terras vergroten met bankirai

Ik heb oude terras planken (vergrijsd bankirai) waarvan ik mijn huidige terras wil vergroten. Afmetingen: 1 m 20 op 3 m. Planken in bezit. Klein klusje maar moet wel gebeuren op korte termijn door een goede vakman.
vrijdag 19 oktober 2018

Oprit en terras heraanleggen

Heraanleggen van bestaande oprit en terras. Ook moet men eerst alles uitbreken, in totaal gaat het om 150-200 m². Ik wil voor de oprit een nieuw materiaal dat duurzaam is. Ook voor het terras nieuw materiaal, ik dacht aan tegels maar te bespreken met vakman.
donderdag 18 oktober 2018

Oprit uitbreken en opnieuw aanleggen met klinkers/tegels

Volledige oprit dient afgebroken te worden en uitgegraven en dan klinkers of tegels leggen. De oprit heeft een oppervlakte van 30 a 35 m². Dit is voor een rijhuis.
vrijdag 12 oktober 2018

Garage koer 600 m² vernieuwen met dals of klinkers

Garage koer met verzakkingen volledig vernieuwen met een oppervlakte van 600 m².
maandag 8 oktober 2018

Garagedrempel verlagen

De drempel voor het binnenrijden van de garage verlagen. Het hoogteverschil tussen stoep en garage is op dit moment te steil om vlot met de auto binnen te kunnen rijden. Met een 15 a 20 cm verlagen, de lengte is 2 meter te verlagen.
zondag 7 oktober 2018

Vervangen deksel septische put

Septische put heeft metalen deksel (76cm x 76cm) vervangen

Partners

Partners van Casius