Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen.

85 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: terras en oprit aanleggen, terras aanleggen in betontegels, terras uitbreken en nieuw terras leggen, terras in klinkers plaatsen, tuin aanleggen met klinkers, herstellen van de oprit waaronder 2 beton tegels terugleggen, tuinpad en terras aanleggen, klinkers leggen als fundering tuinhuis, klinkers herleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

zondag 22 oktober 2017

Tuinpad en terras aanleggen

Tuinpad en terras laten heraanleggen (huidig terras ongeveer 5 m² betontegels, huidig tuinpad ongeveer 15 m² silextegels) in grote tegels of glansbeton.
zondag 15 oktober 2017

Plaatsen dorpel

We zoeken iemand die een dorpel kan plaatsen en leveren voor de achterzijde van onze garage. We willen hier graag een poort in plaatsen maar daarvoor moet er eerst een dorpel geplaatst worden.
zaterdag 14 oktober 2017

Herstellen van balkon terras

Het betreft een klein balkonterras van ongeveer 6 m op 1. 3 m op de 2e verdieping. In meerdere tegelvoegen is geen mortel meer waarlangs water binnen kan, en er is dan ook een vochtprobleem in de aanpalende (achter)muur. De boordrand van het terras is ook beschadigd en brokkelt af. De bedoeling is dan ook te her betegelen, in een water- en vriesbestendige afboording te voorzien en voor de nodige afwatering en afdichting te zorgen die de vochtproblemen aan de achtermuur oplost. Graag rond de maand maart , april laten uitvoeren.
dinsdag 10 oktober 2017

Gepolierde beton aan leggen

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten met gepolierde beton. Oppervlakte: 40 m². Ik woon in een rijhuis (bel-etage) dus toegang tot de tuin via kelder. Huidige ondergrond is gedeeltelijk betonnen tegels (ongeveer helft oppervlakte) en gedeeltelijk gras en aarde. Aarde moet niet weggevoerd worden maar mag verder in de tuin gelegd worden. Betontegels moeten wel weg.
dinsdag 3 oktober 2017

Aanpassen van betonnen oprit

Door een boomwortel is de oprit voor mij garage ophoog gekomen waardoor de kantelpoort  van de garage niet meer opdraait. Ter plaatste komen kijken.
zondag 24 september 2017

Sportterrein en oprit aanleggen

1/ Ik zou een vak van 250 m2 willen laten opvullen met 5-10 cm zand, laten aandammen met een trilplaat en vervolgens wil ik op dat terrein een sportveldje leggen met onderdoek en kunstgras. 2/ vervolgens wil ik in het vak ervoor op ons terrein een vak van +/- 65 m2 laten opvullen met grond over een hoogte van ongeveer 10 cm hoogte, aangedamd en daarover een gronddoek tegen onkruid en vervolgens wil ik een laag boomschors leggen. De bedoeling is dat je hierop zou kunnen parkeren met de wagen. 3/ en als afsluiting wil ik het vak ernaast van ongeveer 56 m2 laten aanleggen als oprit in Dolomiet. Eerst een onkruiddoek en vervolgens 8-10 cm dolomiet. Onder alle hierboven vermelde delen van het terrein ligt reeds aangerolde steenpuin als onderlaag.
zondag 24 september 2017

Gepolierde betonnen vloerplaat leggen

Wij wensen een gepolierde betonnen vloerplaat van 25 vierkante meter (minstens 5 cm boven de grond en in de haak) en een aanrijstrook voor fietsen van 3 a 4 meter op 1 m 20cm.
donderdag 21 september 2017

Voegen terras herstellen

Wij willen graag de voegen van ons terras buiten laten herstellen. Het zijn keramische tegels van 60 x 30 cm en de oppervlakte is +/- 200 m ² en het terras ligt rond het zwembad. Uiteraard zijn niet alle voegen beschadigd.
woensdag 6 september 2017

Kasseien opnieuw leggen

Opbreken en opnieuw leggen van kasseien (grote) Oprit van 220 m². Kkasseien die er liggen opnieuw goed leggen.
woensdag 6 september 2017

Terras renoveren

Verwijderen oude tegels terras op de eerste verdieping en indien nodig herstellingen uitvoeren. Oppervlakte : te bespreken met de vakman , te bezichtigen.
dinsdag 5 september 2017

