Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Antwerpen:

Oprit in dolomiet heraanleggen met klinkers

Oprit aanleggen met klinkers van 30 x 3,40 meter. Momenteel ligt er dolomiet op de oprit.

Terras in gepolierde beton leggen

Betreft een bestaand terras van bijna 100 m² dat vervangen moet worden. De klinkers zal ik zelf verwijderen, Onder de klinkers is het zand.

Parking in gepolierde beton aanleggen

Betonnen oprit aanleggen van ongeveer 50 m², 6m breed, vooraan gelegd op een terrein van 25m diep. Dient om 1 wagen en 1 caravan naast elkaar te plaatsen. Rond de oprit zouden beukenhagen en een kastanje hek/poort komen. Nu ligt er een grijze kiezel en plantenperk.

Uitbreken huidige tegels en vervangen door grote betontegels

Na het vervangen van dakisolatie moeten er nieuwe tegels geplaatst worden op het terras van de vijfde verdieping. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 85 vierkante meter. Tegels nog niet aangekocht.

Aanleggen terrasklinkers + boordsteen

Graag een prijs voor het volgende: Aanleggen zwarte betonklinkers, oppervlakte 30m² Voorzien zwarte betonboordsteen, lengte 7.5m Ondergrond is stabilisé. Dikte klinker 4cm, 2cm voorzien tussen klinker en huidige stabilisé.

Plaatsen dorpel oud herenhuis

Plaatsen van nieuwe dorpel 2m Lang en 40cm breed voor onder dubbele inkomdeur. Een oude herenhuis. Dorpel staat gelijk met stoep.

Verzakte dallen herstellen

Op mijn oprit voor de garage zijn een aantal dallen van 30x30 cm verzakt. De verzakking is waarschijnlijk het gevolg van jaren geleden uitgevoerde reparatie aan waterleiding die onder de rijen klinkers ligt waarover de rechterkant van mijn wagen rijdt bij het binnenrijden van de garage. Ook binnen zijn nog enkele dalles verzakt.

Terras 10m² met silexdals aanleggen

Een terras van 10m² aanleggen in een stadstuin tegen de achtergevel van de woning. We hebben zelf de boordstenen. Een terras met Silexdals aanleggen met ophoging van 30cm en ophoging van de afvoerput.

Aanleggen voortuin met klinkers

Ik wil graag mijn voortuin van ongeveer 4m bij 6m heraanleggen met klinkers. Twee zijden afwerken met pallisaden, daartussen een strook aan drie zijden met beplanting en in het midden een ronde voor een boom. De voortuin is reeds voor driekwart afgebroken.

Klinkerwerken uitvoeren

Momenteel ligt in de tuin een vijver (leeggepompt en deels opgevuld met steenpuin). Deze willen we volledig dichtmaken en ons terras uitbreiden. Er liggen nu klinkers in die we willen laten vervangen door iets anders. We zijn er echter nog niet helemaal uit welk type steen we graag willen plaatsen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 44 vierkante meter.