Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Berchem (Antwerpen):

Vernieuwen terras

Terras van 9m op 1m10 heraanleggen door waterdoorsijpeling naar onderbuur. Momenteel mozaïektegeltjes van 3x3, best nieuwe tegels en misschien wat groter.

Tegelwerken uitvoeren

Terras met pad om fietsen over te rijden naar garage - Tussen 50 en 100 m²

Deksel kelderverluchting herstellen

Ik wil het deksel van mijn kelderverluchting laten herstellen. Het vorige deksel bestond uit gewapend beton met ruitjes. In overleg kan er ook gekozen worden voor een rooster.

Plaatsen dorpel oud herenhuis

Plaatsen van nieuwe dorpel 2m Lang en 40cm breed voor onder dubbele inkomdeur. Een oude herenhuis. Dorpel staat gelijk met stoep.

Vervangen deksel septische put

Septische put heeft metalen deksel (76cm x 76cm) vervangen

Klein koertje egaliseren en beton leggen

Ik wil graag mijn klein koertje laten egaliseren/opvullen met beton. Er zit ook een niet meer gebruikte sceptische put onder, deze moet ook opgevuld worden veronderstel ik.

Terras waterdicht maken en afvoer vernieuwen

Voor een appartement dat verhuurd wordt, zouden wij graag de afvoer laten vernieuwen en het terras waterdicht laten maken (via een coating of iets dergelijks). Afmetingen zijn beperkt: 6 meter lengte en 1,5 meter diepte. Het terras bevindt zich op de tweede verdieping achteraan, er is geen lift.

Terras herstellen

Ik wil graag mijn terras laten herstellen. De tegels moeten opnieuw gevoegd worden en een aantal tegels moeten terug juist geplaatst worden (zie foto's).

Gepolierde beton aan leggen

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten met gepolierde beton. Oppervlakte: 40 m². Ik woon in een rijhuis (bel-etage) dus toegang tot de tuin via kelder. Huidige ondergrond is gedeeltelijk betonnen tegels (ongeveer helft oppervlakte) en gedeeltelijk gras en aarde. Aarde moet niet weggevoerd worden maar mag verder in de tuin gelegd worden. Betontegels moeten wel weg.

Heraanleggen oprit en riolering nakijken

Oprit laten vernieuwen en laten nakijken of de riolering nog goed is, omdat de bestaande oprit verzakt is.