Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

Terras heraanleggen

Ongeveer 7 m² aan terrasstenen (gezaagde kasseien) wegnemen want de meesten liggen los. De onderlaag moet eruit genomen worden en een nieuwe stabilisé moet aangelegd worden, dezelfde stenen terugleggen,invoegen en afboorden.

Herstelling van verzakking dals aan voorgevel

Aan de voorgevel van het appartementsgebouw is over de hele breedte een verzakking. De dals zouden terug op normale hoogte moeten komen.

Balkon vernieuwen

Balkon van 3.65m x 1.8m heraanleggen. Geeft geurhinder door onderliggende camentzakjes en isolatiemateriaal die afgebrokkeld is. Water trekt ook niet volledig naar afvoer. Dus de ondergrond renoveren en nieuwe tegels zetten of oude tegels hergebruiken.

Terrastegels aanleggen

Terras van 2.4m x 6m heraanleggen. Oude tegels zijn reeds uitgebroken. Nieuwe tegels van 0.6m x 0.6m aanleggen. Goot zal 2cm hoger komen.

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Wij hebben een oprit van ong 100m² in kasseien, waarvan de voegen stuk zijn met veel onkruid tot gevolg. Wij zouden de voegen graag laten herstellen.

Terras en binnenkoer aanleggen

Wij willen graag de binnenkoer van onze stadswoning helemaal opfrissen. Vroeger gingen we met onze kleine kinderen naar het buitenverblijf van onze ouders. Nu zijn we zelf grootouder en willen we uit praktisch redenen onze enige buitenruimte aangenaam maken voor onze kleinkinderen. Onze koer werd de voorbije 10 jaar verwaarloosd en zit dus onder mos en andere overgroeiingen. De oude koertegels dienen dus volledig verwijderd te worden. Er is ook een grondverzakking die professioneel dien te worden aangepakt. Grondoppervlakte ca 10 meter op ca 5 meter. Graag dus willen wij : - de grondverzakking deskundig aanpakken - de koer heraanleggen met modern, onderhoudsvriendelijk materiaal - de koermuren helemaal opfrissen

Gieten betonplaat voor tuinhuis + terras

Achter in mijn tuin had ik graag een betonplaat laten gieten voor mijn tuinhuis + terras. Deze mag hoger liggen dan de rest van de tuin. Tuinhuis op foto zullen we eerst zelf nog afbreken. Opp. +- 30-35m² (heel het achterste gedeelte van de tuin, zie foto)

Chape leggen voor tuin

Grondlaag tuin van 48m² bewapenen met chape.

Klinkerwerken uitvoeren

Graag een verharding rondom tuinhuis - 15 m² ongeveer.

Oprit aanleggen in tegels

Ik zou graag mijn oprit laten heraanleggen. Zijn nu straatdals, zou vervangen moeten worden omdat er verschillende losliggen. Oppervlakte is ongeveer 10 m². Grote tegels.