Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen.

68 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: beton uitbraak en afvoer + afplakken woning, bankirai terras plaatsen, afbreken en nieuw terras aanleggen, oprit bestraten, oprit en terras heraanleggen, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton, terras in klinkers plaatsen, vervangen deurdorpel, vernieuwen oprit in betonklinkers, deel van terras uitbreken en vernieuwen, plaatsen van stabilisé als ondergrond kunstgras, beton gieten voor terras, aanleg oprit in beton grasdallen, bankirai terras vervangen door composiet, herstellen klinkers van bestaande oprit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

woensdag 28 juni 2017

Oprit in klinkers herstellen

Ik wil graag mijn oprit laten hertellen door verzaking. Gat is net boven de riolering, dus mogelijk heeft deze de schade veroorzaakt.
woensdag 28 juni 2017

Vervangen beerputdeksel

Beerputdeksel is veroest en bij het leegmaken van de beerput is het bovenste deksel niet volledig kunnen terug geplaatst worden door de roest.
maandag 26 juni 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil een volledige renovatie van een bestaande (tegelvloer) oprit & terras. Het betreft een totale opp. 153m3. Huidig hoogteverschil terras met dorpels 9á10cm. Graag indoor betonvloer optisch laten aansluiten met outdoor. Kunnen huidige tegels buiten overgoten worden of moeten ze uitgebroken worden? Kleur outdoor muisgrijs.
zondag 18 juni 2017

Bankirai terras plaatsen

Plaatsen van een bankirai terras van ongeveer 4 x 4 meter. De ondergrond waar het geplaatst zou worden is gazon-grond. Terras zou geplaatst worden in een hoek tegen de draadomheining. Graag ter plaatse komen kijken voor ondergrond , zwevend terras.
zondag 18 juni 2017

Afbreken en nieuw terras aanleggen

Afbreken en afvoeren puin huidig terras en nadien nieuw terras plaatsen in Stackton (voorkeur)volgens aanwijzingen van de fabrikant, vernieuwen van afwateringsbuizen en -putjes. Enkel de muurtjes in Stackton, en de vloer met tegels. Nadien verder afwerken met klinkers de oppervlakte van het terras is ongeveer 10 m x 4, 5 m x H 60 cm.
maandag 12 juni 2017

Herstellen van het pad naar de voordeur

De voegen van het pad naar de voordeur moeten hersteld worden, wegens woekerend onkruid. Ook de eerste rij tegels in de gang binnen moeten opnieuw gevoegd worden (zachte marmer tegels). De offerte zal voorgelegd worden in de algemene vergadering van de VME begin juli.
maandag 12 juni 2017

Beton gieten voor terras

Ik wil een terrasvloer leggen en zou graag hiervoor beton laten gieten voor een oppervlakte van ongeveer 65 m².
vrijdag 9 juni 2017

Aanleg oprit in beton grasdallen

Aanleg +- 50m² grasdallen in beton naast oprit. Momenteel gazon, plaats toegankelijk.
dinsdag 6 juni 2017

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Een vrachtwagen heeft mijn oprit komen opgereden, en deze heeft verzakkingen veroorzaakt. het zijn bandensporen over een totale lengte van 20-25 meter x ongeveer 50 cm (bandbreedte) over diverse stukken dat zou moeten worden hersteld.
maandag 5 juni 2017

Pad opnieuw aanleggen in klinkers

Gebruikte klinkers opnieuw leggen ongeveer 200 vierkante meter. Ongeveer 72 vierkante meter nieuw aan te leggen .
maandag 5 juni 2017

Uitgraven garage en gepolierd beton plaatsen

Omschrijving: Ik heb een garage met betondals op zand/zavel. Graag een offerte voor uitgraven garage 75m² (7m25 x 10m40) + plaatsen 75m² gepolierde beton? Straat tot garage is 42m, open oprit.
zaterdag 3 juni 2017

Oprit asfalteren

Onze oprit met voorhof is ongeveer 120 vierkante meter, deze willen we uitgraven en asfalteren.
woensdag 24 mei 2017

