Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor keldergaten afdekken:

Keldergaten afdekken

afdekplaten voor keldergaten plaatsen.Afmetingen 1:1m20 x 30 2:1m50 x 50 De werken zouden voor 24 september moeten uitgevoerd zijn.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keldergaten afdekken uit heel België:

Keldergat afdekken met roosters

Het is voor het afdekken van 5 keldergaten. Ongeveer 1 meter.

Keldergaten afdekken

We zouden graag 3 keldergaten aan de straatkant laten vervangen (momenteel ligt er een oud rooster). We zoeken een stevige, mooie en inbraak veilige oplossing.

Keldergaten afdekken

Tijdens de straatwerken zijn beide glazen kelderdeksels beschadigd en dienen deze vervangen te worden. Afmetingen tot tegen de gevel ongeveer : Kelderdeksel 1 : 63 cm op 31,5 cm Kelderdeksel 2 : 78,5 cm op 30,5 cm Kelderdeksels dienen voorzien te worden van verluchting Hoeft niet in glas maar voorzien van verluchting.

Afdekken keldergaten in voortuin

Afdekken van 2 keldergaten in voortuin om te beschermen tegen regeninval. Keldergaten afdekken met glas ? hout ?.

Afdekken van keldergaten

Wij willen graag onze keldergaten afdekken. Het betreft keldergaten aan de voorkant/straatkant, die nu openstaan. Liefst een stevige oplossing alsook een die verluchting biedt.

Dichten van keldergaten

Wij wonen in een woning te Ekeren, gebouwd in de jaren '50. Wij hebben twee keldergaten die momenteel afgedekt zijn met een rooster uit vermoedelijk gegalvaniseerd metaal. Hierdoor hebben we bij regenweer steeds gemakkelijk tot 10 cm water in onze kelder. Graag zou ik deze gaten laten dichten door een betonnen plaat of afdekken met een glas-of kunststofplaat. Graag hoor ik van jullie een oplossing hiervoor en jullie contactgegevens.

Keldergaten afdekken

4 rechthoekige en 2 halfronde keldergaten afdekken Verzakkingen herstellen Grijze strook boven keldergaten herstellen en afdekken in materiaal passend bij keldergaten Zie bijgevoegde foto's