Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
153 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

zaterdag 28 maart 2020

Kasseien leggen oprit en terras

Oprit / terras is afgegraven ongeveer 20cm, dit is dus niet meer nodig. Ik zou graag mijn terras en oprit aanleggen met kasseien. Beide zijn ongeveer een 30m².
zondag 22 maart 2020

Aanleggen klinkers

Bedding trekken en aanleggen van 24 vierkante meter klinkers. Breekzand reeds ingereden.
zondag 22 maart 2020

Oprit en terras in klinkers leggen

We zouden eigenlijk graag zowel oprit naast onze woning en het terras in klinkers willen leggen. Ongeveer 7m op 5m + terras 6m op 4m.
zondag 22 maart 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Had graag kinderkoppen/platines laten leggen onder een overkappende en volledig open tuinhuis van circa 8 m².
zaterdag 21 maart 2020

Terras en trap betegelen

Bestaand terras op gelijke hoogte brengen laten vloeren/ belinkeren - 30 m² + trap. Er ligt momenteel een terras op het oude terras - deze moet dus ook uitgebroken worden. De helft van dit terras kent een hoogteverschil.
vrijdag 20 maart 2020

Oprit aanleggen aan paardenstallen

Voor de nieuwe paardenstal, moet er een nieuwe harde bodem aangelegd worden. rondom de paardenstal loopt deze enkele meters uit. Vermoedelijk 10x6m. Eventueel uitbreiding naar de huidige paardenstal = nogmaals 9x2m. Graag degelijk, maar niet al te duur. hoeft niet perfect afgewerkt te zijn voor het zicht met boordstenen en tegeltjes. wel degelijk materiaal waar ook een (mini) tractor over kan rijden.
dinsdag 17 maart 2020

Fundering plaatsen tuinhuis

Ik wil achteraan in de tuin een tuinhuis plaatsen van 4 meter diep en 8 meter breed. Hiervoor wil ik een betonnen fundering plaatsen van 15 cm dik en 398 cm op 798 cm.
dinsdag 17 maart 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Een half-gepolierde oprit. De breedte is ongeveer 7, 5 meter, de lengte tot aan de straat is 9 meter. Het is een mooi rechthoekig stuk. Er zouden wel 3 putdeksels van 70x70cm en 3 putdeksels van 50x50 in moeten verwerkt worden. Indien mogelijk geen gietijzeren, maar weggewerkt met half-gepolierde beton.
zondag 15 maart 2020

Gepolierde betonvloer

Het betreft hier het uitbreken van een huidige oprit en het heraanleggen met een gepolierde beton. Het is een gemeenschappelijke oprit van 2 half open bebouwingen. 25x3,5m
woensdag 11 maart 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Dubbele oprit en tuinpad in klinkers aanleggen. Woning is een 40j oude open bebouwing. oppervlakte is ong. 50m².