Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
148 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

woensdag 20 februari 2019

Renoveren van oud terras en deel extra aanleggen

De helft van de achtertuin bestraten en mijn oud terras renoveren of opnieuw aanleggen. Terras is 30m². Graag afvoeren van afval en oud materiaal door de firma. Tegels ook door bedrijf te leveren.
dinsdag 19 februari 2019

Aanleggen oprit met dolomiet

Aanleggen oprit met dolomiet. Ongeveer een 70 m² Nu ligt er gras.
dinsdag 19 februari 2019

Terras uitslijpen en voegen

Mijn terras is ongeveer (10,7 x 4,70 m) + (4 x 0,7 m) groot . De voegen zijn hier en daar al gebarsten. Ik zou die voegen willen laten uitslijpen met een slijpsteen en daarna alles terug willen laten voegen.
dinsdag 19 februari 2019

Grasdallen leggen

Verharding van landbouwgrond tot tijdelijke parking voor één jaar. Parkeerplaats voor +- 500 wagens. Wij rekenen 25 m² per wagen. Dus een totale oppervlakte van +- 12.500 m²
dinsdag 19 februari 2019

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Ik zoek iemand die mijn oprit in kassei kan opengraven voor het leggen van een gasleiding volgens de voorschriften van Eandis (Fluvius). Lengte 23m. Gasaansluiting zal gebeuren op 15/3.
maandag 18 februari 2019

Oprit en parking aanleggen

Oprit en parking aanleggen ; oppervalkte : 125 m². Nu ligt er zand met kiezels. Oprit en parking aan te leggen met klinkers/kasseien.
maandag 18 februari 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Terras en oprit. Bestaande steentjes en dals verwijderen , 100 - 110 m²
maandag 18 februari 2019

Aanleggen van oprit en padje in klinkers

Leggen oprit 21 m² en padje straat tot voordeur van ongeveer +- 10 m². Aan te leggen in klinkers van 22x22 cm met boordsteen.
zondag 17 februari 2019

Voortuin verharden voor aanleg parking

Afgraven van 2 zones elks een oppervlakte +/- 3m op 4m, verharden met steenpuin en eventueel afwerken met dolomiet
donderdag 14 februari 2019

Aanleg terras en oprit met klinkers en betontegels

aanleggen van terras en oprit met betonplaten (eurodal of stelcon) zonder hijsgaten, aangevuld met kleiklinkers. Achterkant woning niet bereikbaar met hoge machines. Rond 100 m² ongeveer.