Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Boechout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Boechout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Boechout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Boechout:

Nieuw terras in klinkers of tegels aanleggen

Aanleg van een terras van +- 90 m². Terras : nu ligt er een houten terras dat zal afgebroken worden Te vervangen door klinkers of tegels.

Aanleg oprit in beton grasdallen

Aanleg +- 50m² grasdallen in beton naast oprit. Momenteel gazon, plaats toegankelijk.

Voortuin heraanleg met klinkers of stenen vloer

Bodembedekker verwijderen, en plaatsen van klinkers 15 x15, of stenen vloer van 40 x 40 ( donkergrijs) Graag vrijblijvende offerte. Oppervlakte ongeveer 50m2

Terrastegels 60*60cm

terugleggen van (nog niet gevoegde) terrastegels Chinese blauwsteen waar de ondergrond moet voorzien worden zodat de tegels wel houden; 52 vierkante meter tegels en voegsel aanwezig en reeds ondergrond van stabilisé

Mozaiekkasseitjes 7-9 porfier ongeveer90m2

Wij wensen een lichte uitbreiding van ons terras en het pad naar de voordeur en omheen de woning in mozaiekkasseitjes te laten leggen, in halve pauwstaart. Het betreft ongeveer 90m2. Wij hadden graag een prijs per m2 materiaal(kasseitjes, zand, stabilisé) en werkuren inbegrepen. Verder mag afzonderlijk een prijs worden gemaakt voor afbraak en afvoeren puin van ongeveer 60m2 dallen gelegd in zand maar afgezet met een gegoten boord. Alles in slechte staat dus uitbreken zal niet moeilijk zijn... De werken zouden in het(late) najaar dienen te worden uitgevoerd

Heraanleg oprit + verhogen. Garage ligt ...

Heraanleg oprit + verhogen. Garage ligt ongeveer 35 cm hoger als huidige oprit (in dals). voortuin is 5 m diep en 7.88 meter breed (oprit moet ongeveer 2.5 meter breed zijn + wandelpad. vraag is of de tuin dan mee opgehoogd moet worden (en wat dan met verluchting huis). Uitvoeren in kleiklinkers of betonklinkers?

Aanleg van tuinpad en klein terras in ...

Aanleg van tuinpad en klein terras in klinkers (tegulla 10x10x5cm herfst): +/- 80m² Uitgraven en afvoeren. Aanbrengen gestabiliseerd zandbed. Plaatsen van boordstenen +/- 120m