Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor verbreden van bestaande oprit met kasseien:

Verbreden van bestaande oprit met kasseien

Verbreden van een bestaande oprit met kasseien. De totale oppervlakte waar kasseien moeten komen is ongeveer 55m². De grond is vlak en is met gewone beplanting aangelegd. Er zijn geen bomen te verwijderen.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Bonheiden (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbreden van bestaande oprit met kasseien uit heel België:

Oprit verbreden met klinkerwerken

Oprit in beton klinkers verbreden nr 5m. Oprit van 6 à 7 m. Oprit is licht hellend. Eventueel een meter naast oprit verharden voor grint( grint reeds aanwezig ) en 2 grote bloembakken uit beton of steen voorzien

Plannen voor verbouwing

- oprit verbreden door gedeelte van muur weg te nemen (a) > voutekamer met kelder onder en slaapkamer boven - plaatsen van deuropening in gevel (b) - creëren van carport door wegnemen buitenmuur (c)

Oprit verbreden en grasdallen leggen in voortuin

Oprit willen laten verbreden en eventueel prijs laten maken voor grasdallen te leggen in onze voortuin in de vorm van 2 autostaanplaatsen

Oprit verbreden

Ik wil mijn oprit verbreden daarvoor dient mijn afsluiting te herplaatsen of betonnen afsluiting te worden afgebroken. Ook deel van de tuin verharden. De oprit zal ook opnieuw of verder moeten heraangelegd worden . Er liggen momenteel kiezelstenen op maar ander materiaal is ook een optie.

Oprit vergroten in kasseien

Aan de straatkant oprit beetje verbreden met 2m² Bestaande oprit kasseien.

Parking en oprit in klinkers of grasdals

Graag prijsvergelijking voor verbreden van oprit en extra parkeerplaats naast straat? Ook afvoeren van grond en verleggen van afvoerbuis ifv gescheiden afvalwater.

Vernieuwen oprit en voetpaden

Graag prijs voor verbreden van bestaande oprit met Zweedse Graniet ongeveer 20m². Adresgegevens bij afspraak.

Oprit aanleggen met platines kandla grey

1.leveren, aanleggen van Vietnamese kandla grey licht grijs, 14x14x7 op stabilisé. Aanleggen 18,5 x3m van garage naar straat,recht stuk. Aansluitingen naar bestaand terras 2x3m², verder uitwerken naar voorgevel 6m² + 3m², totaal +/-70m². 2. Aanleggen standplaats met keien in splitplaten +/-9m² tussen oprit en zijgevel 3. Aanleg van regenafvoer 5m naar straat, metsen van verzamelput 4. Plaatsen van dorpel garage, standaard afmeting in arduin 5. Inrijopening verbreden door een deel van de afsluiting in te korten, later zal vervangen worden na de uitvoering van de wegenwerken in 2016 vermoedelijk start in de maand april. Realisatietermijn binnen de 3 maand.