Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Beerse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Beerse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Beerse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Beerse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Beerse:

Oprit aanleggen

Er ligt nu vloer en een stuk dallen. Het moet allemaal uitgebroken en uitgegraven en weggevoerd worden. Het is een inrit van ongeveer 2.50 m br. En 14 lm lang en een terras er naast van 4 m op 3.5 m. Er zal ongeveer 12 lm moeten aangezaagd worden er moet ongeveer 4m3 stabilisé gebruikt worden, en de klinkers zouden grijs-zwart en 30x20x6 moeten zijn

Gepolierde betonvloer gieten

Op zoek naar een vakman om een vloer in een tuinhuis/betonnen garage te gieten voor 60 m².

Klinkerpad aanleggen

Betreft aanleg van een klinkerpad en ook voordien de chape te voorzien. Er moet ook een chape voor 4,10 x 3,80 meter worden gegoten voor een pergola op te plaatsen.

Heraanleggen oprit

Volledige of gedeeltelijke heraanleg oprit (72m²) bestaande uit grote klinkers . Klinkers zijn uitgezakt.

Klinkers leggen voor twee opritten

Klinkers leggen ongeveer 100 m² te plaatsen. Dit zijn 2 opritten , eerste = 30 x 2,5 m tweede= 6 x 4 m en nog 2 padjes , één padje van 15 x 1 m en één padje van 6 x 1 m . , langste oprit momenteel rode steenslag , andere oprit en padjes allemaal klinkers nu . Ik wil zelf boordstenen plaatsen en ondergrond voorzien.

Oprit in kasseien aanleggen

Kasseien plaatsen oprit van 4,5 m breedte en 35 m lengte. Er moeten nog grondwerken gebeuren. Graag ter plaatse komen kijken.

Kiezels in honingraatprofiel plaatsen

Uitgraven van grond (niet afvoeren ) Opp. Lengte 16m breedte 2. 50m. Dit stuk zou moeten dienen voor oprit voor wagen te plaatsen. De bovenlaag zou moeten afgewerkt worden met honinggraad en kiezels.

Aanleg van een oprit en terras +-150m²

Het gaat hier over het uitgraven en aanleggen van een terras en oprit van +- 150m². Er zou ook een oude mazout ketel moeten worden verwijderd. De stenen zijn voorhanden. Dus : uitgraven, stabiliseren en Klinkers leggen.

Klinkerwerken

Een fietsenhok mag geklinkerd worden, ook de plaats ervoor en ernaast. Evenals een klein terras aangelegd in de voortuin. Borduren zetten in noodzakelijk.

Klinkers + tuindraad en poort

Klinkers leggen op ongeveer 7 x 7 meter, om later opbouwzwembad op te zetten, 15 cm stab. is dan wel nodig. Boordstenen rondom van 30 cm hoog, dit ivm grasmachine. Klinkers en boordstenen kunnen voorzien worden. Eventueel ook plaatsen van tuindraad ongeveer 16 lm + poort . ASAP aub.