Aanleggen van oprit met betonklinkers

Aanleggen van oprit met betonklinkers. Ook de grondwerken die nodig zijn, er liggen nu grijze steentjes op de oprit. Het gaat om een stuk van ongeveer 70m². Wij willen zelf zorgen voor de klinkers indien nodig.
woensdag 24 mei 2017

Terras met wandelpad aanleggen

Ik had graag een terras in onze tuin laten aanleggen. Het gaat ongeveer over 50 vierkante meter terras (waarvan een deel verhoogd en een deel wandelpad) en daarnaast een tiental meter bordersteen.
dinsdag 23 mei 2017

Herleggen van tegels op speelplaats

Het gaat om een oppervlakte van 160 m² waar nu tegels liggen, echter die liggen niet goed meer. De huidige tegels dienen opnieuw gelegd te worden onder afschot naar twee afvoerputten.
maandag 22 mei 2017

Beton gieten

Oprit magazijn moet een deel heraangelegd worden. Dus er moet een stuk worden uitgebroken van 7. 60M br. En 5M lang en dus ook beton gegoten worden,deze oprit wordt veel belast daar er dagelijks trucks op komen gereden van 16 ton.
donderdag 18 mei 2017

Asfalt herstellen

Onze oprit is stuk gereden door een vrachtwagen die een Container kwam afzetten . Nu moeten we eerst een offerte hebben hoeveel de herstelling gaat kosten. Het gaat over een stuk van ongeveer 30 meter asfalt die ongeveer 3,5 meter breed is graag hadden we deze wel helemaal laten herstellen.
dinsdag 16 mei 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Bestaande oprit/terras in oude betonklinkers afbreken/afvoeren (weet niet of dat kan en mag om bestaande klinkers te laten staan en eventueel met ±10cm betonlaag te verhogen), aanleggen van gepolierd beton. Halfopen bebouwing van 1988, totale oppervlakte van oprit/terras= ±120 m2.
maandag 15 mei 2017

Klinkers leggen

We willen graag klinkers laten leggen,de oppervlakte is 1 stuk van br:5mx7m aanpalend nog een stuk van 4 m x4 m. De vraag is ook om te voorkomen dat er geen onkruid meer tussen komt. Alles zal opgebroken worden door eigenaar,en afgevoerd worden van voorziene container. Er mag prijs gemaakt worden voor terras en klinkers,en 1 prijs zonder klinkers. Mischien zal het materiaal aangekocht worden door de eigenaar.
zondag 14 mei 2017

Herstellen van oprit

2 tegels van de oprit/ingang naar het huis zijn beschadigd door de wortels van de straatboom. De tegels steken omhoog en zijn dus gevaarlijk voor bewoner/bezoekers. De tegels zijn van dezelfde grootte/soort als die van het voetpad.
donderdag 11 mei 2017

Uitgraven van terras en gieten beton

De oppervlakte is ongeveer 32 m² (3,5 x 9). Momenteel ligt er nog aan de ene kant zand en aan de andere kant beton. Wij willen deze laten uitgraven zodat het terras 32 m² wordt en dan beton laten gieten. Ook graag het overtollige zand meenemen.
zaterdag 6 mei 2017

Oprit met tegels aanleggen

We zouden graag onze voortuin willen renoveren zodat alles gelijk en met tegels word aangelegd onze voortuin is ongeveer 27 vierkante meter
donderdag 4 mei 2017

Heraanleg van buitenterras

Bestaand terras in kleine tegels vernieuwen met grote tegels, ca. 60x60 cm of andere oplossing door aannemer te adviseren. Oppervlakte ca. 43 m².
dinsdag 2 mei 2017

Terras aan te leggen in composiet

Ik wil graag op mijn bestaande betonnen terras(25 m²) composiet laten plaatsen.
maandag 1 mei 2017

Stabilisé leggen ter voorbereiding plaatsen kunstgras

Zou graag stabilisé leggen in de tuin ter voorbereiding van het plaatsen van kunstgras - ca. 120 m² - ca 20 centimer dik.

Partners

Partners van Casius