Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grasdallen leggen:

Grasdallen leggen

Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 12 m². Op dit moment ligt er gazon, waarin de sporen van het parkeren van onze wagen zichtbaar zijn. Daar moeten de grasdallen komen.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Aartselaar (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grasdallen leggen uit heel België:

Grasdallen leggen

Grint oprit met ongelijkheden en doorgroei van onkruid - 50 m². Momenteel ligt er grind.

Grasdallen leggen

Kapotte buxushaag van 20 meter lengte moet eerst verwijderd worden - op een deel daarvan moeten grasdallen komen. 42 m² zo iets.

Grasdallen leggen

Gaat over oprit van 36 m², momenteel in dolomiet met harde ondergrond, die moet worden uitgebroken en weggebracht + plaatsing afvoergoot (in verlengde van bestaande oprit in klinkers)

Grasdallen leggen achteraan tuin

Achteraan de tuin willen we betonnen grasdallen tussen de straat en onze carport. Ongeveer 7m x 5m.

Grasdallen leggen

ik wens een oprit aan te leggen van 36m2 in mijn voortuin. Ik overweeg momenteel ofwel grind ofwel grasdallen, maar sta ook open voor tegels of klinkers.

Aanleggen oprit en terras

Aanleg oprit (ca 200m²) hiervan zouden we een deel in grasdallen willen leggen en deel in betonklinekrs, terrassen eventueel betegelt of klinkers (ca 50 m²) en tuinpaden ook in betonklinkers (rondom huis en in tuin). Daarnaast is er een verjongingssnoei nodig van bestaande hagen deze zijn tussen de 2 à 3 meter hoog en 60 lopende meter.

Grasdallen leggen

momenteel een oude oprit, gewoon twee rijen betontegels op het gras. Aanzet van de oprit zijn een paar rijen klinkers (aansluiting van straat naar oprit/tuin)

Grasdallen leggen

Een parking van 10m op 50m. Momenteel ligt er kiezel op. Maar bij belasting zakt dit weg. Dus zou ik graag willen overstappen naar grasdallen.