Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Aartselaar:

Heraanleggen parking

Bestaande parking moet heraangelegd worden en uitgebreid evenals een gedeelte aan de voordeur aangezien er een verzakking is. 20 à 30m² met een uitbreiding van 12 à 20m²

Grasdallen leggen

Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 12 m². Op dit moment ligt er gazon, waarin de sporen van het parkeren van onze wagen zichtbaar zijn. Daar moeten de grasdallen komen.

Beton storten voor fundering tuinhuis

Een betonnen fundering willen (inclusief uitgraven) van ca 5m op 4m 15cm diep om een tuinhuis op te plaatsen, tuin is 40m diep en is langs de zijkant van de woning toegankelijk (halfopenbebouwing)

Klinkers aanleggen

Wij zouden graag de oude dals laten opbreken en vervangen door klinkers De totale oppervlakte is meer dan 100m²

Stabilisé leggen ter voorbereiding plaatsen kunstgras

Zou graag stabilisé leggen in de tuin ter voorbereiding van het plaatsen van kunstgras - ca. 120 m² - ca 20 centimer dik.

Uitgraven uitbreiding oprit

Uitgraven voor uitbreiding oprit 6 meter x 2 meter 75 en 20 cm diep.

Oprit heraanleggen

Betreft het terug fatsoeneren van een oprit te Aartselaar.

Heraanleg oprit

Wij zijn op zoek naar een vakman die de bestaande oprit met grasdals wil vernieuwen met klinkers.

Oprit en terras

Vernieuwing en uitbreiding oprit & terras: Oprit voor 2 auto's en carport Zijterras + achterterras + verbinding Nakijken riolering en opmetsen deksel regenwaterput Uitvoering juni 2015

Asfaltering achter garage

Graag hadden wij achter onze garage asfalt laten aanbrengen voor het parkeren van onze wagens. Dit stuk loopt in een driehoek,waarvan het breedtepunt 5 meter is en is ongeveer 10 meter lang. Moet nog wel een beetje afgegraven worden,is zeer makkelijk te bereiken langs achter. De kans bestaat dat er enkel buren in overleg misschien ook wel hun deel willen laten mee doen.