Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen.

59 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: klinkers te plaatsen, heraanleg van verzakte klinkers, afbreken van betonnen opritje en terug aanleggen met beton, klinkers herleggen, heraanleg van verzakte klinkers, vernieuwing buitentrap naar voordeur + aansluitend padje rond het huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een bestratingswerker in Antwerpen:

woensdag 28 december 2016

Klinkers herleggen

Een bestaande oprit en kleine parking moet worden herlegd. Enkele wortels van een boom moeten worden verwijderd. Totale oppervlakte ca. 140 m². De werken moeten klaar zijn ten laatste medio april.
maandag 14 november 2016

Heraanleggen oprit

Op een deel van onze oprit zijn de klinkers verschoven omdat er geen goede boordstenen zijn gebruikt bij aanleg en we veel draaien met auto op oprit. We zouden deze willen laten heraanleggen maar zouden wel de klinkers die er al liggen willen hergebruiken.
maandag 31 oktober 2016

Plaatsen tuinmuren, terras en oprit

Ik ben op zoek naar een partner voor een totaalrenovatie van een kleine tuin. De bestaande tuinmuren aan de twee zijkanten zijn reeds verwijderd. In totaal een 35 meter ongeveer. Verder plan ik ook een nieuwe oprit 4,5m breed en ongeveer 15 meter lang. Deze sluit dan aan op een nieuw tuinterras met een padje naar het tuinhuis, Voor en rechts naast het tuinhuis moet ook een tuinpad komen. We houden van modern, dus geen kasseien. We denken zelf aan schanskorven/moderne beton muur of eventueel hout (hangt van totaalbudget af). Verder denken we ook aan een moderne oprit en terras. Graag voorstellen hiervoor.
zondag 30 oktober 2016

Aanleg oprit met parking + terras

De oprit is schuin oplopend en heeft momenteel groffe kiezels. De bedoeling iss op deze te betonneren in geborsteld beton - 15 cm dik(oppervlakte : 77 M²) , aan het einde van de oprit, op het vlakke, is het bedoeling op de oprit te verlengen met een parkeerplaats voor 1 wagen. Naast de woning willen we nog graag een betonnen terras, 10 m², 15 cm dik, laten aanleggen.
maandag 17 oktober 2016

Aanleg oprit en terras

Aanleg oprit (4x30m+5x4m,4 parkeerplaatsen + pad naar voordeur en pad naast de woning), terras (9x12m), afbraak bestaand bijgebouw en terras, Natuur- of betontegels. Plaatsen van tuinhuis (betonplaat gieten en tuinhuis plaatsen) (3x6m)
donderdag 13 oktober 2016

Verharding (asfalt/beton/klinkers/grind/of combinatie)

Wij hebben een graspark van circa 5a die wij willen deze verharden op de goedkoopste manier door middel van asfalt/beton/klinkers/grind/of combinatie.. Graag uw expertise voorstel en offerte
maandag 10 oktober 2016

Tuin met klinkers aanlegggen

Ik zou graag mijn tuin voor een deel ongeveer 30m² met klinkers laten betegelen. Er moet gras worden weg gehaald, stabilisé worden aangebracht en de nieuwe terrasdelen met boordstenen worden afgewerkt.
zaterdag 8 oktober 2016

Aanleggen van terras en oprit

Terras en oprit leggen .Terras achetraan 40 m² in steen en vooraan, oprit.
donderdag 6 oktober 2016

Oprit silexdals vervangen door printbeton

Oprit uit silexdals 50x50 met in het midden een strook dals 40x40 vervangen door printbeton (grijs). Ook de strook silexdals van 7 lm met 4 kelderverluchtingsgaten die aan voorgevel grenst en 2 paadjes in voortuin. Totaal ca. 50m². In oprit bevinden zich 2 sterfputjes, een deksel vd aalput en 2 steunpalen van ene luifel. Graag de werken laten uitvoeren rond de periode maart-april. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 27 september 2016

Nieuw terras aanleggen

Graag wil ik een nieuw terras aanleggen met als doel een tuinhuis en jacuzzi. Het zal achter een al aanwezig terras geplaatst worden. De afmeting van het nieuwe terras zal ca. 9m bij 4m worden.
vrijdag 23 september 2016

