Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

Terras heraanleggen

We willen ons (zwevend) hardhouten terras eventueel door een terras in geïmpregneerde betontegels vervangen (grote tegels). Het hardhout is stuk en kromgetrokken en bijzonder moeilijk in onderhoud. Omdat ons terras op het plat dak van de uitbouw gevestigd is, dienen de tegels door de aanwezige isolatie opnieuw zwevend geplaatst te worden d.m.v. tegeldragers. Het terras is 9x4m

Heraanleg oprit en terrassen

Oprit van +/- 60m² (vooraan), terras(sen) + looppad van +/- 70m² (achteraan). Vooraan ligt er momenteel grind dat we willen vervangen door een vaste oprit. Voortuin heeft een tuinperk. Achteraan zijn er terrassen waar er momenteel enkel een betonlaag is. Materiaalkeuze ligt nog niet vast. We wensen hier dan ook advies in te verkrijgen tussen de verschillende mogelijkheden, rekening houdend met onze esthetische voorkeur, budget,...

Bestaand terras renoveren

Bestaand terras van ongeveer 40m² bestaat nu uit een deel is silex steen en deel straatdals dit zou uitgebroken worden om er dan klinkers te leggen. Eronder is een slechte drainage aanwezig, hier zou ook moeten naar gekeken worden.

Verzakking blauwe steen ingang garage herstellen

Blauwe steen aan ingang garage van 6m lang verwijderen. Ondergrond aanvullen met aangedamd gestabillizeerd zand. Blauwe steen terugplaatsen.

Vernieuwen terras

Terras van 9m op 1m10 heraanleggen door waterdoorsijpeling naar onderbuur. Momenteel mozaïektegeltjes van 3x3, best nieuwe tegels en misschien wat groter.

Oprit, terras en tuinpad heraanleggen met beton

Heraanleg oprit van ongeveer 60m²,terras van ongeveer 60m² en tuinpad van een paar meter. Momenteel liggen er klinkers maar zouden liever beton hebben in overleg met vakman. Terras word zelf uitgebroken en oprit in overleg met vakman.

Tegelwerken uitvoeren

Terras met pad om fietsen over te rijden naar garage - Tussen 50 en 100 m²

Siergrind oprit leggen

Lange oprijlaan met parkeerruimte. Nu een gravel pad, willen dit met grind

Keldergat rooster vervangen door plaat

4 x keldergaten die afgedekt moeten worden met een plaat. Mag van mij gerust één grootte plaat zijn. Indien mogelijk het beton dat er nu is verwijderen.

Gepolierde betonvloer leggen

Nieuw aan te leggen terras aan veranda. Beton met tegelmotief is onze voorkeur en ook niet glad bij regenweer. Ongeveer 40 - 50 m².