Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
112 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

donderdag 19 juli 2018

Opnieuw voegen van kasseien oprit 100 m²

Huidige voegen tussen de kasseien is enkel met cement ingevoegd en niet met de juiste voegspecie voor kasseien met als gevolg dat deze er tussen uit komt. De bestaande voegen moeten gezandstraald worden of met hoge druk verwijderd worden. Opnieuw invoegen met de juiste voegspecie Flowjoint van Compaktuna of gelijkwaardig. +/- 100m² oprit
zondag 15 juli 2018

Klinkers aanleggen

Wij zouden graag de oude dals laten opbreken en vervangen door klinkers De totale oppervlakte is meer dan 100m²
donderdag 12 juli 2018

Aanleggen terras en oprit

Leggen van 157 m² kasseien voor een oprit. Langwerpige herbruik gres. 20 m2 keramische tegel 60/60 voor terras. Tegel hebben we al. Enkel plaatsen.
maandag 9 juli 2018

Klinkers en omheining aanleggen

Klinkers aanleggen voor een oprit naar magazijn. De oprit moet verhard worden, grint of andere mogelijkheden. Ongeveer 230 m². Ook graag een omheining plaatsen 100 meter met een hoek van 90 graden. De omheining graag 180 hoog. Soort omheining te bespreken met de vakman.
maandag 9 juli 2018

Plaatsen van deksel op septische put

Stenen putdeksel werd stuk gereden, dit dient vervangen te worden.
woensdag 4 juli 2018

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Een sleuf van ongeveer 40 meter graven voor aardgasaansluiting.
woensdag 4 juli 2018

Stabilisé leggen en grond klaarleggen voor grasveld

Achteraan de tuin ingang. Het is nu bosgrond, dus stabilisé moet nog gelegd worden. Grond klaarmaken steverig dan grasveld. Bedoeling is dat je de grasdallen niet meer ziet liggen.
maandag 2 juli 2018

Heraanleggen klinkers

Voor het uitbreken en herleggen +/- 15 m² klinkers oprit, wegens verzakking door camion.
woensdag 20 juni 2018

Oprit en terras aanleggen in klinkers

Oprit en terras aanleggen in klinkers. Ongeveer een oppervlakte van 100 m².
woensdag 20 juni 2018

Oprit aanleggen

Het aanleggen van een oprit in klinkers. Ongeveer 20m² + een kleiner stuk van ongeveer 5 à 7m². +- 25m² in totaal. Eventueel met 2 soorten materiaal werken .
maandag 18 juni 2018

Klinkers openbreken en heraanleggen

Stuk van de oprit van 64m² en 16m² terras heraanleggen . Er moet een nieuw stabilisé laag gegoten worden . Graag de klinkers hergebruiken
zondag 17 juni 2018

Klinkers plaatsen in achtertuin padje

Cirkelvormig tuinpad aanleggen met getrommelde betonklinkers 10 x 10 x 4 op gestabiliseerde ondergrond. Klinkers plaatsen. De tegels ofwel in aankoop met de vakman ofwel zelf aankopen te bespreken met vakman.
zaterdag 16 juni 2018

Deksel van septische put vervangen of opmetsen

Onlangs is het deksel van de septische put vervangen geweest, maar nu heb ik wel gemerkt dat er in het metselwerk een paar openingen zijn gekomen. Ook is het nieuwe deksel, geen dubbel deksel. Ik zoek een vakman om dit deksel te vervangen of opnieuw op te metsen.
vrijdag 15 juni 2018

Oprit en parking van appartement herbetegelen

Heraanleg parking/opritten van appartementsgebouwen ongeveer 120 m². Nu ligt er beton ,er moeten tegels opgelegd worden.
dinsdag 12 juni 2018

Voegen van het terras

Wij zijn op zoek naar een vakman die ons terras kan voegen. Het terras is ongeveer 100 m² groot. Op dit moment zijn de voegen gevuld met wit zand. Het terras bestaat uit kasseien en 'rode bakstenen'. Voegen variëren tussen 1 cm en 3 cm.
zaterdag 9 juni 2018

Vervangen beerputdeksel

Ons beerput dateert van 1984, het deksel is nu aan't verzakken Graag een nieuw deksel plaatsen (60 op 60 cm)
vrijdag 8 juni 2018

Rolstoel helling met klinkers of tegels aanleggen

We hebben een oprij nodig om met een rolstoel of scooter 2 drempels te overbruggen om de woning te kunnen bereiken over een lengte van 8m. Voor het moment ligt er een mobiele oprijplaat van 2 m 18cm in aluminium. In de winter zal die waarschijnlijk te glad worden bij vriestemperaturen. Daarom willen we graag een definitieve oplossing.
donderdag 7 juni 2018

Oprit aanleggen met klinkers

Oprit + carport aanleggen met klinkers (15 x 15 cm) ongeveer 70 m². Klinkers gaan we aankopen in samenspraak met de vakman.
donderdag 7 juni 2018

Niveau van de ondergrond aanpassen

De carpot heraanleggen . De geplaatste op kant bakstenen plat leggen . +/- 0,7 m2 beton 7 cm dik verwijderen De ondergrond aanpassen. De totale oppervlakte is 50m²
donderdag 7 juni 2018

Hervoegen van oprit

Ik wil de oprit laten opvoegen met flowpoint en hier en daar en kleine verzakking laten niveleren.
dinsdag 5 juni 2018

Stabilisé gieten oprit en klinkers leggen

Graag zouden we onze oprit aanleggen. De totale oppervlakte is 20m² Eerst stabilisé gieten en daarna klinkers de opties rond de klinkers eventueel overlopen met de vakman
dinsdag 5 juni 2018

Oprit aanleggen

Oprit en voortuin van 90m² aanleggen. Opgraven en 20cm stabilisé leggen. Klinkers van 20x20cm
maandag 4 juni 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Vernieuwing oprit aan woning. Met klinkers aan te leggen. 7 meter op 3,5 meter.
maandag 4 juni 2018

Asfalteren oprit

Er ligt nu een honinggraat met kiezel en zouden deze graag vervangen door asfalt. Ongeveer 100 m².
maandag 4 juni 2018

Oprit aanleggen

Stuk van de oprit tot aan de straat, ongeveer 32 m², deels nog uit te graven voor stabilisé, afwerking aan de straatrand met koud bitiumen, kasseien. Ongveer 7x7 (ik heb de stenen liggen), in bogen

Partners

Partners van Casius