Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

Verzakte dallen herstellen

Op mijn oprit voor de garage zijn een aantal dallen van 30x30 cm verzakt. De verzakking is waarschijnlijk het gevolg van jaren geleden uitgevoerde reparatie aan waterleiding die onder de rijen klinkers ligt waarover de rechterkant van mijn wagen rijdt bij het binnenrijden van de garage. Ook binnen zijn nog enkele dalles verzakt.

Terras 10m² met silexdals aanleggen

Een terras van 10m² aanleggen in een stadstuin tegen de achtergevel van de woning. We hebben zelf de boordstenen. Een terras met Silexdals aanleggen met ophoging van 30cm en ophoging van de afvoerput.

Aanleggen voortuin met klinkers

Ik wil graag mijn voortuin van ongeveer 4m bij 6m heraanleggen met klinkers. Twee zijden afwerken met pallisaden, daartussen een strook aan drie zijden met beplanting en in het midden een ronde voor een boom. De voortuin is reeds voor driekwart afgebroken.

Klinkerwerken uitvoeren

Momenteel ligt in de tuin een vijver (leeggepompt en deels opgevuld met steenpuin). Deze willen we volledig dichtmaken en ons terras uitbreiden. Er liggen nu klinkers in die we willen laten vervangen door iets anders. We zijn er echter nog niet helemaal uit welk type steen we graag willen plaatsen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 44 vierkante meter.

Houten terras aanleggen

Houten terras achter het huis. Gedeelte van de stenen dient verwijderd te worden of planken overgelegd en licht uitgebreid te worden in hout. Uitbreiding : 1m op 10 m en 1 m en 7 m. Houten terras aanleg en nieuwe stenen.

Siergrind leggen in achtertuin

Het is een achtertuin . Wel boordsteen tussen steentjes en de planten. Tussen 10 en 50 m².

Tuinbestrating voorzien

Achterste deel van tuin bestraten met eigen stenen en deels zand. Materiaal grotendeels aanwezig.

Grasdallen leggen

Verharding van landbouwgrond tot tijdelijke parking voor één jaar. Parkeerplaats voor +- 500 wagens. Wij rekenen 25 m² per wagen. Dus een totale oppervlakte van +- 12.500 m²

Reparatie keldergat/mangat

Er zijn 3 keldergaten die moeten gerepareerd worden.Er liggen momenteel baren op. Bedoeling is om zoveel mogelijk te behouden, maar ook ol af te sluiten zodat er geen afval meer in kan. Wel zodanig dat er ook geen diefstal mogelijk is.

Garagedrempel verlagen

De drempel voor het binnenrijden van de garage verlagen. Het hoogteverschil tussen stoep en garage is op dit moment te steil om vlot met de auto binnen te kunnen rijden. Met een 15 a 20 cm verlagen, de lengte is 2 meter te verlagen.