Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en voortuin aanleggen met klinkers:

Oprit en voortuin aanleggen met klinkers

Men moet voor zowel de voortuin als de oprit enkele werken uitvoeren. Ondergrond verstevigen en klinkers leggen. In totaal voor ruim 100 m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Baarle-Hertog (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en voortuin aanleggen met klinkers uit heel België:

Herstellen/Opnieuw plaatsen klinkers

Op oprit bestaande uit klinkers is een septische put gestoken en daardoor zijn er klinkers uitgehaald maar niet mooi terug geplaatst. Het gaat om een grootte van 4,5 op 4m2 ruim gemeten. het putdeksel van de septische put zal ook moeten aangepast worden. Alsook is er nog een probleem in de voortuin, de klinkers komen naar omhoog door de bomen aan de straat deze klinkers moeten opnieuw herlegd worden. De oppervlakte in de voortuin is 1meter breed en 6meter lang.

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank onder/naast de oprit/voortuin, die ooit opgevuld is met een soort schuim en ik zou deze willen vervangen door een regenput van 5000L. Ik zoek dus een vakman die de mazouttank er uit kan halen, deze mee nemen en een regenput er in kan steken.

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput plaatsen onder oprit/voortuin. Liefst zo groot mogelijke put in beton. Put aansluiten op bestaande pomp die is aangesloten op bestaande kleine oude regenwaterput in achtertuin.

Voortuin te beklinkeren

Ik zou graag de oprit laten beklinkeren, deze heeft een grootte van 7 meter x 15 meter. Een normale standaard grijze klinker. De ondergrond is nu puin met een dunne laag steentjes erop.

Scheiden hemelwater van afvalwater

De overloop van de regenwaterton dient afgekoppeld te worden van de aansluiting naar de riool. Ligt aan de voorkant van het huis onder de voortuin. Verder dient 1 regenwaterpijp die momenteel is aangesloten op de riool te worden aangekoppeld aan de regenwaterton afvoer. Deze afvoer ligt aan voorkant huis en onder de oprit. Deze dient dus opgebroken te worden. Aangezien deze regenwaterpijp ook dienst doet als ontluchting van de sceptische put, dient ook een ontluchting voorzien te worden. Een tweede mogelijke optie zou zijn dat ook de sceptische put zou afgekoppeld worden en dat het afvalwater rechtstreeks op riool zou worden aangesloten. Stabilisé en klinkers dus moet open gebroken worden.

Oprit aanleggen

Siergrind of raster met glas aanleggen in voortuin. Gaat over een opp. van 2 keer 16 m² Nu is het een voortuintje die ik zelf zal klaar zal brengen voor de oprit aan te leggen.

Aanleggen oprit

Wij willen graag onze oprit opnieuw laten aanleggen (40m²) met ingebouwde bloembakken. Keuze tegels laten we over aan de ervaring van de vakman na overleg. Het betreft de oprit voor de wagen, de trappen naar de voordeur en de voortuin

Plannen uittekenen verbouwing / aanbouwing aan een open bebouwing

Kleine modernistische villa van 7,5m x 7,5m met veranda. Ik wil de veranda verwijderen en gaan voor een aanbouw over de ganse breedt van de woning. Ik heb hulp nodig bij het ontwerp en aanvragen van de vergunningen. Het project zal ook een stuk binneninrichting inhouden alsook heraanleg van voortuin, oprit en terras + buitenisolatie. Ik zoek idealiter een creatieve archtict(e) met een hart voor modernisme.