Klinkerwerken in de tuin

Klinkerwerken in de tuin van +/- 25 vierkante meter
zondag 18 september 2016

Herleggen klinkers

Klinkers herleggen. terug te herleggen : 40 m²
donderdag 15 september 2016

Heraanleggen oprit

Oprit opnieuw aanleggen met klinkers of iets dergelijks. Momenteel liggen er kasseien. Bespreekbaar met de vakman. Kasseien uitbreken bekijken met de vakman. Oppervlakte: 4 m breed en 25 meter lang. Ter plaatse komen kijken door de vakman.
dinsdag 13 september 2016

Klinkers opbreken en herleggen

Er moet een verluchtingsbuis verlegd worden-dit is een pad van ongeveer 10 meter, de buis moet onder de klinkers worden gelegd. Daarvoor dienen er een deel klinkers opgebroken worden en nadien weer opnieuw gelegd worden.
maandag 12 september 2016

Aanleggen oprit

Ik ben van plan om een oprit in gepolierde beton te laten aanleggen. Dit voor +/-88 meter, dit met inclusief speciale deksels voor de regenwater put zodat er een auto op kan parkeren
zondag 11 september 2016

Heraanleggen oprit met kasseien

Graag zouden wij een offerte hebben voor het heraanleggen en invoegen ( met flowjoint o. D) van onze kasseien oprit. +/- 100 m². Wij breken zelf de bestaande oprit uit, kasseien her te gebruiken.
maandag 29 augustus 2016

Kasseien leggen oprit

Graag zouden we een offerte aanvragen voor kasseien te leggen aan onze oprit en zijkant van woning. Kasseien zijn aanwezig. Kan u een offerte opmaken zodat we weten wat ons dit gaat kosten en welke mogelijkheden er zijn.
donderdag 25 augustus 2016

Afvoerbuis vernieuwen

Rioleringsbuis onder de oprit is te vervangen, lengte van de garage tot de straat is ongeveer 20 meter. Oprit terug dicht leggen. Optioneel kijken we eventueel naar de oprit terug meer egaal te maken. Totale oppervlakte oprit en terras schat ik op 95 vierkante meter.
woensdag 24 augustus 2016

Tuinterras en tuinpad bestraten

Wij willen graag een terras en tuinpad met zandgele getrommelde kasseien (15x15x4 cm) aan laten leggen boven op een worteldoek en een laag stabilisé van ongeveer 8 cm met zwarte boordstenen. De afwerking willen we graag met onkruidwerend voegzand (bio) van bijvoorbeeld leverancier Cobo. De afmeting van het terras is 3,00 x 2,50 meter en van het pad 4,00 x 0,60 meter. We hebben geen achterom. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Wij willen dit graag voor 8 september 2016 uitgevoerd hebben. Het materiaal kunnen we zelf aanschaffen, maar mag ook geleverd worden door de vakman. Daarom willen we graag een offerte met een totaal te betalen aanneemprijs inclusief alle materialen, waarbij de materialen gespecificeerd worden.
zondag 21 augustus 2016

Fundering en klinkers leggen voor tuinhuis

In de tweede helft van september wordt ons tuinhuis geplaatst. Echter voor de fundering en het leggen van de vloer moeten wij zelf zorgen. De afmeting van het tuinhuis + overdekt terras is 2. 40 m * 3. 60 m. De stabilisé, enkele boordstenen en de klinkers dienen nog geplaatst te worden. Is het mogelijk ons hiervoor een offerte te bezorgen, aub?
dinsdag 16 augustus 2016

Aanleggen thermowood terras

Ik zou graag een terras laten aanleggen in vlakke Thermowood, het gaat om een oppervlakte terras 25m². Tuin ligt hoger dan het terras.
dinsdag 16 augustus 2016

Heraanleg of vernieuwen oprit

Heraanleggen en/of vernieuwen van oprit,ongeveer 135 m² . Het steken van een sterfput +- 1500 L voor opvang eerste regenwater + aansluiten op een goot. Het ophogen van de oprit iets voor de afzink naar garage. Dit om het hemelwater zo veel mogelijk tegen te houden.
woensdag 10 augustus 2016

Terras en boordstenen aanleggen in graniet

Aanleg terras in granieten tegels + granieten boordstenen. Terras reeds op diepte uitgegraven en voorzien van betonpuin als basis.
zondag 31 juli 2016

Oprit uitgraven

Uitgraven van oprit 3mx15m x0. 15m diep.
zaterdag 30 juli 2016

Oprit kuisen en/of herstellen

Na de dakwerken van de buurman is mijn oprit (betonnenklinkers) besmeurd met chemische producten.