Uitgraven en plaatsen van klinkers voor zwembad

In tuin een vierkant van 5 x 5 m grijze betonklinkers met boordsteen. Uitgraven (met onderfundering) en plaatsing. Dit om zwembad op te zetten later. Graag in het voorjaar de werken kunnen uitvoeren.
donderdag 31 augustus 2017

Herstellen boordsteen aan terras 2 de verdiep

Terras voorkant gebouw, 2 de verdiep. Stuk boordsteen losgekomen aan zijkant. Kant van slagregen. Moet gerepareerd en terras nagekeken 2 m².
dinsdag 29 augustus 2017

Aanleggen stabilisé voor zonneterras

Stabilise van ongeveer 12 cm aanleggen voor een nieuw terras aan achtergevel, alles reeds uitgebroken , stabilise zou 200 kg cement moeten hebben om zelf tegels te plaatsen nadien. Ongeveer 42 m². Zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
dinsdag 29 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Een terras in een bedrijfsgebouw op de 6 de verdieping. Het terras zou in hout aangelegd moeten worden. Terras is bereikbaar met de trap en met de lift. De grootte van het terras is +/- 50 à 55 km². Ter plaatse komen kijken om soort hout te bespreken.
zondag 27 augustus 2017

Aanleggen stabilise voor zonneterras

Ik wil graag in mijn tuin stabilise laten leggen voor een zonneterras ter grootte van 40 m². Graag uitgraven en vlak leggen.
vrijdag 25 augustus 2017

Nieuwe oprit aanleggen

Huidige oprit tegels (40x40) weg te nemen en te vervangen door nieuwe betonnen oprit tegels (100x100). De ondergrond is herbruikbaar. Er moet ook 1 beerput deksel voorzien worden. Totale oppervlakte 30m².
donderdag 24 augustus 2017

Uitbreken en afvoeren huidige oprit en heraanleggen

Ik wil graag mijn huidige oude kasseien oprit laten uitbreken en afvoeren. Nadien deze door moderne betonklinkers in kleur laten heraanleggen.
dinsdag 22 augustus 2017

Bestratingswerken in klinkers

Oppervlakte : 70m² Ondergrond : Vrij (steenpuin) Extra : 2 grote, 4 kleine deksels inwerken Type : 20x20x2,5 (Klinkers worden voorzien) Te voorzien : stabilisée (betoncentrale op minder dan 500m van werken)
maandag 21 augustus 2017

Terras in klinkers aanleggen

Er is nu een stuk terras (met klinkers) dat moet uitgebroken worden, maar dit kunnen we zelf doen. Opnieuw klinkgers aan te leggen nadien. Materiaal nog niet aangekocht. 36 m².
zaterdag 19 augustus 2017

Terras aanleggen in polybeton

Terras in gepolierde beton, ongeveer 20m². Rijhuis.
zondag 13 augustus 2017

Afbraak betonplaat

Afbraak gewapende betonplaat van 5m x 4,5m x 15 cm.
zaterdag 12 augustus 2017

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Op de terrassen en het gangpad ligt reeds een chape - de oprit bestaat uit steenpuin.Het gaat om twee terrassen van elk 28 vierkante meter die naadloos in elkaar overgaan, een gangpad van het terras naar de oprit van ongeveer 6 vierkante meter en een oprit (waar het gangpad naar leidt) van ongeveer 40 vierkante meter.
zaterdag 12 augustus 2017

Opmetsen septische put + deksel + herplaatsen klinkers

Opmetsen septische put (60x60) , 35cm opmetsen + deksel+ verwijderde betonklinkers terug plaatsen (120x 120)
zaterdag 12 augustus 2017

Oprit aan te leggen en betegelen

Oprit aan te leggen en te betegelen. Oppervlakte ?
vrijdag 11 augustus 2017

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit in klinkers: 136 m². 20 x 20 x 6 grijs/zwart op 10 cm stabilisee van 200 kg cement /M3 (Bv. VP Stones Zwart/grijs ongetrommeld of gelijkaardig) Vlijlaag zand 3 cm Boordstenen 110 m Afstrooi wit zand Verwijderen treinbils (45 m) en afvoeren 120 m² klinkers. Opmetsen toegangsluik sterfput en voorzien van deksel (met klinkers).