Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Berchem (Antwerpen):

Terras heraanleggen

Ongeveer 7 m² aan terrasstenen (gezaagde kasseien) wegnemen want de meesten liggen los. De onderlaag moet eruit genomen worden en een nieuwe stabilisé moet aangelegd worden, dezelfde stenen terugleggen,invoegen en afboorden.

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Wij hebben een oprit van ong 100m² in kasseien, waarvan de voegen stuk zijn met veel onkruid tot gevolg. Wij zouden de voegen graag laten herstellen.

Terras en binnenkoer aanleggen

Wij willen graag de binnenkoer van onze stadswoning helemaal opfrissen. Vroeger gingen we met onze kleine kinderen naar het buitenverblijf van onze ouders. Nu zijn we zelf grootouder en willen we uit praktisch redenen onze enige buitenruimte aangenaam maken voor onze kleinkinderen. Onze koer werd de voorbije 10 jaar verwaarloosd en zit dus onder mos en andere overgroeiingen. De oude koertegels dienen dus volledig verwijderd te worden. Er is ook een grondverzakking die professioneel dien te worden aangepakt. Grondoppervlakte ca 10 meter op ca 5 meter. Graag dus willen wij : - de grondverzakking deskundig aanpakken - de koer heraanleggen met modern, onderhoudsvriendelijk materiaal - de koermuren helemaal opfrissen

Opnieuw voegen van oprit

Ik wil graag mijn oprit terug laten voegen, de tegels liggen goed vast dus hoeven niet opnieuw geplaatst te worden, er liggen betontegels van 40*40 cm waarvan de meerderheid van de voegen verdwenen is, oppervlakte is 19 * 16 tegels.

Vernieuwen terras

Terras van 9m op 1m10 heraanleggen door waterdoorsijpeling naar onderbuur. Momenteel mozaïektegeltjes van 3x3, best nieuwe tegels en misschien wat groter.

Tegelwerken uitvoeren

Terras met pad om fietsen over te rijden naar garage - Tussen 50 en 100 m²

Deksel kelderverluchting herstellen

Ik wil het deksel van mijn kelderverluchting laten herstellen. Het vorige deksel bestond uit gewapend beton met ruitjes. In overleg kan er ook gekozen worden voor een rooster.

Plaatsen dorpel oud herenhuis

Plaatsen van nieuwe dorpel 2m Lang en 40cm breed voor onder dubbele inkomdeur. Een oude herenhuis. Dorpel staat gelijk met stoep.

Vervangen deksel septische put

Septische put heeft metalen deksel (76cm x 76cm) vervangen

Klein koertje egaliseren en beton leggen

Ik wil graag mijn klein koertje laten egaliseren/opvullen met beton. Er zit ook een niet meer gebruikte sceptische put onder, deze moet ook opgevuld worden veronderstel ik.